Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Portile istoriei Scoala Cerbul de Aur Diaspora
Casa mea Dialog Contabil Expres Gala Monitorul Expres
Index -> Monitorul Expres -> Week-end
Publicitate

Unde ieșim


Invitații de weekend

×

Î
n
c
h
i
d
e

g
a
l
e
r
i
a

f
o
t
o
Publicitate
Dimensiune font:

Autor: M.Ex., 25.10.2019


Salonul de Carte Bookfest Brașov

vineri, 25 octombrie-duminică, 27 octombrie
-Orele 10.00 și 20.00, Aula Universității Transilvania, intrarea liberă. Bookfest aduce 30.000 de cărți, care vor avea reduceri spectaculoase, dar și întâlniri cu unii dintre cei mai renumiți autori ai momentului. Mircea Cărtărescu, Evgheni Vodolazkin, Ioana Nicolaie, Radu Paraschivescu, Denisa Comănescu, Ioana Pârvulescu, Cristian Fulaș, Maria Manolescu, Alina Pavelescu, Cătălin Pavel, Andrei Dósa, Mariana Gorczyka, Adrian Lăcătuș sau Mihail Vakulovski sunt doar câteva dintre personalitățile care vor fi prezente la lansările și sesiunile de autografe de la Bookfest Brașov. Alături de aceștia, cărțile prezente la Salonul de Carte Bookfest Brașov acoperă toată gama de interes a publicului, de la beletristică li până la eseistică și carte de psihologie și dezvoltare personală, cu un accent deosebit pe literatura pentru copii, aflată într-o creștere accentuată în ultimii ani.
• sâmbătă, ora 13.00, întâlnire de gală cu scriitorul Evgheni Vodolazkin, unul dintre cele mai mari nume ale literaturii ruse contemporane. Scriitorul lansează la Bookfest Brașov cel mai recent roman, „Brisbane“.
• sâmbătă, ora 14.00, Mircea Cărtărescu vine pentru prima dată la Bookfest Brașov, unde va lansa tripticul „Melancolia“(editura Humanitas). La lnsarea și sesiunea de autografe, sunt invitați, alături de autor, scriitoarea Ioana Pârvulescu și Adrian Lăcătuș.
w sâmbătă, ora 15.00, scriitoarea Ioana Nicolaie va fi prezentă pentru o sesiune de autografe și lansarea volumului său „Cartea Reghinei“, alături de Ioana Pârvulescu și Georgeta Moarcăș
• sâmbătă, orele 16.00 și 16.00, Editura Polirom completează programul zilei cu două evenimente pentru iubitorii de literatură românească: prezentarea volumelor „Fâșii de rușine“ și „După plâns“, de Cristian Fulaș și volumul „Vânători-culegători“, al autoarei Maria Manolescu. Lansarea va fi moderată de Iuliana Răducan.
• duminică, ora 13.00, scriitorul Radu Paraschivescu vine la Bookfest Brașov în cadrul unui turneu de promovare a noii ediții din romanul „Fluturele negru“. Va urma o avanpremieră din „Omul care mută norii. Șapte povestiri“, roman care va fi lansat de Radu Paraschivescu și editura Humanitas la Târgul Gaudeamus.
• duminică, ora14.00, editura Polirom a programat lansarea volumului „Dincoace și dincolo de tunel. 1945“, de Mariana Gorczyka.
• duminică, ora14.30, editura Humanitas îi invită pe cei pasionați de istorie și de literatură pentru un moment special: lansarea cărții lui Cătălin Pavel „Arheologia iubirii. De la Neanderthal la Taj Mahal“, urmată de o sesiune de autografe.
• duminică, ora 15.00, lansarea volumului Alinei Pavelescu, „Sindromul Stavroghin“, apărut la editura Humanitas

Perform(d)ance - Zilele dansului contemporan la Brașov

A treia ediție Perform(d)ance - Zilele dansului contemporan la Brașov aduce pe scenă performeri care creează un spectacol complet, îmbinând limbajul corporal cu discursul vorbit, muzica și arta multimedia, întregind tot conceptul evenimentului perform(d)ance: momentul în care dansul se transformă în performance, exprimând emoții, sentimente și trăiri prin mijloace auditive și vizuale.
Vineri, 25 octombrie
-Ora 19:00, Centrul Cultural Reduta, Andropolaroid 1.1 (de Yui Kawaguchi, produs și interpretat de Yui Kawaguchi, se bazează pe experiența personală a artistei, care a emigrat din Japonia în Germania. Ea utilizează mișcarea, sunetul și o instalație vizuală pentru a exprima transformările prin care a trecut și interdependențele sociale pe care le observă, ilustrând momente între lumi, în care granițele se transformă și apar conexiuni noi, în care familiarul poate deveni misterios și vice-versa. Inspirată de metode științifice, Yui examinează structura limbilor japoneze și germane pentru a le ilustra într-un model complex de sunet și lumină, adaptându-și corpul la acest nou organism. Un show spectaculos la granița dintre semiotică și emoție, lumină și întuneric..
- ora 21:00, la Visssual, Meravillosa Creatura, (RO, I Dance You Collective) „Meravillosa Creatura” este un spectacol dinamic, o poezie vizuală care creează un spațiu comun al toleranței, în care diferite creaturi pot fi libere, neîngrădite de limitele normalității. Coregrafiat de Anamaria Guguian, spectacolul invită la regăsirea creaturii interioare a privitorului, prin intermediul unor stări aparte care ies complet din norme.
Sâmbătă, 26 octombrie
- Ora 19.00, Centrul Cultural Reduta, Stabat Mater , (RO, Linotip) O reinterpretare a lucrării preclasice cu același nume, compusă de Giovanni Battista Pergolesi în secolul XVII, „Stabat Mater“ este un spectacol de dans contemporan care aduce în prim plan relația dintre Maria și fiul său, Iisus.
Duminică, 27 octombrie
- Ora 11.00, în Visssual, Workshop de dans contemporan (Vă puteți înscrie la workshop completând un formuar, iar taxa de înscriere este 20 de lei și poate fi plătită la Centrul Cultural German (Str. Lungă nr. 31), vineri între orele 10-19 sau în ziua workshop-ului).
- Ora 19.00, Centrul Cultural Reduta, Eine kleine Nachtmusik (RO, de Gigi Căciuleanu, cu Lari Giorgescu) „Eine Kleine Nachtmusik” este spectacol de dans-teatru bazat pe textele lui Gigi Căciuleanu dar și pe un fragment de scenariu din Comedia Dell’Arte aparținându-i lui Mozart, titlul spectacolului sugerând înainte de toate un eveniment intim, spontan.
Un one-man show, în care Lari Giorgescu trece de la o ipostază la alta, schimbându-și mereu sensul.

Festivalul Internațional de Operă, Operetă și Balet 2019

Sâmbătă, 26 octombrie
- ora 18.30, Sala Operei, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța prezint㠄Lacul lebedelor“ - Balet pe muzică de P.I. Ceaikovski Coregrafia: Mihai Babușka, după L. Ivanov – M. Petipa. Soliștii și Ansamblul de Balet al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța. Preț bilete: 55 lei; 45 lei

Spectacole de teatru

Vineri, 25 octombrie
-Ora 17.00, Teatrul „Sică Alexandrescu“ prezintă spectacolul cu piesa „Metoda G“, de de Jordi Galcerán. Regia: Cristian Dumitru. În distribuție: Gabriel Costea, Mirela Borș, Marius Cisar, Demis Muraru. Prețuri bilete: Preț unic – 20 lei, Preț redus – 7 lei (Reducerile sunt acordate pentru pensionari, elevi și studenți)
Sâmbătă, 26 octombrie
-Ora 17.00, Teatrul „Sică Alexandrescu“ prezintă spectacolul cu piesa „Sectorul S“, de Emanuel Pârvu. Regia: Emanuel Pârvu În distribuție: Bianca Zurovski, Carmen Moruz, Mirela Borș, Relu Sirițeanu. Prețuri bilete: Preț unic – 20 lei Preț redus – 7 lei (Reducerile sunt acordate pentru pensionari, elevi și studenți).
Duminică, 27 octombrie
-Ora 17.00, Teatrul Sică Alexandrescu prezintă spectacolul cu piesa ,,Un bilet spre fericire“, de Spiró György. Regia: Diana Lupescu Distribuția: Bianca Zurovski, Mihai Bica Prețuri bilete: Preț unic – 22.10 leiPreț redus – 7 lei (Reducerile sunt acordate pentru pensionari, elevi și studenți)

Festivalul de Teatru Maghiar

Vineri, 27 octombrie,
-Ora 19.00, sala mare de la Teatrul Sică Alexandrescu, Studioul Yorick din Târg Mureș, cu spectacolul: „Szekely Csaba: MaRo” (spectacol bilingv).
Sâmbătă, 28 octombrie
-Ora 11.00, va avea loc o prezentare de carte: „Gasparik Attila: Extensiile teatrului”, la Cafeteca
-Ora 19.00, sala mare de la Teatrul Sică Alexandrescu, piesa „Moricz Zsigmond: Barbari”, spectacol prezentat de Ansamblul „Nagyvarad” din Oradea
Duminică, 29 octombrie
- Ora 19.00, sala mare de la Teatrul Sică Alexandrescu, Festivalul va fi închis cu spectacolul de teatru în limba maghiară I.L.Caragiale, „Zurzavaros eccaka / O noapte furtunoasă”, prezentat de Teatrul Studio „Fugura” Gheorghieni.

Stand-up comedy

Vineri, 25 octombrie,
- ora 20.00, la Temple Pub, spectacol de stand up comedy cu George Tănase, Radu Bucălae și Ioana State.

Concerte
Vineri, 25 octombrie


- ora 20.15, Rockstadt Club, Brașov Crize, în deschiderea concertului trupei „Vița de vie“ , de la ora 21.00.
Biletele sunt disponibile exclusiv online la următoarele valori: 50 lei pre-sale(70 lei pe 25 octombrie)
-ora 21.00, concert VAMA live, la Kruhnen Musik Halle. În deschiderea concertului trupei Vama cântă, de la ora 20,00, trupa WarmUP. Bilete se pot achizitiona în format fizic de la Club Rockstadt sat și online; Primele 200 bilete - 70 lei, următoarele 200 bilete - 80 lei, iar ultimele bilete - 90 Lei

Mergi prin Brașovul Bântuit

* Sâmbătă, 25 octombrie, ora 19.30, Piata Sf Ioan. Pentru prima oară în Brașov, poți merge pe urma stafiilor din oraș descoperind reședințele lor pline de povești terifiante. Vei fi ghidat pas cu pas, pe tot parcursul traseului, de aplicația Questo. Caută detaliile și obiectele ascunse prin oraș și vei debloca poveștile locurilor. Vei experimenta mixul perfect dintre un joc de explorare urbană, un treasure hunt și un joc de escape de exterior prin Brașov.Numărul participanților este limitat. Preț: 24,99 lei. Asigură-te că ai aplicația Questo pe telefon pentru eveniment. Se descarcă gratuit.

Cinema ONE

Vineri, 25 octombrie
SALA 1: „Familia Addams“ (3D, DUB, anumație) Ora: 10.30; „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Orele: 12.30; 15.00 * „Joker“ (2D, thriller) Orele: 17.30; 20.00; 22.30
SALA 2: „Familia Addams“ (3D, DUB, anumație) Orele: 11,45; 13.45 * „Familia Addams“ (3D, SUB, animație) Orele: 15.45; 19.45; 21.45 * „Yeti-omul zăpezii“ (3D, DUB, animație) Ora: 17.45
SALA 3: „Ad Astra“ (2D, SF) Ora: 11.45 * „Paradise hills“ (fantastic) Orele: 14.15; 20.45 * „HUSTLERS: Striptease pe Wall Street“ (2D, comedie) Orele: 16.15; 18.30; 22.45
SALA 4: „Zombieland-Runda dubl㓠(comedia horror) Ora: 11.15 * „Joker“ (2D, thriller) Orele: 13.30; 16.00; 18.45; 21.15
SALA 5: „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Ora: 16.45 * „Gemini-conspirația“ (3D, thriller) Orele: 19.15; 22.00
SALA 6: „Maleficent: suverana răului“ (3D, DUB) Ora: 10.45 * „Gemini-conspirația“ (3D, thriller) Orele: 13.15; 15.30 * „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Orele: 18.00; 20.30 * „Scapă cine poate“ (horror) Ora: 23.00
SALA 7: „Joker“ (2D, thriller) Ora: 11.30 * „Zombieland-Runda dubl㓠(comedia horror) Orele: 14.00; 16.15; 18.15; 20.15; 22.15
SALA 8: „Paradise hills“ (fantastic) Orele: 10.45; 12.45; 17.00 * „HUSTLERS: Striptease pe Wall Street“ (2D, comedie) Ora: 14.45 * „Mo“ (dramă, România) Ora: 19.00 * „Les miserables“ (dramă, avanpremieră) Ora: 21.30
Sâmbătă, 26 octombrie
SALA 1: „Familia Addams“ (3D, DUB, anumație) Ora: 10.30; „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Orele: 12.30; 15.00 * „Joker“ (2D, thriller) Orele: 17.30; 20.00; 22.30
SALA 2: „Familia Addams“ (3D, DUB, anumație) Orele: 11,45; 13.45 * „Familia Addams“ (3D, SUB, anumație) Orele: 15.45; 17.45; 19.45; 21.45
SALA 3: „Ad Astra“ (2D, SF) Ora: 12.00 * „Paradise hills“ (fantastic) Orele: 14.45; 17.00; 19.00 * „HUSTLERS: Striptease pe Wall Street“ (2D, comedie) Ora: 21.00 * „Scapă cine poate“ (horror) Ora: 23.15
SALA 4: „Zombieland-Runda dubl㓠(comedia horror) Ora: 11.15 * „Joker“ (2D, thriller) Orele: 13.30; 16.00; 18.45; 21.15
SALA 5: „Yeti-omul zăpezii“ (3D, DUB, animație) Orele: 10.15; 12.15; 14.30 * „Gemini-conspirația“ (3D, thriller) Orele: 19.15; 22.00
SALA 6: „Maleficent: suverana răului“ (3D, DUB) Ora: 10.45 * „Gemini-conspirația“ (3D, thriller) Orele: 13.15; 15.30 * „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Orele: 18.00; 20.30 * „Paradise hills“ (fantastic) Ora: 23.00
SALA 7: „Joker“ (2D, thriller) Ora: 11.30 * „Zombieland-Runda dubl㓠(comedia horror) Orele: 14.00; 16.15; 18.15; 20.15; 22.15
SALA 8: „Salma și misterul cărții magice“ (2D, DUB, avanpremieră) Ora: 11.00 * „HUSTLERS: Striptease pe Wall Street“ (2D, comedie) Orele: 13.00; 15.15; 22.45 * Durere și glorie“ (2D, dramă) Ora: 18.00 * „Matthias et Maxime“ (2D, dramă) Ora: 20.30
În lipsa unui acord scris din partea Monitorul Expres, puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizați sursa și dacă inserați vizibil link-ul articolului:
Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit și de prietenii tăi!
Comentarii:Articole la Week-end

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend
Spatiu publicitarMinim 100.000 afisari lunar.


Pentru detalii contactati telefonic
departamentul marketing al
Monitorul Expres la
0731.018.277 sau 0268.543.316.
Cumpără aici ziarul complet în format PDF
Ultimele stiri
 • ➤ Local


  10 ha de vegetație ard la Vlădeni, lângă Brașov


  12.11.2019
 • ➤ Sport


  Oficial. Sepsi OSK are un nou antrenor! Csaba Laszlo, out!


  12.11.2019
 • ➤ Eveniment


  POLIȚIA BRAȘOV


  Siguranța tinerilor în mediul on-line!


  12.11.2019
 • ➤ National


  Mai mulți lideri USR, printre care și brașoveanul Tudor Benga, au cerut demisia lui Dan Barna


  12.11.2019
 • ➤ National


  Liviu Dragnea și-a ras mustața și cere eliberarea


  12.11.2019
 • ➤ Prima pagina


  Procesul în care Hrebenciuc si Adam au fost condamnați se rejudecă


  12.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Un nou sens giratoriu provizoriu la Râșnov


  12.11.2019
 • ➤ Arta & Cultura & Media


  Deținuții de la Codlea devin actori într-o piesă de teatru, la Reduta


  12.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Socoteala urnelor


  Brașovenii au vrut o finală Iohannis-Barna


  12.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Spitalul Județean pregătește 14 cabinete de Ambulatoriu la Astra și Tractorul


  12.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Viitoarea Unitate de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, e tot o groapă


  12.11.2019
 • ➤ Arta & Cultura & Media


  A cincea ediție


  „Vibrate!festival“ revine la Brașov


  12.11.2019
 • ➤ Arta & Cultura & Media


  „Recitalul de la ora cinci”


  12.11.2019
 • ➤ Arta & Cultura & Media


  Începe o nouă ediție Etnovember


  12.11.2019
 • ➤ National


  Alegeri prezidențiale 2019


  Iohannis a câștigat 29 de județe, Dăncilă 10


  12.11.2019
 • ➤ National


  Va fi sau nu dezbatere Iohannis - Dăncilă?


  12.11.2019
 • ➤ Economic


  O creștere va fi


  Ce spune Orban despre când și cât va crește salariul minim


  12.11.2019
 • ➤ Economic


  PSD anunță moțiune de cenzură la o zi după ce Dăncilă a intrat în turul doi


  12.11.2019
 • ➤ Economic


  Eurostat: România se află pe locul 25 în UE în funcție de rata de angajare a persoanelor cu vârste de 55-64 de ani


  12.11.2019
 • ➤ Doctor


  Mămăliga poate deveni un medicament


  12.11.2019
 • ➤ Doctor


  Inamicul nevăzut


  Cancerul de plămâni ucide câte un român pe oră


  12.11.2019
 • ➤ Doctor


  Pentru trup și suflet


  Postul, o cură de sănătate


  12.11.2019
 • ➤ Doctor


  Sfecla roșie, legumă anti-cancer


  12.11.2019
 • ➤ Doctor


  Nu bea niciodată apa lăsată în pahar peste noapte


  12.11.2019
 • ➤ Doctor


  Fructele aduc fericirea


  12.11.2019
 • ➤ Doctor


  Cancerul mamar ar putea fi detectat cu cinci ani înainte să apară simptomele


  12.11.2019
 • ➤ Life


  Show pe covorul roșu în Los Angeles


  Adelina Pestrițu a făcut un selfie cu Kim Kardashian


  12.11.2019
 • ➤ Life


  Ana Baniciu s-a pus pe slăbit


  12.11.2019
 • ➤ Life


  Ilinca Vandici și-a întreținut doi iubiți


  12.11.2019
 • ➤ Cititori


  SFAT EXPRES


  Despre maladia Alzheimer


  12.11.2019
 • ➤ Sport


  SPORT FLASH


  12.11.2019
 • ➤ Sport


  Liga Elitelor. Formă bună pentru echipele brașovene


  12.11.2019
 • ➤ Sport


  Explicația selecționerului


  De ce nu a fost convocată Sorina Tîrcă la Mondiale?


  12.11.2019
 • ➤ Sport


  Jurgen Klopp a primit un...clop


  12.11.2019
 • ➤ Sport


  Verdict dur primit de Florin Andone


  12.11.2019
 • ➤ Sport


  ACS SR Brașov


  Final de coșmar pentru Ștefan Răchișan


  12.11.2019
 • ➤ Sport


  Tomas Ryde, reacție după scandalul convocărilor: “Sorina Tîrcă are nevoie să devină mai puternică”


  11.11.2019
 • ➤ National


  Barna, votat de tineri cu carte- Dăncilă, de vârstnici fără școală


  11.11.2019
 • ➤ National


  Aproape final: Ce județe o vor pe Dăncilă


  11.11.2019
 • ➤ Prima pagina


  Klaus Iohannis a câștigat și la Brașov


  11.11.2019
 • ➤ Prima pagina


  Am votat mulți și-atât


  Dăncilă ajunge în turul 2 cu Iohannis


  11.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Vot pentru președinte


  53,75% din brașoveni au fost ieri la urne


  11.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Cum au votat liderii de partid din Brașov?


  11.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Dovadă că se poate


  Făgărășenii își fac singuri bugetul


  11.11.2019
 • ➤ Eveniment


  O cristoloveancă emigrată în Germania a strâns într-o culegere cântecele sașilor din Transilvania


  11.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Elevii din Hărman învață despre „Oltul de lângă ei“


  11.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Întâlnire cu mocanii din Cahul și din Săcele


  11.11.2019
 • ➤ International


  „Mi-e Dor de Tine”, mesaj afișat în centrul Londrei


  11.11.2019
 • ➤ National


  Au fost sesizate 146 de incidente electorale. Jumătate nu s-au confirmat


  11.11.2019
 • ➤ National


  Au cerut recunoaștere în UE


  Peste 27% dintre românii cu înaltă calificare locuiesc în afara țării


  11.11.2019
 • Cele mai noi articole
  Articolul anterior

  Unde ieșim


  Invitații de weekend

  Articolul următor

  Unde ieșim


  Invitații de weekend

  Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
  (Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
  Siteuri partenere:
  AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
  | | |
  © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 22.548 milisecunde, încărcat în milisecunde