Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Sos de ceapă

Autor: M.Ex., data: 20.09.2019, 236 accesări

Ingrediente: 3 kg.ceapă, 2 kg.ardei gras, 1/2 ulei, cimbru, piper, foi de dafin, sucul de la 6 kg roșii, 3 linguri sare, 8 linguri zahăr
Mod de preparare: Se dă ceapa prin mașina de tocat, apoi ardeii care au fost spălați și curățați. Se pune la foc uleiul, când este incins se pune ceapa, iar când aceasta devine sticloasă se adaugă ardeii și apoi sucul de roșii, un praf de cimbru, sarea, piperul și foile de dafin, 2-3 bucăți. Totul se fierbe o oră la foc mic, rezultând un sos cu grosimea de zacuscă. Se pune fierbinte în borcane, se leagă cu celofan și se pun repede sub pături să se răceasca lent, până a doua zi.
Comentarii:
Publicitate

Sufleu de pâine albă cu brânză
Ingrediente: 8 felii de pâine, 2 cești lapte, 2 ouă, 1/2 kg brânză telemea amestecată cu brânză de vacă,[.] [»]

Vrăbioare la cuptor
Ingrediente: 2 kg. vrăbioare de vacă, 2 linguri untură, sare, piper
Mod de preparare: Se desfac[.]
[»]

Înghețată de căpșuni, zmeură, fragi
Ingrediente: 300 g zahăr pudră, 4 pahare pulpă de fructe, 1 pahar lapte, 1 albuș
Mod de preparare:[.]
[»]

Jumări câmpenești
Ingrediente: 6 ouă, 150 gr. cartofi fierți, 4 roșii, 100 gr. ciuperci, 50 gr. unt, 100 gr. măzare, 50[.] [»]

Sufleu de spanac cu șuncă
Ingrediente: 1 kg spanac, 1 lingură făină, 1 pahar smântână, 2 linguri unt, 2 ouă, 100g șun, sare, pesmet[.] [»]

Gogoși simple
Ingrediente: 500 gr făină,120 gr unt, 3 gălbenușuri de ou, 40 gr drojdie, o lingură zahar, o linguriță[.] [»]

Salată de orez, roșii și ton
Ingrediente: 100 g orez, 2 roșii, o conservă ton, boabe porumb fiert conservă, o lingură maioneză, lămâie,[.] [»]

Varenki
Ingrediente: 250 gr. făină, 1 ou, 200 gr. brânza telemea, o ceașcă smântână, sare, piper, 100 gr. unt
Mod[.]
[»]

Cocteil Elixir
Ingrediente: 200 g vin roșu, 20 g coniac, 25 g zahăr pudră, 50 g vermut, 5 g suc de lămâie, 10 g bitter,[.] [»]

Balmus
Ingrediente: 400 g mălai, 1 1/4 l. lapte îndoit cu apă, 200 g. brânză de oi(burduf), sare, smântână (facultativ)
Mod[.]
[»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Setări Cookies
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
2003 - 2020 © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres - Stiri Brasov | Powered by Yky CSM | executat în 6 milisecunde, încărcat în milisecunde