Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Zacuscă de vinete și gogoșari

Autor: M.Ex., data: 09.10.2019, 113 accesări

Ingrediente: 500 grame roșii, 2 vinete mijlocii, 4 gogoșari , 1 ceapă (după gust), 50 grame ulei, 1 lingura de zahăr, sare
Mod de preparare: Se coc vinetele și gogoșarii. Se curăță și se toacă împreună pe fund (se pot toca numai vinetele iar gogoșarii se taie felii). Se opăresc roșiile, se curăță de pielițe și se taie în sferturi. Se pun vinetele, gogoșarii și roșile într-o cratiță cu uleiul, în care s-a rumenit ceapa. Se pune zahărul, se potrivește de sare și se lasă să fiarbă la foc mic, până mai scade zeama, observând să nu se prindă de fund.
Mod de servire Se poate păstra pe iarnă sau se poate servi rece, ca aperitiv.
Comentarii:
Publicitate

Pană de somn
Ingrediente: 1 1/2 kg pește, sare, usturoi, ulei, otet
Mod de preparare: Se prepară din somn proaspăt[.]
[»]

Piure de Avocado
Ingrediente: 1 buc. avocado (se ține în prea-labil o oră la frigider), 1 vârf cuțit sare, piper, o linguriță[.] [»]

Tocăniță de ceapă
Ingrediente: 6 cepe, 4 roșii, 1 morcov, 3 căței de usturoi, o legătura mărar, 1 pahar de ulei, oțet,[.] [»]

Supă - cremă de praz
Ingrediente: 1/2 kg. praz, 2 cartofi, 1 ceapă, o legătura de pătrunjel, 3 linguri de ulei, crutoane,[.] [»]

Salată de ton
Ingrediente: 500 gr. paste făinoase, o conservă de ton, pătrunjel verde, maioneză, sare, lămâie, ulei
Mod[.]
[»]

Bezele simple
Ingrediente: 3 albușuri, 1 dl (88 g) zahăr
Mod de preparare: Albușurile se pun într-un castron foarte[.]
[»]

Ciorbă de ouă cu iaurt
Ingrediente: 4 ouă (pentru patru porții), 1 ceapă, 1 morcov, 1 borcan iaurt sau lapte bătut, 2 linguri[.] [»]

Patatas a lo pobre
Ingrediente: 4 cartofi mari, un ardei verde, tăiat fâșii, o ceapă tăiată mare, 1/2 litru ulei de măsline,[.] [»]

Tocană de pește
Ingrediente: 1 pește (file), 4 ceape, 1 morcov, mazăre, ciuperci, 1 ardei gras, 2 cartofi, smântână,[.] [»]

Țelină pane cu sfeclă
Ingrediente: 2 țeline, sare, 1 ou, ulei, 1 sfeclă roșie, 1 hrean, 3-4 linguri oțet, puțin zahar, pesmet,[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 5.4249 milisecunde, încărcat în milisecunde