Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Fasole verde pentru conservă

Autor: M.Ex., data: 15.10.2019, 100 accesări

Ingrediente: 5 kg. fasole verde, 7 dl ulei, 9 cepe albe, 3 kg. roșii, sare
Mod de preparare: Se alege fasolea verde mai crudă, fără ață, se spală și se crapă prin mijloc în două. Se pune uleiul într-o cratiță mare la foc, se adaugă ceapa tăiată mărunt, se lasă să se căleasca bine, apoi se pune fasolea tăiată și se pune sare peste ea, se lasă să fiarbă bine. Când e gata fiartă, se adaugă roșiile curățate de coajă și semințe. Apoi se lasă să mai fiarba puțin, se pun în borcane, se leagă și se dau la dunst sau se pun în cuptor.
Comentarii:
Publicitate

Pană de somn
Ingrediente: 1 1/2 kg pește, sare, usturoi, ulei, otet
Mod de preparare: Se prepară din somn proaspăt[.]
[»]

Rasol de pește cu cartofi natur
Ingrediente: 100 gr. pește, 5-6 felii morcov, 4-5 felii rădăcină pătrunjel, o foaie dafin, pătrunjel[.] [»]

Conopidă conservată
Ingrediente: conopidă albă și deasa, suc de roșii, sare
Mod de preparare: Se desface conopida în[.]
[»]

Drob de post
Ingrediente: 4 cepe mari, 1 kg. de vinete, 5 linguri gris, 5 ouă, 100 gr. cașcaval de post, 2-3 roșii,[.] [»]

Ciorbă țăranească și cu carne
Ingrediente: 1/2 kg carne pasăre sau vită, 3 morcovi, frunză de țelină, leuștean, pătrunjel verde, 1/2[.] [»]

Chec simplu
Ingrediente: 4 ouă intregi, o cană lapte, o cană ulei, 2 căni zahăr, 3 1/2 căni făină, bicarbonat, coajă[.] [»]

Știucă și roșii
Ingrediente: 750 gr. pește, 200 gr. bulion de roșii, 100 gr. ceapă, 1 lingură unt, sare, piper, zahăr
Mod[.]
[»]

Crușon cu pepene galben
Ingrediente: 1 pepene galben mic, 100 gr. zahăr pudră, 1 pahar vin alb sec, 1/2 litru vin alb de desert,[.] [»]

Jumări cu vinete umplute
Ingrediente: 4 ouă, 4 vinete, 75 gr. unt, 2 cepe, 4 roșii, 450 gr. carne fiartă și tocată, o lămâie,[.] [»]

Șuncă și pate în aspic
Ingrediente: 200-300 gr. șuncă, pate de ficat, aspic, ou fiert, castraveți murați, ciuperci fierte
Mod[.]
[»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 7.8580 milisecunde, încărcat în milisecunde