Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Compot de gutui aromat

Autor: M.Ex., data: 23.01.2020, 148 accesări

Ingrediente: 1 kg gutui, 1/2 kg zahăr, 3 pahare apă, 1 bucățică scorțișoară, 2-3 cuisoare
Mod de preparare: Se curăță gutuile de coajă și sâmburi și se taie felii de grosimea unui deget. Se pun în apă rece. În acest timp se fierbe zahărul cu apă și scorțișoara. Când siropul este pe jumătate gata, se adaugă gutuile și se lasă să fiarbă acoperit, la foc mic până se moaie. Mod de servire Se servește rece.
Comentarii:
Publicitate

Supă-cremă de spanac
Ingrediente: 1 litru apă, 500 gr. spanac, 2 felii lămâie cu coajă, 2 linguri unt, 1/2 linguriță făină,[.] [»]

Sufleu de cartofi cu carne
Ingrediente: 500 gr. pireu de cartofi, sare, 50 gr. unt, 2 ouă, 250 gr. carne tocată, câteva linguri[.] [»]

Chiftele
Ingrediente: 1/4 carne , 50 g franzelă, 50 g ceapă, 3 căței usturoi, untdelemn, mărar, piper, ienibahar,[.] [»]

Salată de ouă cu ridichi de lună
Ingrediente: 6 ouă răscoapte, 10-12 ridichi, 3 fire ceapă verde, o salată verde, o ceașcă sos de muștar.
Mod[.]
[»]

Consome de pui
Ingrediente: 2 pulpe de pui, 2 morcovi, 3 cepe, sare, câteva fire de pătrunjel
Mod de preparare:[.]
[»]

Șuncă și pate în aspic
Ingrediente: 200-300 gr. șuncă, pate de ficat, aspic, ou fiert, castraveți murați, ciuperci fierte
Mod[.]
[»]

Salată de macaroane cu maioneză
Ingrediente: 200 gr. macaroane, 1 lămâie, 1 pahăr maioneză, 100 gr. măsline, 3 linguri smântâna, sare,[.] [»]

Varză cu smântână
Ingrediente: 1 varză mijlocie, 1/2 l lapte, 1 pahar smântâna, 2-3 linguri parmezan sau cascaval ras,[.] [»]

Saramură aromată cu usturoi
Ingrediente: 1,5 kg pește, 250 ml suc de roșii, 50 ml ulei.
Mod de preparare: Peștele se curăță,[.]
[»]

Bezele simple
Ingrediente: 3 albușuri, 1 dl (88 g) zahăar
Mod de preparare: Albusurile se pun intr-un castron.[.]
[»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 7.5678 milisecunde, încărcat în milisecunde