Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Sufleu de spanac cu șuncă

Autor: M.Ex., data: 25.05.2020, 223 accesări

Ingrediente: 1 kg spanac, 1 lingură făină, 1 pahar smântână, 2 linguri unt, 2 ouă, 100g șun, sare, pesmet .
Mod de preparare: Se fierbe spanacul în apă sărată, se scurge, se toacă mărunt și se lasă la o parte. într-un vas se prăjește puțin făina cu untul, se pune spanacul să se prăjească câteva minute, se adaugă smântâna. Se ia de la foc și se amestecă bine, adăugând și șunca tăiată pătrățele. Se lasă să se răcească, apoi se pun gălbenușurile unul câte unul și la sfârșit albușurile bătute spumă. Se așază în forma unsă cu unt și presărată cu pesmet fin. Se pune la cuptor, la foc potrivit să crească.
Comentarii:
Publicitate

Curry verde cu pui
Ingrediente (2 porții): 500 g, file din piept de pui, 5 cepe roșii,100 g fasole verde, 4 ardei iuți,[.] [»]

Vafe cu morcov și măr
Ingrediente (4 bucăți): 75 g unt moale; 2 linguri zahăr; 2 linguri zahăr vanilat; 2 ouă; 150 g făină;[.] [»]

Gem de morcovi
Ingrediente: 1/2 kg morcovi, 1/2 kg zahăr, 3 lămâie
Mod de preparare: Morcovii rași se pun[.]
[»]

Budincă de brânză dulce, fulgi de ovăz și piersici
INGREDIENTE: 500 g de brânză dulce de vaci;2 ouă; 100 g de fulgi de ovăz;120 ml de apă caldă;½ linguriță[.] [»]

Salată bavareză cu carne și brânză
Ingrediente (2 porții); 1 ceapă roșie; 50 m oțet de zmeură; 80 g ridichi; 1/2 legătură arpagic;2[.] [»]

Rulouri cu ardei, avocado și brânză
Ingrediente (4 porții): 1 ardei gras roșu; 1 avocado 200 g; brânză proaspătă; 4 ouă; 4 foi[.] [»]

Tonic bun pentru ficat
Ingrediente: 2 mâini frunze de păpădie; 3 morcovi; 1 castravete;1/2 lămâie curățată de coajă.
Mod[.]
[»]

Aluat de casă pentru paste
Timp de pregătire: 40 de minute; Număr de porții: 2; Ingrediente: 500 g făină, 5 ouă1 linguriță[.] [»]

Panna cotta cu ceai verde
Ingrediente: 1 cană de lapte;1 pachet gelatină;2 căni de frișcă; ¼ ceașcă zahăr; 1 lingură[.] [»]

Pateu de dovlecei
Ingrediente: 1 dovlecel mic fără coajă tăiat cuburi (gustați înainte să nu fie amar); 1 vârf de[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Setări Cookies
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
2003 - 2020 © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres - Stiri Brasov | Powered by Yky CSM | executat în 8 milisecunde, încărcat în milisecunde