Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Salată Aristocrata cu fructe de mare

Autor: M.Ex., data: 21.10.2019, 174 accesări

Ingrediente: 200g file somon, creveți, un rac, scoici, 2 conserve ton, un pește cod, icre negre, porumb, salata verde, bulion.
Mod de preparare: Somonul se fierbe la foc mic. Creveții se prăjesc. Racul se bagă la cuptor, împreună cu scoicile, ca sos având un vin alb. Porumbul se fierbe și se păstrează doar boabele. Intr-un bol mare, se pune somonul tăiat bucățele, crevetii, icrele, scoicile, tonul, porumbul fiert, salata verde, iar racul se pune la mijloc. Peste aceasta se pune bulionul. Se poate servi cu oțet, ulei sau lămâie.
Comentarii:
Publicitate

Rulouri cu ardei, avocado și brânză
Ingrediente (4 porții): 1 ardei gras roșu; 1 avocado 200 g; brânză proaspătă; 4 ouă; 4 foi[.] [»]

Tonic bun pentru ficat
Ingrediente: 2 mâini frunze de păpădie; 3 morcovi; 1 castravete;1/2 lămâie curățată de coajă.
Mod[.]
[»]

Aluat de casă pentru paste
Timp de pregătire: 40 de minute; Număr de porții: 2; Ingrediente: 500 g făină, 5 ouă1 linguriță[.] [»]

Panna cotta cu ceai verde
Ingrediente: 1 cană de lapte;1 pachet gelatină;2 căni de frișcă; ¼ ceașcă zahăr; 1 lingură[.] [»]

Pateu de dovlecei
Ingrediente: 1 dovlecel mic fără coajă tăiat cuburi (gustați înainte să nu fie amar); 1 vârf de[.] [»]

Musaca de roșii și brânză cu usturoi
Ingrediente (4 porții): 200 g; cașcaval; 300 g; mozzarella; 2 ouă; 2 vinete;10 roșii;[.] [»]

Spaghetti din dovlecei cu sos de roșii
Ingrediente: doi dovlecei cruzi curățați de coajă; sos de spaghetti; trei roșii mari,[.] [»]

Salată caldă de legume
Ingrediente (4 porții): 100 g ciuperci; 2 castraveți; 2 roșii; 1 ceapă roșie; 2 frunze varză albă;[.] [»]

Salată de quinoa cu crudități
Ingrediente: 150 de grame de quinoa (care ocupă un volum de 200 ml);50 de grame de ceapă roșie;1[.] [»]

Tăiței cu nuci, jambom și brânză cu mucegai
Ingrediente:200 gr tăiței;100 gr jambon;100 gr brânză cu mucegai;1 crenguță cimbrișor;1[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Setări Cookies
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
2003 - 2020 © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres - Stiri Brasov | Powered by Yky CSM | executat în 9 milisecunde, încărcat în milisecunde