Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Șalău polonez rapid

Autor: M.Ex., data: 25.03.2020, 73 accesări

Ingrediente: 500 gr. șalău, zarzavaturi, cartofi, sos de ouă cu unt.
Mod de preparare: Șalăul curățat și spălat se taie felii late și se fierbe împreună cu zarzavatul, ca la peștele înăbușit. După aceea se prepară un sos de ouă și unt. Bucățile de pește fiert se pun pe un platou, se garnisesc cu cartofi fierți. Mod de servire Se toarnă deasupra sosul sau se servește separat în sosieră.
Comentarii:
Publicitate

Pizza
Ingrediente: 4 ouă bătute, 1 1/2 pahar cu suc de roșii, unt cât un cub, piper, sare, cimbru, o foaie[.] [»]

Snițele de cartofi cu ochiuri
Ingrediente: 4 cartofi mari, 1 ou, 1 linguriță plină de făină, 150 g ulei, ochiuri (8 ouă), 1 linguriță[.] [»]

Clătite cu umplutură de spanac
Ingrediente: 4 ouă, sare, piper, 150 g făină, praf de copt, 200 g spanac, un usturoi, 75 g smântână acră,[.] [»]

Snițel vienez de vițel
Ingrediente: 1 kg. pulpă vițel, 2 ouă, 1 pahar pesmet, 1 pahar făină, 2 linguri untură.
Mod de preparare:[.]
[»]

Urzici cu maioneză
Ingrediente: 1 kg. urzici, 4 linguri cu vârf de maioneză, o lingură de hrean ras, 3 căței de usturoi
Mod[.]
[»]

Ciuperci cu smântână
Ingrediente: 500 gr. ciuperci proaspete (sau din conserva), 1/2 pahar smântână, 25 gr. brânză, 1 linguriță[.] [»]

Supă-cremă de spanac
Ingrediente: 1 litru apă, 500 spanac, 2 felii lămâie cu coajă, 2 linguri unt, 1/2 linguriță făină, 1/2[.] [»]

Salată de spanac
Ingrediente: 500 gr. spanac, 2 ouă, zeamă de lămâie, sare, 3 linguri ulei, o lingură hrean, 1 ceapă,[.] [»]

Borș de cartofi cu verdeață
Ingrediente: 5 cartofi, 2 morcovi, telină, 1rădăcină pătrunjel, 1păstârnac, 1ceapă, verdeață, sare,[.] [»]

Salată franțuzească
Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 100 g mazăre fiartă, 1 sfeclă coaptă, 100 g smântână, 2 lingurițe tarhon[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 9.0868 milisecunde, încărcat în milisecunde