Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Zacuscă de vinete și gogoșari

Autor: M.Ex., data: 09.10.2019, 165 accesări

Ingrediente: 500 grame roșii, 2 vinete mijlocii, 4 gogoșari , 1 ceapă (după gust), 50 grame ulei, 1 lingura de zahăr, sare
Mod de preparare: Se coc vinetele și gogoșarii. Se curăță și se toacă împreună pe fund (se pot toca numai vinetele iar gogoșarii se taie felii). Se opăresc roșiile, se curăță de pielițe și se taie în sferturi. Se pun vinetele, gogoșarii și roșile într-o cratiță cu uleiul, în care s-a rumenit ceapa. Se pune zahărul, se potrivește de sare și se lasă să fiarbă la foc mic, până mai scade zeama, observând să nu se prindă de fund.
Mod de servire Se poate păstra pe iarnă sau se poate servi rece, ca aperitiv.
Comentarii:
Publicitate

Melanj de fructe proaspete
Ingrediente: 2 mere, 3 pere zemoase, 15 prune coapte, 1 pahar boabe de struguri albi, 1 pahar boabe de[.] [»]

Limonadă de zmeură
Ingrediente: 2 linguri miere, 4 linguri sirop zmeură, zeama de la 1/2 lămâie, 400 ml apă, 2 cuburi gheață.
Mod[.]
[»]

Gem asortat
Ingrediente: 1 kg din fiecare fel de fructe: prune, mere,pere, piersici, struguri tămiioasă, 400g zahăr[.] [»]

Compot de prune cu aromă de vanilie
Ingrediente: 1 kg prune, 1/2 litru apă, 300 g zahăr, zeama de la o lămâie, vanilie
Mod de preparare:[.]
[»]

Varză cu suc de roșii
Ingrediente: 500 gr. varză dulce, 50 gr. pesmet, 50 gr. unt sau ulei, 150 ml smântână, 150 ml suc de[.] [»]

Salată de fructe roșii
Ingrediente: 250 gr. căpșuni, 250 gr. zmeură, 250 gr. vișine (eventual din vișinată), 250 gr. coacaze[.] [»]

Caracatiță în vin
Ingrediente: 500 gr caracatiță, 4 lingurițe ulei de măsline, 2 cepe mari, tăiate julien, sare, piper,[.] [»]

Roșii umplute cu ciuperci
Ingrediente: 12 roșii, 1/2 kg ciuperci, 3 linguri ulei, zeamă de lămâie, sare, piper, verdeață
Mod[.]
[»]

Roșii umplute cu ouă la cuptor
Ingrediente: roșii de mărime mijlocie, ouă, sare
Mod de preparare: Se taie căpăcelul la roșii și[.]
[»]

Clătite cu iaurt
Ingrediente: 800-1000 g iaurt, 3 ouă, 1/2 lingurita bicarbonat stins cu zeamă de lămâiesau otet , 400[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Setări Cookies
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
2003 - 2020 © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres - Stiri Brasov | Powered by Yky CSM | executat în 9 milisecunde, încărcat în milisecunde