Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Portile istoriei Scoala Cerbul de Aur Diaspora
Casa mea Dialog Contabil Expres Gala Monitorul Expres
Index -> Monitorul Expres -> Week-end
Publicitate

Unde ieșim


Invitații de weekend

×

Î
n
c
h
i
d
e

g
a
l
e
r
i
a

f
o
t
o
Publicitate
Dimensiune font:

Autor: M.Ex., 25.10.2019


Salonul de Carte Bookfest Brașov

vineri, 25 octombrie-duminică, 27 octombrie
-Orele 10.00 și 20.00, Aula Universității Transilvania, intrarea liberă. Bookfest aduce 30.000 de cărți, care vor avea reduceri spectaculoase, dar și întâlniri cu unii dintre cei mai renumiți autori ai momentului. Mircea Cărtărescu, Evgheni Vodolazkin, Ioana Nicolaie, Radu Paraschivescu, Denisa Comănescu, Ioana Pârvulescu, Cristian Fulaș, Maria Manolescu, Alina Pavelescu, Cătălin Pavel, Andrei Dósa, Mariana Gorczyka, Adrian Lăcătuș sau Mihail Vakulovski sunt doar câteva dintre personalitățile care vor fi prezente la lansările și sesiunile de autografe de la Bookfest Brașov. Alături de aceștia, cărțile prezente la Salonul de Carte Bookfest Brașov acoperă toată gama de interes a publicului, de la beletristică li până la eseistică și carte de psihologie și dezvoltare personală, cu un accent deosebit pe literatura pentru copii, aflată într-o creștere accentuată în ultimii ani.
• sâmbătă, ora 13.00, întâlnire de gală cu scriitorul Evgheni Vodolazkin, unul dintre cele mai mari nume ale literaturii ruse contemporane. Scriitorul lansează la Bookfest Brașov cel mai recent roman, „Brisbane“.
• sâmbătă, ora 14.00, Mircea Cărtărescu vine pentru prima dată la Bookfest Brașov, unde va lansa tripticul „Melancolia“(editura Humanitas). La lnsarea și sesiunea de autografe, sunt invitați, alături de autor, scriitoarea Ioana Pârvulescu și Adrian Lăcătuș.
w sâmbătă, ora 15.00, scriitoarea Ioana Nicolaie va fi prezentă pentru o sesiune de autografe și lansarea volumului său „Cartea Reghinei“, alături de Ioana Pârvulescu și Georgeta Moarcăș
• sâmbătă, orele 16.00 și 16.00, Editura Polirom completează programul zilei cu două evenimente pentru iubitorii de literatură românească: prezentarea volumelor „Fâșii de rușine“ și „După plâns“, de Cristian Fulaș și volumul „Vânători-culegători“, al autoarei Maria Manolescu. Lansarea va fi moderată de Iuliana Răducan.
• duminică, ora 13.00, scriitorul Radu Paraschivescu vine la Bookfest Brașov în cadrul unui turneu de promovare a noii ediții din romanul „Fluturele negru“. Va urma o avanpremieră din „Omul care mută norii. Șapte povestiri“, roman care va fi lansat de Radu Paraschivescu și editura Humanitas la Târgul Gaudeamus.
• duminică, ora14.00, editura Polirom a programat lansarea volumului „Dincoace și dincolo de tunel. 1945“, de Mariana Gorczyka.
• duminică, ora14.30, editura Humanitas îi invită pe cei pasionați de istorie și de literatură pentru un moment special: lansarea cărții lui Cătălin Pavel „Arheologia iubirii. De la Neanderthal la Taj Mahal“, urmată de o sesiune de autografe.
• duminică, ora 15.00, lansarea volumului Alinei Pavelescu, „Sindromul Stavroghin“, apărut la editura Humanitas

Perform(d)ance - Zilele dansului contemporan la Brașov

A treia ediție Perform(d)ance - Zilele dansului contemporan la Brașov aduce pe scenă performeri care creează un spectacol complet, îmbinând limbajul corporal cu discursul vorbit, muzica și arta multimedia, întregind tot conceptul evenimentului perform(d)ance: momentul în care dansul se transformă în performance, exprimând emoții, sentimente și trăiri prin mijloace auditive și vizuale.
Vineri, 25 octombrie
-Ora 19:00, Centrul Cultural Reduta, Andropolaroid 1.1 (de Yui Kawaguchi, produs și interpretat de Yui Kawaguchi, se bazează pe experiența personală a artistei, care a emigrat din Japonia în Germania. Ea utilizează mișcarea, sunetul și o instalație vizuală pentru a exprima transformările prin care a trecut și interdependențele sociale pe care le observă, ilustrând momente între lumi, în care granițele se transformă și apar conexiuni noi, în care familiarul poate deveni misterios și vice-versa. Inspirată de metode științifice, Yui examinează structura limbilor japoneze și germane pentru a le ilustra într-un model complex de sunet și lumină, adaptându-și corpul la acest nou organism. Un show spectaculos la granița dintre semiotică și emoție, lumină și întuneric..
- ora 21:00, la Visssual, Meravillosa Creatura, (RO, I Dance You Collective) „Meravillosa Creatura” este un spectacol dinamic, o poezie vizuală care creează un spațiu comun al toleranței, în care diferite creaturi pot fi libere, neîngrădite de limitele normalității. Coregrafiat de Anamaria Guguian, spectacolul invită la regăsirea creaturii interioare a privitorului, prin intermediul unor stări aparte care ies complet din norme.
Sâmbătă, 26 octombrie
- Ora 19.00, Centrul Cultural Reduta, Stabat Mater , (RO, Linotip) O reinterpretare a lucrării preclasice cu același nume, compusă de Giovanni Battista Pergolesi în secolul XVII, „Stabat Mater“ este un spectacol de dans contemporan care aduce în prim plan relația dintre Maria și fiul său, Iisus.
Duminică, 27 octombrie
- Ora 11.00, în Visssual, Workshop de dans contemporan (Vă puteți înscrie la workshop completând un formuar, iar taxa de înscriere este 20 de lei și poate fi plătită la Centrul Cultural German (Str. Lungă nr. 31), vineri între orele 10-19 sau în ziua workshop-ului).
- Ora 19.00, Centrul Cultural Reduta, Eine kleine Nachtmusik (RO, de Gigi Căciuleanu, cu Lari Giorgescu) „Eine Kleine Nachtmusik” este spectacol de dans-teatru bazat pe textele lui Gigi Căciuleanu dar și pe un fragment de scenariu din Comedia Dell’Arte aparținându-i lui Mozart, titlul spectacolului sugerând înainte de toate un eveniment intim, spontan.
Un one-man show, în care Lari Giorgescu trece de la o ipostază la alta, schimbându-și mereu sensul.

Festivalul Internațional de Operă, Operetă și Balet 2019

Sâmbătă, 26 octombrie
- ora 18.30, Sala Operei, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța prezint㠄Lacul lebedelor“ - Balet pe muzică de P.I. Ceaikovski Coregrafia: Mihai Babușka, după L. Ivanov – M. Petipa. Soliștii și Ansamblul de Balet al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța. Preț bilete: 55 lei; 45 lei

Spectacole de teatru

Vineri, 25 octombrie
-Ora 17.00, Teatrul „Sică Alexandrescu“ prezintă spectacolul cu piesa „Metoda G“, de de Jordi Galcerán. Regia: Cristian Dumitru. În distribuție: Gabriel Costea, Mirela Borș, Marius Cisar, Demis Muraru. Prețuri bilete: Preț unic – 20 lei, Preț redus – 7 lei (Reducerile sunt acordate pentru pensionari, elevi și studenți)
Sâmbătă, 26 octombrie
-Ora 17.00, Teatrul „Sică Alexandrescu“ prezintă spectacolul cu piesa „Sectorul S“, de Emanuel Pârvu. Regia: Emanuel Pârvu În distribuție: Bianca Zurovski, Carmen Moruz, Mirela Borș, Relu Sirițeanu. Prețuri bilete: Preț unic – 20 lei Preț redus – 7 lei (Reducerile sunt acordate pentru pensionari, elevi și studenți).
Duminică, 27 octombrie
-Ora 17.00, Teatrul Sică Alexandrescu prezintă spectacolul cu piesa ,,Un bilet spre fericire“, de Spiró György. Regia: Diana Lupescu Distribuția: Bianca Zurovski, Mihai Bica Prețuri bilete: Preț unic – 22.10 leiPreț redus – 7 lei (Reducerile sunt acordate pentru pensionari, elevi și studenți)

Festivalul de Teatru Maghiar

Vineri, 27 octombrie,
-Ora 19.00, sala mare de la Teatrul Sică Alexandrescu, Studioul Yorick din Târg Mureș, cu spectacolul: „Szekely Csaba: MaRo” (spectacol bilingv).
Sâmbătă, 28 octombrie
-Ora 11.00, va avea loc o prezentare de carte: „Gasparik Attila: Extensiile teatrului”, la Cafeteca
-Ora 19.00, sala mare de la Teatrul Sică Alexandrescu, piesa „Moricz Zsigmond: Barbari”, spectacol prezentat de Ansamblul „Nagyvarad” din Oradea
Duminică, 29 octombrie
- Ora 19.00, sala mare de la Teatrul Sică Alexandrescu, Festivalul va fi închis cu spectacolul de teatru în limba maghiară I.L.Caragiale, „Zurzavaros eccaka / O noapte furtunoasă”, prezentat de Teatrul Studio „Fugura” Gheorghieni.

Stand-up comedy

Vineri, 25 octombrie,
- ora 20.00, la Temple Pub, spectacol de stand up comedy cu George Tănase, Radu Bucălae și Ioana State.

Concerte
Vineri, 25 octombrie


- ora 20.15, Rockstadt Club, Brașov Crize, în deschiderea concertului trupei „Vița de vie“ , de la ora 21.00.
Biletele sunt disponibile exclusiv online la următoarele valori: 50 lei pre-sale(70 lei pe 25 octombrie)
-ora 21.00, concert VAMA live, la Kruhnen Musik Halle. În deschiderea concertului trupei Vama cântă, de la ora 20,00, trupa WarmUP. Bilete se pot achizitiona în format fizic de la Club Rockstadt sat și online; Primele 200 bilete - 70 lei, următoarele 200 bilete - 80 lei, iar ultimele bilete - 90 Lei

Mergi prin Brașovul Bântuit

* Sâmbătă, 25 octombrie, ora 19.30, Piata Sf Ioan. Pentru prima oară în Brașov, poți merge pe urma stafiilor din oraș descoperind reședințele lor pline de povești terifiante. Vei fi ghidat pas cu pas, pe tot parcursul traseului, de aplicația Questo. Caută detaliile și obiectele ascunse prin oraș și vei debloca poveștile locurilor. Vei experimenta mixul perfect dintre un joc de explorare urbană, un treasure hunt și un joc de escape de exterior prin Brașov.Numărul participanților este limitat. Preț: 24,99 lei. Asigură-te că ai aplicația Questo pe telefon pentru eveniment. Se descarcă gratuit.

Cinema ONE

Vineri, 25 octombrie
SALA 1: „Familia Addams“ (3D, DUB, anumație) Ora: 10.30; „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Orele: 12.30; 15.00 * „Joker“ (2D, thriller) Orele: 17.30; 20.00; 22.30
SALA 2: „Familia Addams“ (3D, DUB, anumație) Orele: 11,45; 13.45 * „Familia Addams“ (3D, SUB, animație) Orele: 15.45; 19.45; 21.45 * „Yeti-omul zăpezii“ (3D, DUB, animație) Ora: 17.45
SALA 3: „Ad Astra“ (2D, SF) Ora: 11.45 * „Paradise hills“ (fantastic) Orele: 14.15; 20.45 * „HUSTLERS: Striptease pe Wall Street“ (2D, comedie) Orele: 16.15; 18.30; 22.45
SALA 4: „Zombieland-Runda dubl㓠(comedia horror) Ora: 11.15 * „Joker“ (2D, thriller) Orele: 13.30; 16.00; 18.45; 21.15
SALA 5: „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Ora: 16.45 * „Gemini-conspirația“ (3D, thriller) Orele: 19.15; 22.00
SALA 6: „Maleficent: suverana răului“ (3D, DUB) Ora: 10.45 * „Gemini-conspirația“ (3D, thriller) Orele: 13.15; 15.30 * „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Orele: 18.00; 20.30 * „Scapă cine poate“ (horror) Ora: 23.00
SALA 7: „Joker“ (2D, thriller) Ora: 11.30 * „Zombieland-Runda dubl㓠(comedia horror) Orele: 14.00; 16.15; 18.15; 20.15; 22.15
SALA 8: „Paradise hills“ (fantastic) Orele: 10.45; 12.45; 17.00 * „HUSTLERS: Striptease pe Wall Street“ (2D, comedie) Ora: 14.45 * „Mo“ (dramă, România) Ora: 19.00 * „Les miserables“ (dramă, avanpremieră) Ora: 21.30
Sâmbătă, 26 octombrie
SALA 1: „Familia Addams“ (3D, DUB, anumație) Ora: 10.30; „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Orele: 12.30; 15.00 * „Joker“ (2D, thriller) Orele: 17.30; 20.00; 22.30
SALA 2: „Familia Addams“ (3D, DUB, anumație) Orele: 11,45; 13.45 * „Familia Addams“ (3D, SUB, anumație) Orele: 15.45; 17.45; 19.45; 21.45
SALA 3: „Ad Astra“ (2D, SF) Ora: 12.00 * „Paradise hills“ (fantastic) Orele: 14.45; 17.00; 19.00 * „HUSTLERS: Striptease pe Wall Street“ (2D, comedie) Ora: 21.00 * „Scapă cine poate“ (horror) Ora: 23.15
SALA 4: „Zombieland-Runda dubl㓠(comedia horror) Ora: 11.15 * „Joker“ (2D, thriller) Orele: 13.30; 16.00; 18.45; 21.15
SALA 5: „Yeti-omul zăpezii“ (3D, DUB, animație) Orele: 10.15; 12.15; 14.30 * „Gemini-conspirația“ (3D, thriller) Orele: 19.15; 22.00
SALA 6: „Maleficent: suverana răului“ (3D, DUB) Ora: 10.45 * „Gemini-conspirația“ (3D, thriller) Orele: 13.15; 15.30 * „Maleficent: suverana răului“ (3D, SUB) Orele: 18.00; 20.30 * „Paradise hills“ (fantastic) Ora: 23.00
SALA 7: „Joker“ (2D, thriller) Ora: 11.30 * „Zombieland-Runda dubl㓠(comedia horror) Orele: 14.00; 16.15; 18.15; 20.15; 22.15
SALA 8: „Salma și misterul cărții magice“ (2D, DUB, avanpremieră) Ora: 11.00 * „HUSTLERS: Striptease pe Wall Street“ (2D, comedie) Orele: 13.00; 15.15; 22.45 * Durere și glorie“ (2D, dramă) Ora: 18.00 * „Matthias et Maxime“ (2D, dramă) Ora: 20.30
În lipsa unui acord scris din partea Monitorul Expres, puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizați sursa și dacă inserați vizibil link-ul articolului:
Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit și de prietenii tăi!
Comentarii:Articole la Week-end

Unde ieșim, în siguranță


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend

Unde ieșim


Invitații de weekend
Spatiu publicitarMinim 100.000 afisari lunar.


Pentru detalii contactati telefonic
departamentul marketing al
Monitorul Expres la
0731.018.277 sau 0268.543.316.
Cumpără aici ziarul complet în format PDF
Ultimele stiri
 • ➤ Sport


  UTA și FC Argeș au promovat direct, CS Mioveni merge la baraj


  Azi 09:40
 • ➤ Prima pagină


  Cum este bătut Brașovul de Sibiu la spital nou-nouț


  Azi 09:07
 • ➤ Eveniment


  De la 1 august


  La postul BBC World rulează clipuri de promovare a Brașovului


  Azi 09:03
 • ➤ Eveniment


  Brașovul are în continuare peste 400 de pacienți cu COVID-19 internați în spitale


  Azi 09:00
 • ➤ Eveniment


  Noile rețele de apă din Brașov au fost puse în funcțiune


  Azi 08:59
 • ➤ Religie


  Tradiții


  Postul Sfintei Mării poate să împlinească dorințe, dacă este ținut cu smerenie


  Azi 08:50
 • ➤ National


  Barometru IMAS - Europa FM


  PNL și PSD, în creștere ușoară în opțiunile electorale


  Azi 08:43
 • ➤ National


  Alegeri locale 2020: A fost constituit Biroul Electoral Central


  Azi 08:40
 • ➤ Life


  Senzații


  Antonia face iar valuri


  Azi 08:36
 • ➤ Life


  Anca Țurcașiu începe o viață nouă


  Azi 08:35
 • ➤ Life


  Loredana ține pasul la 50 de ani


  Azi 08:33
 • ➤ Life


  O vulpe a furat aproape 100 de pantofi din Berlin


  Azi 08:29
 • ➤ Cititori


  Este bine să știți


  Reguli de pandemie în cabinetele stomatologice


  Azi 08:27
 • ➤ Sport


  SPORT FLASH


  Azi 08:25
 • ➤ Sport


  Mitriță, eliminat din playoff-ul MLS


  Azi 08:22
 • ➤ Sport


  Au luat Cupa și au scăpat-o pe gazon


  Azi 08:21
 • ➤ Sport


  AUTO


  Trofeul Râșnov, a treia victorie a lui Emil Nestor în acest sezon


  Azi 08:19
 • ➤ Sport


  Viitorul și Dinamo luptă pentru locul în UEFA Youth League


  Azi 08:16
 • ➤ Sport


  FOTBAL


  „Festival” de goluri pentru Corona


  Azi 08:14
 • ➤ Opinii


  Punctul critic


  Un bilet în plus


  Azi 08:06
 • ➤ Știri Brasov


  A murit fostul deputat PNL de Brașov Gheorghe Gabor


  02.08.2020
 • ➤ Sport


  Gheorghe Hagi a demisionat din funcția de manager al echipei FC Viitorul


  02.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Turistă accidentată din Munții Făgărașului


  02.08.2020
 • ➤ National


  Vasile Dâncu, numit președinte interimar al Consiliului Național al PSD


  02.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Cutremur la 77 km est de Brașov


  02.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  81 de noi cazuri de COVID la Brașov, 1.075 de noi cazuri în țară


  02.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  33 de amenzi la Brașov pentru cine nu a purtat mască unde era obligatoriu


  02.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Cazinourile, terasele, cluburile și barurile din județul Brașov nu pot rămâne deschide după ora 23,00


  01.08.2020
 • ➤ Sport


  Corona, scor „de maidan" în primul meci al barajului


  01.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  PSD vrea să amâne alegerile parlamentare până în martie 2021


  01.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  52 de noi cazuri de Covid în Brașov, 1.225 de noi cazuri în țară


  01.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  În Piața Astra din Brașov, o vânzătoare de fructe, fără mască și cu țigara în mână, umilește clienții …


  01.08.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Colectarea separată are reguli! Iată ce înseamnă DA și NU în materie de reciclabile!


  31.07.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Știți ce reprezintă cele mai frecvente coduri și simboluri de reciclare? Brai Cata a întocmit un „dex” al acestora


  31.07.2020
 • ➤ Știri Brasov


  De la 1 august, la postul BBC World vor rula clipuri de promovare a Brașovului


  31.07.2020
 • ➤ National


  Românii care se duc în Italia intră în carantină 14 zile


  31.07.2020
 • ➤ National


  Barometru IMAS – Europa FM: PNL și PSD, în creștere ușoară în iulie. Alianța USR PLUS este creditată cu 17,2%


  31.07.2020
 • ➤ Știri Brasov


  71 de noi cazuri de COVID la Brașov, 1295 noi infectări în țară


  31.07.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Al șaptelea nigerian arestat la Brașov în dosarul de înșelăciune ,,Scrisorile nigeriene”


  31.07.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Pericolul nu a trecut! Comprest continuă activitățile de igienizare și dezinfecție a platformelor de precolectare a deșeurilor din municipiul Brașov pentru a preveni răspândirea virusurilor și a microbilor


  31.07.2020
 • ➤ Prima pagină


  Prin Brașovul Vechi, doar cu mască


  31.07.2020
 • ➤ Eveniment


  Tătaru: Sunt două săptămâni grele


  31.07.2020
 • ➤ Eveniment


  Reguli noi


  Supraimpozit și pentru clădirile abandonate în șantier


  31.07.2020
 • ➤ Eveniment


  Compania Apa, lucrări neprevăzute în Centrul Civic


  31.07.2020
 • ➤ Eveniment


  Se montează sticlă la fațada principală a terminalului aeroportului


  31.07.2020
 • ➤ Eveniment


  PLUS Brașov are o nouă conducere


  31.07.2020
 • ➤ Actualitate


  Pentru început 12


  În Brașov vor apărea senzori de verificare a calității aerului


  31.07.2020
 • ➤ Actualitate


  Poliția rutieră din Brașov primește cea mai modernă cameră radar


  31.07.2020
 • ➤ National


  Chiar așa...


  Ciolacu: „Un haos mai mare decât este acum nu poate fi creat nici măcar de PSD“


  31.07.2020
 • ➤ National


  Românii care merg în vacanță în Bulgaria nu trebuie să mai prezinte declarație pe propria răspundere


  31.07.2020
 • Cele mai noi articole
  Articolul anterior

  Unde ieșim


  Invitații de weekend

  Articolul următor

  Unde ieșim


  Invitații de weekend

  Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
  (Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Setări Cookies
  Siteuri partenere:
  AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
  | | |
  2003 - 2020 © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres - Stiri Brasov | Powered by Yky CSM | executat în 38 milisecunde, încărcat în milisecunde