Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Diverse Alinuța Bulă Trilă Ion și Maria Sir și John Ardeleni Moldoveni Olteni Unguri Evrei Scoțieni Somalezi Nebuni Bețivi Blonde Canibali Polițiști Pescari Homosexuali Seci Căsătorie Animale Politice Culmi Diferențe Legile lui Murphy Întrebări și răspunsuri Radio Erevan Computere
Aperitive Supe Ciorbe Mâncăruri Paste & Tăiței Pui Porc Pește Mânzat Vânat Salate Sosuri Deserturi Cofetărie Prăjituri Plăcinte Fructe Specific regional Băuturi Băuturi alcoolice
Câini Pisici Alte animale
Index -> Rubrici -> Rețete -> Aperitive
Publicitate

Varză la cuptor

Autor: M.Ex., data: 20.06.2018, 943 accesări

Ingrediente: o varză mare sau două mai mici, 100 gr. caşcaval, 1 pahar smîntînă, 25 gr. unt, sare
Mod de preparare: Se fierbe varza tăiată în sferturi, în apă clocotită cu sare, se scurge şi se taie felii. Într-o cratiţă unsă cu unt, se pune un strat de varza şi se presară cu caşcaval; se procedează în acest mod pînă cînd se pune toată varza. Peste ultimul strat se toarnă smîntîna şi se pune la cuptor.
Comentarii:
Publicitate

Salată de macaroane cu maioneză
Ingrediente: 200 gr. macaroane, 1 lămâie, 1 pahăr maioneză, 100 gr. măsline, 3 linguri smântâna, sare,[.] [»]

Varză cu smântână
Ingrediente: 1 varză mijlocie, 1/2 l lapte, 1 pahar smântâna, 2-3 linguri parmezan sau cascaval ras,[.] [»]

Saramură aromată cu usturoi
Ingrediente: 1,5 kg pește, 250 ml suc de roșii, 50 ml ulei.
Mod de preparare: Peștele se curăță,[.]
[»]

Bezele simple
Ingrediente: 3 albușuri, 1 dl (88 g) zahăar
Mod de preparare: Albusurile se pun intr-un castron.[.]
[»]

Rizoto cu resturi de carne
Ingrediente: 250 g orez, 100 g unt, 3-4 linguri cașcaval ras, câteva ciuperci și resturi de carne (friptură,[.] [»]

Sarbusca
Ingrediente: o ceapă, un morcov, un pătrunjel, 4-5 cartofi mari, 4 cești de zer de alesul untului, verdeață
Mod[.]
[»]

Clătite cu banane și nuci
Ingrediente: 300 g făină, un praf de copt, 4 linguri zahăr, 3 ouă, 450 ml lapte bătut, 75 g unt, 3 banane,[.] [»]

Supa de ficat
Ingrediente: 300 gr. ficat, 2 morcovi, 1 rădăcină pătrunjel, 75 gr. unt, 1 legătura verdeață, sare, piper,[.] [»]

Cocteil din votcă cu lămâi
Ingrediente: 1/2 l votcă, zeama de la 3 lămâi, 4 linguri zahăr.
Mod de preparare: Se amestecă votca[.]
[»]

Marmeladă de morcovi
Ingrediente: 1/2 kg morcovi, 1/2 kg zahăr, 3 lămâiie
Mod de preparare: Morcovii rași se pun la fiert[.]
[»]
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
© Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 8.6429 milisecunde, încărcat în milisecunde