Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Țelină pane cu sfeclă

Autor: M.Ex., data: 29.11.2019, 256 accesări

Ingrediente: 2 țeline, sare, 1 ou, ulei, 1 sfeclă roșie, 1 hrean, 3-4 linguri oțet, puțin zahar, pesmet, zeamș de lămâie, făină
Mod de preparare: Se taie țelinele (curățate de coajă) felii subțiri și se stropesc cu zeama de lămâie ca să rămâna albe. Se dau prin făină, prin ou bătut, apoi în pesmet și se prăjesc pe ambele părți în ulei încins. Salata: se coace sfecla în cuptor, curățată de coajă. Se dă pe răzătoarea mică, se rade și hreanul ținut câteva ore în apa. Se amestecă sfecla cu hreanul, se toarnă oțetul în care s-au dizolvat zahărul și sarea.
Comentarii:
Publicitate

Compot de gutui aromat
Ingrediente: 1 kg gutui, 1/2 kg zahăr, 3 pahare apă, 1 bucățică scorțișoară, 2-3 cuisoare
Mod de[.]
[»]

Borș de cartofi cu verdeață
Ingrediente: 5 cartofi mari, 2 morcovi, 1 țelină, 1 rădăcină pătrunjel, 1 păstârnac, 1 ceapă, verdeață,[.] [»]

Varză cu carne „Bigos“
Ingrediente: 1 kg. varză, 1 1/4 l supă, 4 cepe, 4 buc. mere, 200 gr. costiță afumată, 150 gr. untură,[.] [»]

Supă de ficat
Ingrediente: 300 gr. ficat, 2 morcovi, 1 rădăcină pătrunjel, 75 gr. unt, 1 leg. verdeață, sare, piper,[.] [»]

Rulouri din șuncă și cartofi
Ingrediente: 100 gr. șuncă slabă, 2 cartofi fierți, 1 morcov, o lingură mazăre verde fiartă, 3 linguri[.] [»]

Gogoși grecești
Ingrediente: 2 căni apă, 1/2 cană unt, puțină sare, o cană făină, 3 ouă, ulei pentru prăjit, miere, scorțisoara
Mod[.]
[»]

Borș de măruntaie de pasăre
Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 2-3 morcovi, 1 pătrunjel, 1 țelină, 1 ceapă, 1 ceșcuță de orez, 1/2 litru[.] [»]

Ruladă cu nuci și miere
Ingrediente: 2 linguri miere, 3 ouă, 100 gr. gris, 100 gr. nuci, 50 gr. zahăr tos, puțina coajă de lămâie[.] [»]

Varză cu carne de porc și roșii
Ingrediente: 2 căpățini de varză, 1 kg. carne de porc, 1 lingură pastă de roșii, sare, piper boabe
Mod[.]
[»]

Compot de mere
Ingrediente: 3-4 mere, 150 g zahăr, 2 pahare apă, 1 bucățică scorțișoară, 2 cuișoare.
Mod de preparare:[.]
[»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 8.3181 milisecunde, încărcat în milisecunde