Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Tartă cu mere și bezea

Autor: M.Ex., data: 18.10.2019, 200 accesări

Ingrediente: 1 1/2 kg mere , 1/2 kg făină, 250 gr. zahăr, 3 ouă, 250 gr. unt, vanilie, coajă de lămâie, portocală
Mod de preparare: Se prepară o cocă de plăcintădin cantitatea de făină și se imparte în două. O parte se așază în tavă. Merele rase, scăzute foarte puțin pe mașină cu 3-4 linguri de zahăr, puțin rom, vanilie, coajă de lămâie sau portocală, se așază în tavă peste foaie. A doua foaie se întinde și se așază peste mere, iar deasupra trei albușuri bătute cu 200 gr. zahăr pudră. Se coace la foc potrivit.
Comentarii:
Publicitate

Vafe cu morcov și măr
Ingrediente (4 bucăți): 75 g unt moale; 2 linguri zahăr; 2 linguri zahăr vanilat; 2 ouă; 150 g făină;[.] [»]

Gem de morcovi
Ingrediente: 1/2 kg morcovi, 1/2 kg zahăr, 3 lămâie
Mod de preparare: Morcovii rași se pun[.]
[»]

Budincă de brânză dulce, fulgi de ovăz și piersici
INGREDIENTE: 500 g de brânză dulce de vaci;2 ouă; 100 g de fulgi de ovăz;120 ml de apă caldă;½ linguriță[.] [»]

Salată bavareză cu carne și brânză
Ingrediente (2 porții); 1 ceapă roșie; 50 m oțet de zmeură; 80 g ridichi; 1/2 legătură arpagic;2[.] [»]

Rulouri cu ardei, avocado și brânză
Ingrediente (4 porții): 1 ardei gras roșu; 1 avocado 200 g; brânză proaspătă; 4 ouă; 4 foi[.] [»]

Tonic bun pentru ficat
Ingrediente: 2 mâini frunze de păpădie; 3 morcovi; 1 castravete;1/2 lămâie curățată de coajă.
Mod[.]
[»]

Aluat de casă pentru paste
Timp de pregătire: 40 de minute; Număr de porții: 2; Ingrediente: 500 g făină, 5 ouă1 linguriță[.] [»]

Panna cotta cu ceai verde
Ingrediente: 1 cană de lapte;1 pachet gelatină;2 căni de frișcă; ¼ ceașcă zahăr; 1 lingură[.] [»]

Pateu de dovlecei
Ingrediente: 1 dovlecel mic fără coajă tăiat cuburi (gustați înainte să nu fie amar); 1 vârf de[.] [»]

Musaca de roșii și brânză cu usturoi
Ingrediente (4 porții): 200 g; cașcaval; 300 g; mozzarella; 2 ouă; 2 vinete;10 roșii;[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Setări Cookies
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
2003 - 2020 © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres - Stiri Brasov | Powered by Yky CSM | executat în 10 milisecunde, încărcat în milisecunde