Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Peşte rasol cu cartofi şi slănină

Autor: M.Ex., data: 15.11.2018, 3091 accesări

Ingrediente: 750 gr. peste, 800 gr. cartofi, 1-2 cepe, 100 gr. slănină
Mod de preparare: Slănina de porc se taie bucăţi mărunte şi se prăjesc împreună cu ceapa curăţată şi tăiată felii. Se adaugă cartofi curăţaţi şi tăiaţi felii, se pune sare şi piper si se stinge totul cu 1 pahar de apă. Se acoperă cu capac şi se lasă să fiarbă 5 minute la foc mic. După aceea peştele curăţat şi tăiat se pune peste cartofi şi se fierbe până este gata. Când se servesc la masă, bucăţile de peşte se aşază pe un platou încălzit se garnisesc în jur cu cartofi şi se presară cu pătrunjel verde tocat mărunt.
Comentarii:
Publicitate

Pană de somn
Ingrediente: 1 1/2 kg pește, sare, usturoi, ulei, otet
Mod de preparare: Se prepară din somn proaspăt[.]
[»]

Piure de Avocado
Ingrediente: 1 buc. avocado (se ține în prea-labil o oră la frigider), 1 vârf cuțit sare, piper, o linguriță[.] [»]

Tocăniță de ceapă
Ingrediente: 6 cepe, 4 roșii, 1 morcov, 3 căței de usturoi, o legătura mărar, 1 pahar de ulei, oțet,[.] [»]

Supă - cremă de praz
Ingrediente: 1/2 kg. praz, 2 cartofi, 1 ceapă, o legătura de pătrunjel, 3 linguri de ulei, crutoane,[.] [»]

Salată de ton
Ingrediente: 500 gr. paste făinoase, o conservă de ton, pătrunjel verde, maioneză, sare, lămâie, ulei
Mod[.]
[»]

Bezele simple
Ingrediente: 3 albușuri, 1 dl (88 g) zahăr
Mod de preparare: Albușurile se pun într-un castron foarte[.]
[»]

Ciorbă de ouă cu iaurt
Ingrediente: 4 ouă (pentru patru porții), 1 ceapă, 1 morcov, 1 borcan iaurt sau lapte bătut, 2 linguri[.] [»]

Patatas a lo pobre
Ingrediente: 4 cartofi mari, un ardei verde, tăiat fâșii, o ceapă tăiată mare, 1/2 litru ulei de măsline,[.] [»]

Tocană de pește
Ingrediente: 1 pește (file), 4 ceape, 1 morcov, mazăre, ciuperci, 1 ardei gras, 2 cartofi, smântână,[.] [»]

Țelină pane cu sfeclă
Ingrediente: 2 țeline, sare, 1 ou, ulei, 1 sfeclă roșie, 1 hrean, 3-4 linguri oțet, puțin zahar, pesmet,[.] [»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 9.1609 milisecunde, încărcat în milisecunde