Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Ciorbă de zarzavat cu zeamă de varză

Autor: M.Ex., data: 26.11.2019, 145 accesări

Ingrediente: 1rădăcină pătrunjel, 2 morcovi, 1păstârnac, 2 ardei grași, 2 roșii, 2 cartofi, 1 fir de praz, 1/2 varză, verdeață, 1 l apa, o ceașcă zeama de varză, o lingură de unt, 2 linguri făina, sare, piper, bulion, 2 ouă, o ceașcă smântană.
Mod de preparare: Se curăță zarzavatul, se taie mărunt și se pune la fiert cu unt, verdeață și ceapă tăiată mărunt. Când zarzavatul este aproape gata se adaugă varza tăiată subțire. După ce varza s-a fiert, se adaugă cartofii, care au fost fierți separat, și roșiile. Se prăjește bulionul în ulei și se pune în ciorbă. Se potrivește de sare și se acrește cu zeamă de varză. Mod de servire Inainte de a se servi se drege cu ou și smântână.   
Comentarii:
Publicitate

Rulouri din șuncă și cartofi
Ingrediente: 100 gr. șuncă slabă, 2 cartofi fierți, 1 morcov, o lingură mazăre verde fiartă, 3 linguri[.] [»]

Gogoși grecești
Ingrediente: 2 căni apă, 1/2 cană unt, puțină sare, o cană făină, 3 ouă, ulei pentru prăjit, miere, scorțisoara
Mod[.]
[»]

Borș de măruntaie de pasăre
Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 2-3 morcovi, 1 pătrunjel, 1 țelină, 1 ceapă, 1 ceșcuță de orez, 1/2 litru[.] [»]

Ruladă cu nuci și miere
Ingrediente: 2 linguri miere, 3 ouă, 100 gr. gris, 100 gr. nuci, 50 gr. zahăr tos, puțina coajă de lămâie[.] [»]

Varză cu carne de porc și roșii
Ingrediente: 2 căpățini de varză, 1 kg. carne de porc, 1 lingură pastă de roșii, sare, piper boabe
Mod[.]
[»]

Compot de mere
Ingrediente: 3-4 mere, 150 g zahăr, 2 pahare apă, 1 bucățică scorțișoară, 2 cuișoare.
Mod de preparare:[.]
[»]

Compot de gutui
Ingrediente: 1/2 kg. gutui, 200 gr. zahăr, 3 pahare apă, puțină scorțișoară
Mod de preparare: Se[.]
[»]

Alcool de portocale sau lămâi
Ingrediente: coji de portocale sau de lămâi, 1 litru alcool de 90 grade, 250 gr. zahăr
Mod de preparare:[.]
[»]

Margarita
Ingrediente: o jumătate de lămâie, 20 ml tequila, 10 ml curacao, 20 ml suc de lămâie, un cub de gheață,[.] [»]

Tăiței cu brânză telemea
Ingrediente: 80 gr. tăiței fără ou, 50 gr. telemea de vacă, 10 gr. unt, sare
Mod de preparare: Se[.]
[»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 7.1551 milisecunde, încărcat în milisecunde