Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Varză dulce sau acră cu orez

Autor: M.Ex., data: 08.10.2019, 174 accesări

Ingrediente: 2 verze potrivit de mari, 5-6 cescuțe orez, 3 linguri grăsime, 2 cepe, zeamă de roșii sau borș.
Mod de preparare: Ceapa tăiată mărunt se înăbușă bine în grăsime. Se adaugă orezul, roșii sau bulion și verdeața și se mai înăbușesc puțin. Se aleg foile de varză, dacă este dulce, se opăresc, se taie fin și se așază în cratiță un strat de varză, un strat de orez și din nou un strat de varza. Vara, se toarnă deasupra zeamă de roșii sau borș, iar iarna, zeamă de varză. Se potrivește de acru și sare, iar deasupra se pune grăsime sau ulei. Se dă la cuptor să se rumenească.
Mod de servire Se poate servi rece sau caldă.
Comentarii:
Publicitate

Sărățele fragede
Ingrediente: 600 g faină; 250 g unt (margarină); 100 g untură; 100ml lapte; 3 gălbenușuri; 3 lingurițe[.] [»]

Sufleu de pâine albă cu brânză
Ingrediente: 8 felii de pâine, 2 cești lapte, 2 ouă, 1/2 kg brânză telemea amestecată cu brânză de vacă,[.] [»]

Vrăbioare la cuptor
Ingrediente: 2 kg. vrăbioare de vacă, 2 linguri untură, sare, piper
Mod de preparare: Se desfac[.]
[»]

Înghețată de căpșuni, zmeură, fragi
Ingrediente: 300 g zahăr pudră, 4 pahare pulpă de fructe, 1 pahar lapte, 1 albuș
Mod de preparare:[.]
[»]

Jumări câmpenești
Ingrediente: 6 ouă, 150 gr. cartofi fierți, 4 roșii, 100 gr. ciuperci, 50 gr. unt, 100 gr. măzare, 50[.] [»]

Sufleu de spanac cu șuncă
Ingrediente: 1 kg spanac, 1 lingură făină, 1 pahar smântână, 2 linguri unt, 2 ouă, 100g șun, sare, pesmet[.] [»]

Gogoși simple
Ingrediente: 500 gr făină,120 gr unt, 3 gălbenușuri de ou, 40 gr drojdie, o lingură zahar, o linguriță[.] [»]

Salată de orez, roșii și ton
Ingrediente: 100 g orez, 2 roșii, o conservă ton, boabe porumb fiert conservă, o lingură maioneză, lămâie,[.] [»]

Varenki
Ingrediente: 250 gr. făină, 1 ou, 200 gr. brânza telemea, o ceașcă smântână, sare, piper, 100 gr. unt
Mod[.]
[»]

Cocteil Elixir
Ingrediente: 200 g vin roșu, 20 g coniac, 25 g zahăr pudră, 50 g vermut, 5 g suc de lămâie, 10 g bitter,[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Setări Cookies
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
2003 - 2020 © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres - Stiri Brasov | Powered by Yky CSM | executat în 7 milisecunde, încărcat în milisecunde