Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Rizoto cu resturi de carne

Autor: M.Ex., data: 14.02.2020, 150 accesări

Ingrediente: 250 g orez, 100 g unt, 3-4 linguri cașcaval ras, câteva ciuperci și resturi de carne (friptură, rasol), sare
Mod de preparare: Se fierbe orezul în apă cu sare. Se adaugă ciupercile tăiate feliuțe și înăbușite în unt și resturile de carne tăiate cuburi mari. Nu se amestecă. Se fierbe încet și acoperit. Mod de servire Se servește cu cașcaval ras.
Comentarii:
Publicitate

Pastel de Limon
Ingrediente: o ceașcă zahăr, 1/2 ceașcă suc de lămâie, 3 ouă mari, 3 gălbenușuri de ouă, 1/2 ceașcă frișcă.
Mod[.]
[»]

Pilaf de spanac
Ingrediente: 2 kg spanac, 4 ceșcute orez, 4-5 cepe, 6-7 linguri ulei, sare, puțin piper
Mod de preparare:[.]
[»]

Budincă de mălai
Ingrediente: 1 l. lapte, 4 ouă, 4 linguri unt, 1/4 kg brânză de oi, sare, 1/4 kg mălai
Mod de preparare:[.]
[»]

Pizza
Ingrediente: 4 ouă bătute, 1 1/2 pahar cu suc de roșii, unt cât un cub, piper, sare, cimbru, o foaie[.] [»]

Snițele de cartofi cu ochiuri
Ingrediente: 4 cartofi mari, 1 ou, 1 linguriță plină de făină, 150 g ulei, ochiuri (8 ouă), 1 linguriță[.] [»]

Șalău polonez rapid
Ingrediente: 500 gr. șalău, zarzavaturi, cartofi, sos de ouă cu unt.
Mod de preparare: Șalăul curățat[.]
[»]

Clătite cu umplutură de spanac
Ingrediente: 4 ouă, sare, piper, 150 g făină, praf de copt, 200 g spanac, un usturoi, 75 g smântână acră,[.] [»]

Snițel vienez de vițel
Ingrediente: 1 kg. pulpă vițel, 2 ouă, 1 pahar pesmet, 1 pahar făină, 2 linguri untură.
Mod de preparare:[.]
[»]

Urzici cu maioneză
Ingrediente: 1 kg. urzici, 4 linguri cu vârf de maioneză, o lingură de hrean ras, 3 căței de usturoi
Mod[.]
[»]

Ciuperci cu smântână
Ingrediente: 500 gr. ciuperci proaspete (sau din conserva), 1/2 pahar smântână, 25 gr. brânză, 1 linguriță[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 8.9960 milisecunde, încărcat în milisecunde