Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Portile istoriei Scoala Cerbul de Aur Diaspora
Casa mea Dialog Contabil Expres Gala Monitorul Expres
Index -> Monitorul Expres -> Prima pagină
Publicitate

Miracol sau puterea iluziei?


Joao de Deus: „Nu eu vindec, ci Dumnezeu!“

×

Î
n
c
h
i
d
e

g
a
l
e
r
i
a

f
o
t
o
Publicitate
Dimensiune font:

Autor: Camelia Onciu, 17.03.2009
• Joao de Deus, un om fără prea multă carte din Brazilia, operează pe viu tumori dintre cele mai grave și vindecă ologi și orbi
• Brașovenii povestesc cum s-au vindecat după ce au fost tratați în clinica celui supranumit Omul-Miracol

Joao Teixeira da Faria, cunoscut sub numele de Joao de Deus (Joao al lui Dumnezeu), din Brazilia, este considerat de milioane de oameni din toate colțurile lumii a fi cel mai mare vindecător în viață. Se spune că a tratat și vindecat peste 10 milioane de oameni în ultimii 40 de ani. Nu cere nici un ban. Doar credință. Și mii de români au fost martori ai vindecărilor miraculoase făcute de acest brazilian cu capacitatea de a salva vieți. Miracol sau puterea autotămăduirii prin propria credință, continuă să se întrebe oamenii? Oamenii de știință nu au răspuns la această întrebare. Și totuși, cum poate Joao de Deus, un țăran cu două clase din Brazilia, să facă doar cu degetele și cu un cuțit de bucătărie, fără anestezie, operații cu o precizie de invidiat? Fără infecții ulterioare. Fără eșecuri. Cum reușește să ridice din scaun persoane care n-au mers niciodată? Sau să-i făcă pe orbi să vadă lumina? Cîțiva brașoveni l-au văzut pe Omul-Miracol chiar acolo, în micul sat Abadiania. Și au simțit că fac parte din miracol. Brașoveanca Aurelia Borcea (foto), ea însăși bioterapeută, a ajuns la Joao de Deus hotărîtă să învețe, pentru a putea ajuta mai mulți oameni bolnavi. Acum, după trei călătorii, a devenit ghid spiritual pentru românii care caută tămăduirea în sătucul brazilian. Și se pregătește să plece din nou cu un grup de 18 români, pe 27 aprilie.

Minunea de la capătul unui drum de 13.000 de km
„Nu eu vindec, ci Dumnezeu!“

• Joao de Deus, un om fără prea multă carte din Brazilia, operează pe viu tumori dintre cele mai grave
• Brașovenii povestesc cum s-au vindecat după ce au fost tratați în clinica celui supranumit Omul-Miracol

Terapiile neconvenționale cîștigă teren. Medicii și producătorii de medicamente admit cu greu concurența vindecătorilor, pe care îi califică adesea drept impostori. Uneori însă, și cei mai înverșunați sceptici sînt nevoiți să recunoască, uimiți, că boli grave au intrat în remisie. Oameni suferind de cancer sau alte afecțiuni incurabile au încercat metode naturiste și trăiesc și astăzi. Alții n-au reușit. Au oare acești vindecători fără diplomă capacitatea de a salva vieți, dincolo de puterile științei? Fac ei cu adevărat miracole? Cum poate Joao de Deus, un țăran cu două clase din Brazilia, să opereze cu un cuțit de bucătărie, fără anestezie, cu o precizie de invidiat și fără infecții ulterioare? Cum reușește să ridice din scaun persoane care n-au mers niciodată? Despre el au auzit și românii. Unii din curiozitate, alții căutîndu-și salvarea, au făcut drumul pînă în satul vindecătorului. Printre aceștia sînt și cîțiva brașoveni. Iată ce povestesc ei despre experiența trăită în preajma celui care e considerat cel mai mare vindecător în viață din lume. Sau Omul-Miracol.

O brașoveancă, ghid către Abadiania

Brașoveanca Aurelia Borcea, ea însăși bioterapeută, a ajuns la Joao de Deus hotărîtă să învețe de la maestru mai multe, pentru a putea ajuta mai mulți oameni bolnavi. A avut peste 10.000 de pacienți din toată lumea, și doar cu puterea mîinilor și leacuri naturiste, i-a scăpat de boală. Susține că poate diagnostica și bolile care nu sînt. „Un cancer e proiectat la nivel energetic cu cinci ani înainte de a se declanșa“, spune Aura. Cînd mîinile ei se plimbă peste corp, unii simt o căldură, alții furnicături. Dar cu toții recunosc că simt prezența energiei. La sfîrșitul ședinței, corpul este revigorat, iar organul afectat începe să funcționeze mai bine. A scăpat oamenii de hepatite, pareze, hernie de disc, chisturi ovariene și alte 100 de suferințe. Aura recomandă o dietă serioasă, bazată pe legume și preparate naturiste. Succesele ei au ajuns cunoscute în toată România, chiar și în străinătate. Are un dar aparte, hărăzit de Dumnezeu. Atunci, ce nevoia ar mai avea de Joao de Deus? „Acolo m-am curățat de toate vibrațiile joase, am intrat în armonie deplină cu sinele. Pînă să ajung în Brazilia, bîjbîiam. Acum energiile mele s-au amplificat, sînt un canal rezonant mult mai puternic. Nu mai obosesc, canalele mele sînt deschise“, mărturisește brașoveanca. Dacă la început a ajuns la Joao de Deus din curiozitate, acum, după trei călătorii, a ajuns învățăcelul lui. Și ghid spiritual pentru românii care caută tămăduirea în sătucul brazilian. Aura se pregătește să plece din nou cu un grup de 18 români, pe 27 aprilie. „Oameni cu mari probleme, de la noduli la sîn la paraplegii, s-au întors cu totul schimbați, întineriți. Mentalul este totul. Cine nu crede deloc în sine și în Dumnezeu, n-are de ce să facă acest drum“, spune ea.

O fetiță a făcut primii pași la 11 ani

Dar nu numai bioterapeuta a simțit pe pielea ei schimbarea benefică trăită în preajma lui Joao. Au însoțit-o în călătoriile spre Abadaida, satul din inima Braziliei, mai mulți brașoveni. O fetiță în vîrstă de 11 ani, născută cu parapareză spastică, a ajuns la Joao însoțită de părinți. „N-a mers niciodată, reușea, după ani de tratament, să stea în picioare doar 3 secunde. Acum, își ține echilibrul și chiar face pași. Rezistă cam 10 minute. Pentru noi e un progres vizibil. Iar la Băile Felix, unde face tratament de cîțiva ani, toată lumea a rămas uimită că din septembrie pînă în ianuarie starea ei s-a îmbunătățit atît de mult“, spune Tereza, mama fetiței care speră că, după o nouă vizită la Joao, copilul ei va reuși să urce scările. Ea povestește că micuța a simțit o căldură pe piciorul și mîna afectată, în cadrul a ceea ce Joao numește „operație energetică“. În rest, nu i-a făcut nimic. Doar a atins-o. „Omul acela e un fenomen“, e de părere Tereza. „La plecare din Abadiania, fetița a trecut prin toate camerele ca să ia adresele celor cu care s-a împrietenit. Ea a fost eroul grupului nostru, cu transformarea cea mai spectaculoasă“, povestește Aura.

Și ateii se vindecă

Sorin P. a mers vreo doi ani prin medici încercînd să-și trateze nodulul tiroidian apărut din senin. Din cauza bolii, a suferit o depresie puternică. A auzit de Aura și a început tratamentele cu bioenergie. Dar auzind că se pleacă în Brazilia, s-a hotărît să facă și el acest drum. „Am optat pentru operație spirituală, deși vîrsta îmi permitea să fac și una fizică. Am participat la două ședințe de meditație colectivă, una de 40 și alta de 90 de minute. M-am simțit imediat alt om. Nodulul s-a micșorat, iar depresia a trecut, am cercuri mari de prieteni. Mai am mult de lucru, continui ședințele cu doamna Aura pe care, după vizitele la Joao, o simt mult mai puternică. Explicația schimbării mele e simplă: credința. Totul e credință. Și, nu uitați, am plecat ateu convins. După întîlnirea cu Joao, m-am întors la Dumnezeu“, mărturisește brașoveanul.

Cataracta și nodulii dispar

T. Constantinescu e avocat în București. Acum trei ani, a aflat că are un nodul la sîn. Ultima mamografie, făcută la Viena în septembrie, a confirmat prezența acestuia. A plecat în Brazilia în noiembrie, iar o lună mai tîrziu, același mamograf n-a mai găsit nici urmă de nodul. „Există acolo niște energii pe care numai să fii nesimțit nu le simți. Am ajuns în sală cu Joao și, deși nu mă atingea, am simțit cum se umblă la nodul. Fiecare din noi am simțit că lucrează în zona afectată. Apoi, 24 de ore m-am simțit în convalescență, ca și cum chiar aș fi fost operată. Nodulul a fost extirpat în plan astral și a dispărut și în plan fizic. E un lucru fantastic, ar trebui să știe lumea de acest vindecător, este o speranță și pentru cei fără speranță“, spune avocata. A văzut acolo o femeie medic stomatolog care privea totul cu neîncredere. Cînd a ajuns în fața lui Joao, acesta a ales să facă o operație fizică. „Ca să crezi“, a spus el. „Femeia s-a trezit pusă pe scaun și operată de cataractă. I-a răzuit pur și simplu ochiul. Vreo două zile a avut un eritem, apoi ochiul a devenit curat și a început să vadă“, povestește Tudora.

Un medic care nu înțelege tot, dar crede

La vindecătorul din Brazilia au ajuns și medici. Nicoleta Musceleanu este o astfel de pacientă care a făcut călătoria de 13.000 de kilometri din curiozitate științifică, dar și pentru a găsi leac pentru cancerul ei aflat în metastază. „Trebuie să recunosc, este ceva cu acest om. Reușește să inducă o cură de dezintoxicare mentală și fizică foarte eficientă. Cu alimentație naturistă, dar nimic deosebit ca plante. Salate, fructe, suc de graviola care sporește imunitatea. Pentru turiști, oferea și pește, carne de vită. Mai dă și preparate cu pasiflora, care e un dezinfectant al tubului digestiv, tot un detoxifiant. Dar curățirea mentală este cea mai importantă. Prin intervențiile lui energetice, obții o liniște desăvîrșită. Și da, mă simt mult mai bine“, spune Nicoleta.
Deși cancerul a rămas, doctorița admite că alte cazuri au avut mai mult succes. „Am încercat să-mi explic ce se întîmplă. Vindecarea vine prin el, care e un medium foarte bun. Am văzut cu ochii mei operații pe cornee sau în alte zone ale corpului. Totul seamănă cu tăiatul sub limbă de la noi. Prin scurgere de sînge și limfă, are loc o detoxifiere. Dar nicio medicină adevărată nu-și explică în întregime fenomenul. Acolo există și senzitiv, și autosugestie, și intervenție energetică la un nivel imens. Se creează condițiile producerii acelui clic care declanșează chiar vindecarea. O fetiță cu modificări congenitale din Brașov a început să meargă și să aibă siguranță în mers. Am văzut cu ochii mei“.

Mai mult decît chimioterapie

Minunile se țin lanț chiar și după întoarcerea din Brazilia. Vindecarea vine de data aceasta nu direct, prin Joao, ci prin Aura care a reușit să efectueze ceea ce se numește „operație surogat“. Este vorba de un bărbat care avea cancer pulmonar și o tumoră pe suprarenala dreaptă, în metastază. După două ședințe de chimioterapie, Aura i-a propus o operație în astral, așa cum face Joao. Doamna Constantinescu povestește cum a fost procedura aplicată asupra rudei sale: „Aura a intrat mental în sala de operație și a suportat intervenția în plan astral, pentru el. A simțit exact același lucru ca și el, i-a fost foarte rău o vreme. Iar pacientul, la ora fixată, a stat în pat. Toată familia am rămas cu gura căscată cînd, în ianuarie, la controlul medical, plămînii lui mai aveau doar un mic nodul, din șase, cîți fuseseră depistați. Iar medicul din Viena a spus că tumora se vindeca din interior spre exterior. Veți spune că e chimioterapia. Eu știu că e mai mult decît atît“, mărturisește avocata care pune miracolul pe seama „sentimentului de iubire între toți oamenii pe care l-am simțit în preajma lui Joao, acea iubire care te vindecă“.

Operații la distanță

Vasile Machedon din Bistrița avea dese înțepături în inimă, tensiune oscilantă și puls scăzut. „Doamna Aura mi-a dus poza la Joao, cu un semn desenat în dreptul inimii. Am primit un e-mail de la el în care îmi zicea, în ziua cutare, la ora 2, ora României, să mă îmbrac în alb și să mă așez în pat, curat. Pe la ora 5 am simțit înțepături în inimă, dar altfel decît le știam. De-atunci, n-am mai avut nicio problemă. Sînt doi ani. Toată vara am cosit singur 3 hectare. Apoi, o doamnă din Piatra-Neamț mi-a adus patru borcănele cu medicamente naturiste de la el, le-am luat și sînt ca nou“, povestește bărbatul.
Călin din Beiuș s-a dus și el în Brazilia, dar nu pentru sănătatea lui, ci a tatălui său, bolnav de inimă. Se sufoca și avea două artere blocate. Era în spital, pregătit pentru operație. „I-am arătat lui Joao poza tatălui meu. Mi-a cerut să țin mîna pe fotografie, în dreptul inimii, 15 minute. Din acel moment, tata a început să respire mai bine. Nici azi nu se mai sufocă. Prietena mea este chiar cardiologul lui, a rămas surprinsă, deși crede că e doar o coincidență. Nu pot spune ce s-a petrecut, doar la următoarea coronografie vom afla dacă arterele s-au destupat și dacă mai e necesară operația. Cred în puterea lui Joao, am simțit-o pe pielea mea, este o forță care te face să devii calm, relaxat. Și de aici vine și vindecarea“, crede Călin, care este și psiholog și care a povestit același lucru și televiziunilor braziliene.

Chirurgie neortodoxă

Cine este acest Joao de Deus sau John of God (Ioan al lui Dumnezeu)? Este el chiar un ales al lui Dumnezeu pentru a înfăptui minuni pe Pămînt? Cei care l-au cunoscut spun că da. Numele lui este Joao Teixeira de Faria și se estimează că a tratat, direct sau indirect, aproximativ 10 milioane de oameni, în ultimii 40 de ani. Are un spital în Abadiania, unde vindecă fără bani orice boală, de la cataracte, boli de inimă, cancere, la paralizii și tumori pe creier. Se spune că țăranul cu două clase primare a vindecat și 200 de bolnavi de SIDA. Face două feluri de operații: astrale și fizice. Deși sînt diferite, curios lucru și aproape inexplicabil, ambele tipuri de intervenții se petrec la fel: fără anestezie, fără masă de operație, bolnavii stau în picioare, rezemați de perete, perfect conștienți. Doar în operațiile fizice folosește bisturiul, dar pentru cele pe ochi preferă un cuțit de bucătărie cu mîner de lemn. Nimic nu se sterilizează, instrumentele sînt doar spălate cu apă energizată de el. Cu toate acestea, nu s-a constatat niciun caz de septicemie. Și nu curge sînge. Doar cîțiva stropi, indiferent că e vorba de un abdomen tăiat, extirpare de polipi nazali, tumori pe spate, pe membre, în cap.

Ajutat de 45 de discipoli

„Face operațiile obișnuite doar programat, pentru televiziuni, pentru cei care îi cer asta. Joao face operații invizibile, la nivel energetic. De exemplu, un chist ovarian este extirpat în plan astral și eliminat pe cale normală în jumătate de oră. Astfel de operații pot să fac și eu acum“, explică Aura. Pacienților li se cere să vină cu haine albe, de acasă, lejere și decente. Nu li se cer bani, dar donațiile sînt binevenite. „Grupul nostru a strîns ceva bani pentru că știm că-i investește în cele două centre de combatere a sărăciei. Omul ăsta ar fi putut avea averi, avioane, vile, dar trăiește atît de modest! Nu e deloc preocupat material. El însuși a fost sărac, a răbdat mult de foame în copilărie, așa că oferă și mîncare gratis. De fapt, supa lui Joao face parte din tratament și este energizată cu apă de cristale. Noi i-am dăruit și un album cu imagini din Brașov. I-a plăcut enorm orașul nostru, a spus că i se pare că are ceva în comun cu Abadiania și a spus că îmi dă un răspuns dacă va veni în România“, povestește Aura.
Spitalul lui Joao, numită Casa lui Dom Inacio, este un bungalou înconjurat de palmieri și o cascadă cu apă energizată. Există și o farmacie cu preparate naturiste unde „vînzătoarele lucrează benevol, fără salariu. Spuneau că e o onoare să facă un lucru util pentru opera lui Joao“. Vindecătorul este ajutat de 45 de discipoli care-i pregătesc pe oameni înainte de a ajunge în fața lui, la tratament.

Camerele de pregătire

În camera nr. 1, se stă pe scaune, în liniște deplină, printre mediumi (ucenicii lui Joao). Fiecare trebuie să încerce să se liniștească și să mediteze. Cine nu reușește, va sta mai multe zile în prima cameră. Ceilalți, vor merge în a doua cameră. De fapt, se trece prin mai multe încăperi care reprezintă tot atîtea grade de pregătire spirituală. Astfel încît, în camera intervențiilor, toată lumea este calmă și gata să primească energia. În salonul de recuperare, zăbovesc cei operați vizibil. Nu știu cum au ajuns acolo. În camera intervențiilor au loc operațiile astrale, în grup. Sau cele fizice, la care asistă toată lumea. Nimeni nu leșină, nimeni nu urlă de durere. Este camera în care, o dată pe săptămînă vin televiziuni să facă reportaje. Și tot aici, asistă la manevrele chirurgicale și reprezentanți ai colegiului medicilor din Brazilia. Specialiștii vin nu ca să intervină în cazul unei urgențe, niciodată n-a fost nevoie, ci ca să învețe. Sau măcar să vadă cu ochii lor minunea și, dacă tot sceptici rămîn, să poată acuza. Dar, deși Joao a avut procese celebre de-a lungul anilor, ministerul sănătății din țara lui nu i-a putut interzice activitatea. Fiindcă nu are eșecuri. Mai mult, „un medic de la Harvard, care avusese o tumoră pe creier, trăiește și azi după ce i-a scos-o Joao. A lăsat medicina și lucrează acum pentru Joao“, după cum spune Aura.

Spitalul cu entități spirituale

Unii cred că la Abadiania se petrec miracole, alții consideră doar că Joao a descoperit o metodă nouă de tratament, sau una veche de secole, dar pierdută, aceea a empatiei, sugestiei și iubirii de Dumnezeu. Joao are însă o singură explicație. În spitalul lui, unde operează zilnic cîte 14 ore circa 1.000 de pacienți, sălășluiesc 33 de entități spirituale, foști medici, preoți, sfinți, oameni de știință. Aceștia colaborează la vindecări, prin el. De fapt, Joao are obiceiul să declare „eu nu vindec pe nimeni, cel care vindecă e Dumnezeu“. Nu interzice medicația alopată, dimpotrivă, recomandă pacienților săi să-și ia medicamentele prescrise, în paralel cu tratamentul energetic. Nu contrazice știința, doar știința încearcă să-l contrazică. Însă fără succes. În fața spitalului, nu vezi niciodată ambulanțe, pentru că nimeni nu moare. Sînt oameni care vin din toate colțurile lumii, cu toate bolile Pămîntului. Aura l-a văzut pe președintele statului Peru, însoțindu-și fiul la tratament. La Abadiania este, dacă nu spitalul cel mai aglomerat și cu procentul cel mai mare de cazuri rezolvate din lume, cel puțin cel mai profund loc al speranței.

Muzeul cîrjelor

• Cele mai spectaculoase cazuri de vindecări petrecute la spitalul lui Joao sînt cele ale pacienților paralizați, aduși pe brațe sau în scaune cu rotile, și care au plecat pășind normal. Poate de aici i se trage numele de Omul-Miracol. Cîrjele, scaunele cu rotile, ochelarii celor care s-au vindecat pe loc sînt expuse într-o cameră specială, ca dovadă a puterilor ieșite din comun ale doctorului fără diplomă.
Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit și de prietenii tăi!
Comentarii:Articole la Prima pagină

Cu mască și distanțare


De la 1 iunie începe marea relaxare
Spatiu publicitarMinim 100.000 afisari lunar.


Pentru detalii contactati telefonic
departamentul marketing al
Monitorul Expres la
0731.018.277 sau 0268.543.316.
Cumpără aici ziarul complet în format PDF
Ultimele stiri
 • ➤ Știri Brasov


  S-a anulat Festivalul Internațional Cerbul de Aur 2020 de la Brașov


  Azi 17:25
 • ➤ Știri Brasov


  Calendarul sesiunilor speciale pentru examenele naționale


  Azi 16:01
 • ➤ Știri Brasov


  A murit un polițist de la Secția 5 din Brașov


  Azi 14:42
 • ➤ Știri Brasov


  Un nou cutremur lângă Brașov


  Azi 14:29
 • ➤ Știri Brasov


  4 noi cazuri COVID 19 la Brașov


  Azi 13:25
 • ➤ National


  Oficial. Festivalurile Untold, Neversea și Electric Castle au fost anulate!


  Azi 13:24
 • ➤ Doctor


  Interviu cu Dr. Luminița Cîmpeanu, Director medical Spitalul REGINA MARIA Brașov


  Îngrijirea pacienților in spitale în perioada pandemiei cu coronavirus


  Azi 10:47
 • ➤ Prima pagină


  Azi se redeschid școlile


  Azi 09:20
 • ➤ Eveniment


  Aprobate de CL


  Facilități fiscale de pandemie la Brașov


  Azi 09:17
 • ➤ Eveniment


  Încă o expertiză tehnică pentru podul vechi de la Dârste


  Azi 09:12
 • ➤ Eveniment


  Unul dintre principalii poluatori din Brașov dispare


  Azi 09:09
 • ➤ Eveniment


  Proiectul minicomplexului sportiv de la Tractorul a fost suspendat


  Azi 09:06
 • ➤ Eveniment


  Unu din cinci dispensere puse în autobuzele RATBV a fost furat sau vandalizat


  Azi 09:01
 • ➤ Eveniment


  Relaxare cu registru


  Ce date vor fi colectate de la clienții teraselor?


  Azi 08:54
 • ➤ Eveniment


  Fotografia care a afumat guvernul Orban


  Azi 08:48
 • ➤ Doctor


  Cardul de sănătate nu va fi utilizat până la 1 iulie


  Azi 08:41
 • ➤ Doctor


  Precauții


  Cel mai sănătos mod de a găti ciupercile


  Azi 08:39
 • ➤ Doctor


  Cum se prepar㠄apa japoneză”, băutura care topește grăsime


  Azi 08:37
 • ➤ Doctor


  Când trebuie să ne ferim de ceaiul de tei


  Azi 08:35
 • ➤ Doctor


  10 motive care fac din căpșuni un fruct minune


  Azi 08:33
 • ➤ Life


  Fierbinte ca vara


  Anna Lesko a făcut compot de cireșe


  Azi 08:27
 • ➤ Life


  Adelina Pestrițu și-a mai făcut un tatuaj


  Azi 08:24
 • ➤ Life


  Silvia Dumitrescu suferă de o boală rară


  Azi 08:22
 • ➤ Cititori


  Un mic dejun bogat în grăsimi contribuie la pierderea în greutate


  Azi 08:20
 • ➤ Cititori


  Arpagicul alungă ghinionul


  Azi 08:17
 • ➤ Sport


  Dan Bona, urmașul dacilor liberi la Sarmizegetusa


  Azi 08:14
 • ➤ Sport


  Restart


  Marian Ivan cere reînființarea FC Brașov


  Azi 08:08
 • ➤ Opinii


  Punctul critic


  Mirajul terasei


  Azi 08:02
 • ➤ Sport


  Oficial. Edi Iordănescu s-a despărțit de Gaz Metan! "Niciodată nu voi accepta mediocritatea"


  01.06.2020
 • ➤ Știri Brasov


  2 cazuri noi de coronavirus la Brașov


  01.06.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Cetatea Feldioara, cea mai veche fortificație din județul Brașov, a fost redeschisă


  01.06.2020
 • ➤ Știri Brasov


  De ce sărbătorim Ziua Copilului pe 1 iunie


  01.06.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Intervenție în Piatra Craiului, pentru recuperarea unui turist accidentat


  01.06.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Mașină răsturnată pe DN11, între Brașov și Hărman


  31.05.2020
 • ➤ Life


  Ziua Internațională a Blondelor: până în 2202 nu vor mai rămâne blonde naturale pe Terra


  31.05.2020
 • ➤ Știri Brasov


  7 cazuri de coronavirus noi la Brașov, 124 de cazuri noi în țară


  31.05.2020
 • ➤ Sport


  Dumitru Dragomir, 74: "Explodează hormonii în fotbaliști!"


  31.05.2020
 • ➤ Știri Brasov


  ALERTĂ METEO ANM: Averse, descărcări electrice, grindină și vijelii, până miercuri!


  31.05.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Încă un deces COVID la Brașov urcă bilanțul la 53 de morți


  30.05.2020
 • ➤ National


  Ludovic Orban a scos din buzunar 3.000 de lei pentru fumat și nepurtarea măștii


  30.05.2020
 • ➤ Știri Brasov


  7 noi cazuri de COVID 19 la Brașov, 151 de noi pacienți confirmați în țară


  30.05.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Dacă tușești nu ai voie la terase, de la 1 iunie


  30.05.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Al 52-lea deces COVID 19, la Brașov


  30.05.2020
 • ➤ Sport


  Hochei. Lotul prinde contur la Corona Brașov / 14 jucători au semnat contractele / Negocieri cu antrenorul Dave MacQueen


  30.05.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Încă un deces COVID 19 la Brașov urcă bilanțul negru la 51 de morți


  29.05.2020
 • ➤ Sport


  AJF Brașov. Consultări cu cluburile de Liga 4. Ce scenarii au propus reprezentanții echipelor pentru reluarea campionatului


  29.05.2020
 • ➤ Sport


  Sepsi OSK a făcut al treilea test pentru coronavirus


  29.05.2020
 • ➤ Știri Brasov


  13 noi cazuri de COVID 19, la Brașov


  29.05.2020
 • ➤ Știri Brasov


  Facilități fiscale de pandemie la Brașov: Reducere cu 50% a impozitului pe clădri și a taxei pentru terase


  29.05.2020
 • ➤ Eveniment


  POLIȚIA BRAȘOV


  Minivacanță de 1 iunie în siguranță!


  29.05.2020
 • Cele mai noi articole
  Articolul anterior


  Pretenții de criză: tinerii acceptă la angajare salarii de trei ori mai mici

  Articolul următor


  Profesorii amenință cu boicotarea examenelor

  Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
  (Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Setări Cookies
  Siteuri partenere:
  AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
  | | |
  2003 - 2020 © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres - Stiri Brasov | Powered by Yky CSM | executat în 13 milisecunde, încărcat în milisecunde