Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Roșii portugheze cu orez

Autor: M.Ex., data: 23.08.2019, 215 accesări

Ingrediente: roșii mici și tari, sare, piper, oțet, 100 gr. orez, maioneză, 2 ardei copți
Mod de preparare: Se aleg roșii tari și mici. Se taie un capac, se scobesc. Se presară sare, piper, puțin oțet și se lasă o ora deoparte, să se scurgă. Se fierbe orezul în multă apa; se scurge bine și se amestecă cu maioneza pregătita cu muștar, și cu 2 ardei copți, tăiați mărunt. Se unplu roșiile, se așeaza pe o farfurie. Mod de servire Cu salată verde sau frunze de pătrunjel.
Comentarii:
Publicitate

Varză cu smântână
Ingrediente: 1 varză mijlocie, 1/2 l lapte, 1 pahar smântâna, 2-3 linguri parmezan sau cascaval ras,[.] [»]

Saramură aromată cu usturoi
Ingrediente: 1,5 kg pește, 250 ml suc de roșii, 50 ml ulei.
Mod de preparare: Peștele se curăță,[.]
[»]

Bezele simple
Ingrediente: 3 albușuri, 1 dl (88 g) zahăar
Mod de preparare: Albusurile se pun intr-un castron.[.]
[»]

Rizoto cu resturi de carne
Ingrediente: 250 g orez, 100 g unt, 3-4 linguri cașcaval ras, câteva ciuperci și resturi de carne (friptură,[.] [»]

Sarbusca
Ingrediente: o ceapă, un morcov, un pătrunjel, 4-5 cartofi mari, 4 cești de zer de alesul untului, verdeață
Mod[.]
[»]

Clătite cu banane și nuci
Ingrediente: 300 g făină, un praf de copt, 4 linguri zahăr, 3 ouă, 450 ml lapte bătut, 75 g unt, 3 banane,[.] [»]

Supa de ficat
Ingrediente: 300 gr. ficat, 2 morcovi, 1 rădăcină pătrunjel, 75 gr. unt, 1 legătura verdeață, sare, piper,[.] [»]

Cocteil din votcă cu lămâi
Ingrediente: 1/2 l votcă, zeama de la 3 lămâi, 4 linguri zahăr.
Mod de preparare: Se amestecă votca[.]
[»]

Marmeladă de morcovi
Ingrediente: 1/2 kg morcovi, 1/2 kg zahăr, 3 lămâiie
Mod de preparare: Morcovii rași se pun la fiert[.]
[»]

Tocăniță de paste
Ingrediente: 400 g macaroane, o căpățână usturoi, o ceapă mare, 2 ardei, unul roșu și unul verde, 100[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 8.8181 milisecunde, încărcat în milisecunde