Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Supă din carne de vițel și cimbru

Autor: M.Ex., data: 14.10.2019, 125 accesări

Ingrediente: 1/2 kg carne de vițel, 1 legătura zarzavat de supă, 1 crenguță de cimbru, 1 lingură făină, 25 g unt, 1 ou, sare
Mod de preparare: Se fierbe carnea cu zarzavatul și se strecoară. Zeama se leagă cu făina rumenită ușor în unt. Se adaugă cimbrul. Se trece de două ori carnea prin mașina; se adaugă oul și verdeața și se fac perișoare care se trec prin făină și se pun în supă. Se lasă să dea câteva clocote, se potrivește de sare și se servește.
Comentarii:
Publicitate

Sandvișuri imitație de icre
Ingrediente: 2 cești lapte, 1 lingură gris, 2-3 cartofi, pastă de pește după gust, 1 ceapă, 12 felii[.] [»]

Pană de somn
Ingrediente: 1 1/2 kg pește, sare, usturoi, ulei, otet
Mod de preparare: Se prepară din somn proaspăt[.]
[»]

Rasol de pește cu cartofi natur
Ingrediente: 100 gr. pește, 5-6 felii morcov, 4-5 felii rădăcină pătrunjel, o foaie dafin, pătrunjel[.] [»]

Conopidă conservată
Ingrediente: conopidă albă și deasa, suc de roșii, sare
Mod de preparare: Se desface conopida în[.]
[»]

Drob de post
Ingrediente: 4 cepe mari, 1 kg. de vinete, 5 linguri gris, 5 ouă, 100 gr. cașcaval de post, 2-3 roșii,[.] [»]

Ciorbă țăranească și cu carne
Ingrediente: 1/2 kg carne pasăre sau vită, 3 morcovi, frunză de țelină, leuștean, pătrunjel verde, 1/2[.] [»]

Chec simplu
Ingrediente: 4 ouă intregi, o cană lapte, o cană ulei, 2 căni zahăr, 3 1/2 căni făină, bicarbonat, coajă[.] [»]

Știucă și roșii
Ingrediente: 750 gr. pește, 200 gr. bulion de roșii, 100 gr. ceapă, 1 lingură unt, sare, piper, zahăr
Mod[.]
[»]

Crușon cu pepene galben
Ingrediente: 1 pepene galben mic, 100 gr. zahăr pudră, 1 pahar vin alb sec, 1/2 litru vin alb de desert,[.] [»]

Jumări cu vinete umplute
Ingrediente: 4 ouă, 4 vinete, 75 gr. unt, 2 cepe, 4 roșii, 450 gr. carne fiartă și tocată, o lămâie,[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 8.7680 milisecunde, încărcat în milisecunde