Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Portile istoriei Scoala Cerbul de Aur Diaspora
Casa mea Dialog Contabil Expres Gala Monitorul Expres
Index -> Monitorul Expres -> Reportaj
Publicitate

Teorie publicată într-o carte


Piramidele din Țara Bîrsei

×

Î
n
c
h
i
d
e

g
a
l
e
r
i
a

f
o
t
o
Publicitate
Dimensiune font:

Autor: Camelia Onciu, 21.08.2009
• Valentin Thrcaar din Bran susține că extratereștrii au construit piramide în zona Brașovului, asemănătoare celor din Egipt
• Brăneanul, pe numele real Valentin Tîrcă, crede că a descoperit adevărul despre evoluția omenirii sub supravegherea unui popor extraterestru

În încercarea de a afla cum s-a format Terra, ce a fost înainte de apariția omului și în primele sale secole de existență, au apărut zeci și sute de teorii. Bazate pe vestigiile arheologice, unele au suport științific, altele sînt mai mult exerciții de imaginație. Un brănean cu astfel de preocupări crede că a descoperit adevărul despre evoluția omenirii sub supravegherea unui popor extraterestru. Acesta a „amenajat“ planeta noastră așa cum fac edilii cu orașele, prin planuri de urbanism. Mai mult, acești ET se pare că au întemeiat o colonie în Munții Carpați, iar Țara Bîrsei era sediul central. Aici au trăit în pace cu indigenii, dînd naștere poporului agathîrs. El însuși descendent din neamul acestora și ultima căpetenie a lor, Valentin Thrcaar (Tîrcă, în limba română) ne spune cum s-a derulat adevărata istorie a omenirii în cartea „Evanghelia după regele agathîrs sau dincolo de «adevărul» catolic“.

Vizitatori din Constelația Dragonului

După Valentin Thrcaar (foto medalion), Terra a fost descoperită de o civilizație din Constelația Dragonului, care a modelat planeta noastră în decursul a 1,2 miliarde de ani, a colonizat-o și i-a exploatat resursele naturale: aur, diamante și uraniu. Tot ce au excavat au depozitat pe un asteroid plasat pe orbită, deasupra Polului Nord. Acest asteroid s-ar fi transformat, în timp, în satelitul artificial Luna. Extratereștrii s-au ocupat și de axa Terrei, înclinînd-o astfel încît clima să devină propice vieții. Terraformarea s-a soldat cu crearea continentelor pe care le știm azi, plus Atlantida și Lemuria (legendarele continente dispărute). Pe uscat s-au constituit 17 colonii ET, tot atîtea cîte stele numără Constelația Dragonului, locul de baștină al alienșilor. Tot 17 sînt și orașele importante așezate pe Dunăre, fluviu artificial, în teoria brăneanului, care, privit din spațiu, arată tot ca un dragon. La fel, și Nilul. Cel mai mare dragon proiectat pe harta Pămîntului unește 17 orașe importante, din Egipt pînă în Mongolia, unul dintre ele fiind Codlea.

România, colonia preferată a ET

Extratereștrii dragonieni au creat primii oameni, „ca un hibrid bun de muncă, dar cu un coeficient de inteligență redus“. Din al doilea experiment genetic au rezultat oameni mult mai inteligenți, ai căror descendenți sînt asiaticii de azi. Dragonienii stabiliți pe Terra s-au împerecheat cu băștinașele, rezultînd mai multe rase. Una dintre cele 17 colonii întemeiate de către ET se numea Agartha și includea actualul teritoriu al României. Valentin are multe detalii despre Agartha. Aici trăiau thrcii, oameni albi cu părul negru, din care au derivat tracii și etruscii, pelasgii (elita thrcilor), dar și sauromații, „rasă albă cu o tentă de albastru deschis, ochii luminoși și părul blond. Perla creației extraterestre. Ei sînt strămoșii celților și rușilor“. Mai găsim pe plaiurile Agarthei și giganți de 3,5 metri înălțime, rezultați din împerecherile ET cu thrci și sauromați.

Ne tragem din dragonieni

Agartha era cea mai importantă bază extraterestră, Carpații fiind regiunea în care s-au construit laboratoare și uzine pentru prelucrarea aurului, obiective legate între ele prin tunele. Dovada că România era preferata dragonienilor este mulțimea de piramide construite în zonă, mai multe ca în Egipt. „Între Rîșnov și Bran se găsește cel mai mare complex de piramide împădurite“, susține Valentin. Cele 17 piramide erau, de fapt, locuințele extratereștrilor, în care erau protejați de radiațiile solare. În interior, pentru confort, anulaseră forța gravitațională. „În această colonie, nu existau bani, fiecare își făcea conștiincios datoria. Unii extrăgeau aurul, alții îl transportau (agathîrșii, rezultați din încrucișarea ET cu thrcii), ceilalți erau agricultori, meșteșugari, crescători de animale“, spune Valentin. Piramidele și construcțiile megalitice, fie ele din România, Egipt, Stonehenge, Insula Paștelui sau Teotihuacan, au fost construite din piatră topită cu laserul. Blocurile erau ridicate prin anularea gravitației.

Complexul de la Șona

„Un complex de piramide identice cu cele din Egipt se afla la Măgura Codlei. Acestea au fost demontate și asamblate în piramide mai mici la Șona, ca morminte pentru regii agathîrși, în mileniul IV, î.e.n.“, susține Valentin.
Un alt complex ar fi la Tulcea, înaintea bifurcării Dunării în cele trei brațe. Iar alt grup de piramide mici e la Rîșnov. Curtea de Argeș, Țara Luanei (Munții Buzăului), Bran și Sinaia ar fi alte centre locuite cîndva de extratereștri. Dacă unim cu o linie imaginară Măgura Codlei cu Curtea de Argeș și Țara Luanei, obținem un triunghi. Dacă adăugăm și al patrulea vîrf, Sfinxul, rezultă o piramidă triunghiulară. Aceasta adăpostește o altă piramidă imaginară cu baza în punctele Sinaia, Rîșnov și Bran și vîrful tot în Sfinx. Mai interesant decît această geometrie imaginară este faptul că, după observațiile brăneanului, piramidele de la Șona (gurguie), care dau și azi bătăi de cap oamenilor de știință, ar fi dispuse exact ca acelea din Complexul de la Gizeh și ca acelea descoperite în imaginile captate de la suprafața planetei Marte, rămase și azi fără explicație.

O altă istorie

Atlanții s-au luptat pentru bogățiile din adîncurile Agarthei, dar populația locală a fost protejată de ET, singura colonie rămasă intactă fiind în Carpați. În războiul atomic, atlanții au distrus Lemuria, iar ET au scufundat Atlantida. Supraviețuitori ai tuturor dezastrelor, agathîrșii vor avea parte de o istorie proprie. Alta decît cea din manuale. Chiar istoria universală și creștinismul sînt diferite față de cele cunoscute, dacă e să îl credem pe Valentin. El susține că, încă din antichitate, agathîrșii au constituit Ordinul Dragonului (după numele constelației din care au venit ET), al cărui stindard era dragonul negru, asemănător cu al tracilor, deci tot un cap de lup. Acest ordin a făcut istoria românilor din cele mai vechi timpuri și o mai face și azi. Cavalerii dragonieni l-au instalat pe Ceaușescu la putere. Dictatorul s-ar trage din stirpea lui Vlad Țepeș și familia Basarabilor, și n-ar fi fost un conducător așa prost cum crede lumea. Politica de azi e sub influența francmasonilor, ordin de care Putin a scăpat, el fiind singurul conducător care mai poate salva planeta.

Ultimul rege al agathîrșilor

Toate informațiile pe care le deține Valentin sînt înscrise în tăblițele de la Sinaia. Așa crede el. Cine va reuși să le deslușească va afla și că Decebal e înmormîntat la Șona. Denumirile de Bîrsa și Transilvania, ar proveni din Thrsa, termen agathîrs. „Limba agathîrșilor era foarte complexă, se poate vedea pe tăblițele de la Sinaia și cele de la Tărtăria. Pentru un obiect, existau opt cuvinte“. Regele lor se numea thrcaar, termen din care ar deriva și cuvintele „țar“ și „Caesar“. Toți românii care poartă numele Tîrcă, Terciu, Toarcea, Tercea sau derivate ale acestora, plus toponimele de prin zona Buzăului, provin de la vechea civilizație a agathîrșilor. Valentin se consideră regele ultimilor 86 de agathîrși. Nu vrea onoruri și bogății, ci doar să receptăm mesajul lui. Mesaj care sună cam așa: „Adevărul despre originile noastre a fost mereu același, însă ne-a fost confiscat ca să nu putem emite pretenții. Prin teroare controlată, ne-au furat identitatea, istoria și dreptul de gîndi liber. Adevărul poate fi dureros uneori, dar istoria este doar una și este total diferită de istoriile pe care cei de la conducere le-au scris pentru noi, cei conduși“.

Agatîrșii și Agartha, enigme nedezlegate

• Termenii folosiți de Valentin Thrcaar există și în limbajul istoricilor, numai că au alte înțelesuri. Astfel, agatîrșii reprezintă un popor pomenit de Herodot, localizat „acolo unde rîul Maris izvorăște“, și unde arheologii au identificat morminte la Aiud, Teiuș, Blaj. Iorga notează c㠄se crede că agatîrșii, în curs de tracizare, au preluat la sfîrșitul sec. VI î.Hr. conducerea unor triburi geto-dace din depresiunea Transilvaniei și Subcarpații Meridionali“. Legenda spune că Skytes și Agathirsos erau fii lui Hercule. Agatîrșii ar fi migrat spre apus sub presiunea sciților, în jurul anului 600 î.Hr. Herodot îi apropie de traci, distingînd la agatîrși gingășia, bogăția în aur și proprietatea comună asupra femeilor. Aristotel scria că se tatuau și cîntau legile pentru a le învăța pe de rost. În schimb, Agartha este o lume subterană în care se intră pe la Polul Nord. Aici, conform spuselor amiralului Richard E. Byrd, primul om care a zburat deasupra Polului Nord, ar locui, de 100.000 de ani, o civilizație mult mai evoluată. Virgil Armstrong, fost agent CIA, a descris o lume formată din oameni nemuritori care stăpînesc o tehnologie uimitoare, inclusiv farfurii zburătoare. NASA deține o fotografie a uriașei găuri de la Polul Nord (foto). Dosarul cu informațiile legate de Agartha este secretizat.
Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit și de prietenii tăi!
Comentarii:Articole la Reportaj

Argumentul cercetătorilor


Coronavirusul nu a scăpat din laborator

Cele mai mari epidemii din istorie


10 pandemii care au schimbat istoria

Gripa din 1918, cronica unui dezastru uitat


Cea mai devastatoare epidemie din istoria umanității
Spatiu publicitarMinim 100.000 afisari lunar.


Pentru detalii contactati telefonic
departamentul marketing al
Monitorul Expres la
0731.018.277 sau 0268.543.316.
Cumpără aici ziarul complet în format PDF
Ultimele stiri
 • ➤ Actualitate


  Guvernul modifică OUG pentru amânarea ratelor


  Azi 09:23
 • ➤ Opinii


  Punctul critic


  Povestea ajutorului


  Azi 09:15
 • ➤ Actualitate


  Peste 10.000 de români au încălcat restricțiile de circulație


  Azi 09:09
 • ➤ Doctor


  „Acest virus parșiv se ascunde în praf și mizerie”


  Azi 09:03
 • ➤ Doctor


  Hipertensiunea arterială crește riscul de a dezvolta COVID-19 în forme severe


  Azi 09:00
 • ➤ Doctor


  Medici pentru România lansează campania „Nu uităm de ceilalți”


  Suport online gratuit pentru pacienții cu boli cronice


  Azi 08:56
 • ➤ Doctor


  Alexandru Rafila, despre mitul medicamentului clorochina


  Azi 08:54
 • ➤ Doctor


  E bine de știut


  Cum să tratezi acasă infecția cu coronavirus dacă ai simptome ușoare


  Azi 08:51
 • ➤ Life


  Partea plăcută a izolării


  Cum i-a explicat Amalia Enache fiicei sale că nu mai poate merge în parc


  Azi 08:39
 • ➤ Life


  Marius Manole și Șerban Pavlu, actori deveniți casnici din cauza COVID 19


  Azi 08:32
 • ➤ Cititori


  Faceți pace în perioada izolării în case


  Azi 08:30
 • ➤ Cititori


  Este bine să știți


  Leacuri de primăvară


  Azi 08:26
 • ➤ Sport


  SPORT FLASH


  Azi 08:24
 • ➤ Sport


  Gest superb al unui medic brașovean: consultații gratuite la telefon!


  Azi 08:20
 • ➤ Sport


  AJF-urile așteaptă deciziile FRF. Se caută soluții pentru campionatele din Liga 4


  Azi 08:15
 • ➤ Sport


  Veste șoc


  Balint și Surdu, devastați de moartea lui Martin Tudor


  Azi 08:09
 • ➤ Religie


  Procesiune pentru încetarea „molimei” la Mănăstirea Putna


  Azi 00:15
 • ➤ National


  Ce presupune intrarea în scenariul 4 al pandemiei în România


  30.03.2020
 • ➤ National


  Ordonanța militară 6. 2109 cazuri de infectare confirmate în țară, un sfert la Suceava. Suceava intră în carantină


  30.03.2020
 • ➤ National


  Coronavirus în România. Bilanțul deceselor a ajuns la 65


  30.03.2020
 • ➤ National


  Bilanțul deceselor a ajuns la 52


  30.03.2020
 • ➤ National


  50 de decese din cauza Covid-19 în România


  30.03.2020
 • ➤ Local


  Bani pentru spitale. Primăria Făgăraș anulează toate evenimentele din acest an


  30.03.2020
 • ➤ Local


  Coronavirus în România: Bilanțul deceselor a ajuns la 47


  30.03.2020
 • ➤ Local


  Trece pandemia până vine dezinfectantul


  Primăria Brașov spune că are nevoie de cel puțin 50 de zile ca să dezinfecteze blocurile


  30.03.2020
 • ➤ Local


  Puteți să vă duceți soțul/soția cu mașina la serviciu? Precizările Poliției


  30.03.2020
 • ➤ Cititori


  3 trucuri pe care să le încerci atunci când nu te mai simți relaxat(ă) acasă


  30.03.2020
 • ➤ Local


  Vești bune! Spitalul de Boli Infecțioase Brașov externează azi alți doi pacienți vindecați de CoVID


  30.03.2020
 • ➤ Economic


  Iohannis, mesaj pentru antreprenorii români care pot ajuta în criza COVID-19: Fiți proactivi și veniți cu idei pentru guvernanți


  30.03.2020
 • ➤ Local


  Numărul de vindecați anunțat aseară de Arafat nu bate cu cel comunicat azi de GCS. 26 de pacienți „s-au pierdut“ pe drum


  30.03.2020
 • ➤ Local


  Scrisoarea deschisă a 6 medici


  ,,Nu vom accepta ca în această bătălie să fim noi aceia care vom răspândi boala sau cei care vor vulnerabiliza pacienții”


  30.03.2020
 • ➤ National


  Doar 37% din români cred că informațiile despre epidemie comunicate de autorități sunt total adevărate


  30.03.2020
 • ➤ National


  Coronavirus în România: 1.952 de îmbolnăviri, cu 192 de cazuri noi


  30.03.2020
 • ➤ Sport


  Tragedie. A murit Martin Tudor! Avea doar 43 de ani!


  30.03.2020
 • ➤ National


  Coronavirus în România. Bilanțul morților a ajuns la 44. Bărbat de 74 de ani din Satu Mare


  30.03.2020
 • ➤ Local


  Amenzi usturătoare pentru cei care pleacă la plimbare pe munte


  30.03.2020
 • ➤ Local


  Comunicat de presă privind finalizarea proiectului cu titlu „Înființarea și dotarea unei noi unități de producție lentile oftalmice de către Optic Total Lens in orașul Brașov”


  30.03.2020
 • ➤ Local


  Dezinfecție pe străzi, trotuare și la boxele de gunoi din Municipiul Brașov


  30.03.2020
 • ➤ Prima pagină


  COVID-19 își va arăta mai rău colții la Brașov


  30.03.2020
 • ➤ Eveniment


  Nimeni nu rămâne singur


  0268-405000 - telefon pentru brașovenii vârstnici și izolați


  30.03.2020
 • ➤ Eveniment


  Sector pentru cazurile grave de COVID-19 la Județeanul din Brașov


  30.03.2020
 • ➤ Eveniment


  Universitatea „Transilvania“ dotează Spitalul Județean cu o linie de testare COVID-19


  30.03.2020
 • ➤ Artă & Cultură & Media


  Opera Brașov a trecut în online


  30.03.2020
 • ➤ Actualitate


  Pacienții cu forme ușoare, tratați acasă


  30.03.2020
 • ➤ Actualitate


  Ministrul Muncii are răspunsuri


  Pensiile vor veni la timp


  30.03.2020
 • ➤ Actualitate


  Ministrul Transporturilor spune că e posibilă oprirea transportului cu taxiul


  30.03.2020
 • ➤ Life


  Îi convine


  Carmen Grebenisan, în carantină cu noul iubit


  30.03.2020
 • ➤ Life


  „Vom ieși din izolare mai grași cu 5-7 kg și mari chefi!”


  30.03.2020
 • ➤ Life


  Dan Helciug cântă în cămară


  30.03.2020
 • ➤ Life


  Bob Dylan lansează din izolare prima piesă originală după 8 ani


  30.03.2020
 • Cele mai noi articole
  Articolul anterior

  După 40 de ani


  Woodstock- pace, muzică și sex în aer liber

  Articolul următor


  Un brașovean, cel mai tare web-designer din 2009

  Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
  (Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
  Siteuri partenere:
  AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
  | | |
  © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 71.530 milisecunde, încărcat în milisecunde