Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Portile istoriei Scoala Cerbul de Aur Diaspora
Casa mea Dialog Contabil Expres Gala Monitorul Expres
Index -> Monitorul Expres -> Reportaj
Publicitate

O privire în viitor


Predicțiile clarvăzătorilor: Ce va fi în 2016?

×

Î
n
c
h
i
d
e

g
a
l
e
r
i
a

f
o
t
o
Publicitate
Dimensiune font:

Autor: Camelia Onciu, 08.01.2016
• Cei mai cunoscuți prezicători și profeți au anunțat pentru acest an cutremure devastatoare, atentate teroriste, războaie în Orientul Mijlociu, moartea Reginei Elisabeta și divorțuri răsunătoare

La începutul fiecărui an, mediumii aruncă o privire în viitorul omenirii, oglindit în globul de cristal. Toți au la activ predicții nimerite, dar și eșecuri de pomină. Fiecare se laudă că au anunțat exact ba data tsunami-ului din Japonia, ba atentatul de la Charlie Hebdo, ba accidentul lui Paul Walker. Predicțiile lor pentru 2016 vorbesc despre cutremure, erupții vulcanice și inundații care vor scufunda orașe întregi. Atacuri teroriste vor fi cu nemiluita, în toate părțile lumii, începînd cu metropolele europene și terminînd cu cele americane și Rio de Janeiro, capitala Jocurilor Olimpice. Regina Elisabeta, Papa Francisc, Kim Jong-Un, Barack Obama, David Cameron, cu toții vor fi ținta unor atentate. Între Israel, Turcia, Siria, Iran, Rusia și SUA se vor naște alianțe surprinzătoare. În locul lui Obama va veni Hillary Clinton. Este ultimul an al Statului Islamic. Vom auzi din nou de avioane prăbușite sau dispărute fără urmă. Există și vești bune: vom descoperi viață extraterestră și terapii pentru cancer și boala Alzheimer. Iată, pe larg, ce spun cei mai reputați clarvăzători că ne așteaptă în acest an.

Regina Elisabeta va muri în somn

Americanul Michael McClellan susține că are cele mai complete și mai riguroase predicții, fiindcă le-a elaborat compilînd „surse profetice“ de la circa 20 de clarvăzători, printre care și Nostradamus și Baba Vanga. În plus, interpretează texte biblice și aplică metode statistice. Iată calendarul anului 2016, așa cum îl vede acest „expert“. În ianuarie, conform predicțiilor lui Edgar Cayce, va fi un cutremur de 7 grade în Japonia sau va erupe vulcanul Kyushu. Vor fi peste un milion de victime. O parte din Nordul Europei va dispărea sub ape. Președinții Erdogan și Putin își vor da mîna, condamnînd Israelul pentru atacurile aeriene din Gaza, Liban, Golan, Sinai, Irak, Siria. Statele Iran și Azerbaidjan vor promite că sprijină Turcia și Rusia. În primăvară, ar putea izbucni un război. Un cutremur masiv în Maroc va face mii de morți. Britney Spears ar putea muri pe 11 februarie. În martie, Regina Elisabeta va muri în somn.
Prințul Charles devine rege. Vor fi atacuri chimice în Siria și Irak și o tentativă de asasinare a președintelui Obama. Paris Hilton va fi atacată sau răpită, iar Madonna, ori se spînzură, ori își va rupe gîtul. Paris, fiica lui Michael Jackon, va încerca să se sinucidă. În perioada ianuarie-aprilie, o navetă spațială va exploda la decolare. În aprilie, vor fi revolte la Londra și proteste masive antinucleare în SUA și Europa. Șase nave de război iraniene vor fi scufundate în Golful Persic. În luna mai, vine la putere Chyren Selin, cel numit de Nostradamus, primul rege al Europei. Franța va organiza alegeri prezidențiale în regim de urgență, cu un an mai devreme.

Război împotriva Israelului

Papa Francisc și succesorii lui sînt în pericol, conform catrenelor lui Nostradamus și celei de-a treia revelații de la Fatima (atac mortal asupra „episcopului în alb“). După ce papa va vizita un oraș mare, pe jumătate distrus, va urca un munte sfînt și acolo va fi ucis de soldați. Dacă asasinatul nu se întîmplă în luna mai, următoarea ocazie va fi septembrie 2020. Conform lui McClellan, un cutremur devastator va avea loc în Chile, iar Rusia va doborî un avion american și așa va începe un război mondial. În iunie, vom auzi de o dublă sinucidere la Hollywood, prin spînzurare, Israelul va bombarda instalațiile nucleare din Iran, apoi va lansa atacuri împotriva Siriei și Statului Islamic. Rusia va chema la unire împotriva Israelului. Turcia, Iran, Azerbaidjan și Rusia vor invada Israelul. În iulie, în SUA va fi instaurată Legea Marțială, sub pretextul carantinei impusă de o boală cumplită, gen Ebola. În august, fragmente dintr-un meteorit vor lovi Pămîntul, efectele vor fi similare fenomenului Tunguska. În august (sau decembrie), între 6.000 și 16.000 de oameni vor muri în urma erupției vulcanului Vezuviu. Damascul va fi distrus de Israel, NATO sau fragmente de meteorit. Septembrie aduce un eveniment surprinzător: Rusia va ataca Polonia. În octombrie, președintele Egiptului va fi asasinat, la fel și Bashar al-Assad, la Aleppo. În noiembrie, inundații severe vor acoperi orașele din nordul Angliei și Scoției. Va fi aleasă prima femeie președinte a SUA. O actriță celebră va muri prin înec sau asfixiere. În ultima lună a lui 2016, Armenia va trece printr-un seism puternic sau un atac al Rusiei.

Jocurile Olimpice se amînă

Craig Hamilton-Parker, un clarvăzător celebru în SUA, a anunțat încă din 11 septembrie 2015 ce se va întîmpla în 2016. Un cutremur masiv în Himalaya va rupe un baraj. O insulă japoneză se va scufunda. Precipitații fără precedent vor perturba Jocurile Olimpice de Vară de la Rio de Janeiro. Un terorist va încerca să o asasineze pe Angela Merkel, celule ISIS vor opera nestingherite în Germania. Undeva, nu se știe unde, într-o stație de metrou, va avea loc un atac cu gaz. O clădire istorică din Olanda va lua foc și multe capodopere vor fi distruse. Influența dreptei politice din Spania, Franța și Italia va crește și se vor înmulți revoltele de stradă, multe moschei vor fi arse. O nouă metodă, bazată pe nanotehnologie, va fi utilizată pentru a urmări teroriștii. Prințul Phillip se va îmbolnăvi grav și va trece printr-o operație majoră. Lovitura de stat din China va veni după prăbușirea monedei naționale. O fotografie cu Kim Jong-un dezbrăcat va provoca un imens scandal. Donald Trump va pierde bătălia pentru Casa Albă din cauza unei probleme de sănătate, în cursa electorală vor rămîne Jeb Bush și Hillary Clinton. Vor cîștiga republicanii. Economia Indiei va fi pe val. Clarvăzătorul crede că atentatele teroriste din 2015 constituie al Treilea Război Mondial prezis de Nostradamus și vor dura 5 ani. Altul nu va mai fi.

Atentate sinucigașe în capitalele Europei

Mediumul Kyra Oser, celebră în Los Angeles și ca hipnoterapeut, spune că în 2016, statele Alabama, Arkansas, Mississippi vor cere autonomie. Revendicările vor genera conflicte civile. Protestatarii vor fi conduși de un fost general, al cărui nume începe cu litera R, și sora lui, pe care o cheamă Betty sau Henrietta. După mai multe procese, mișcarea va escalada într-un conflict armat în 2020 și va dura pînă în 2025. Pe 14 iulie 2016, în New York și Londra vor izbucni revolte, pornind de la un protest legat de un festival de muzică. În luna noiembrie, un multi-miliardar va fi atacat și spitalizat. Pe 1 august, metroul din Paris va fi atacat cu bombe. În Irlanda de Nord, în februarie, va avea loc un atentat cu mai multe victime, organizat de un student în Belfast. De acest eveniment se leagă numerele 3 și 113. La Londra, în luna mai, va fi un atac aerian, dirijat de un terorist ascuns în Ferris Wheel. Va fi ucisă o fetiță de 6 ani, fiica unei reporterițe. În Paris, în luna iunie, 5 studenți se vor detona într-un atentat sinucigaș într-un mare restaurant. În septembrie, la Madrid, un atentat va fi pus la cale de teroriști deghizați în șofer de autobuz și conductor de tren. În octombrie sau noiembrie, va fi dejucată o tentativă de crimă în masă la Atena. În aprilie-mai, Moscova va trece printr-o confruntare între studenți și islamici. Rusia va cunoaște o renaștere culturală și academică în anii următori. Un accident de avion în Philadelphia va fi investigat ca atac terorist, dar se va dovedi că pilotul rămăsese fără combustibil. În ultima zi a lui 2016, la New York, un atentator ucigaș va omorî 15 oameni și va răni alți 20. În ianuarie, un atac terorist la bordul unei curse Londra-New York se va sfîrși cu 11 victime, inclusiv stewardesa.

Hillary Clinton va deveni președintele SUA

Tot de la clarvăzătoarea Kyra Oser aflăm că o bucată din Palestina va deveni de nelocuit. Un membru ISIS va lovi în Dubai și Abu Dhabi. Un tsunami devastator va lovi în iulie capitala Tokyo. În Coreea de Sud, apa va fi otrăvită de radiații pînă în septembrie. Oamenii își vor putea programa genetic înălțimea, în următorii doi ani. Începînd cu martie, se vor face progrese importante în terapia cancerului. Nanoboții vor constitui o alternativă la chimioterapie. Vom auzi știri controversate în domeniul fertilității. O fetiță bolnavă va cere să fie eutanasiată și multe state vor adopta în acest an dreptul de a muri la cerere. Foametea în lume va fi eradicată pînă în 2025, cu hrană și apă produse la imprimanta 3D. Va fi descoperită o planetă care arată ca untul de arahide și pe care există viață în apă, sub forma unor mici creaturi pașnice. Vom inventa o vopsea de păr care-și schimbă culoarea în funcție de lumină și temperatură. Trenduri în modă: franjuri, haine largi, curele late. Bărbații vor purta pălării. Justin Bieber își va schimba drastic look-ul, iar femeia de care se va îndrăgosti îl va părăsi în 2017. Selena Gomez va suferi un grav accident de mașină, cineva va muri, dar ea va scăpa. Beyoncé va adopta un copil, va suferi un accident la picior și se va dedica muncii de caritate în favoarea copiilor paralizați. Kim Kardashian va cumpăra o casă albă identică cu Casa Albă. Hillary Clinton va deveni președintele SUA.

Un cutremur va strica piramidele

Nikki, clarvăzătoarea starurilor, cum se autointitulează, a publicat pe blog 352 de predicții pentru 2016. Iată cîteva dintre ele. Atacuri teroriste la Tel Aviv, Manchester, Brazilia, Roma, Amsterdam, Anvers, Istanbul, Copenhaga (Tivoli Gardens), Singapore, Berlin, Londra (Knightsbridge), Kabul, Los Angeles, la un circ, o arenă de rodeo și pe un stadion de fotbal. În Egipt va fi un mare cutremur, care va deteriora piramidele. Alte cutremure: Mexic, Texas, Panama, Vancouver, India, Alaska, Manila, San Francisco. Inundații extreme în San Diego, Liverpool, Rio de Janeiro, România. Insulele grecești vor ajunge sub apă după un tsunami. Alte evenimente catastrofale: erupția vulcanului Etna, un uragan de categoria 5 va rade Miami de pe suprafața Pămîntului, Nilul se va revărsa și va ninge în Hawaii. În plan social și politic, vor fi revolte în Scoția, Chicago, Madrid. Londra va fi atacată cu arme chimice. În Dubai va fi un atentat într-un mall. Doi lideri mondiali vor fi asasinați, un fost președinte va muri într-un accident aviatic. Viața prim-ministrului britanic David Cameron va fi în pericol (bombă la reședința sa), la fel și cea a lui Putin, a premierului Australiei și a lui Kim Jong-Un, Barack Obama și Papa Francisc. William și Henry pot fi implicați în accidente aviatice.

Comoara regelui Henric al VIII-lea

Un avion comercial va fi doborît cu drone, un tren va deraia la Paris, Israel și Iranul se vor ataca reciproc, un prinț saudit va fi răpit. Coreea de Nord va ataca Coreea de Sud. Prințul Charles va fi rege pentru o perioadă scurtă de timp. Va abdica din cauza problemelor de sănătate. Hillary Clinton va deveni președinte al SUA. Va fi un atac cu gaz otrăvitor în New York și în Eurotunelul dintre Anglia și Franța. După moartea lui Fidel Castro, SUA va acapara Cuba, mulți americani se vor muta pe această insulă. Vor mai fi: o deraiere de tren la Paris, o bombă pe un vas de croazieră, o tragedie în spațiul cosmic, o explozie la Palatul Buckingham, un accident cu un cal la curtea reginei Angliei, o tentativă de asasinat asupra reginei, un accident cu multe victime la o cursă de Formula 1, atacuri ale urșilor grizzly, o răpire în familia regală a Marii Britanii. O barcă se va scufunda pe Dunăre, la Budapesta, și o mașină va cădea în Niagara. Un cal de curse celebru va fi furat. Un elicopter se va prăbuși pe Empire State Building și un avion va intra în Turnul Eiffel. Va dispărea un avion între Singapore și Japonia. În peretele unui castel britanic va fi găsită o comoară a regelui Henric a VIII-lea. În schimb, Luvru va fi jefuit și vor fi furate opere de Van Gogh. Pe Muntele Rushmore va fi sculptat un chip nou de președinte. Vor fi evadări masive din închisoarea San Quentin. Vom auzi de o descoperire uriașă în tratamentul bolii Alzheimer.

James Bond va fi femeie

În lumea mondenă, conform clarvăzătoarei Nikki, prințul Albert de Monaco va divorța. Alte divorțuri: Tom Hanks, David Beckham, Ryan Gosling, Brad Pitt, George Clooney, Justin Timberlake, Ellen DeGeneres, Tori Spelling, Nicole Kidman, Tim McGraw, Barbra Streisand. Kate și William vor avea încă un copil, dar căsnicia lor va începe să scîrțîie. Un film despre Robin Williams va cîștiga numeroase premii. Un actor va muri în timpul unei cascadorii. Va muri și un cîntăreț celebru. O femeie îl va interpreta pe James Bond. Rosie O’Donnell va fi spitalizată. Justin Bieber va juca rolul lui Elvis Presley într-un film. Leonardo DiCaprio va lua un Oscar. Pam Anderson și Charlie Sheen se vor asocia. Nick Gordon va face închisoare. După Charlie Sheen, un alt star de la Hollywood va recunoaște că are SIDA. Probleme de sănătate la Hollywood: Dolly Parton, Helen Mirren, Bill Cosby, Joe Pesci, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Catherine Zeta-Jones, Ozzy Osbourne, Jack Nicholson, Donald Trump, Mohammed Ali, Doris Day, Clint Eastwood, Britney Spears, La Toya Jackson, David Hasselhoff, Kirk Douglas, Michelle Obama, Larry King, Jimmy Carter, Charles Manson, Nancy Reagan, Lindsay Lohan, Woody Allen, Daniel Craig, Sean Connery, Michelle Pfeiffer, John Travolta, Taylor Swift, Melanie Griffith, Mick Jagger, Olivia Newton-John, Cher, Jodie Foster, Madonna, Pink, Harry Belafonte, Alice Cooper, Criss Angel, Paul McCartney, David Copperfield, Christopher Plummer, Calvin Klein, Jane Seymour, Jean-Claude Van Damme, Mel Gibson, Sharon Stone, Liza Minnelli, Pierce Brosnan, Gerard Depardieu, Gerard Butler.

Cutremure și ploi la comandă

Clarvăzătorul LaMont Hamilton și-a făcut publice predicțiile pe data de 24 decembrie 2015. El spune că, în 2016, Edward Snowden va fi nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace. Indienii americani își vor recupera teritoriile native. Marco Rubio, candidatul republicanilor, ar putea cîștiga alegerile în SUA. Un nou simbol ISIS va fi folosit în îmbrăcămintea copiilor și adolescenților, creînd controverse. Va apărea un nou sistem de Internet, gratuit sub forma unor rețele de cartier folosind frecvențe de telefon celular. Creșterea ratei obezității va determina multe țări să impoziteze produsele zaharoase. Sinuciderea asistată va deveni legală în multe state. În Japonia, cuplurile căsătorite vor putea lua împrumuturi fără dobîndă pentru fiecare copil născut. Modificarea intenționată a vremii va deveni ceva banal. Vom putea comanda servicii de ploaie sau ninsoare la aniversări, nunți sau alte evenimente speciale în aer liber. Descoperirile lui 2016 vor demonstra că, la apariția omului pe Pămînt, trăiau dinozauri. Luna aprilie va aduce un cutremur major sau tsunami în Estul Oceanului Indian și tornade mortale în SUA de Sud-Est, în luna mai. Două taifunuri majore vor afecta Filipine și Japonia. La bordul Statiei Spațiale Internaționale va fi creat un copil prin procedura FIV. Descoperirea unui oraș antic subteran va paraliza oamenii de știință, se va rescrie istoria pe care o știm acum. Unele orașe vor interzice gheața în băuturi pentru a reduce riscul de îmbolnăvire prin apa contaminată. Copiii sub cinci ani se vor juca cu roboți. În 2016, Obama va grația mii de prizonieri, criminali și condamnați la moarte înainte de a pleca din Biroul Oval. Radicalii islamici sinucigași vor ataca Statuia Libertății și rezervoarele de apă. Kim Jong Un va ataca Coreea de Sud, dar China îl va opri.

Refugiații vor suferi de frig

Rabinul Matityahu Glazerson, unul dintre cei mai apreciați experți în descifrarea Codului Biblic, spune că ISIS va fi eliminat în 2016 de către Mesia însuși (asemănarea grafică între IISUS și ISIS ar sugera anihilarea contrariilor). Betsey Lewis, medium de talie internațională și investigator de mistere, anunță că, în 2100, cele mai multe case vor fi rotunde, lumea va fi perfect sănătoasă, copiii vor avea puteri telepatice, iar bani nu vor mai exista, pentru că economia se va baza pe troc. În 2016, însă, clarvăzătoarea vede numai tragedii. Mai precis, în California vor fi alunecări de teren, iar zăpezile abundente vor acoperi America de Nord, Europa și Orientul Mijlociu. Bashar al-Assad va fi asasinat. Un cutremur mare va lovi Japonia. Printre noi vor circula holograme și numai cine are intuiție va putea deosebi proiecția de realitate. Va crește numărul OZN-urilor care vor survola planeta noastră. Cele mai vîndute cărți vor fi cele despre viata de apoi, spirite și reîncarnare. Un focar de gripă letală va afecta bătrînii și copiii din ianuarie pînă în martie. Situația refugiaților în Europa se va agrava, mulți vor pieri în această iarnă de frig. Mulți vor ajunge în SUA. ISIS va ataca la un eveniment sportiv. Se va recunoaște că prăbușirea WTC a fost o demolare controlată. Papa Francisc va muri.
Se vor trezi brusc din somn vulcanii din Italia, unul din Alaska și cei din Hawaii. Războiul civil în SUA va porni de la discriminări rasiale. NASA va descoperi o structură extraterestră antică în spațiul cosmic. Oscarul pentru cea mai bună actriță va fi luat de Cate Blanchett. Un tînăr cîntăreț se va sinucide. Vor fi mai multe dovezi că Prințesa Diana și Dodi Fayed au fost uciși într-o crimă ritualică. Donald Trump are cele mai multe șanse să cîștige alegerile.

Dispare Uniunea Europeană?

• Nostradamus a anticipat pentru 2016 că Polul Nord se va topi, vremea se va da peste cap și se vor vedea străfundurile pămîntului, va fi o primăvară cu ninsori abundente, alinieri neobișnuite ale planetelor. Obama va fi ultimul președinte al SUA sau americanii vor pierde supremația mondială, ori doar democrații. Flăcările din Orientul Mijlociu (10 țări) vor influența alegerile prezidențiale în SUA (incendii sau explozii la sondele de petrol). Israelul va fi atacat din toate direcțiile posibile în plan terestru, Rusia va face pace cu Ucraina, SUA și cu Siria. Matematicianul Isaac Newton, pe baza unui cod descifrat în Biblie, a găsit și el predicții privind viitorul omenirii. Calculele lui spun că sfîrșitul lumii va fi în anul 2060. Sau 2017, conform unor interpretări recente. Iar Baba Vanga a prezis că anul acesta populația Europei se va împuțina pînă la dispariție. Va dispărea Europa sau, conform unor interpretări recente, doar Uniunea Europeană. Eveniment prezis și de un istoric britanic. În anul 2011, Daily Mail a publicat scenarii apocaliptice pentru 2016. Mai precis, în martie, tancurile rusești vor invada Lituania, Belarus și Moldova. În 2017, Belgia va fi cotropită de Franța, iar în 2018, Uniunea Europeană nu va mai fi. Acestea ar fi previziuni ale istoricului britanic Dominic Sandbrook, bazate pe analiza evenimentelor și declarațiilor liderilor politici ai lumii.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorul Expres, puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizați sursa și dacă inserați vizibil link-ul articolului:
Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit și de prietenii tăi!
Comentarii:Articole la Reportaj

„Asaltul Cetățuii“, la Festivalul Internațional de Reconstituire Istorică


Istoria a reînviat în centrul Brașovului
Spatiu publicitarMinim 100.000 afisari lunar.


Pentru detalii contactati telefonic
departamentul marketing al
Monitorul Expres la
0731.018.277 sau 0268.543.316.
Cumpără aici ziarul complet în format PDF
Ultimele stiri
 • ➤ Sport


  Sesiune de autografe și fotografii cu tricolorele, la Brașov


  Azi 11:21
 • ➤ National


  Update: 10 candidați pentru Președinția României


  Azi 10:29
 • ➤ Local


  Mașină lovită de tren, lângă Brașov


  Azi 10:13
 • ➤ Prima pagina


  Transfăgărășanul este cel mai celebru drum din România


  „Drumul dintre nori“ a împlinit 45 de ani


  Azi 09:17
 • ➤ Eveniment


  Zona Bran și Țara Făgărașului pot accesa sume uriașe din fonduri europene


  Azi 09:09
 • ➤ Eveniment


  Multă birocrație


  Bariere în calea a 75 de milioane de euro pentru aeroportul Brașov


  Azi 09:05
 • ➤ Eveniment


  Senatorul Allen Coliban cere Primăriei altă soluție pentru pasajul spre Tractorul


  Azi 09:01
 • ➤ Eveniment


  O nouă cursă pentru elevii de la Școala nr. 6 și „Honterus“ pleacă din Bartolomeu


  Azi 08:59
 • ➤ Eveniment


  Ovidiu Mezei și-a dat demisia de la conducerea Operei Brașov


  Azi 08:57
 • ➤ Actualitate


  Premiere


  Colegiul Național „Andei Șaguna“ a inaugurat cel mai performant laborator de fizică din Brașov


  Azi 08:48
 • ➤ Actualitate


  Primăria vrea bani europeni pentru cele 3 proiecte de dezvoltare a turismului în Poiana Brașov


  Azi 08:46
 • ➤ National


  Măsuri de igienizare după ce pleacă PSD


  Oferta de guvernare a lui Dacian Cioloș


  Azi 08:41
 • ➤ Life


  Dezvăluiri din intimitate


  Nu mă văd mireasă, spune Inna


  Azi 08:35
 • ➤ Life


  Dana Nălbaru a înlocuit ciocolata dulce cu cea sărată


  Azi 08:31
 • ➤ Life


  Andrei Ștefanescu și Antonia s-au căsătorit în secret la Sinaia


  Azi 08:28
 • ➤ Life


  Dani Oțil are planuri pentru fiul său


  Azi 08:26
 • ➤ Cititori


  Este bine să știți


  Legume care ne fac bine


  Azi 08:24
 • ➤ Sport


  SPORT FLASH


  Azi 08:21
 • ➤ Sport


  Liga 4 Brașov. CSM Corona Brașov a urcat pe primul loc


  Azi 08:17
 • ➤ Sport


  Start perfect în LNHF


  Unitatea grupului, secretul Coronei


  Azi 08:15
 • ➤ Sport


  Olimpia CSU Brașov a câștigat Cupa Sirius


  Azi 08:11
 • ➤ Sport


  Cetate Râșnov, meci nebun cu Unirea Bascov! 4-4 ca la teatru în Valea Ursului


  Azi 08:09
 • ➤ Sport


  Fără atitudine


  Eșec drastic pentru ACS SR Brașov la Slatina


  Azi 08:05
 • ➤ Local


  Accident cu un mort și 7 răniți lângă Brașov, pe Șoseaua Cristianului


  22.09.2019
 • ➤ Sport


  LNHF. Corona Brașov, cinci victorii din tot atâtea meciuri / Ion Crăciun: „Le felicit pe fete pentru determinare “


  22.09.2019
 • ➤ Local


  Incendiu în curtea fabricii Prodlacta din Brașov


  22.09.2019
 • ➤ Local


  Senatorul USR Allen Coliban solicită Primăriei Brașov să refacă studiul de fezabilitate pentru pasajul hobanat spre Tractorul, fără a pleca de la „o soluție presetată“


  21.09.2019
 • ➤ Local


  Pasageră accidentată, după ce taxiul a intrat într-un stâlp, în Brașov


  21.09.2019
 • ➤ Local


  O mașină a luat foc lângă Brașov, pe DN73


  21.09.2019
 • ➤ Sport


  Liga 4 Brașov. CSM Corona Brașov a câștigat clar derbiul cu Precizia Săcele și e noul lider


  21.09.2019
 • ➤ Local


  Accident grav cu o victimă, în Brașov


  21.09.2019
 • ➤ Sport


  Daniel Isăilă, succes uriaș în Arabia Saudită / Prima victorie a sezonului a venit cu Al -Nassr


  20.09.2019
 • ➤ Local


  Un brașovean a fost găsit mort în toaleta de la Kaufland


  20.09.2019
 • ➤ Sport


  Corona Brașov a trecut și de hopul Zalău! Victorie mare pe terenul echipei lui Tadici


  20.09.2019
 • ➤ Sport


  Liga 3, etapa 5


  ACS SR Brașov, eșec sever la Slatina / Cetate Râșnov, thriller cu Unirea Bascov


  20.09.2019
 • ➤ Local


  Șaguniștii au adus medalie de bronz pentru România, de la Concursul tinerilor oameni de știință, din Belarus


  20.09.2019
 • ➤ National


  Curtea de Apel București: Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea


  20.09.2019
 • ➤ Local


  Ovidiu Mezei și-a dat demisia de la conducerea Operei Brașov


  20.09.2019
 • ➤ Local


  Conducerea Catena dă vina pe farmacistele de la Brașov că nu onorează rețetele compensate MAI


  20.09.2019
 • ➤ National


  Iohannis și-a depus candidatura pentru al doilea mandat: e nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD în trei ani


  20.09.2019
 • ➤ National


  Barna și-a depus candidatura pentru Cotroceni: Voi fi în turul al doilea


  20.09.2019
 • ➤ Life


  Le vezi cu ochii tăi


  Locuri ciudate din România


  20.09.2019
 • ➤ Life


  Trebuie atent îngrijite


  Mâinile spun cine ești


  20.09.2019
 • ➤ Life


  Cremos și aromat


  Tortul Egiptean, cel mai bun tort din lume


  20.09.2019
 • ➤ Life


  Doi rinoceri albi nordici, ultimii de pe planetă


  20.09.2019
 • ➤ Life


  Cel mai nou petfluencer


  Cel mai fericit arici din lume are 1.5 milioane de urmăritori pe Instagram


  20.09.2019
 • ➤ Life


  Timpul, un fel de partener


  6 cântărețe celebre care s-au schimbat mult


  20.09.2019
 • ➤ Life


  Pot da dependență


  Cele mai bune seriale psihologice


  20.09.2019
 • ➤ Life


  "Băiatul de aur“ al Hollywood-ului


  Marele regret pe care îl are Brad Pitt


  20.09.2019
 • ➤ Prima pagina


  Laura Codruța Kovesi va fi procuror-șef european


  20.09.2019
 • Cele mai noi articole
  Articolul anterior

  Vine un an bun?


  Horoscopul horoscoapelor 2016

  Articolul următor

  Amprente urbane


  Cele mai frumoase ziduri pictate ale orașului

  Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
  (Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
  Siteuri partenere:
  AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
  | | |
  © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 50.050 milisecunde, încărcat în milisecunde