Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Compot de pere aromat

Autor: M.Ex., data: 13.08.2019, 142 accesări

Ingrediente: 1 kg pere, 3 pahare apă, 300g zahăr, zeamă de la o lămâie, o bucățică scorțișoară, 2-3 cuișoare.
Mod de preparare: Se curăță perele de coajă și se taie în patru, apoi se curăță de sămânță. Fiecare bucățică se înmoaie în zeamă de lămâie. În acest timp se pun la fiert zahărul și apa, se adaugă perele, scorțișoara și cuișoarele. Se lasă să fiarbă acoperit până se înmoaie perele. Se servește rece.
Comentarii:
Publicitate

Borș de cartofi cu verdeață
Ingrediente: 5 cartofi mari, 2 morcovi, 1 țelină, 1 rădăcină pătrunjel, 1 păstârnac, 1 ceapă, verdeață,[.] [»]

Varză cu carne „Bigos“
Ingrediente: 1 kg. varză, 1 1/4 l supă, 4 cepe, 4 buc. mere, 200 gr. costiță afumată, 150 gr. untură,[.] [»]

Supă de ficat
Ingrediente: 300 gr. ficat, 2 morcovi, 1 rădăcină pătrunjel, 75 gr. unt, 1 leg. verdeață, sare, piper,[.] [»]

Rulouri din șuncă și cartofi
Ingrediente: 100 gr. șuncă slabă, 2 cartofi fierți, 1 morcov, o lingură mazăre verde fiartă, 3 linguri[.] [»]

Gogoși grecești
Ingrediente: 2 căni apă, 1/2 cană unt, puțină sare, o cană făină, 3 ouă, ulei pentru prăjit, miere, scorțisoara
Mod[.]
[»]

Borș de măruntaie de pasăre
Ingrediente: 1/2 kg cartofi, 2-3 morcovi, 1 pătrunjel, 1 țelină, 1 ceapă, 1 ceșcuță de orez, 1/2 litru[.] [»]

Ruladă cu nuci și miere
Ingrediente: 2 linguri miere, 3 ouă, 100 gr. gris, 100 gr. nuci, 50 gr. zahăr tos, puțina coajă de lămâie[.] [»]

Varză cu carne de porc și roșii
Ingrediente: 2 căpățini de varză, 1 kg. carne de porc, 1 lingură pastă de roșii, sare, piper boabe
Mod[.]
[»]

Compot de mere
Ingrediente: 3-4 mere, 150 g zahăr, 2 pahare apă, 1 bucățică scorțișoară, 2 cuișoare.
Mod de preparare:[.]
[»]

Compot de gutui
Ingrediente: 1/2 kg. gutui, 200 gr. zahăr, 3 pahare apă, puțină scorțișoară
Mod de preparare: Se[.]
[»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 5.1410 milisecunde, încărcat în milisecunde