Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Portile istoriei Scoala Cerbul de Aur Diaspora
Casa mea Dialog Contabil Expres Gala Monitorul Expres
Index -> Monitorul Expres -> Week-end
Publicitate

Unde ieșim


Invitații de weekend

×

Î
n
c
h
i
d
e

g
a
l
e
r
i
a

f
o
t
o
Publicitate
Dimensiune font:

Autor: M.Ex., 25.10.2019


Salonul de Carte Bookfest Brașov

vineri, 25 octombrie-duminică, 27 octombrie
-Orele 10.00 și 20.00, Aula Universității Transilvania, intrarea liberă. Bookfest aduce 30.000 de cărți, care vor avea reduceri spectaculoase, dar și întâlniri cu unii dintre cei mai renumiți autori ai momentului. Mircea Cărtărescu, Evgheni Vodolazkin, Ioana Nicolaie, Radu Paraschivescu, Denisa Comănescu, Ioana Pârvulescu, Cristian Fulaș, Maria Manolescu, Alina Pavelescu, Cătălin Pavel, Andrei Dósa, Mariana Gorczyka, Adrian Lăcătuș sau Mihail Vakulovski sunt doar câteva dintre personalitățile care vor fi prezente la lansările și sesiunile de autografe de la Bookfest Brașov. Alături de aceștia, cărțile prezente la Salonul de Carte Bookfest Brașov acoperă toată gama de interes a publicului, de la beletristică li până la eseistică și carte de psihologie și dezvoltare personală, cu un accent deosebit pe literatura pentru copii, aflată într-o creștere accentuată în ultimii ani.
• sâmbătă, ora 13.00, întâlnire de gală cu scriitorul Evgheni Vodolazkin, unul dintre cele mai mari nume ale literaturii ruse contemporane. Scriitorul lansează la Bookfest Brașov cel mai recent roman, „Brisbane“.
• sâmbătă, ora 14.00, Mircea Cărtărescu vine pentru prima dată la Bookfest Brașov, unde va lansa tripticul „Melancolia“(editura Humanitas). La lnsarea și sesiunea de autografe, sunt invitați, alături de autor, scriitoarea Ioana Pârvulescu și Adrian Lăcătuș.
w sâmbătă, ora 15.00, scriitoarea Ioana Nicolaie va fi prezentă pentru o sesiune de autografe și lansarea volumului său „Cartea Reghinei“, alături de Ioana Pârvulescu și Georgeta Moarcăș
• sâmbătă, orele 16.00 și 16.00, Editura Polirom completează programul zilei cu două evenimente pentru iubitorii de literatură românească: prezentarea volumelor „Fâșii de rușine“ și „După plâns“, de Cristian Fulaș și volumul „Vânători-culegători“, al autoarei Maria Manolescu. Lansarea va fi moderată de Iuliana Răducan.
• duminică, ora 13.00, scriitorul Radu Paraschivescu vine la Bookfest Brașov în cadrul unui turneu de promovare a noii ediții din romanul „Fluturele negru“. Va urma o avanpremieră din „Omul care mută norii. Șapte povestiri“, roman care va fi lansat de Radu Paraschivescu și editura Humanitas la Târgul Gaudeamus.
• duminică, ora14.00, editura Polirom a programat lansarea volumului „Dincoace și dincolo de tunel. 1945“, de Mariana Gorczyka.
• duminică, ora14.30, editura Humanitas îi invită pe cei pasionați de istorie și de literatură pentru un moment special: lansarea cărții lui Cătălin Pavel „Arheologia iubirii. De la Neanderthal la Taj Mahal“, urmată de o sesiune de autografe.
• duminică, ora 15.00, lansarea volumului Alinei Pavelescu, „Sindromul Stavroghin“, apărut la editura Humanitas

Perform(d)ance - Zilele dansului contemporan la Brașov

A treia ediție Perform(d)ance - Zilele dansului contemporan la Brașov aduce pe scenă performeri care creează un spectacol complet, îmbinând limbajul corporal cu discursul vorbit, muzica și arta multimedia, întregind tot conceptul evenimentului perform(d)ance: momentul în care dansul se transformă în performance, exprimând emoții, sentimente și trăiri prin mijloace auditive și vizuale.
Vineri, 25 octombrie
-Ora 19:00, Centrul Cultural Reduta, Andropolaroid 1.1 (de Yui Kawaguchi, produs și interpretat de Yui Kawaguchi, se bazează pe experiența personală a artistei, care a emigrat din Japonia în Germania. Ea utilizează mișcarea, sunetul și o instalație vizuală pentru a exprima transformările prin care a trecut și interdependențele sociale pe care le observă, ilustrând momente între lumi, în care granițele se transformă și apar conexiuni noi, în care familiarul poate deveni misterios și vice-versa. Inspirată de metode științifice, Yui examinează structura limbilor japoneze și germane pentru a le ilustra într-un model complex de sunet și lumină, adaptându-și corpul la acest nou organism. Un show spectaculos la granița dintre semiotică și emoție, lumină și întuneric..
- ora 21:00, la Visssual, Meravillosa Creatura, (RO, I Dance You Collective) „Meravillosa Creatura” este un spectacol dinamic, o poezie vizuală care creează un spațiu comun al toleranței, în care diferite creaturi pot fi libere, neîngrădite de limitele normalității. Coregrafiat de Anamaria Guguian, spectacolul invită la regăsirea creaturii interioare a privitorului, prin intermediul unor stări aparte care ies complet din norme.
Sâmbătă, 26 octombrie
- Ora 19.00, Centrul Cultural Reduta, Stabat Mater , (RO, Linotip) O reinterpretare a lucrării preclasice cu același nume, compusă de Giovanni Battista Pergolesi în secolul XVII, „Stabat Mater“ este un spectacol de dans contemporan care aduce în prim plan relația dintre Maria și fiul său, Iisus.
Duminică, 27 octombrie
- Ora 11.00, în Visssual, Workshop de dans contemporan (Vă puteți înscrie la workshop completând un formuar, iar taxa de înscriere este 20 de lei și poate fi plătită la Centrul Cultural German (Str. Lungă nr. 31), vineri între orele 10-19 sau în ziua workshop-ului).
- Ora 19.00, Centrul Cultural Reduta, Eine kleine Nachtmusik (RO, de Gigi Căciuleanu, cu Lari Giorgescu) „Eine Kleine Nachtmusik” este spectacol de dans-teatru bazat pe textele lui Gigi Căciuleanu dar și pe un fragment de scenariu din Comedia Dell’Arte aparținându-i lui Mozart, titlul spectacolului sugerând înainte de toate un eveniment intim, spontan.
Un one-man show, în care Lari Giorgescu trece de la o ipostază la alta, schimbându-și mereu sensul.

Festivalul Internațional de Operă, Operetă și Balet 2019

Sâmbătă, 26 octombrie
- ora 18.30, Sala Operei, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța prezint㠄Lacul lebedelor“ - Balet pe muzică de P.I. Ceaikovski Coregrafia: Mihai Babușka, după L. Ivanov – M. Petipa. Soliștii și Ansamblul de Balet al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța. Preț bilete: 55 lei; 45 lei

Spectacole de teatru

Vineri, 25 octombrie
-Ora 17.00, Teatrul „Sică Alexandrescu“ prezintă spectacolul cu piesa „Metoda G“, de de Jordi Galcerán. Regia: Cristian Dumitru. În distribuție: Gabriel Costea, Mirela Borș, Marius Cisar, Demis Muraru. Prețuri bilete: Preț unic – 20 lei, Preț redus – 7 lei (Reducerile sunt acordate pentru pensionari, elevi și studenți)
Sâmbătă, 26 octombrie
-Ora 17.00, Teatrul „Sică Alexandrescu“ prezintă spectacolul cu piesa „Sectorul S“, de Emanuel Pârvu. Regia: Emanuel Pârvu În distribuție: Bianca Zurovski, Carmen Moruz, Mirela Borș, Relu Sirițeanu. Prețuri bilete: Preț unic – 20 lei Preț redus – 7 lei (Reducerile sunt acordate pentru pensionari, elevi și studenți).
Duminică, 27 octombrie
-Ora 17.00, Teatrul Sică Alexandrescu prezintă spectacolul cu piesa ,,Un bilet spre fericire“, de Spiró György. Regia: Diana Lupescu Distribuția: Bianca Zurovski, Mihai Bica Prețuri bilete: Preț unic – 22.10 leiPreț redus – 7 lei (Reducerile sunt acordate pentru pensionari, elevi și studenți)

Festivalul de Teatru Maghiar

Vineri, 27 octombrie,
-Ora 19.00, sala mare de la Teatrul Sică Alexandrescu, Studioul Yorick din Târg Mureș, cu spectacolul: „Szekely Csaba: MaRo” (spectacol bilingv).
Sâmbătă, 28 octombrie
-Ora 11.00, va avea loc o prezentare de carte: „Gasparik Attila: Extensiile teatrului”, la Cafeteca
-Ora 19.00, sala mare de la Teatrul Sică Alexandrescu, piesa „Moricz Zsigmond: Barbari”, spectacol prezentat de Ansamblul „Nagyvarad” din Oradea
Duminică, 29 octombrie
- Ora 19.00, sala mare de la Teatrul Sică Alexandrescu, Festivalul va fi închis cu spectacolul de teatru în limba maghiară I.L.Caragiale, „Zurzavaros eccaka / O noapte furtunoasă”, prezentat de Teatrul Studio „Fugura” Gheorghieni.

Stand-up comedy

Vineri, 25 octombrie,
- ora 20.00, la Temple Pub, spectacol de stand up comedy cu George Tănase, Radu Bucălae și Ioana State.

Concerte
Vineri, 25 octombrie


- ora 20.15, Rockstadt Club, Brașov Crize, în deschiderea concertului trupei „Vița de vie“ , de la ora 21.00.
Biletele sunt disponibile exclusiv online la următoarele valori: 50 lei pre-sale(70 lei pe 25 octombrie)
-ora 21.00, concert VAMA live, la Kruhnen Musik Halle. În deschiderea concertului trupei Vama cântă, de la ora 20,00, trupa WarmUP. Bilete se pot achizitiona în format fizic de la Club Rockstadt sat și online; Primele 200 bilete - 70 lei, următoarele 200 bilete - 80 lei, iar ultimele bilete - 90 Lei

Mergi prin Brașovul Bântuit

* Sâmbătă, 25 octombrie, ora 19.30, Piata Sf Ioan. Pentru prima oară în Brașov, poți merge pe urma stafiilor din oraș descoperind reședințele lor pline de povești terifiante. Vei fi ghidat pas cu pas, pe tot parcursul traseului, de aplicația Questo. Caută detaliile și obiectele ascunse prin oraș și vei debloca poveștile locurilor. Vei experimenta mixul perfect dintre un joc de explorare urbană, un treasure hunt și un joc de escape de exterior prin Brașov.Numărul participanților este limitat. Preț: 24,99 lei. Asigură-te că ai aplicația Questo pe telefon pentru eveniment. Se descarcă gratuit.

Cinema ONE

Vineri, 25 octombrie
SALA 1: „Familia Addams“ (3D, DUB, anumație) Ora: 10.30; „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Orele: 12.30; 15.00 * „Joker“ (2D, thriller) Orele: 17.30; 20.00; 22.30
SALA 2: „Familia Addams“ (3D, DUB, anumație) Orele: 11,45; 13.45 * „Familia Addams“ (3D, SUB, animație) Orele: 15.45; 19.45; 21.45 * „Yeti-omul zăpezii“ (3D, DUB, animație) Ora: 17.45
SALA 3: „Ad Astra“ (2D, SF) Ora: 11.45 * „Paradise hills“ (fantastic) Orele: 14.15; 20.45 * „HUSTLERS: Striptease pe Wall Street“ (2D, comedie) Orele: 16.15; 18.30; 22.45
SALA 4: „Zombieland-Runda dubl㓠(comedia horror) Ora: 11.15 * „Joker“ (2D, thriller) Orele: 13.30; 16.00; 18.45; 21.15
SALA 5: „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Ora: 16.45 * „Gemini-conspirația“ (3D, thriller) Orele: 19.15; 22.00
SALA 6: „Maleficent: suverana răului“ (3D, DUB) Ora: 10.45 * „Gemini-conspirația“ (3D, thriller) Orele: 13.15; 15.30 * „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Orele: 18.00; 20.30 * „Scapă cine poate“ (horror) Ora: 23.00
SALA 7: „Joker“ (2D, thriller) Ora: 11.30 * „Zombieland-Runda dubl㓠(comedia horror) Orele: 14.00; 16.15; 18.15; 20.15; 22.15
SALA 8: „Paradise hills“ (fantastic) Orele: 10.45; 12.45; 17.00 * „HUSTLERS: Striptease pe Wall Street“ (2D, comedie) Ora: 14.45 * „Mo“ (dramă, România) Ora: 19.00 * „Les miserables“ (dramă, avanpremieră) Ora: 21.30
Sâmbătă, 26 octombrie
SALA 1: „Familia Addams“ (3D, DUB, anumație) Ora: 10.30; „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Orele: 12.30; 15.00 * „Joker“ (2D, thriller) Orele: 17.30; 20.00; 22.30
SALA 2: „Familia Addams“ (3D, DUB, anumație) Orele: 11,45; 13.45 * „Familia Addams“ (3D, SUB, anumație) Orele: 15.45; 17.45; 19.45; 21.45
SALA 3: „Ad Astra“ (2D, SF) Ora: 12.00 * „Paradise hills“ (fantastic) Orele: 14.45; 17.00; 19.00 * „HUSTLERS: Striptease pe Wall Street“ (2D, comedie) Ora: 21.00 * „Scapă cine poate“ (horror) Ora: 23.15
SALA 4: „Zombieland-Runda dubl㓠(comedia horror) Ora: 11.15 * „Joker“ (2D, thriller) Orele: 13.30; 16.00; 18.45; 21.15
SALA 5: „Yeti-omul zăpezii“ (3D, DUB, animație) Orele: 10.15; 12.15; 14.30 * „Gemini-conspirația“ (3D, thriller) Orele: 19.15; 22.00
SALA 6: „Maleficent: suverana răului“ (3D, DUB) Ora: 10.45 * „Gemini-conspirația“ (3D, thriller) Orele: 13.15; 15.30 * „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Orele: 18.00; 20.30 * „Paradise hills“ (fantastic) Ora: 23.00
SALA 7: „Joker“ (2D, thriller) Ora: 11.30 * „Zombieland-Runda dubl㓠(comedia horror) Orele: 14.00; 16.15; 18.15; 20.15; 22.15
SALA 8: „Salma și misterul cărții magice“ (2D, DUB, avanpremieră) Ora: 11.00 * „HUSTLERS: Striptease pe Wall Street“ (2D, comedie) Orele: 13.00; 15.15; 22.45 * Durere și glorie“ (2D, dramă) Ora: 18.00 * „Matthias et Maxime“ (2D, dramă) Ora: 20.30
În lipsa unui acord scris din partea Monitorul Expres, puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizați sursa și dacă inserați vizibil link-ul articolului:
Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit și de prietenii tăi!
Comentarii:Articole la Week-end

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend
Spatiu publicitarMinim 100.000 afisari lunar.


Pentru detalii contactati telefonic
departamentul marketing al
Monitorul Expres la
0731.018.277 sau 0268.543.316.
Cumpără aici ziarul complet în format PDF
Ultimele stiri
 • ➤ Sport


  Vlad Boția, pe picior de plecare de la FC U Craiova. „Am discutat cu Adrian Mititelu"


  Azi 14:18
 • ➤ Știri Brasov


  România ar putea ajunge la 1.600 de cazuri de coronavirus pe zi, la jumătatea lui august


  Azi 13:38
 • ➤ Știri Brasov


  Nou record de infectări cu Covid: 777 de cazuri în țară, 54 la Brașov


  Azi 13:22
 • ➤ Sport


  Filiera sârbă. CSM Corona Brașov a mai transferat o jucătoare din Serbia


  Azi 13:20
 • ➤ Știri Brasov


  Tătaru pune numărul mare de cazuri COVID de la Brașov pe seama numărului mare de testări


  Azi 13:05
 • ➤ Știri Brasov


  Promisiunea lui Tătaru: Brașovul are nevoie de un Spital Regional


  Azi 12:53
 • ➤ Eveniment


  POLIȚIA BRAȘOV


  Cum să ne ferim de hoții din locuințe


  Azi 12:59
 • ➤ Sport


  Șase cazuri de COVID-19 la Dinamo / Meciul cu Chindia a fost amânat!


  Azi 11:50
 • ➤ Știri Brasov


  Brașov:cele mai mici prețuri la teste pentru COVID 19, la Maternitate


  Azi 11:23
 • ➤ Comunicate


  COMUNICAT DE PRESĂ


  DS Smith stabilește noi standarde în domeniul sustenabilității ambalajelor, cu ajutorul Principiilor de Design Circular


  Azi 11:20
 • ➤ Știri Brasov


  Ministrul Sănătății Nelu Tătaru se află la Brașov


  Azi 11:14
 • ➤ Prima pagină


  Petiție pentru salvarea Noului Spital al Brașovului


  Azi 09:09
 • ➤ Eveniment


  E GRAV


  86 de pacienți cu COVID s-au externat la cerere


  Azi 09:05
 • ➤ Eveniment


  Sala de Sport a fostului Liceu Astra va fi adaptată pentru persoanele cu dizabilități


  Azi 09:01
 • ➤ Eveniment


  Tronsonul de autostradă Cristian – Râșnov ar fi gata la 31 decembrie 2020


  Azi 08:58
 • ➤ Eveniment


  Cursele liniei 20 vor fi suspendate temporar mâine


  Azi 08:55
 • ➤ Actualitate


  De la 150 la 300 de lei pe lună


  CCR dă undă verde la dublarea alocațiilor pentru copii


  Azi 08:51
 • ➤ National


  Dosarul 10 August a fost clasat de DIICOT


  Niciun șef al jandarmilor sau politician nu răspunde pentru violențele împotriva protestatarilor


  Azi 08:38
 • ➤ Life


  Frumoasă ca mama


  Fiica Loredanei Groza a împlinit 22 de ani


  Azi 08:34
 • ➤ Life


  Răzvan Fodor, prezentatorul noului sezon al emisiunii „Burlacul“


  Azi 08:30
 • ➤ Life


  Yamato Zaharia s-a despărțit de bomba sexy cu care se iubea


  Azi 08:25
 • ➤ Cititori


  Propolisul, antibiotic natural


  Azi 08:24
 • ➤ Cititori


  SFAT EXPRES


  Cele mai ieftine și eficiente soluții pentru pielea uscată a mâinilor


  Azi 08:22
 • ➤ Sport


  SPORT FLASH


  Azi 08:20
 • ➤ Sport


  ANAD a prelungit suspendarea lui Paul Pârvulescu


  Azi 08:18
 • ➤ Sport


  Elvir Koljic și-a prelungit contractul cu U Craiova


  Azi 08:16
 • ➤ Sport


  Vintilă, out!


  FCSB are un nou antrenor


  Azi 08:12
 • ➤ Sport


  Ioan Andone, noul președinte al celor de la FC Voluntari


  Azi 08:09
 • ➤ Sport


  Plecări de ultimă oră de la ACS SR Brașov


  Azi 08:07
 • ➤ Opinii


  Punctul critic


  10 august n-a existat?


  Azi 08:01
 • ➤ Sport


  UTA - Petrolul 1-1. Laszlo Balint: „S-a dus naibii avantajul pe care l-am avut înainte de acest play-off"


  15.07.2020
 • ➤ Știri Brasov


  86 de pacienți cu COVID s-au externat la cerere, iar 187 au refuzat internarea. Peste 28.000 de brașoveni au fost testați


  15.07.2020
 • ➤ National


  Președintele Klaus Iohannis a anunțat prelungirea stării de alertă


  15.07.2020
 • ➤ National


  Curtea Constituțională respinge contestația Guvernului și dă undă verde dublării alocațiilor pentru copii


  15.07.2020
 • ➤ Știri Brasov


  641 noi cazuri de Covid 19 în țară, din care 54 la Brașov


  15.07.2020
 • ➤ Știri Brasov


  O zi fără apă pentru câteva imobile din zona Onix - Griviței


  15.07.2020
 • ➤ Prima pagină


  Tradiție ,,spurcată”


  Un scheian refuză racordarea la rețeaua de canalizare, învocând obiceiul din moși-strămoși


  15.07.2020
 • ➤ Eveniment


  Jocuri periculoase


  Dispozitive pentru ascunderea drogurilor, într-un magazin din Brașov


  15.07.2020
 • ➤ Eveniment


  Controale cu 161 de polițiști, 73 de polițiști locali și 76 de jandarmi


  15.07.2020
 • ➤ Eveniment


  Vizită cu scântei pe șantierul DN 73 Brașov-Pitești


  15.07.2020
 • ➤ Eveniment


  După primele 6 luni


  Minus de 12 milioane lei la bugetul Brașovului


  15.07.2020
 • ➤ Eveniment


  17 blocuri din Brașov vor fi eficientizate energetic cu bani de la buget


  15.07.2020
 • ➤ Actualitate


  Universitatea Transilvania a prelungit perioada de înscrieri la admitere


  15.07.2020
 • ➤ Actualitate


  Mașini noi pentru polițiștii brașoveni


  15.07.2020
 • ➤ National


  Nu e de ales


  Guvernul prelungește starea de alertă cu 30 de zile


  15.07.2020
 • ➤ National


  CCR a amânat pentru 30 septembrie dezbaterea pe impozitarea pensiilor speciale


  15.07.2020
 • ➤ Life


  Se ține bine


  Daniela Gyorfi, la 51 de ani ca la 20


  15.07.2020
 • ➤ Life


  Laurette a făcut senzație pe plajă


  15.07.2020
 • ➤ Life


  Marcel Pavel, mărturii după infernul COVID-19


  15.07.2020
 • ➤ Cititori


  SFAT EXPRES


  Cum scapi de obiceiul de a-ți atinge fața


  15.07.2020
 • Cele mai noi articole
  Articolul anterior

  Unde ieșim


  Invitații de weekend

  Articolul următor

  Unde ieșim


  Invitații de weekend

  Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
  (Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Setări Cookies
  Siteuri partenere:
  AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
  | | |
  2003 - 2020 © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres - Stiri Brasov | Powered by Yky CSM | executat în 28 milisecunde, încărcat în milisecunde