0.8 C
Braşov
Acasă Blog

Se poate ajunge în Egipt, Grecia, Tunisia, Turcia, cu zboruri charter de pe Aeroportul Brașov

0
Se poate ajunge în Egipt, Grecia, Tunisia, Turcia, cu zboruri charter de pe Aeroportul Brașov
Foto: Facebook / Aeroportul Internațional Brașov

Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav (GHV) a anunțat că în acest an vor fi 8 zboruri charter pe săptămână: 5 către Antalya şi câte unul spre Hurghada, Creta şi Hammamet.

Din 22 mai încep cursele charter Braşov – Hurghada (Egipt), operate de compania BH Airlines din Bulgaria, în fiecare zi de miercuri, până în 11 septembrie.
Orarul zborurilor este următorul:
decolare GHV la ora 12:30 – aterizare HRG la ora 15:30,
decolare HRG la ora 08:30 – aterizare GHV la ora 11:30.

Din 1 iunie se poate ajunge în Creta, la Heraklion, pentru sejururi de şapte nopţi care vor fi disponibile până în 21 septembrie.
Cursele vor fi asigurate în fiecare sâmbătă de operatorul elen Sky Express, după următorul program:
decolare GHV la ora 16:55 – aterizare HER la ora 18:55,
decolare HER la ora 14:00 – aterizare GHV la ora 16:05.

Din 14 iunie şi până în 20 septembrie, agenţiile de turism oferă sejururi în Hammamet – Tunisia, cu plecare de la Braşov.
Cursele vor fi operate de BH Airlines, în fiecare vineri, având următorul program:
decolare GHV la ora 18:10 – aterizare NBE (Enfidha-Hammamet International Airport) la ora 19:20,
decolare NBE la ora 12:40 – aterizare GHV la ora 17:10.

Spre vacanțe în Antalya vor fi 5 zboruri săptămânale pornind de la Braşov:
Din 28 mai şi până în 15 octombrie, compania Tarom va opera zboruri în fiecare marţi, după următorul program:
decolare GHV la ora 11:20 – aterizare AYT (Antalya Airport) la ora 13:15,
decolare AYT la ora 08:30 – aterizare GHV la ora 10:20.

În perioada 29 mai – 25 septembrie, în fiecare miercuri se poate călători spre vacanţe în Antalya cu operatorul Corendon Airlines din Turcia, având următorul orar de zbor:
decolare GHV la ora 09:00 – aterizare AYT la ora 11:00,
decolare AYT la ora 12:00 – aterizare GHV la ora 14:00.

Din 31 mai, până în 27 septembrie, în fiecare vineri este zborul spre Antalya asigurat de compania Corendon Airlines, care va opera după următorul program:
decolare GHV la ora 12:10 – aterizare AYT la ora 14:50,
decolare AYT la ora 08:30 – aterizare GHV la ora 11:10.

În perioada 3 iunie – 23 septembrie, agenţiile de turism propun sejururi de 7 nopţi în Antalya, cu plecare în fiecare luni, zborurile fiind realizate de compania turcă Tailwind Airlines, astfel:
decolare GHV la ora 10:50 – aterizare AYT la ora 12:50,
decolare AYT la ora 08:00 – aterizare GHV la ora 09:50.

În fiecare sâmbătă din intervalul 15 iunie – 21 septembrie se poate ajunge într-o vacanţă în Antalya, cu zboruri asigurate de la Braşov de către operatorul HiSky, având următorul orar:
decolare GHV la ora 11:40 – aterizare AYT la ora 13:30,
decolare AYT la ora 08:40 – aterizare GHV la ora 10:30.

Șofer prins conducând cu 275 km/h. Poliția Rutieră Brașov: «Am decis să-ți oferim un „permis de odihnă” timp de 120 de zile»

0
Șofer prins conducând cu 275 km/h. Poliția Rutieră Brașov: «Am decis să-ți oferim un

Duminică, Poliția Rutieră Brașov a anunțat că un șofer a fost prins conducând cu 275 km/h, ceea ce a condus la suspendarea permisului de conducere pentru 120 de zile.

«Stimate conducător auto,
Avem onoarea de a te informa că vehiculul tău a fost surprins de aparatul radar într-o cursă de viteză mai captivantă decât un film de acțiune!
Suntem impresionați de performanța ta, însă suntem aici pentru a te ajuta să rămâi cu picioarele pe pământ (sau pe asfalt, în cazul tău).
În urma analizei detaliilor, am decis să-ți oferim un „permis de odihnă” timp de 120 de zile. Consideră acest interval ca pe unul de meditație, timp în care îi vei privi pe ceilalți cum șofează.
Tot pentru această perioadă, în care nu vei putea conduce, ți-am pregătit o listă cu articole interesante despre limitele de viteză și riscurile nerespectării acestora. Sperăm să descoperi că deplasarea cu viteza legală poate fi chiar mai distractivă!
Așadar, după ce îți vei redobândi permisul, condu în siguranță și fii atent la indicatoarele de viteză – ele nu sunt doar elemente de decor!», a transmis Poliția Rutieră Brașov.

Brașov: Campusul pentru învățământ dual a primit avizul Comisiei de Circulație

0
Brașov: Campusul pentru învățământ dual a primit avizul Comisiei de Circulație

l Campusul de la Brașov va dispune de un centru educațional, un cămin pentru elevi/studenți, o cantină și o sală de sport cu caracter multifuncțional. Pentru construirea acestuia, Primăria Brașov a obținut, prin PNRR, o finanțare nerambursabilă de 104 milioane de lei.

Unul dintre proiectele discutate și avizate de Comisia de Circulație în ședința de joi, 29 februarie, a fost cel referitor la construirea primului campus integrat pentru învățământ dual, proiect pentru care primăria Brașov a obținut o finanțare nerambursabilă prin Planul Național de Redresare și Reziliență în valoare de 20 de milioane de euro.

,,Astăzi (joi, n.n.) am obținut avizul de circulație pentru amenajarea primului campus pentru învățământ dual care integrează ruta completă de învățământ tehnologic, respectiv cel liceal și cel universitar. Va fi primul campus educațional în adevăratul sens al cuvântului și va integra un centru educațional cu săli de clasă, ateliere tehnologice, bibliotecă, un cămin pentru elevi/studenți, o cantină și o sală de sport. Brașovul a deschis calea pentru dezvoltarea învățământului dual și ne continuăm pionieratul în dezvoltarea acestui tip de învățământ prin construirea acestui campus care reprezintă trecerea la următoarea etapă de dezvoltare a acestui sistem de educație, cea în care absolvenții de colegii tehnice își continuă studiile la facultate, tot prin parteneriatul dintre administrație, învățământ și mediul de afaceri. Brașovul rămâne astfel polul învățământului dual în România, atât la nivel preuniversitar, cât și universitar”, a spus primarul Allen Coliban.

Campusul pentru învățământ dual de la Brașov

Campusul pentru învățământ dual de la Brașov, care va fi construit în cartierul Stupini, pe Str. Albinelor nr. 29, pe un teren al municipiului, în suprafață de 28.896 mp, va dispune de:

– un centru educațional cu 10 săli de clasă, 10 ateliere tehnologice/de practică digitale și anexe (câte două ateliere pentru fiecare domeniu vizat, respectiv industria auto și mecatronică, industria aeronautică, IT, alimentație publică și turism), un atelier digital multifuncțional universitar, bibliotecă (sală de lectură, birou administrator, rafturi cărți, spațiu discuție), spații de recreație la interior, spații tehnice și pentru depozitări, grupuri sanitare, cabinet medical, spații administrative, centru de resurse;

– un cămin pentru elevi/studenți cu o capacitate de 400 de locuri, distribuite în 198 de camere cu câte două locuri și 4 camere pentru persoane cu dizabilități. La acestea se vor adăuga atât camere pentru personal didactic și pentru invitați, cât și funcțiuni conexe: spații comune, spații tehnice și administrative;

– o cantină cu bucătărie proprie și spații de luat masa, toalete și spații conexe (depozite, oficii). Cantina va funcționa pentru elevi, cadre didactice și invitați. Capacitatea maximă va fi de minimum 101 persoane ce pot lua masa în același timp;

– o sală de sport cu caracter multifuncțional, capabilă să găzduiască și evenimente care ar aduna mai multe clase din campus împreună, festivități, proiecții de film etc. Sala va fi astfel dimensionată încât să cuprindă un teren de sport multifuncțional. Capacitatea propusă este de 132 de persoane pentru activități sportive și 350 persoane pentru evenimente.

Au mai primit avizul Comisiei de circulație:

Festivalul MASSIF:
a) închidere parcarea mare Poiana Brașov pentru organizare terminal RATBV, stații taxi/Uber/Bolt, deszăpezire, centru de ridicare brățări de festival, zona de pauză personal bord, în perioada 13.03.2024 ora 20.00 – 17.03.2024 ora 22.00;
b) restricționare circulație rutieră pe DN 1E Brașov – Poiana Brașov, cu trecere permisă exclusiv pentru mijloacele de transport public/ mașini de intervenție/ taxi/ ride-sharing/ riverani/ mașini acreditate, în perioada 14.03.2024 – 16.03.2024 între orele 16.00 – 01.00 și în ziua de 17.03.2024 între orele 11.00 – 22.00;
c) amenajare stație temporară pentru stocare autobuze la AJOFM (Livada Poștei), în perioada 13.03.2024 ora 23.30 – 17.03.2024 ora 22.00.

2. Solicitările de montare de stâlpi antiparcare pe Str. Pârâului nr. 13; desființarea trecerii pentru pietoni și semaforizarea trecerii pentru pietoni, la intersecția Str. 1 Decembrie 1918 cu Str. Bronzului; precum și instituirea de restricții de circulație pe DN 1E km 6+500, în perioada 18.03.2024 – 18.06.2024, în vederea executării de lucrări în zona drumului public;

3. Solicitarea municipalității privind mărirea trecerii pentru pietoni de pe Str. Castelului colț cu Str. M. Weiss, înființarea trecerii pentru pietoni pe Str. M. Weiss colț cu Str. Castelului, desființarea trecerii pentru pietoni de pe Str. Castelului (zona imobilului nr. 73), desființarea locurilor de parcare nr. 1, 72;

4. desfășurarea „Marșului pentru viață 2024”, în data de 30.03.2024, între orele 13.00 – 16.00, pe traseul: Biserica de Lemn Centrul Civic – Str. Iuliu Maniu – Str. Nicolae Iorga – Parc – Bd. Eroilor – Str. Republicii – Piața Sfatului.

5. Alte proiecte:

a) construire unitate de cazare S+P+2E+M turistică cu dotări aferente, amenajări și împrejmuire” – Str. Poiana Ursului f.n. – faza P.U.D;

b) modificare PUD aprobat cu HCL 376/2020; obținere Autorizație de demolare pentru C16, C26, C34; obținere autorizație de construire pentru construcții aprobate prin modificare PUD; schimbare destinație și extindere clădire birouri C15 în spații cazare studenți” – Str. Avram Iancu nr. 40 – 42 – faza D.T.A.C;

c) construire cabinete de medicină dentară” – Str. Lacurilor nr. 2A – faza D.T.A.C.

CSM Săcele, egal în amicalul cu Kids Tâmpa Brașov

0
CSM Săcele și ACS Kids Tâmpa au încheiat seria jocurilor de pregătire

CSM Săcele, egal în amicalul cu Kids Tâmpa Brașov

CSM Săcele, lidul Ligii a 4-a Brașov, a încheiat cantonamentul de la Târgu Secuiesc cu un meci amical cu ACS Kids Tâmpa Brașov (L3). Jocul disputat sâmbătă, la Târgu Secuiesc s-a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0). Săcelenii lui Dan Bona au deschis scorul cu reușita lui Alin Gerotă, iar brașovenii au egalat prin golul lui Robert  Croitoru. În primul meci oficial din 2024, Kids Tâmpa Brașov va întâlni pe KSE Tg. Secuiesc (sâmbătă, 9 martie). De cealaltă parte, CSM Săcele va juca sâmbătă, 9 martie, pe teren propriu, cu Inter Cristian în sferturile de finală ale Cupei României.

CSM Săcele – Kids Tâmpa Brașov 1-1
Au marcat: Alin Gerotă /  Robert Croitoru

CSM Săcele: Dărăbanț – Andrieș, Iacob, Căpățână, Pană – Burlacu, Dumitrovici, Ardelean, Ciobotea – Gerotă, Alin Damian. Au mai jucat: Cantău, Orghidan, Enescu, Măzăreanu, Szasz, Asztalos.
Antrenor: Dan Bona

ACS Kids Tâmpa Brașov: Aby Popa – Horjea, Szasz, Grindeanu, Comaniciu – Goșman, Vlad, Ungureanu- Plăiașu, Clinciu, Croitoru. Au mai jucat: Alexa – Necula, Rojniță, Nicolau,Tenică, Antone, Nechita, Zota
Antrenor: Liviu Negoiță

România, victorie în Croația și calificare la EURO de handbal feminin

0

România, victorie în Croația și calificare la EURO de handbal feminin
Naționala României a câștigat în Croația, scor 25-23 și și-a asigurat asigure prima poziție în grupa de calificare la Campionatul European de handbal feminin din 2024.
Cea mai bună marcatoare din tabăra României a fost Sonia Mariana Seraficeanu, cu 6 reușite. EURO 2024 va avea loc între 28 noiembrie și 15 decembrie 2024 și va avea loc în Austria, Ungaria și Elveția.

 

 

 

 

Inna anunță un turneu spectaculos în America și Canada

0
Inna anunță un turneu spectaculos în America și Canada

Inna anunță un turneu spectaculos în America și Canada, pe scenele unde au strălucit legende precum The Rolling Stones și Black Eyed Peas”

Artista Inna se pregătește pentru o nouă serie de concerte în America și Canada, unde va urca pe scene care au fost luminate de prezența unor nume mari precum The Rolling Stones, Black Eyed Peas, Thalia sau Katy Perry. Aceasta va începe al patrulea turneu din cariera sa în aceste teritorii, debutul fiind programat pentru luna aprilie.

Inna, cunoscută pentru hiturile sale de succes, se bucură de o deschidere către publicul american, și chiar dacă nu a mai atins locul 1 în topurile muzicale de acolo, artista este entuziasmată să ofere spectacole în fața unei audiențe variate, alcătuită din cetățeni români, spanioli, turci, nemți și mexicani.

„Turneul înseamnă 10 zile pline de concerte, călătorii între spectacole și repetiții intense. Am o echipă dedicată care mă susține mereu. Abia aștept să urcăm pe scenă și să ne bucurăm de această experiență”, a declarat artista pentru stirileprotv.ro, exprimându-și entuziasmul pentru această nouă provocare în cariera sa muzicală.

Poliția Brașov a emis ordin de protecție într-un nou caz de violență domestică

0
Poliția Brașov a emis ordin de protecție
Foto cu rol ilustrativ

Poliția Brașov a emis ordin de protecție într-un nou caz de violență domestică.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 2 Poliție au emis un ordin de protecție provizoriu și efectuează cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie”. Incidentul a avut loc la data de 2 martie, când polițiștii au fost alertați cu privire la acte de violență domestică într-o locuință din municipiul Brașov.

La sosirea la fața locului, oamenii legii au constatat că un bărbat s-a manifestat violent față de concubina sa în cadrul unui conflict spontan, alimentat de consumul de alcool. În urma evaluării situației, polițiștii au întocmit un formular de risc, evidențiind un pericol iminent de violență asupra victimei. Cu toate acestea, persoana vătămată s-a opus emiterii ordinului de protecție.

Dat fiind contextul și indiciile de comitere a infracțiunii de violență în familie, polițiștii au deschis un dosar penal. Acesta se află în faza de cercetare sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, iar la finalizarea acestor investigații, se va propune o soluție legală în conformitate cu prevederile legale.

Rezervele internaţionale ale României se apropie de 70 de miliarde de euro

0
Rezervele internaţionale ale României se apropie de 70 de miliarde de euro
Rezervele internaţionale ale României se apropie de 70 de miliarde de euro

Rezervele internaţionale ale României se apropie de 70 de miliarde de euro. Rezervele valutare ale României de la Banca Naţională au crescut în februarie cu aproape două miliarde de euro (ajungând la 63,1 miliarde euro), după alimentarea conturilor Ministerului Finanțelor cu sumele rezultate din emisiunile unor euroobligațiuni, arată un comunicat la Băncii Centrale.

În cursul lunii au avut loc următoarele operaţiuni:

Intrări de 5.529 milioane euro, reprezentând: modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituțiile de credit la BNR; alimentarea conturilor Ministerului Finanțelor (inclusiv sumele rezultate din emisiunile unor euroobligațiuni ale Ministerului Finanțelor în valoare nominală totală de 4.000 milioane euro) alimentarea contului Comisiei Europene și altele;
Ieşiri de 3.817 milioane euro, reprezentând: modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituțiile de credit la BNR; plăți de rate și dobânzi în contul datoriei publice denominate în valută și altele.
Nivelul rezervei de aur s-a menţinut la 103,6 tone. În condiţiile evoluţiilor preţurilor internaţionale, valoarea acesteia s-a situat la 6.240 milioane euro, conform hotnews.ro.

Rezervele internaţionale ale României (valute plus aur) la 29 februarie 2024 au fost de 69.368 milioane euro, faţă de 67.685 milioane euro la 31 ianuarie 2024.

Plăţile scadente în luna martie 2024 în contul datoriei publice denominate în valută, directe sau garantate de Ministerul Finanţelor, însumează circa 163 milioane euro.

Record de încercări pentru un candidat care a picat „sala”pentru carnetul auto de 53 de ori

0
Record de încercări pentru un candidat care a picat

Record de încercări pentru un candidat care a picat „sala”pentru carnetul auto de 53 de ori.

Un sucevean a devenit „campion” la numărul de examene la sală date după ce a încercat să obțină permisul de conducere  de 53 de ori, picând la fiecare încercare la proba teoretică, potrivit Obiectiv de Suceava. Informația a fost confirmată de prefectul județului, Alexandru Moldovan, care a subliniat importanța dobândirii cunoștințelor solide în timpul cursurilor școlii de șoferi.

Bărbatul în cauză a ajuns și la proba practică de două ori, dar nici în această etapă nu a reușit să obțină permisul de conducere, fiind respins de fiecare dată. Prefectul a evidențiat preocuparea autorităților pentru sprijinirea școlilor de șoferi și importanța pregătirii temeinice atât din perspectiva cunoștințelor practice, cât și teoretice.

În județul Suceava, numărul celor care reușesc să obțină permisul de conducere a înregistrat o scădere semnificativă, conform informațiilor furnizate de prefect. Într-un bilanț al anului precedent, s-a menționat o promovabilitate de 42,66% la proba teoretică și de 42,99% la proba practică.

„Un domn de 27 de ani a fost respins la proba teoretică de 10 ori şi la cea practică de 12 ori, neprezentându-se de 4 ori. O doamnă de 40 de ani a luat proba teoretică, dar la proba practică a fost respinsă de 8 ori, tânăr de 22 de ani respins la proba teoretică de 8 ori, altul de 26 de ani respins la proba teoretică de 9 ori, persoană de 19 ani respinsă la proba teoretică de 6 ori, tot de 19 ani respins de 7 ori la proba teoretică. O doamnă de 44 de ani respinsă la proba teoretică de 12 ori”, a exemplificat prefectul.

Tânăr cercetat penal după ce a fost depistat conducând sub influența substanțelor interzise

0
Tânăr cercetat penal după ce a fost depistat

Tânăr cercetat penal după ce a fost depistat conducând sub influența substanțelor interzise.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier desfășoară cercetări într-un dosar penal în urma depistării unui tânăr de 22 de ani care conducea un autoturism în municipiul Brașov, manifestând o stare de agitație atipică. În cadrul unei acțiuni de identificare a conducătorilor auto sub influența substanțelor interzise, polițiștii au oprit autoturismul acestuia, iar testarea a indicat prezența unei substanțe interzise în organism.

Deși testarea este doar un indiciu și nu constituie o probă incriminatoare, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost recoltate mostre biologice pentru stabilirea prezenței substanței în organism. În baza acestor constatări, s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. Cercetările sunt în curs, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

SDA Servicii de Depozitare și Arhivare oferă soluții complete și de înaltă calitate pentru depozitarea și consultarea documentelor arhivate, cu respectarea normelor în vigoare și a condițiilor de siguranță impuse prin LEGEA ARHIVELOR NAȚIONALE NR. 16/1996.

Arhivare și depozitare documente în maximă siguranță

Firma dispune de două depozite proprii, situate în București și Brașov, echipate cu spații de arhivare documente și depozitare conform standardelor internaționale. În plus, SDA Servicii de Depozitare și Arhivare oferă servicii complete de arhivare, inclusiv depozitarea documentelor, prelucrarea arhivistică, scanarea documentelor, transportul și distrugerea securizată a acestora.

SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare pune la dispoziția clienților săi spații de depozitare dotate cu sisteme automate de supraveghere video, alarmare și stingere a incendiilor, controlul umidității și microclimatului, pază umană asigurată de echipe specializate 24/24h. De asemenea, soluția software complexă și echipamentele IT de ultimă generație monitorizează în permanență parametrii mediului de depozitare și asigură trasabilitatea, securitatea și integritatea documentelor.

Consultarea rapidă a documentelor arhivate

Documentele pot fi consultate fie în mod electronic – acestea fiind trimise prin e-mail- fie în format fizic la sediul SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare, fie la sediul clientului. În acest ultim caz, documentele sunt expediate pentru consultare prin servicii de curierat sau transport prin flotă proprie cu vehicule specializate și monitorizate prin GPS. În plus, compania oferă sali individuale de consultare documente echipate cu tehnologie de ultimă generație pentru copierea și scanarea documentelor.

SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare are în vedere dezvoltarea continuă și inovația tehnologică pentru a asigura un parteneriat de durată cu clienții săi. Firma are certificat Sistemului de Management al Securității Informației conform standardului internațional SR ISO/IEC 27.001: 2018, fiind de asemenea certificată conform standardelor ISO 9001:2015 – Sistemul de Management al Calității, ISO 14.001: 2016 – Sistemul de Management de Mediu și ISO 45.001:2018 – Sistemul de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale.

Prin certificarea conform standardelor ISO mentionate mai sus, SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare demonstrează preocuparea pentru dezvoltare și inovație tehnologică continuă, precum și angajamentul pentru calitate, mediu, sănătate și securitate ocupatională.

SDA – SERVICII DE DEPOZITARE ȘI ARHIVARE se remarcă prin soluții complete, securizate și accesibile pentru depozitarea și consultarea documentelor arhivate, fiind un partener de încredere pentru orice business care își dorește să aibă acces rapid și sigur la informațiile sale.

De ce sa apelezi la un detectiv particular Iasi ? Pentru ca viata este scurta si nu merita sa te framanti, sa iti faci zile amare si sa nu ajungi la niciun rezultat. Pentru ca un detectiv particular Iasi are experienta, metodologia si gadgeturile necesare pentru a descoperi raspunsurile la intrebarile tale si, uneori, chiar si solutiile.

Esti persoana fizica si o problema cu una sau mai multe necunoscute nu te lasa sa dormi? Apeleaza la un detectiv particular Iasi! Esti o companie si crezi ca cineva iti spioneaza afacerea sau ai o oferta care te intriga? Apeleaza la un detectiv privat Iasi! Esti avocat si clientul tau are nevoie de dovezi? Apeleaza la un detectiv Iasi! Stii zicala “a nu vedea padurea de copaci”? Uneori avem nevoie de o viziune noua, din exterior.

In plus, cautand adevarul de unul singur, mai ales in cazurile personale, esti subiectiv. Un detectiv privat este obiectiv, el nu este afectat emotional de cazul pe care il preia. Ramane mereu focusat pe obiectivul anchetei si pe rezultate.

Salvezi timp si resurse cu un detectiv particular Iasi

Munca de detectiv particular Iasi implica mai mult decat urmarirea suspectilor, implica tactici moderne si o inalta pregatire, inclusiv in investigatie digitala. Astazi, o parte din infractiuni sau actiuni care iti pot aduce prejudicii sunt operate din spatele unui telefon, a unei tablete sau a unui computer. Tocmai de aceea, cu experienta si profesionalismul dobandite in ani de studii si practica, detectivii particulari descopera rapid ADEVARUL.

In plus, tu ramai anonim. Detectivul, care poate fi un barbat sau o femeie, in fuctie de natura cazului, este bine pregatit si va obtine informatii fara ca cei vizati sa banuiasca vreo clipa ceva. Tocmai de aceea este important sa iti alegi un detectiv particular Iasi cu experienta si o conduita profesionala fara cusur.

Care este cea mai buna agentie de detectivi particulari din Iasi?

Raspunsul este simplu. Este aceea care iti rezolva cazul repede si cu tarife onorabile. Indiferent de natura spetei, experienta, reputatia si integritatea sunt cele ma bune unitati de masura.

Keto Diet, Detonic, Alkozeron, Insumed, Clean Vision si Urotrin sunt suplimente alimentare cu rezultate confirmate de clienti.

1. Toate cele de mai sus sunt suplimente alimentare, remedii 100% naturale care au rezultate bune in tratarea diverselor afectiuni cu care cei mai multi dintre noi ne luptam zi de zi.
2. Toate informatiile de care aveti nevoie legate de aceste medicamente organice sunt descrise cu lux de amanunte (prospect, pret, recenzii, formule active) si obiectivitate pe Evonet, un motor de cautare pentru suplimente alimentare, medicamente naturiste si remedii sigure si testate.
3. Sunt suplimente alimentare care pot fi achizitionate din Romania, direct de la distribuitorii autorizati.

Suplimentele alimentare sunt o solutie de intretinere sau tratament usor de administrat si fara efecte negative, fara compusi periculosi, blande, cu efect rapid si de lunga durata. Stresul, anxietatea, lipsa timpului liber, grijile de zi cu zi, lipsa activitatilor sportive, alimentele de proasta calitate sau mult prea procesate s.a.m.d. ne degradeaza fizic si psihic.

Cu vitaminele si mineralele ne-am obisnuit deja, dar se pare ca nu este suficient. Este nevoie de o sustinere mai mare a organismului si asta cu tinte exacte. Tocmai de aceea au aparut suplimente alimentare dedicate unor disfunctionalitati sau unor probleme care pot fi tinute sub control sau pot fi corectate, chiar vindecate.

Evonet aduna in acelasi loc toate informatiile care pot fi de folos pacientilor, celor care cauta solutii alternative la o problema de sanatate, medicilor din diverse ramuri deschisi catre medicamente 100% naturale si tuturor celor care vor sa fie informati.

Va propun o scurta trecere in revista a celor mai apreciate suplimente alimentare, atat din punct de vedere al recenziilor adunate de la pacienti si specialisti cat si din punct de vedere al comenzilor inregistrate de distribuitorii autorizati de producatori.

Keto Diet, capsule pentru slabit

Dieta Keto, datorita eficientei si a unui regim usor de urmat si-a gasit repede adepti. Rezultatele obtinute i-au mobilizat pe cercetatori care au dezvoltat Keto Diet capsule, un supliment alimentar natural care sa ii ajute sa slabeasca pe cei supraponderali sau pe cei care doresc sa renunte la cateva kilograme fara efort.

Conform datelor adunate de Evonet, poti slabi de la cateva kilograme pana la 14-20 de kilograme pe luna. La prima vedere pare foarte mult, utilizatorii povestind de topirea grasimilor rapida dupa ce starea de cetoza se instaleaza in organism.
Obezitatea este un factor de risc din multe puncte de vedere, motiv pentru care orice ajutor este bine-venit.

Detonic, medicament pudra pentru hipertensiune

Foarte multi oameni sunt hipertensivi si asta se datoreaza mediului in care traim si stresului la care suntem supusi zi de zi. Tocmai de aceea, in UK s-au facut studii si s-a recomandat consumul de Detonic persoanelor cu predispozitie la AVC.

Imbunatatirea functiilor cardiace intr-un mod natural este un pas mare atat pentru cercetatori cat si pentru pacietii care pot recurge la acest medicament sub forma de pudra care reduce natural hipertensiunea.

Inca o problema in care pudra naturala Detonic ajuta, este combaterea aparitiei aterosclerozei, medicamentul fiind un aliat de nadejde in curatarea vaselor de sange si oxigenarea excelenta a creierului.

Era si timpul ca cercetarile in domeniu sa scoata la lumina un medicament natural de intretinere a inimii si functiilor ei.

Alkozeron, tratament alcoolism

Vedem foarte des reclame la suplimente alimentare pentru ficat in care este atins si consumul de alcool. Sa recunoastem ca situtia este mai grava decat dramatizarea din reclamele TV si ca era nevoie de un medicament care sa lupte impotriva dependentei e alcool.

Consumul de alcool este o problema atat pentru persoana dependenta cat si pentru cei din jur, mai ales pentru familia consumatorului. Cele mai multe acte de violenta se desfasoara pe sub efectul consumului de alcool, violenta domestica fiind inca o problema care trebuie privita cu maxima seriozitate.

Dependenta este o boala si trebuie tratata ca atare, acesta este motivul pentru care cercetatorii au lucrat ani de zile la o formula terapeutica naturala care sa inhibe pofta de alcool si il ajute ce cel dependent sa scape de acest viciu. Evonet a strans toate datele si recenziile pentru ava informa corect despre Akkozon, medicament care ajuta la tratarea alcoolismului.

Insumed, reduce zaharul din sange

Conform ultimelor statistici Diabetul a devenit o problema de sanatate atat in cazul celor trecuti de prima tinerete cat si in cazul celor mai tineri, chiar si in randul copiilor. Consumul de alimente dulci, sucuri si junk food are si un revers al medaliei, si anume, Diabetul.

Insumed capsule pentru diabet este o solutie naturala si eficienta pentru reducerea nivelului glicemic si pentru normalizarea acestuia. Diabetul poate avea consecinte grave, schimbarea stilului de viata fiind prima masura care este recomandata pacientului suferind sau celui cu glicemia ridicata aproape de valorile acestei afectiuni.

Curele cu Insumed pastile, conform recenziilor adunate de la pacienti, medici in nutritie, diabet si endocrinologie au ajutat multi pacienti cu mentinerea sub control a glicemiei. Insumed poate fi consumat si preventiv de persoanele care au in familie cazuri de diabet, Evonet fiind locul de unde va puteti informa corect.

Clean Vision, medicament pentru vedere

Vederea este inca o functie a organismului nostru greu incercata. Petrecem din ce in ce ai mult timp cu ochii in ecranul telefonului, in monitoare sau privind la TV. Ochii nostri au nevoie de pauze, au nevoie de odihna si somn, altfel veti ajunge sa purtati ochelari.

Medicamentele pe baza de luteina ajuta, iar daca vorbim de suplimente alimentare naturale, cu compusi organici, este si mai bine. Clean Vision capsule pentru ochi actioneaza asupra prediunii aflate la nivelul globilor oculari si sustine vederea de la interior catre exterior.

Imbunatatirea vederii intr-un mod natural si neinvaziv nu poate fi decat o veste buna pentru pacientii cu plobleme de vedere.

Urotrin tablete naturale pentru prostata

Tabletele pentru prostata nu sunt o moda, sunt necesare pentru ca functiile acesteia sa fie complete pentru ca altfel, aceasta problema de ordin medical isi intinde plasa catre partea psihologica si produce dezechilibre pe mai multe planuri. Urotrin tablete pentru prostata este un medicament natural pentru barbati si problemele lor specifice.

Vedem des la TV reclame la tot felul de remedii pentru prostata. Pentru barbati, functionarea prostatei la un nivel optim este direct propotionala cu o viata sexuala normala. Problemele legate de prostata pot duce la erectii slabe, la ejaculari premature si chiar la infertilitate si impotenta.

Urotrin pentru prostatita este destinat barbatilor atat pentru vindecarea inflamatiilor la nivelul aparatului uro-genital cat si pentru imbunatatirea performantelor in viata intima. Pentru orice problema exista o solutie.

Concluzie

Legatura dintre Keto Diet, Detonic, Alkozeron, Insumed, Clean Vision si Urotrin o reprezinta Evonet, site-ul in care se regasesc toate informatiile despre aceste suplimente alimentare. Prospect, pret, recenzii, pareri de pe forumuri, indicatii si contraindicatii, toate pot fi gasite intr-o sursa de incredere: www.evonet.ro.

Noi, brașovenii, suntem obișnuiți cu turiștii, îi vedem la fiecare pas făcut în centru, îi recunoaștem după interesul cu care privesc în jur și după obiectivele aparatelor foto. Orașul abundă de unități de cazare cu 3 și 4 stele, dar mulți turiști preferă cazarea în regim hotelier Brașov.

Citisem într-un articol despre cât de profitabilă este închirierea artamentelor în regim hotelier. Oare chir așa să fie? Oare totul se reduce la profit? Cum rămâne cu toate investiția făcută de proprietar? Cum rămâne cu confortul care de multe ori este peste cel oferit de hoteluri cu multe stele? Cele mai multe apartamente sau garsoniere care sunt oferite spre închiriere în regim hotelier sunt amenajate modern și oferă condiții de lux.

Eu am un apartament mic, motiv pentru care, atunci când îmi vin prietenii din Sibiu sau Timișoara în vizită, caut rapid cazare în regim hotelier care, dacă mă mulțumește pe mine, îi va mulțumi și pe ei. În astfel de momente am descoperit apartamentele Promenada Studios, mai exact studiouri în regim hotelier Brașov.

Lux și bun gust

Eu le-am văzut pozele pe site, dar cum am o coastă împrumutată tocmai de la Toma Necredinciosu’, m-am dus să mă conving. Apartamentele se află într-un bloc nou, aproape de Coresi, lucru care m-a bucurat enorm. E liniște și ai un sentiment de intimitate, apropierea de mall fiind ca bomboana pe colivă.

Fiind un bloc nou, te simți binevenit de la intrare, din casa scării. Intrarea în apartament se face cu cartelă, nu cu cheie. Încă de la primii pași, apartamentul te încânta prin design și calitatea obiectelor folosite. Nici nu știi unde să te uiți prima dată.
Aici sigur este mâna unui designer de interior, îmi dau seama după culori, după obiectele de mobilier, după nuanța lemnlui sau textura tapetului.

Electocasnice hi-tech în bucătărie

Nu cred că se vor omorî prietenii mei cu gătitul, dar eu una nu am așa ceva acasă și îmi doresc. Nu știu câți dintre clienți folosesc plita și cumptorul, dar pentru cei care vor să își gătească ceva în casă, în bucătărie se găsesc toate cele necesare, ba chiar mai mult. Ai cafetieră, ai cană termică, ai vase și ustensile de cea mai bună calitate. Aproape că îți e milă să le folosești.

Camera este open space și ai, pe lângă canapeaua soft, un birou de la care poți lucre oricând. Insula care desparte elegant bucătăria de living, este un mare televizor. Totul este la superlativ.

Dormitor cu parfum de somn ușor

Știi ce nu suport eu la cele mai multe hoteluri? Paturile! Sunt mici și , de cele mai multe ori, au saltelele uzate. La Promenada Studios totul este nou, camerele au început să fie închiriate în regim hotelier în urmă cu câteva luni.
Lenjeria de pat este albă și miroase a proaspăt spălat. Pernele par confortabile, deși nu le-am testat. Draperiile sunt opace, tapetul de bun gust și lumina poate fi reglată.

Baie mare cu produse de igienă

Știți prospapele moi, halatele și papucii de unică folosință de la hoteluri? Sunt și aici, ambalate frumos și așezate elegant. Încă o bilă albă îi dau acestui studio destinat cazării în regim hotelier pentru produsele de igienă din baie. Nici la hoteluri de 4 stele nu am întâlnit o gamă de produse de îngrijire de calitate superioară.

Îmi place totul! Sincer, i-aș lasă pe prietenii mei să stea la mine și eu m-aș muta câteva zile într-unul din apartamentele închiriate în regim hotelier Promenada Studios.

Daca unii dintre noi au intrat intr-un concediu prelungit, altii, pe fondul prezentei virusului pandemic, au muncit mai mult decat oricand si este firesc sa simta nevoia unei pauze, al unui concediu fara a se limita la propriul apartament. Nu stiu in ce masura turismul are portile deschise dar stiu o solutie sigura: inchiriere autorulota Brasov.

Daca locuiesti intr-un oras la munte nu inseamna ca esti in concediu. Oricat de minunat ar fi Brasovul de sarbatori sau in timpul anului, simti nevoia sa evadezi, sa pleci o perioada, sa descoperi un colt de rai uitat de lume sau sa te retragi undeva unde la orele 11 sa nu fii nevoit sa tragi zavoarele.

Eu am descoperit ca pot avea libertatea de a petrece un concediu alaturi de familie daca apelez la o firma care sa imi ofere servicii de inchiriere autorulota Brasov, servicii de calitate si extinse, facilitati multiple si preturi de Romania, nu de Europa.

Care sunt avantajele serviciilor de inchiriere autorulota Brasov?

1. Libertatea de miscare
Daca inchiriezi o autorulota, poti petrece concediul departe de casa si izolat in acelasi timp. Poti campa la marginea unei paduri sau pe malul unui lac si te poti reconecta cu natura, cu cerul si pamantul si nu in ultimul rand, cu familia pe care cu siguranta ai neglijat-o putin din cauza timpului scurt petrecut impreuna.

2. Siguranta
Acum, mai mult decat oricand, datorita numarului tot mai mare de imbolnaviri vrei sa fii in siguranta. Poti campa intr-un loc izolat, departe de orice “picior de om”, fara a fi nevoit sa parcurgi distante mari fata de Brasov.
Daca tot vorbim despre siguranta, permite-mi sa te asigur, din proprie experienta, ca dupa fiecare serviciu de inchiriere autorulota, aceasta este igienizata temeinic, tocmai pentru a oferi siguranta impotriva colectarii de virusuri si bacterii.

3. Facilitati
Daca te numeri printre cei care au nevoie de caldura, curent, de baie si bucatarie cu apa calda, poti sta linistit, vei avea parte de ele 🙂 Vei avea si smart TV pentru emisiunile preferate, frigider si tot ce inseamna o bucatarie echipata modern, doar ca la dimensiuni mai mici. Inchipuie-ti ca ai facut rezervare la un mini hotel cu servicii de self catering accommodation.

Daca vrei sa-ti surprinzi iubita, apeleaza la servicii de inchiriere autorulota Brasov. Ai grija sa pui in frigider cate ceva de ale gurii, un vin bun si cateva dulciuri, fructe si inghetata. Nu va trebuie multe, puteti campa sau opri oriunde are voie si un autoturism, puteti chiar sa va faceti aprovizionarea de la un supermarket aflat in drumurile voastre.

4. Fara program
Un lucru care pe mine ma irita putin la hoteluri si pensiuni este programul. Nu imi plac vacantele in care cineva imi face program de masa sau pentru alte activitati. Vreau sa ma trezesc cand am chef, sa mananc cand am chef si sa imi fac bagajele la plecare fara sa bata cineva la usa mea in ideea in care vrea sa se apuce de curatenie pentru urmatorii turisti cazati.

5. Fara noaptea de Revelion la fereastra
Nu stiu sincer cum va fi noaptea dintre ani. Mai sunt cateva zile pana atunci si lucrurile nu se anunta prea incurajator. Multi dintre noi vom sarbatori in familie, fara uratori, fara vizite la cei dragi, fara prieteni. Ma intristez la simplul gand, nici nu imi mai vine sa scriu.

Daca nu vrei sa fii printre cei care se vor zgai la cer pentru a vedea artificiile, daca nu vrei sa te numeri printre cei care isi vor lipi nasurile de fereastra rece si vor inchina un pahar de sampanie privind la vecinii de vis a vis, fugi in natura. Apeleaza la servicii de inchiriere autorulota Brasov si petrece altfel mini-vacanta de sarbatori. Sper din tot sufletul sa gasesti o autorulota de inchiriat, sunt convinsa ca nu sunt singura care s-a gandit la aceasta posibilitate.

In incheiere nu-mi ramane decat sa iti urez un an mai bun, mai frumos si cu rezultate negative la teste ;).

Acum, mai mult decât oricând cred că ai conștientizat cât de important este să ai un apartament cu 3 camere în Brașov. Punând de cele mai multe ori cheltuielile pentru întreținere deasupra confortului, sau diferența de preț dintre 2 și 3 camere, mulți dintre oamenii aflați în căutarea unui apartament s-au îndreptat către cele cu 2 camere. Până în martie, când mulți dintre noi am fost nevoiți să lucrăm de acasă, nu am înțeles cât de util ar fi fost să avem un apartament cu 3 camere.

Apartamente 3 camere Brașov finalizate și gata de mutare

În contextual pandemiei cu care ne confruntăm acum, o cameră este sală de clasă și o cameră a devenit birou. Dacă ai 2 copii, atunci biroul tău se mută în bucătărie. Mai în glumă, mai în serios, cred că o camera în plus este mai mult decât utilă.

Dacă vorbim însă de apartamente noi, cheltuielile de întreținere de la 2 camere la 3 camere sunt nesemnificative. Nu e târziu să faci pasul nici acum, deja sunt zvonuri că în curând vom lucra iar de acasă. O să zici că multe apartamente se vând în stadiu de proiect și că până te vei muta se va termina și nebunia asta. Ei bine, eu știu din surse sigure că există apartamente cu 3 camere finalizate în Brașov, numai bune să te muți în ele.

Ce dezvoltator imobiliar mai are disponibile pe piața imobiliară apartamente noi cu 3 camere Brașov? Mosaic Residence este cel care îți poate pune la dispoziție apartamente cu 3 camere finalizate chiar în vecinătatea mall-ului Coresi. Și nu orice fel de apartamente, ci unele spațioase, bine compartimentate și izolate pentru cele 5-6 luni de iarnă, câte sunt de obicei în Brașov.

Credibilitatea dezvoltatorului imobiliar trage la cântar

Mosaic Residence nu este la primul bloc construit, așa că, dacă ai nevoie de feedback, ai de unde să-l obții. În plus, apartamentele sunt finisate cu tot ce este mai bun în materie de parchet, gresie, faianță, tâmplărie PVC, uși sau obiecte sanitare. Calitatea nu este doar un cuvânt, ea se vede în materialele folosite și se simte atunci când vine vorba de confort.

Cei mai mulți dintre cunoscuții mei s-au mutat în noile blocuri de lângă Coresi, unii chiar în apartamente construite de Mosaic Residence. Mi-ar fi spus dacă ar fi întâmpinat vreo neplăcere… Dacă vrei și tu să faci acest pas, achiziționează un apartament nou cu 3 camere Brașov, finalizat și finisat, adică la cheie. Lasă în urmă și fără nici un regret micul apartament constuit în “anii de glorie” și mută-te într-un apartament spațios, căduros, modern și bine poziționat.

Birou sau dormitor pentru oaspeți, o cameră în plus înseamnă mai mult confort. Ai multiple avantaje la care aș mai adăuga și faptul că nu mai sunt necesare renovări sau intervenții în următorii ani, asta dacă ai ales un apartament nou în Brașov.

Brazi în ghiveci sau brazi tăiați de Craciun? Iată o întrebare care pe care și-o pun cei care nu sunt interesați de brazii de palstic și preferă naturalul.

Deși este noiembrie, în acest an parcă nici Crăciunul nu se anunța cu același avant ca în anii trecuți. Dacă în alți ani vitrinele magazinelor te orbeau și muzica cu tematică îți zgâria urechile înainte de căderea frunzelor, acum, ca efect secundar al pandemiei, e liniște și pace.

Dragii mei, acum, mai mult decât oricând, avem nevoie de Crăciun, avem nevoie de magie, de speranță și de brad împodobit. Dacă nu sunteți adeptii brazilor artificiali, aveți de ales între brazii gata tăiați și cei în ghiveci. Puteți să vă îndreptați către marile magazine sau direct către o pepinieră Brașov.

Brazi tăiați livrați la domiliu

Chiar și cei care nu erau adepții cumpărăturilor online s-au obișnuit deja cu livrările. Nu știu cum e în alte orase, dar în Brașov , Pepiniera Brazi Argintii livrează coniferele gata tăiate, pe mai multe înălțimi și categorii (economic, standard și premium).

Eu sper din toată inima că astfel, tăierile masive de brazi și molizi sunt reduse sau chiar stopate. Mulți vor spune că nici așa nu e bine, că e o risipă și că obiceiul bradului de Crăciun o crimă împotriva naturii. Personal, eu sunt împotriva plasticului, cei mai mulți brazi artificiali sunt confectionati din plastic și cred că sunt un pericol mult mai mare pentru natură. Fără brad Crăciunul ar fi incomplet…

Brazii crescuți în pepiniere cu scopul de a fi tăiați de Crăciun nu afectează natura, nu implică defrișare, tăiere ilegală și nu au legatură cu fauna. Este drept ca nu vor opri peste noapte tăierile ilegale, dar nici folosirea brazilor artificiali nu va avea acest efect, cei care se ocupă cu astfel de „îndeletniciri” nu sunt activi doar de Crăciun și nu sunt focusați doar pe brazi.

Vorbim despre brazi sau conifere crescute fix cu scopul de a fi tăiate în preajma Crăciunului pentru a împodobi casele celor care își doresc să respecte tradițiile. Achiziționând un brad argintiu sau unul obișnuit de la o pepinieră Brașov veți fi siguri de proveniența acestuia și veți susține o aface locală. Este momentul să avem grijă de cei de lângă noi.

De acasă sau de birou, puteți acum să comandați bradul dorit și pepiniera Brașov Brazi Argintii îl va livra GRATUIT în ziua și la ora stabilită.

Brazi în ghiveci pentru Crăciun

De ceva ani încoace, eu cumpăr câte un braduț în ghiveci și apoi, după sărbători, încep să îmi sun prietenii care stau la casă spre a vedea cine vrea sa îl găzduiască într-o curte pentru restul vieții.

Cred ca soluția brazilor în ghiveci împacă pe toata lumea, nu se taie și apoi nu se aruncă nici un brad. Este dezolant peisajul de după sărbători, o multime de brazi stau aruncați pe langă tomberoanele din oraș. Brazii în ghiveci achizitionați de la pepiniere vin și cu garanția că vor putea fi plantați și vor rezista la temeraturile locale.

Eu sper că ne vom bucura de aceste sărbători și că vom avea parte de bucurii, de familie, de prieteni și de tradiții.