Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Tocană de pește

Autor: M.Ex., data: 03.12.2019, 257 accesări

Ingrediente: 1 pește (file), 4 ceape, 1 morcov, mazăre, ciuperci, 1 ardei gras, 2 cartofi, smântână, 150 ml suc de roșii, vin 250 ml, piper, sare, vegeta, verdețuri, ulei.   
Preparare: Se taie ceapa peștișori, se călește în ulei, apoi se scoate. În același ulei se călesc morcovii tăiați rondele, ciupercile, ardeiul tăiat feliuțe, care apoi se scot și se pune peștele la călit. După ce se călesc toate, se amestecă și se condimentează după gust, se pune apoi sucul de roșii, vinul și se lasă la foc mic să fiarbă pînă scade. Se servește cald, cu smântână.
Comentarii:
Publicitate

Dulceață de gutui
Ingrediente: O farfurie adâncă, plină cu gutui rase, 1 kilogram de zahăr, 3 pahare apă, zeama de la o[.] [»]

Înghețată din sucuri de fructe
Ingrediente: 3 ouă, 200 g de zahăr, 200 g de frișcă, o linguriță zahăr vanilat, 300 ml suc de fructe[.] [»]

Mălai dulce
Ingrediente: 3 ouă, 125 gr zahăr,2 plicuri zahăr vanilat, 450 gr iaurt gras, 50 ml lapte, 100 ml ulei,[.] [»]

Mazăre cu carne de porc
Ingrediente 1 muschiuleț de porc (cca 400-500 gr), 800 gr mazăre, 50 ml bulion gros, 1 ceapă, 2[.] [»]

Zarzavat pentru ciorbe
Ingrediente: 3 kg morcov, 1,5 kg pătrunjel, 1,5 kg gogoșari, 1 țelină, 1 kg ceapă, 0,5 kg sare, frunze[.] [»]

Melanj de fructe proaspete
Ingrediente: 2 mere, 3 pere zemoase, 15 prune coapte, 1 pahar boabe de struguri albi, 1 pahar boabe de[.] [»]

Limonadă de zmeură
Ingrediente: 2 linguri miere, 4 linguri sirop zmeură, zeama de la 1/2 lămâie, 400 ml apă, 2 cuburi gheață.
Mod[.]
[»]

Gem asortat
Ingrediente: 1 kg din fiecare fel de fructe: prune, mere,pere, piersici, struguri tămiioasă, 400g zahăr[.] [»]

Compot de prune cu aromă de vanilie
Ingrediente: 1 kg prune, 1/2 litru apă, 300 g zahăr, zeama de la o lămâie, vanilie
Mod de preparare:[.]
[»]

Varză cu suc de roșii
Ingrediente: 500 gr. varză dulce, 50 gr. pesmet, 50 gr. unt sau ulei, 150 ml smântână, 150 ml suc de[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Setări Cookies
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
2003 - 2020 © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres - Stiri Brasov | Powered by Yky CSM | executat în 8 milisecunde, încărcat în milisecunde