Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Portile istoriei Scoala Cerbul de Aur Diaspora
Casa mea Dialog Contabil Expres Gala Monitorul Expres
Index -> Monitorul Expres -> Week-end
Publicitate

Unde ieșim


Invitații de weekend

×

Î
n
c
h
i
d
e

g
a
l
e
r
i
a

f
o
t
o
Publicitate
Dimensiune font:

Autor: M.Ex., 25.10.2019


Salonul de Carte Bookfest Brașov

vineri, 25 octombrie-duminică, 27 octombrie
-Orele 10.00 și 20.00, Aula Universității Transilvania, intrarea liberă. Bookfest aduce 30.000 de cărți, care vor avea reduceri spectaculoase, dar și întâlniri cu unii dintre cei mai renumiți autori ai momentului. Mircea Cărtărescu, Evgheni Vodolazkin, Ioana Nicolaie, Radu Paraschivescu, Denisa Comănescu, Ioana Pârvulescu, Cristian Fulaș, Maria Manolescu, Alina Pavelescu, Cătălin Pavel, Andrei Dósa, Mariana Gorczyka, Adrian Lăcătuș sau Mihail Vakulovski sunt doar câteva dintre personalitățile care vor fi prezente la lansările și sesiunile de autografe de la Bookfest Brașov. Alături de aceștia, cărțile prezente la Salonul de Carte Bookfest Brașov acoperă toată gama de interes a publicului, de la beletristică li până la eseistică și carte de psihologie și dezvoltare personală, cu un accent deosebit pe literatura pentru copii, aflată într-o creștere accentuată în ultimii ani.
• sâmbătă, ora 13.00, întâlnire de gală cu scriitorul Evgheni Vodolazkin, unul dintre cele mai mari nume ale literaturii ruse contemporane. Scriitorul lansează la Bookfest Brașov cel mai recent roman, „Brisbane“.
• sâmbătă, ora 14.00, Mircea Cărtărescu vine pentru prima dată la Bookfest Brașov, unde va lansa tripticul „Melancolia“(editura Humanitas). La lnsarea și sesiunea de autografe, sunt invitați, alături de autor, scriitoarea Ioana Pârvulescu și Adrian Lăcătuș.
w sâmbătă, ora 15.00, scriitoarea Ioana Nicolaie va fi prezentă pentru o sesiune de autografe și lansarea volumului său „Cartea Reghinei“, alături de Ioana Pârvulescu și Georgeta Moarcăș
• sâmbătă, orele 16.00 și 16.00, Editura Polirom completează programul zilei cu două evenimente pentru iubitorii de literatură românească: prezentarea volumelor „Fâșii de rușine“ și „După plâns“, de Cristian Fulaș și volumul „Vânători-culegători“, al autoarei Maria Manolescu. Lansarea va fi moderată de Iuliana Răducan.
• duminică, ora 13.00, scriitorul Radu Paraschivescu vine la Bookfest Brașov în cadrul unui turneu de promovare a noii ediții din romanul „Fluturele negru“. Va urma o avanpremieră din „Omul care mută norii. Șapte povestiri“, roman care va fi lansat de Radu Paraschivescu și editura Humanitas la Târgul Gaudeamus.
• duminică, ora14.00, editura Polirom a programat lansarea volumului „Dincoace și dincolo de tunel. 1945“, de Mariana Gorczyka.
• duminică, ora14.30, editura Humanitas îi invită pe cei pasionați de istorie și de literatură pentru un moment special: lansarea cărții lui Cătălin Pavel „Arheologia iubirii. De la Neanderthal la Taj Mahal“, urmată de o sesiune de autografe.
• duminică, ora 15.00, lansarea volumului Alinei Pavelescu, „Sindromul Stavroghin“, apărut la editura Humanitas

Perform(d)ance - Zilele dansului contemporan la Brașov

A treia ediție Perform(d)ance - Zilele dansului contemporan la Brașov aduce pe scenă performeri care creează un spectacol complet, îmbinând limbajul corporal cu discursul vorbit, muzica și arta multimedia, întregind tot conceptul evenimentului perform(d)ance: momentul în care dansul se transformă în performance, exprimând emoții, sentimente și trăiri prin mijloace auditive și vizuale.
Vineri, 25 octombrie
-Ora 19:00, Centrul Cultural Reduta, Andropolaroid 1.1 (de Yui Kawaguchi, produs și interpretat de Yui Kawaguchi, se bazează pe experiența personală a artistei, care a emigrat din Japonia în Germania. Ea utilizează mișcarea, sunetul și o instalație vizuală pentru a exprima transformările prin care a trecut și interdependențele sociale pe care le observă, ilustrând momente între lumi, în care granițele se transformă și apar conexiuni noi, în care familiarul poate deveni misterios și vice-versa. Inspirată de metode științifice, Yui examinează structura limbilor japoneze și germane pentru a le ilustra într-un model complex de sunet și lumină, adaptându-și corpul la acest nou organism. Un show spectaculos la granița dintre semiotică și emoție, lumină și întuneric..
- ora 21:00, la Visssual, Meravillosa Creatura, (RO, I Dance You Collective) „Meravillosa Creatura” este un spectacol dinamic, o poezie vizuală care creează un spațiu comun al toleranței, în care diferite creaturi pot fi libere, neîngrădite de limitele normalității. Coregrafiat de Anamaria Guguian, spectacolul invită la regăsirea creaturii interioare a privitorului, prin intermediul unor stări aparte care ies complet din norme.
Sâmbătă, 26 octombrie
- Ora 19.00, Centrul Cultural Reduta, Stabat Mater , (RO, Linotip) O reinterpretare a lucrării preclasice cu același nume, compusă de Giovanni Battista Pergolesi în secolul XVII, „Stabat Mater“ este un spectacol de dans contemporan care aduce în prim plan relația dintre Maria și fiul său, Iisus.
Duminică, 27 octombrie
- Ora 11.00, în Visssual, Workshop de dans contemporan (Vă puteți înscrie la workshop completând un formuar, iar taxa de înscriere este 20 de lei și poate fi plătită la Centrul Cultural German (Str. Lungă nr. 31), vineri între orele 10-19 sau în ziua workshop-ului).
- Ora 19.00, Centrul Cultural Reduta, Eine kleine Nachtmusik (RO, de Gigi Căciuleanu, cu Lari Giorgescu) „Eine Kleine Nachtmusik” este spectacol de dans-teatru bazat pe textele lui Gigi Căciuleanu dar și pe un fragment de scenariu din Comedia Dell’Arte aparținându-i lui Mozart, titlul spectacolului sugerând înainte de toate un eveniment intim, spontan.
Un one-man show, în care Lari Giorgescu trece de la o ipostază la alta, schimbându-și mereu sensul.

Festivalul Internațional de Operă, Operetă și Balet 2019

Sâmbătă, 26 octombrie
- ora 18.30, Sala Operei, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța prezint㠄Lacul lebedelor“ - Balet pe muzică de P.I. Ceaikovski Coregrafia: Mihai Babușka, după L. Ivanov – M. Petipa. Soliștii și Ansamblul de Balet al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța. Preț bilete: 55 lei; 45 lei

Spectacole de teatru

Vineri, 25 octombrie
-Ora 17.00, Teatrul „Sică Alexandrescu“ prezintă spectacolul cu piesa „Metoda G“, de de Jordi Galcerán. Regia: Cristian Dumitru. În distribuție: Gabriel Costea, Mirela Borș, Marius Cisar, Demis Muraru. Prețuri bilete: Preț unic – 20 lei, Preț redus – 7 lei (Reducerile sunt acordate pentru pensionari, elevi și studenți)
Sâmbătă, 26 octombrie
-Ora 17.00, Teatrul „Sică Alexandrescu“ prezintă spectacolul cu piesa „Sectorul S“, de Emanuel Pârvu. Regia: Emanuel Pârvu În distribuție: Bianca Zurovski, Carmen Moruz, Mirela Borș, Relu Sirițeanu. Prețuri bilete: Preț unic – 20 lei Preț redus – 7 lei (Reducerile sunt acordate pentru pensionari, elevi și studenți).
Duminică, 27 octombrie
-Ora 17.00, Teatrul Sică Alexandrescu prezintă spectacolul cu piesa ,,Un bilet spre fericire“, de Spiró György. Regia: Diana Lupescu Distribuția: Bianca Zurovski, Mihai Bica Prețuri bilete: Preț unic – 22.10 leiPreț redus – 7 lei (Reducerile sunt acordate pentru pensionari, elevi și studenți)

Festivalul de Teatru Maghiar

Vineri, 27 octombrie,
-Ora 19.00, sala mare de la Teatrul Sică Alexandrescu, Studioul Yorick din Târg Mureș, cu spectacolul: „Szekely Csaba: MaRo” (spectacol bilingv).
Sâmbătă, 28 octombrie
-Ora 11.00, va avea loc o prezentare de carte: „Gasparik Attila: Extensiile teatrului”, la Cafeteca
-Ora 19.00, sala mare de la Teatrul Sică Alexandrescu, piesa „Moricz Zsigmond: Barbari”, spectacol prezentat de Ansamblul „Nagyvarad” din Oradea
Duminică, 29 octombrie
- Ora 19.00, sala mare de la Teatrul Sică Alexandrescu, Festivalul va fi închis cu spectacolul de teatru în limba maghiară I.L.Caragiale, „Zurzavaros eccaka / O noapte furtunoasă”, prezentat de Teatrul Studio „Fugura” Gheorghieni.

Stand-up comedy

Vineri, 25 octombrie,
- ora 20.00, la Temple Pub, spectacol de stand up comedy cu George Tănase, Radu Bucălae și Ioana State.

Concerte
Vineri, 25 octombrie


- ora 20.15, Rockstadt Club, Brașov Crize, în deschiderea concertului trupei „Vița de vie“ , de la ora 21.00.
Biletele sunt disponibile exclusiv online la următoarele valori: 50 lei pre-sale(70 lei pe 25 octombrie)
-ora 21.00, concert VAMA live, la Kruhnen Musik Halle. În deschiderea concertului trupei Vama cântă, de la ora 20,00, trupa WarmUP. Bilete se pot achizitiona în format fizic de la Club Rockstadt sat și online; Primele 200 bilete - 70 lei, următoarele 200 bilete - 80 lei, iar ultimele bilete - 90 Lei

Mergi prin Brașovul Bântuit

* Sâmbătă, 25 octombrie, ora 19.30, Piata Sf Ioan. Pentru prima oară în Brașov, poți merge pe urma stafiilor din oraș descoperind reședințele lor pline de povești terifiante. Vei fi ghidat pas cu pas, pe tot parcursul traseului, de aplicația Questo. Caută detaliile și obiectele ascunse prin oraș și vei debloca poveștile locurilor. Vei experimenta mixul perfect dintre un joc de explorare urbană, un treasure hunt și un joc de escape de exterior prin Brașov.Numărul participanților este limitat. Preț: 24,99 lei. Asigură-te că ai aplicația Questo pe telefon pentru eveniment. Se descarcă gratuit.

Cinema ONE

Vineri, 25 octombrie
SALA 1: „Familia Addams“ (3D, DUB, anumație) Ora: 10.30; „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Orele: 12.30; 15.00 * „Joker“ (2D, thriller) Orele: 17.30; 20.00; 22.30
SALA 2: „Familia Addams“ (3D, DUB, anumație) Orele: 11,45; 13.45 * „Familia Addams“ (3D, SUB, animație) Orele: 15.45; 19.45; 21.45 * „Yeti-omul zăpezii“ (3D, DUB, animație) Ora: 17.45
SALA 3: „Ad Astra“ (2D, SF) Ora: 11.45 * „Paradise hills“ (fantastic) Orele: 14.15; 20.45 * „HUSTLERS: Striptease pe Wall Street“ (2D, comedie) Orele: 16.15; 18.30; 22.45
SALA 4: „Zombieland-Runda dubl㓠(comedia horror) Ora: 11.15 * „Joker“ (2D, thriller) Orele: 13.30; 16.00; 18.45; 21.15
SALA 5: „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Ora: 16.45 * „Gemini-conspirația“ (3D, thriller) Orele: 19.15; 22.00
SALA 6: „Maleficent: suverana răului“ (3D, DUB) Ora: 10.45 * „Gemini-conspirația“ (3D, thriller) Orele: 13.15; 15.30 * „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Orele: 18.00; 20.30 * „Scapă cine poate“ (horror) Ora: 23.00
SALA 7: „Joker“ (2D, thriller) Ora: 11.30 * „Zombieland-Runda dubl㓠(comedia horror) Orele: 14.00; 16.15; 18.15; 20.15; 22.15
SALA 8: „Paradise hills“ (fantastic) Orele: 10.45; 12.45; 17.00 * „HUSTLERS: Striptease pe Wall Street“ (2D, comedie) Ora: 14.45 * „Mo“ (dramă, România) Ora: 19.00 * „Les miserables“ (dramă, avanpremieră) Ora: 21.30
Sâmbătă, 26 octombrie
SALA 1: „Familia Addams“ (3D, DUB, anumație) Ora: 10.30; „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Orele: 12.30; 15.00 * „Joker“ (2D, thriller) Orele: 17.30; 20.00; 22.30
SALA 2: „Familia Addams“ (3D, DUB, anumație) Orele: 11,45; 13.45 * „Familia Addams“ (3D, SUB, anumație) Orele: 15.45; 17.45; 19.45; 21.45
SALA 3: „Ad Astra“ (2D, SF) Ora: 12.00 * „Paradise hills“ (fantastic) Orele: 14.45; 17.00; 19.00 * „HUSTLERS: Striptease pe Wall Street“ (2D, comedie) Ora: 21.00 * „Scapă cine poate“ (horror) Ora: 23.15
SALA 4: „Zombieland-Runda dubl㓠(comedia horror) Ora: 11.15 * „Joker“ (2D, thriller) Orele: 13.30; 16.00; 18.45; 21.15
SALA 5: „Yeti-omul zăpezii“ (3D, DUB, animație) Orele: 10.15; 12.15; 14.30 * „Gemini-conspirația“ (3D, thriller) Orele: 19.15; 22.00
SALA 6: „Maleficent: suverana răului“ (3D, DUB) Ora: 10.45 * „Gemini-conspirația“ (3D, thriller) Orele: 13.15; 15.30 * „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Orele: 18.00; 20.30 * „Paradise hills“ (fantastic) Ora: 23.00
SALA 7: „Joker“ (2D, thriller) Ora: 11.30 * „Zombieland-Runda dubl㓠(comedia horror) Orele: 14.00; 16.15; 18.15; 20.15; 22.15
SALA 8: „Salma și misterul cărții magice“ (2D, DUB, avanpremieră) Ora: 11.00 * „HUSTLERS: Striptease pe Wall Street“ (2D, comedie) Orele: 13.00; 15.15; 22.45 * Durere și glorie“ (2D, dramă) Ora: 18.00 * „Matthias et Maxime“ (2D, dramă) Ora: 20.30
În lipsa unui acord scris din partea Monitorul Expres, puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizați sursa și dacă inserați vizibil link-ul articolului:
Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit și de prietenii tăi!
Comentarii:Articole la Week-end

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend
Spatiu publicitarMinim 100.000 afisari lunar.


Pentru detalii contactati telefonic
departamentul marketing al
Monitorul Expres la
0731.018.277 sau 0268.543.316.
Cumpără aici ziarul complet în format PDF
Ultimele stiri
 • ➤ Sport


  LNBF. Olimpia CSU Brașov, victorie de senzație cu CSM Satu Mare


  25.01.2020
 • ➤ Sport


  Chiara Holzl a câștigat primul concurs de Cupa Mondială de la Râșnov


  25.01.2020
 • ➤ International


  Virusul chinez a ajuns în alte 11 țări, inclusiv din Europa. Ultimul bilanț: 41 de morți, peste 1.300 de cazuri


  25.01.2020
 • ➤ Local


  Un nou accident în fața colegiului Meșotă din Brașov


  25.01.2020
 • ➤ Sport


  Simona Halep e în optimi la Australian Open unde o va întâlni pe Elise Mertens


  25.01.2020
 • ➤ Sport


  Echipa feminină de tenis de masă a României s-a calificat la Jocurile Olimpice


  24.01.2020
 • ➤ Sport


  Sepsi OSK. Final de cantonament. Concluziile antrenorului Leo Grozavu


  24.01.2020
 • ➤ Sport


  Cazul de dopaj de la Corona Brașov se extinde și la hochei! Cristi Balaj: A apărut și disciplina hochei în discuție


  23.01.2020
 • ➤ Sport


  Decizie definitivă! Corona Brașov a fost retrogradată din Liga Națională!


  23.01.2020
 • ➤ Sport


  ACS SR Brașov a câștigat amicalul cu ACS Kids Tâmpa U19


  23.01.2020
 • ➤ Local


  Airbus Helicopters România, contract pentru mentenanța elicopterelor Armatei Bulgariei


  23.01.2020
 • ➤ Local


  La Colegiul Titulescu, elevii învață la cursul ProtoShop Live design de produs pentru clienți reali


  23.01.2020
 • ➤ Sport


  Simona Halep e în turul 3 la Australian Open. Victorie în două seturi cu britanica Harriet Dart


  23.01.2020
 • ➤ Life


  Locuri de vis


  9 dintre cele mai frumoase parcuri naționale din lume


  23.01.2020
 • ➤ Life


  Pregătește-te de sezonul estival


  Dantela, întotdeauna alegerea perfectă


  23.01.2020
 • ➤ Life


  Îți lasă gura apă


  Galaktoboureko, plăcinta zeilor


  23.01.2020
 • ➤ Life


  Top 4


  Cele mai periculoase animale de pe Terra omoară 1 milion de oameni pe an


  23.01.2020
 • ➤ Life


  Caruselul succesului


  Cum a intrat Lady Gaga în faliment


  23.01.2020
 • ➤ Life


  Berlinala 2020


  Radu Jude, primul regizor român cu trei producții în festival


  23.01.2020
 • ➤ Life


  Când apare noul serial House of Dragons


  23.01.2020
 • ➤ Life


  Și-a acceptat vârsta


  Sandra Bullock e fericită


  23.01.2020
 • ➤ Prima pagina


  Pe drumuri ocolite între Câmpina și Brașov


  23.01.2020
 • ➤ Eveniment


  Investiții


  Spitalul din Zărnești, aparatură și echipamente de ultimă generație


  23.01.2020
 • ➤ Eveniment


  Primăria Făgăraș, la a doua ediție de bugetare participativă


  23.01.2020
 • ➤ Eveniment


  Cabana de la Plaiul Foii va fi modernizată


  23.01.2020
 • ➤ Week-end


  Invitații


  Unde ieșim în weekendul Micii Uniri


  23.01.2020
 • ➤ National


  I se fâlfâie de lege


  CCR: Alegerea lui Meleșcanu la șefia Senatului e neconstituțională


  23.01.2020
 • ➤ National


  Cetățenii cu viza de flotant într-o localitate nu pot vota acolo


  23.01.2020
 • ➤ Life


  Frumusețea, din genă


  Mihaela Rădulescu este leit mama ei


  23.01.2020
 • ➤ Life


  Smiley se mută la Los Angeles


  23.01.2020
 • ➤ Life


  Pamela Anderson a ajuns la soțul 5


  23.01.2020
 • ➤ Life


  Augustin Viziru va fi tată pentru prima oară


  23.01.2020
 • ➤ Cititori


  Este bine să știți


  Consumul de combustibil


  23.01.2020
 • ➤ Sport


  SPORT FLASH


  23.01.2020
 • ➤ Sport


  ACS SR Brașov, victorie în primul amical din 2020


  23.01.2020
 • ➤ Sport


  JOT2020


  Campionii olimpici cer o pistă de bob în România


  23.01.2020
 • ➤ Sport


  Gigi Becali, despre transferul lui Chipciu la CFR Cluj


  23.01.2020
 • ➤ Sport


  Simona Halep vs. Harriet Dart, la Australian Open


  23.01.2020
 • ➤ Sport


  Cupa Mondială de sărituri cu schiurile - Râșnov 2020


  23.01.2020
 • ➤ Sport


  Absolventă a cursului Master Coach


  Mariana Tîrcă revine în antrenorat


  23.01.2020
 • ➤ Local


  Update/ Muzicianul brașovean care s-a întors din epicentrul epidemiei din China se află în carantină


  22.01.2020
 • ➤ Sport


  ACS SR Brașov, amical cu nouă goluri la Vulcan


  22.01.2020
 • ➤ Sport


  ACS SR Brașov a luat un jucător de la Sepsi OSK 2 l Marin Barbu: „Nu e rău copilul“


  22.01.2020
 • ➤ Local


  CCR: Teodor Meleșcanu nu a fost ales legal președintele Senatului


  22.01.2020
 • ➤ Local


  A fost inaugurată Unitatea Medicală Mobilă aSpitalului Clinic de Pneumoftiziologie Brașov


  22.01.2020
 • ➤ Local


  Nominalizări pentru „Premiile Anului în Cultur㔠la Brașov


  22.01.2020
 • ➤ Eveniment


  POLIȚIA BRAȘOV


  Respectă și vei fi respectat!


  22.01.2020
 • ➤ Prima pagina


  O brașoveancă va fi procurorul general al României


  22.01.2020
 • ➤ Eveniment


  Merge greu


  Lucrările la pasajul Fartec trebuie să fie gata în prima jumătate a anului


  22.01.2020
 • ➤ Eveniment


  Casa Județeană de Asigurări de Sănătate a decontat 3 milioane de lei pentru tratamente medicale în străinătate


  22.01.2020
 • Cele mai noi articole
  Articolul anterior

  Unde ieșim


  Invitații de weekend

  Articolul următor

  Unde ieșim


  Invitații de weekend

  Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
  (Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
  Siteuri partenere:
  AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
  | | |
  © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 21.657 milisecunde, încărcat în milisecunde