-0.9 C
Braşov
Acasă Blog

Nicolae Stoica, cel mai nou consilier local USR-PLUS în Brașov

0

Nicolae Stoica a fost validat în ultima ședința de plen a Consiliului Local Brașov. El este astfel cel mai nou consilier USR-PLUS, în locul lui Victor Ilie, care a fost ales parlamentar la alegerile din 2020.
În Consiliul Local, Victor Ilie era membru al Comisiilor de specialitate nr. 2 și 5 ale Consiliului Local al Municipiului Braşov, iar aceste locuri au devenit vacante, o dată cu plecarea sa. Consilierul Nicolae Stoica, acum din partea Alianței USR-PLUS, dar care a candidat pe listele PLUS, are 62 de ani, este inginer proiectant și antreprenor.

Partidul cancelarului Nehammer a pierdut alegerile locale din Austria Inferioară

0

Partidul cancelarului Karl Nehammer, ÖVP, a pierdut zece procente în alegerile locale din Austria Inferioară. A fost suspectat că a blocat aderarea României la Schengen pentru a evita un astfel de rezultat. Deși ÖVP rămâne cel mai mare partid, cu aproape 40%, Nehammer poate pierde conducerea acestuia.

Exit-pollurile arată că scorul ÖVP a scăzut de la 49,6% la 39,7%, “o pierdere masivă de voturi”, comentează DerStandard, care mai arată că Nehammer trebuie “să ridice steagul alb”, adică să plece de la conducerea partidului. Partidul de extremă dreapta, FPÖ, urcă însă la peste 25% din voturi, în ciuda discursului rasist pe față, și devine al doilea cel mai mare partid din Austria Inferioară.

Partidul cancelarului Karl Nehammer, ÖVP, pierde nu numai majoritatea în parlamentul regional dar va mai rămâne cu doar patru din cele nouă locuri ale guvernului din regiunea Austria Inferioară, față de șase câte a avut până acum, un minim istoric, mai arată presa austriacă.

Numeroși comentatori au interpretat gestul Austriei de la finalul anului trecut, de a deveni brusc și surprinzător un opozant al aderării României la Schengen (pe care până atunci o susținuse), ca fiind de fapt o manevră a cancelarului Nehammer de a salva scorul partidului său, de la o iminentă scădere în alegerile regionale.(Sursa: Der Standard)

Regizorul filmului ”Teambuilding”, condamnat la amendă penală, după ce a fost prins pozitiv la droguri în Râșnov, acum aproape 2 ani!

0

Matei Dima, actorul cu rol principal în filmul ”Teambuilding” și în același timp regizorul mult discutatei comedii, a fost condamnat la amendă penală de judecătorii din Zărnești, în urma acuzației de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Dima a fost oprit în trafic la Zărnești în martie 2021 și a ieșit pozitiv la drug-test. Iată știrea de atunci:

Cunoscut regizor și producător prins azi drogat la Râșnov

Cu toate că testul a ieșit pozitiv, expertiza specialiștilor spune că Dima a consumat droguri cu aproximativ 2 zile înainte de a fi prins pe polițiștii din Râșnov. Iată rezultatul raportului medico-legal, intrat în posesia cancan.ro:

Drept urmare, judecătorii de la Zărnești au decis amendarea penală a regizorului cu suma de 10.000 de lei, cea mai mică pedeapsă ce poate fi aplicată în cazuri de consum de alcool și alte substanțe și conducerea unui autovehicul sub influența acestora. Dima a recunoscut în fața judecătorilor că a consumat droguri cu 2 zile înainte de a fi oprit în trafic de polițiștii din Râșnov. Minuta Judecătoriei Zărnești spune că „admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat la data de 28.11.2022 de Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești cu inculpatul DIMA MATEI, în dosarul de urmărire penală. În temeiul art. 396 alin. (2) cu aplicarea art. 480 alin. (4) C. proc. pen., condamnă pe inculpatul DIMA MATEI la pedeapsa amenzii penale de 10.000 lei (200 zile-amendă a câte 50 lei pentru fiecare zi-amendă) pentru săvârşirea infracţiunii de „Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, prevăzută de art. 336 alin. (2) Cod penal”.

Pizzerie închisă de ANPC în Brașov : ingrediente expirate, băuturile în WC-ul angajaților!

0

În urma acțiunilor de control desfășurate de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Brașov, la unitățile de alimentație publică, a fost verificat și modul în care operatorul economic S.C. PIZZA STATION Brașov S.R.L. de pe strada Hărmanului nr. 50, respectă prevederile legale în domeniu. În urma neregulilor constatate, operatorul comercial a fost sancționat cu:
-amendă contravențională în valoare de 15.000 de lei
-oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor constatate.
Abaterile constatate de comisarii CJPC Brașov au fost următoarele:
– folosirea unor spații frigorifice cu chedere rupte, murdare;
– utilizarea unor produse alimentare cu durata limită de consum/data durabilității minimale depășită, ca materii prime
– folosirea unor produse alimentare ne-etichetate, păstrate în ambalaje refolosite
– depozitarea cutiilor cu băuturi în vestiarul personalului, unde există și vas WC
– folosirea la preparare a unor produse cu modificări organoleptice
– utilizarea unor sosuri și a altor produse pe care nu se specifică data deschiderii ambalajului.
Foto : facebook Pizza Station

Foto. Meciul Sepsi OSK – FC U Craiova 1948, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe. Arbitrul Andrei Chivulete a oprit definitiv jocul!

0

Meciul Sepsi Sf. Gheorghe – FCU Craiova, contând pentru etapa a 23-a din Superliga a fost întrerupt în minutul 25, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor xenofobe ale spectatorilor. Fotbaliștii celor două echipe și arbitrii au intrat la vestiare timp de 10 minute, după care au revenit pe teren. Jocul a fost reluat, dar scandările xenofobe au continuat din partea celor 70 de fani ai echipei lui Adrian Mititelu. Centralul Andrei Chivulete a decis suspendarea definitivă a meciului! La meci a fost prezent Adrian Mititelu jr, iar fanii olteni au afișat la începutul meciului si un banner împotriva familiei Mititelu. Si după decizia lui Chivulete de a opri meciul definitiv, fanii olteni au continuat să scandeze împotriva patronului lui FC U Craiova.

Nemulţumit de serviciile unei prostituate, un tânăr din Ghimbav a ajuns în instanță

0

O prostituată a avut probleme serioase cu un client nemulţumit. Bărbatul plătise în avans, cum e regula, iar fata se apucase de lucru. Din păcate, fiziologia i-a jucat bărbatului o festă. A rămas nesatisfăcut, iar fata a refuzat să-i dea banii înapoi. A urmat un scandal finalizat în faţa judecătorilor. Ştefan Pătraşcu este din Ghimbav și venise la începutul anului trecut la Iaşi. Aici a luat legătura cu A.A., angajând o partidă „de amor” plătită. I-a oferit prostituatei 100 de lei pentru un raport sexual normal şi unul oral.

„După ce a încasat suma de 100 lei, numita A.A. a început să execute actul sexual oral timp de câteva minute, după care, pentru a întreţine raporturi sexuale, i-a pus un prezervativ clientului ei, constatând cu această ocazie că inculpatul nu avea erecţie. A.A. a reluat actul sexual oral, de data aceasta protejat şi dat fiind faptul că inculpatul nu reuşea să aibă erecţie, numita A.A. i-a dat de înţeles inculpatului că ar trebui să plece”, au reţinut ulterior procurorii Parchetului de pe lângă Judecătorie.

Nemulţumit, Pătraşcu şi-a cerut banii înapoi. Fata a considerat însă că muncise pentru acei bani, că nu era vine ei pentru neputința maculină şi a refuzat să-i returneze clientului banii. A urmat o ceartă, în timpul căreia fata şi-a chemat în ajutor o prietenă care locuia într-un apartament vecin. Cearta a fost auzită şi de o altă prostituată, D.E.B., care locuia cu un etaj mai sus.

Aceasta a coborât la A.A., pentru a vedea ce se întâmplă. Împreună, cele trei fete l-au determinat pe Pătraşcu să plece. Acesta a fugit, dar trecând pe lângă D.E.B., i-a smuls telefonul din mână. Fetele l-au urmărit şi au reuşit să-l ajungă la parter, întrucât Pătraşcu nu cunoştea blocul şi se îndreptase în direcţia opusă ieşirii. Bărbatul a reuşit în cele din urmă să fugă, cu telefonul lui D.E.B.

Fapta sa a avut ca urmare un dosar penal pentru tâlhărie, cazul lui Pătraşcu fiind analizat de magistraţii Judecătoriei. Şi-a recunoscut fapta, iar vârsta de doar 23 de ani, ca şi faptul că incidentul nu avusese urmări grave, i-au atras o pedeapsă relativ uşoară.

El a fost condamnat la 1 an şi 8 luni de închisoare, dar cu suspendarea executării pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani. Telefonul nu a mai putut fi recuperat, fiind distrus de tânăr. Ca urmare, acesta a fost obligat şi la plata a 1.200 lei către D.E.B. Pronunţată joi, sentinţa poate fi atacată cu apel.

Alegeri în Austria. O înfrângere a partidului cancelarului Karl Nehammer ar putea fi o șansă a României în Schengen

0

Duminică au loc alegeri regionale în Austria Inferioară, iar miza este mai mare decât viitorul actualei guvernatoare a landului, Johanna Mikl-Leitner, candidata OVP (partidul conservator al cancelarului Karl Nehammer).
În joc nu este doar viitorul politic al Johannei Mikl-Leitner, actuala guvernatoare de land şi candidata partidului conservator, OVP, ci și la echilibrul de putere din Austria. Acest land este și centrul de putere al OVP, partidul cancelarului Karl Nehammer.

Un rezultat slab ar putea pune în discuție majoritatea absolută a OVP în parlament și în guvern, ceea ce ar fi catastrofal pentru partidul lui Karl Nehammer și pentru speranțele lui de a guverna în continuare.
Și românii urmăresc cu atenție alegerile din Austria. O înfrângere a partidului cancelarului Karl Nehammer ar putea schimba poziţia Austriei faţă de intrarea României în Schengen.

La urne sunt așteptați astăzi circa 1,3 milioane de cetățeni care vor vota pentru a alege un nou parlament local în Austria Inferioară. Urnele s-au deschis la ora 6:00 şi se închid funcţie de regiune la 16:00 sau la 17:00. Rezultatele provizorii sunt aşteptate între 20:00 şi 21:00, ora locală.
Campania electorală a fost dominată de candidata OVP, Johanna Mikl-Leitner (58 de ani), susținută de premierul și șeful partidului, Karl Nehammer, care a apăsat puternic pedala imigrației și a azilului, inclusiv prin respingerea aderării României și Bulgariei la Schengen.

De zeci de ani, acest land este considerat fieful partidului conservator OVP, dar acum, lucrurile s-au schimbat. Iar dacă rezultatele vor fi slabe, partidul lui Nehammer ar putea pierde majoritatea absolută, având în vedere sistemul de reprezentare proporțională care funcționează în Austria.

În ultimele sondaje partidul lui Nehammer se află la sub 40% din voturi, o scădere de peste 10 puncte procentuale față de alegerile din 2018. Dacă rezultatele vor confirma sondajele, OVP ar putea pierde locuri în guvern, care sunt atribuite proporțional cu numărul de consilii provinciale câștigate.

Asta în timp ce formaţiunea de extremă dreapta FPO (Partidul Libertăţii) ar putea obține un succes istoric, aproape dublându-și scorul de la 14% la în jur de 25%.

Iar dacă Verzii și liberalii Neos ar obține peste 10%, atunci aceste partide mici ar avea șansa să intre la guvernare, în detrimentul poziției majoritare deținută de OVP acum care îi permite să guverneze fără o coaliție.
Urnele se închid funcţie de regiune la 16:00 sau la 17:00. Rezultatele provizorii sunt aşteptate între 20:00 şi 21:00, ora locală.

Austria Inferioară este a doua cea mai populată provincie a țării, după capitală și cea mai întinsă ca teritoriu. Land-ul se întinde în jurul Vienei, mulți dintre cei care lucrează în capitală locuind în orașe limitrofe din Austria Inferioară.
Rezultatele din Austria Inferioară sunt importante și pentru că setează tendințele electorale și pentru alegerile care vor avea loc la nivel federal în toamna lui 2024. Alegeri regionale urmează să mai aibă loc în Carinthia (în martie) şi în Salzburg (în aprilie).

Booking.com a introdus România în top 10 cele mai ospitaliere destinații din lume

0

Platforma de rezervări online Booking.ro a introdus România, respectiv regiunea Mureș, în top 10 cele mai primitoare destinații din lume din 2023. Pe primele trei locuri se află Spania, cu La Rioja, Grecia (Epirus) și Austria (Oberosterreich).

Cele mai ospitaliere regiuni din lume, din 2023

La Rioja, Spania

Epirus, Grecia

Oberosterreich, Austria

County Down, Marea Britanie

Mureș, România

Marlborough, Noua Zeelandă

Ninh Binh, Vietnam

Limon, Costa Rica

Newfoundland & Labrador, Canada

North Dakota, Statele Unite

Destinațiile au fost alese și clasate în funcție de recenziile Traveller Review Award 2023 în comparație cu numărul total de proprietăți din orașul sau regiunea respectivă în ceea ce privește cazarea.

De asemenea, în cadrul Booking.com Traveller Review Awards, în topul celor mai primitoare orașe din 2023 se află Polignano a Mare, Italia, orașul Hualien, Taiwan și San Sebastián, Spania.

Cele mai primitoare orașe din lume, din 2023

Polignano a Mare, Italia

Orașul Hualien, Taiwan

San Sebastián, Spania

Dresda, Germania

Klaipeda, Lituania

York, Marea Britanie

Ushuaia, Argentina

Porto De Galinhas, Brazilia

Mexico City, Mexic

Gold Coast, Australia

Novak Djokovic e campion la Australian Open pentru a 10-a oară! Nole l-a egalat pe Rafa Nadal la titluri de Grand Slam câștigate

0

Sârbul Novak Djokovic (35 de ani) l-a învins pe grecul Stefanos Tsitsipas (24 de ani) în finala Australian Open 2023. Djokovic a câștigat clar finala în trei seturi:6-3, 7-6 (4), 7-6 (5) si a are 10 titluri la Melbourne.
Sârbul a ajuns la 22 de titluri de Grand Slam în palmares, egalându-l pe spaniolul Rafael Nadal.

LNBF. Olimpia CSU Brașov, eșec sever în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe

0

Campioana ACS Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe a surclasat-o pe Olimpia Olimpia CSU Braşov în meciul disputat sâmbătă seara, la Brașov si care a contat pentru etapa a 15-a a Ligii Naţionale de baschet feminin. Sepsi s-a impus cu scorul 116-50 (30-10, 29-14, 28-14) si rămâne pe primul loc în clasament cu 28 de puncte din 14 meciuri disputate. Olimpia CSU e pe locul 5 cu 21 de puncte din 13 meciuri jucate în acest sezon.

Încă 45.000 de curcani vor fi eutanasiați la Codlea! Un alt focar de gripă aviară !

0

După ce peste 65.000 de curcani de la o fermă din Codlea sunt în proces de eutanasiere din cauza unui focar de gripă aviară, o a doua fermă urmează să fie golită de 45.000 de păsări după descoperirea a încă unui focar, pe aceeași platformă. Iată comunicatul DSVSA :

”A fost confirmat un focar secundar de gripă aviară cu subtipul H5N1 la o altă fermă de curcani, BRAVCOD SRL – F1, de pe platforma zootehnică Codlea, aflată în imediata proximitate a fermei unde a fost diagnosticat focarul primar, în data de 27 ianuarie.
Din datele preliminare ale anchetei epidemiologice a rezultat că între cele două ferme comerciale există un raport de cauzalitate, acestea utilizând aceleași mijloace de transport pentru furaje și aceleași mijloace de transport pentru colectarea cadavrelor.
Această fermă, BRAVCOD SRL – F1, aparține aceluiași agent economic și are un efectiv de 44.477 de curcani.
În cadrul Centrului Local de Combatere a Bolilor (CLCB) s-a aprobat planul de măsuri pentru fermele afectate de pe platforma zootehnică, care se aplică în focarul de boală și în zonele de protecție și supraveghere, în conformitate cu legislația specifică, europeană și națională.
În zonele de protecţie şi supraveghere, stabilite în urma declarării focarelor, sunt menţinute măsurile de restricție severe privind circulația persoanelor, animalelor și a mijloacelor de transport pentru toate fermele.
Nici o pasăre de curte și nici un mamifer domestic nu trebuie să intre sau să iasă din exploatațiile din zonele de restricție, fără autorizarea autorității competente.
Pentru exploatațiile din afara zonelor de restricţie, continuă aplicarea măsurilor de supraveghere și control, astfel încât să se poată interveni rapid, în eventualitatea depistării unor simptome care pot fi atribuite gripei aviare.
Toate exploatațiile cu păsări sunt inspectate de un medic veterinar, care procedează la inspecţia sau examenul clinic al păsărilor domestice și, după caz, la prelevări de probe în vederea testelor de laborator. Cu ocazia inspectării, medicul veterinar verifică respectarea condițiilor de biosecuritate.
Orice creștere a morbidității sau a mortalității, precum și orice scădere importantă înregistrată în datele de producție în exploatații trebui semnalată de îndată autorității competente sau medicului veterinar de liberă practică.
Astăzi, 28 ianuarie, a apărut o nouă suspiciune de prezență a virusului gripei aviare la o altă fermă de curcani, BRAVCOD SRL – F5, care aparține aceluiași agent economic, cu un efectiv de 113.407 de păsări, unde au fost înregistrate mortalități peste limita tehnologică.
Inspectorii sanitari veterinari au prelevat probe, care vor fi transmise la Institutul de Diagnotic și Sănătate Animală, pentru confirmarea diagnosticului de gripă aviară.
Măsurile prevăzute în decizia CLCB se vor menține cel puțin treizeci de zile de la data încheierii operațiunilor preliminare de curățare și dezinfecție a exploatațiilor infectate, în conformitate cu legislația aplicabilă”.

1. Toate cele de mai sus sunt suplimente alimentare, remedii 100% naturale care au rezultate bune in tratarea diverselor afectiuni cu care cei mai multi dintre noi ne luptam zi de zi.
2. Toate informatiile de care aveti nevoie legate de aceste medicamente organice sunt descrise cu lux de amanunte (prospect, pret, recenzii, formule active) si obiectivitate pe Evonet, un motor de cautare pentru suplimente alimentare, medicamente naturiste si remedii sigure si testate.
3. Sunt suplimente alimentare care pot fi achizitionate din Romania, direct de la distribuitorii autorizati.

Suplimentele alimentare sunt o solutie de intretinere sau tratament usor de administrat si fara efecte negative, fara compusi periculosi, blande, cu efect rapid si de lunga durata. Stresul, anxietatea, lipsa timpului liber, grijile de zi cu zi, lipsa activitatilor sportive, alimentele de proasta calitate sau mult prea procesate s.a.m.d. ne degradeaza fizic si psihic.

Cu vitaminele si mineralele ne-am obisnuit deja, dar se pare ca nu este suficient. Este nevoie de o sustinere mai mare a organismului si asta cu tinte exacte. Tocmai de aceea au aparut suplimente alimentare dedicate unor disfunctionalitati sau unor probleme care pot fi tinute sub control sau pot fi corectate, chiar vindecate.

Evonet aduna in acelasi loc toate informatiile care pot fi de folos pacientilor, celor care cauta solutii alternative la o problema de sanatate, medicilor din diverse ramuri deschisi catre medicamente 100% naturale si tuturor celor care vor sa fie informati.

Va propun o scurta trecere in revista a celor mai apreciate suplimente alimentare, atat din punct de vedere al recenziilor adunate de la pacienti si specialisti cat si din punct de vedere al comenzilor inregistrate de distribuitorii autorizati de producatori.

Keto Diet, capsule pentru slabit

Dieta Keto, datorita eficientei si a unui regim usor de urmat si-a gasit repede adepti. Rezultatele obtinute i-au mobilizat pe cercetatori care au dezvoltat Keto Diet capsule, un supliment alimentar natural care sa ii ajute sa slabeasca pe cei supraponderali sau pe cei care doresc sa renunte la cateva kilograme fara efort.

Conform datelor adunate de Evonet, poti slabi de la cateva kilograme pana la 14-20 de kilograme pe luna. La prima vedere pare foarte mult, utilizatorii povestind de topirea grasimilor rapida dupa ce starea de cetoza se instaleaza in organism.
Obezitatea este un factor de risc din multe puncte de vedere, motiv pentru care orice ajutor este bine-venit.

Detonic, medicament pudra pentru hipertensiune

Foarte multi oameni sunt hipertensivi si asta se datoreaza mediului in care traim si stresului la care suntem supusi zi de zi. Tocmai de aceea, in UK s-au facut studii si s-a recomandat consumul de Detonic persoanelor cu predispozitie la AVC.

Imbunatatirea functiilor cardiace intr-un mod natural este un pas mare atat pentru cercetatori cat si pentru pacietii care pot recurge la acest medicament sub forma de pudra care reduce natural hipertensiunea.

Inca o problema in care pudra naturala Detonic ajuta, este combaterea aparitiei aterosclerozei, medicamentul fiind un aliat de nadejde in curatarea vaselor de sange si oxigenarea excelenta a creierului.

Era si timpul ca cercetarile in domeniu sa scoata la lumina un medicament natural de intretinere a inimii si functiilor ei.

Alkozeron, tratament alcoolism

Vedem foarte des reclame la suplimente alimentare pentru ficat in care este atins si consumul de alcool. Sa recunoastem ca situtia este mai grava decat dramatizarea din reclamele TV si ca era nevoie de un medicament care sa lupte impotriva dependentei e alcool.

Consumul de alcool este o problema atat pentru persoana dependenta cat si pentru cei din jur, mai ales pentru familia consumatorului. Cele mai multe acte de violenta se desfasoara pe sub efectul consumului de alcool, violenta domestica fiind inca o problema care trebuie privita cu maxima seriozitate.

Dependenta este o boala si trebuie tratata ca atare, acesta este motivul pentru care cercetatorii au lucrat ani de zile la o formula terapeutica naturala care sa inhibe pofta de alcool si il ajute ce cel dependent sa scape de acest viciu. Evonet a strans toate datele si recenziile pentru ava informa corect despre Akkozon, medicament care ajuta la tratarea alcoolismului.

Insumed, reduce zaharul din sange

Conform ultimelor statistici Diabetul a devenit o problema de sanatate atat in cazul celor trecuti de prima tinerete cat si in cazul celor mai tineri, chiar si in randul copiilor. Consumul de alimente dulci, sucuri si junk food are si un revers al medaliei, si anume, Diabetul.

Insumed capsule pentru diabet este o solutie naturala si eficienta pentru reducerea nivelului glicemic si pentru normalizarea acestuia. Diabetul poate avea consecinte grave, schimbarea stilului de viata fiind prima masura care este recomandata pacientului suferind sau celui cu glicemia ridicata aproape de valorile acestei afectiuni.

Curele cu Insumed pastile, conform recenziilor adunate de la pacienti, medici in nutritie, diabet si endocrinologie au ajutat multi pacienti cu mentinerea sub control a glicemiei. Insumed poate fi consumat si preventiv de persoanele care au in familie cazuri de diabet, Evonet fiind locul de unde va puteti informa corect.

Clean Vision, medicament pentru vedere

Vederea este inca o functie a organismului nostru greu incercata. Petrecem din ce in ce ai mult timp cu ochii in ecranul telefonului, in monitoare sau privind la TV. Ochii nostri au nevoie de pauze, au nevoie de odihna si somn, altfel veti ajunge sa purtati ochelari.

Medicamentele pe baza de luteina ajuta, iar daca vorbim de suplimente alimentare naturale, cu compusi organici, este si mai bine. Clean Vision capsule pentru ochi actioneaza asupra prediunii aflate la nivelul globilor oculari si sustine vederea de la interior catre exterior.

Imbunatatirea vederii intr-un mod natural si neinvaziv nu poate fi decat o veste buna pentru pacientii cu plobleme de vedere.

Urotrin tablete naturale pentru prostata

Tabletele pentru prostata nu sunt o moda, sunt necesare pentru ca functiile acesteia sa fie complete pentru ca altfel, aceasta problema de ordin medical isi intinde plasa catre partea psihologica si produce dezechilibre pe mai multe planuri. Urotrin tablete pentru prostata este un medicament natural pentru barbati si problemele lor specifice.

Vedem des la TV reclame la tot felul de remedii pentru prostata. Pentru barbati, functionarea prostatei la un nivel optim este direct propotionala cu o viata sexuala normala. Problemele legate de prostata pot duce la erectii slabe, la ejaculari premature si chiar la infertilitate si impotenta.

Urotrin pentru prostatita este destinat barbatilor atat pentru vindecarea inflamatiilor la nivelul aparatului uro-genital cat si pentru imbunatatirea performantelor in viata intima. Pentru orice problema exista o solutie.

Concluzie

Legatura dintre Keto Diet, Detonic, Alkozeron, Insumed, Clean Vision si Urotrin o reprezinta Evonet, site-ul in care se regasesc toate informatiile despre aceste suplimente alimentare. Prospect, pret, recenzii, pareri de pe forumuri, indicatii si contraindicatii, toate pot fi gasite intr-o sursa de incredere: www.evonet.ro.

Noi, brașovenii, suntem obișnuiți cu turiștii, îi vedem la fiecare pas făcut în centru, îi recunoaștem după interesul cu care privesc în jur și după obiectivele aparatelor foto. Orașul abundă de unități de cazare cu 3 și 4 stele, dar mulți turiști preferă cazarea în rezim hotelier Brașov.
Citisem într-un articol despre cât de profitabilă este închirierea artamentelor în regim hotelier. Oare chir așa să fie? Oare totul se reduce la profit? Cum rămâne cu toate investiția făcută de proprietar? Cum rămâne cu confortul care de multe ori este peste cel oferit de hoteluri cu multe stele? Cele mai multe apartamente sau garsoniere care sunt oferite spre închiriere în regim hotelier sunt amenajate modern și oferă condiții de lux.
Eu am un apartament mic, motiv pentru care, atunci când îmi vin prietenii din Sibiu sau Timișoara în vizită, caut rapid cazare în regim hotelier care, dacă mă mulțumește pe mine, îi va mulțumi și pe ei. În astfel de momente am descoperit apartamentele Promenada Studios, mai exact studiouri în regim hotelier Brașov.
Lux și bun gust
Eu le-am văzut pozele pe site, dar cum am o coastă împrumutată tocmai de la Toma Necredinciosu’, m-am dus să mă conving. Apartamentele se află într-un bloc nou, aproape de Coresi, lucru care m-a bucurat enorm. E liniște și ai un sentiment de intimitate, apropierea de mall fiind ca bomboana pe colivă.
Fiind un bloc nou, te simți binevenit de la intrare, din casa scării. Intrarea în apartament se face cu cartelă, nu cu cheie. Încă de la primii pași, apartamentul te încânta prin design și calitatea obiectelor folosite. Nici nu știi unde să te uiți prima dată.
Aici sigur este mâna unui designer de interior, îmi dau seama după culori, după obiectele de mobilier, după nuanța lemnlui sau textura tapetului. 
Electocasnice hi-tech în bucătărie
Nu cred că se vor omorî prietenii mei cu gătitul, dar eu una nu am așa ceva acasă și îmi doresc. Nu știu câți dintre clienți folosesc plita și cumptorul, dar pentru cei care vor să își gătească ceva în casă, în bucătărie se găsesc toate cele necesare, ba chiar mai mult. Ai cafetieră, ai cană termică, ai vase și ustensile de cea mai bună calitate. Aproape că îți e milă să le folosești. 
Camera este open space și ai, pe lângă canapeaua soft, un birou de la care poți lucre oricând. Insula care desparte elegant bucătăria de living, este un mare televizor. Totul este la superlativ.
Dormitor cu parfum de somn ușor
Știi ce nu suport eu la cele mai multe hoteluri? Paturile! Sunt mici și , de cele mai multe ori, au saltelele uzate. La Promenada Studios totul este nou, camerele au început să fie închiriate în regim hotelier în urmă cu câteva luni.
Lenjeria de pat este albă și miroase a proaspăt spălat. Pernele par confortabile, deși nu le-am testat. Draperiile sunt opace, tapetul de bun gust și lumina poate fi reglată.
Baie mare cu produse de igienă
Știți prospapele moi, halatele și papucii de unică folosință de la hoteluri? Sunt și aici, ambalate frumos și așezate elegant. Încă o bilă albă îi dau acestui studio destinat cazării în regim hotelier pentru produsele de igienă din baie. Nici la hoteluri de 4 stele nu am întâlnit o gamă de produse de îngrijire de calitate superioară.
Îmi place totul! Sincer, i-aș lasă pe prietenii mei să stea la mine și eu m-aș mută câteva zile într-unul din apartamentele închiriate în regim hotelier Promenada Studios.

Daca unii dintre noi au intrat intr-un concediu prelungit, altii, pe fondul prezentei virusului pandemic, au muncit mai mult decat oricand si este firesc sa simta nevoia unei pauze, al unui concediu fara a se limita la propriul apartament. Nu stiu in ce masura turismul are portile deschise dar stiu o solutie sigura: inchiriere autorulota Brasov.

Daca locuiesti intr-un oras la munte nu inseamna ca esti in concediu. Oricat de minunat ar fi Brasovul de sarbatori sau in timpul anului, simti nevoia sa evadezi, sa pleci o perioada, sa descoperi un colt de rai uitat de lume sau sa te retragi undeva unde la orele 11 sa nu fii nevoit sa tragi zavoarele.

Eu am descoperit ca pot avea libertatea de a petrece un concediu alaturi de familie daca apelez la o firma care sa imi ofere servicii de inchiriere autorulota Brasov, servicii de calitate si extinse, facilitati multiple si preturi de Romania, nu de Europa.

Care sunt avantajele serviciilor de inchiriere autorulota Brasov?

1. Libertatea de miscare
Daca inchiriezi o autorulota, poti petrece concediul departe de casa si izolat in acelasi timp. Poti campa la marginea unei paduri sau pe malul unui lac si te poti reconecta cu natura, cu cerul si pamantul si nu in ultimul rand, cu familia pe care cu siguranta ai neglijat-o putin din cauza timpului scurt petrecut impreuna.

2. Siguranta
Acum, mai mult decat oricand, datorita numarului tot mai mare de imbolnaviri vrei sa fii in siguranta. Poti campa intr-un loc izolat, departe de orice “picior de om”, fara a fi nevoit sa parcurgi distante mari fata de Brasov.
Daca tot vorbim despre siguranta, permite-mi sa te asigur, din proprie experienta, ca dupa fiecare serviciu de inchiriere autorulota, aceasta este igienizata temeinic, tocmai pentru a oferi siguranta impotriva colectarii de virusuri si bacterii.

3. Facilitati
Daca te numeri printre cei care au nevoie de caldura, curent, de baie si bucatarie cu apa calda, poti sta linistit, vei avea parte de ele 🙂 Vei avea si smart TV pentru emisiunile preferate, frigider si tot ce inseamna o bucatarie echipata modern, doar ca la dimensiuni mai mici. Inchipuie-ti ca ai facut rezervare la un mini hotel cu servicii de self catering accommodation.
Daca vrei sa-ti surprinzi iubita, apeleaza la servicii de inchiriere autorulota Brasov. Ai grija sa pui in frigider cate ceva de ale gurii, un vin bun si cateva dulciuri, fructe si inghetata. Nu va trebuie multe, puteti campa sau opri oriunde are voie si un autoturism, puteti chiar sa va faceti aprovizionarea de la un supermarket aflat in drumurile voastre.

4. Fara program
Un lucru care pe mine ma irita putin la hoteluri si pensiuni este programul. Nu imi plac vacantele in care cineva imi face program de masa sau pentru alte activitati. Vreau sa ma trezesc cand am chef, sa mananc cand am chef si sa imi fac bagajele la plecare fara sa bata cineva la usa mea in ideea in care vrea sa se apuce de curatenie pentru urmatorii turisti cazati.

5. Fara noaptea de Revelion la fereastra
Nu stiu sincer cum va fi noaptea dintre ani. Mai sunt cateva zile pana atunci si lucrurile nu se anunta prea incurajator. Multi dintre noi vom sarbatori in familie, fara uratori, fara vizite la cei dragi, fara prieteni. Ma intristez la simplul gand, nici nu imi mai vine sa scriu.
Daca nu vrei sa fii printre cei care se vor zgai la cer pentru a vedea artificiile, daca nu vrei sa te numeri printre cei care isi vor lipi nasurile de fereastra rece si vor inchina un pahar de sampanie privind la vecinii de vis a vis, fugi in natura. Apeleaza la servicii de inchiriere autorulota Brasov si petrece altfel mini-vacanta de sarbatori. Sper din tot sufletul sa gasesti o autorulota de inchiriat, sunt convinsa ca nu sunt singura care s-a gandit la aceasta posibilitate.

In incheiere nu-mi ramane decat sa iti urez un an mai bun, mai frumos si cu rezultate negative la teste ;).

Acum, mai mult decât oricând cred că ai conștientizat cât de important este să ai un apartament cu 3 camere în Brașov. Punând de cele mai multe ori cheltuielile pentru întreținere deasupra confortului, sau diferența de preț dintre 2 și 3 camere, mulți dintre oamenii aflați în căutarea unui apartament s-au îndreptat către cele cu 2 camere. Până în martie, când mulți dintre noi am fost nevoiți să lucrăm de acasă, nu am înțeles cât de util ar fi fost să avem un apartament cu 3 camere.
În contextual pandemiei cu care ne confruntăm acum, o cameră este sală de clasă și o cameră a devenit birou. Dacă ai 2 copii, atunci biroul tău se mută în bucătărie. Mai în glumă, mai în serios, cred că o camera în plus este mai mult decât utilă.
Dacă vorbim însă de apartamente noi, cheltuielile de întreținere de la 2 camere la 3 camere sunt nesemnificative. Nu e târziu să faci pasul nici acum, deja sunt zvonuri că în curând vom lucra iar de acasă. O să zici că multe apartamente se vând în stadiu de proiect și că până te vei muta se va termina și nebunia asta. Ei bine, eu știu din surse sigure că există apartamente cu 3 camere finalizate în Brașov, numai bune să te muți în ele.
Ce dezvoltator imobiliar mai are disponibile pe piața imobiliară apartamente noi cu 3 camere Brașov? Mosaic Residence este cel care îți poate pune la dispoziție apartamente cu 3 camere finalizate chiar în vecinătatea mall-ului Coresi. Și nu orice fel de apartamente, ci unele spațioase, bine compartimentate și izolate pentru cele 5-6 luni de iarnă, câte sunt de obicei în Brașov.
Credibilitatea dezvoltatorului imobiliar trage la cântar
Mosaic Residence nu este la primul bloc construit, așa că, dacă ai nevoie de feedback, ai de unde să-l obții. În plus, apartamentele sunt finisate cu tot ce este mai bun în materie de parchet, gresie, faianță, tâmplărie PVC, uși sau obiecte sanitare. Calitatea nu este doar un cuvânt, ea se vede în materialele folosite și se simte atunci când vine vorba de confort.
Cei mai mulți dintre cunoscuții mei s-au mutat în noile blocuri de lângă Coresi, unii chiar în apartamente construite de Mosaic Residence. Mi-ar fi spus dacă ar fi întâmpinat vreo neplăcere… Dacă vrei și tu să faci acest pas, achiziționează un apartament nou cu 3 camere Brașov, finalizat și finisat, adică la cheie. Lasă în urmă și fără nici un regret micul apartament constuit în “anii de glorie” și mută-te într-un apartament spațios, căduros, modern și bine poziționat.
Birou sau dormitor pentru oaspeți, o cameră în plus înseamnă mai mult confort. Ai multiple avantaje la care aș mai adăuga și faptul că nu mai sunt necesare renovări sau intervenții în următorii ani, asta dacă ai ales un apartament nou în Brașov.

Deși este noiembrie, în acest an parcă nici Crăciunul nu se anunța cu același avant ca în anii trecuți. Dacă în alți ani vitrinele magazinelor te orbeau și muzica cu tematică îți zgâria urechile înainte de căderea frunzelor, acum, ca efect secundar al pandemiei, e liniște și pace.
Dragii mei, acum, mai mult decât oricând, avem nevoie de Crăciun, avem nevoie de magie, de speranță și de brad împodobit. Dacă nu sunteți adeptii brazilor artificiali, aveți de ales între brazii gata tăiați și cei în ghiveci. Puteți să vă îndreptați către marile magazine sau direct către o pepinieră Brașov.
Brazi tăiați livrați la domiliu
Chiar și cei care nu erau adepții cumpărăturilor online s-au obișnuit deja cu livrările. Nu știu cum e în alte orase, dar în Brașov , Pepiniera Brazi Argintii livrează coniferele gata tăiate, pe mai multe înălțimi și categorii (economic, standard și premium).
Eu sper din toată inima că astfel, tăierile masive de brazi și molizi sunt reduse sau chiar stopate. Mulți vor spune că nici așa nu e bine, că e o risipă și că obiceiul bradului de Crăciun o crimă împotriva naturii. Personal, eu sunt împotriva plasticului, cei mai mulți brazi artificiali sunt confectionati din plastic și cred că sunt un pericol mult mai mare pentru natură. Fără brad Crăciunul ar fi incomplet…
Brazii crescuți în pepiniere cu scopul de a fi tăiați de Crăciun nu afectează natura, nu implică defrișare, tăiere ilegală și nu au legatură cu fauna. Este drept ca nu vor opri peste noapte tăierile ilegale, dar nici folosirea brazilor artificiali nu va avea acest efect, cei care se ocupă cu astfel de „îndeletniciri” nu sunt activi doar de Crăciun și nu sunt focusați doar pe brazi.
Vorbim despre brazi sau conifere crescute fix cu scopul de a fi tăiate în preajma Crăciunului pentru a împodobi casele celor care își doresc să respecte tradițiile. Achiziționând un brad argintiu sau unul obișnuit de la o pepinieră Brașov veți fi siguri de proveniența acestuia și veți susține o aface locală. Este momentul să avem grijă de cei de lângă noi.
De acasă sau de birou, puteți acum să comandați bradul dorit și pepiniera Brașov Brazi Argintii îl va livra GRATUIT în ziua și la ora stabilită.
Brazi în ghiveci pentru Crăciun
De ceva ani încoace, eu cumpăr câte un braduț în ghiveci și apoi, după sărbători, încep să îmi sun prietenii care stau la casă spre a vedea cine vrea sa îl găzduiască într-o curte pentru restul vieții.
Cred ca soluția brazilor în ghiveci împacă pe toata lumea, nu se taie și apoi nu se aruncă nici un brad. Este dezolant peisajul de după sărbători, o multime de brazi stau aruncați pe langă tomberoanele din oraș. Brazii în ghiveci achizitionați de la pepiniere vin și cu garanția că vor putea fi plantați și vor rezista la temeraturile locale.
Eu sper că ne vom bucura de aceste sărbători și că vom avea parte de bucurii, de familie, de prieteni și de tradiții.