Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Portile istoriei Scoala Cerbul de Aur Diaspora
Casa mea Dialog Contabil Expres Gala Monitorul Expres
Index -> Monitorul Expres -> Prima pagina
Publicitate

Brașoveanul anului 2005

×

Î
n
c
h
i
d
e

g
a
l
e
r
i
a

f
o
t
o
Publicitate
Dimensiune font:

Autor: ME, 09.01.2006
* Alege și poți cîștiga premii în valoare de 5.000 de euro
* În acest an, primarul George Scripcaru nu va candida, dar va oferi premiul „Cetățeanul anului 2005“, în calitatea sa de laureat la două ediții consecutive ale Galei „Brașoveanul anului“

Monitorul Expres lansează de astăzi a patra ediție a Galei „Brașoveanul anului“. Pentru „Brașoveanul anului 2005“ am propus 14 secțiuni. Iar cititorii Monitorul Expres sînt invitați să-și spună părerea, votînd cum cred de cuviință candidații nominalizați. Ei sînt oameni care rostuiesc destinul orașului, oameni cu care clădim zi de zi cetatea, oameni care au schimbat imaginea unor instituții sau au reformat sisteme și mentalități, oameni care au adus faimă Brașovului. Cititorii care-și vor spune părerea despre ei, votînd, au șansa să cîștige unul dintre cele 23 de premii puse în joc de ziarul nostru. Anul acesta, șansele de a fi unul dintre norocoși sînt chiar mai mari decît la edițiile trecute, pentru că sînt suficiente doar trei taloane pentru ca un plic să intre în marea urnă din care se face tragerea la sorți.
Monitorul Expres lansează de astăzi a patra ediție a Galei „Brașoveanul anului“. Pentru „Brașoveanul anului 2005“ am propus 14 secțiuni. Iar cititorii Monitorul Expres sînt invitați să-și spună părerea, votînd cum cred de cuviință candidații nominalizați. Ei sînt oameni care rostuiesc destinul orașului, oameni cu care clădim zi de zi cetatea, oameni care au schimbat imaginea unor instituții sau au reformat sisteme și mentalități, oameni care au adus faimă Brașovului. La această ediție a topului „Brașoveanul anului“ va exista și o secțiune special㠄Cetățeanul anului 2005“, unde nominalizările și decernarea premiului vor fi făcute de primarul George Scripcaru, în calitatea sa de cîștigător a două ediții consecutive ale trofeului „Brașoveanul anului“.

Concurs cu 23 de premii

Concursul „Brașoveanul anului 2005“ este deschis tuturor cititorilor Monitorul Expres. Marele premiu valorează 1.000 de euro. Urmează două premii a cîte 500 de euro, alte cinci premii a cîte 300 de euro și 15 premii în valoare de cîte 100 de euro. În total, 23 de premii. Singura condiție de participare la concurs este să decupezi, să completezi și să trimiți pe adresa redacției Monitorul Expres cel puțin trei taloane cu nominalizările pentru toate cele 14 secțiuni. Cîștigătorii vor fi desemnați, prin tragere la sorți, în seara Galei „Brașoveanul anului 2005“, care va avea loc în a doua jumătate a lunii martie. Plicurile vor fi extrase în văzul lumii, ca și la edițiile precedente, din urna în care vor fi depuse toate taloanele intrate în concurs. Doar cititorii au dreptul să participe la concursul cu premii în bani. Personalitățile nominalizate care vor obține cele mai multe voturi pe secțiuni din partea cititorilor vor fi premiate doar cu diplome și trofee. Titlul „Brașoveanul anului 2005“ va fi atribuit nominalizatului care a obținut cele mai multe voturi pe taloanele expediate de cititori.

Noutăți în 2005

La edițiile precedente, cititorii trebuia să trimită minim șase taloane pentru a putea participa la tragerea la sorți a premiilor în bani. De anul acesta, plicurile care vor intra în urnă trebuie să conțină minimum TREI taloane. O altă noutate a ediției a patra se referă la nominalizările pentru parlamentari și consilieri locali și județeni. Pentru a da șanse egale, pe talon, la secțiunile respective, în prima parte a concursului sînt nominalizați toți senatorii, deputații, consilierii locali și consilierii județeni pe care îi are Brașovul. Cititorii sînt invitați să-i voteze pe cei care cred de cuviință. După o lună, în funcție de voturile primite și centralizate la redacție, vor rămîne pe taloane la secțiunile „Deputatul anului 2005“, „Consilierul local - 2005“ și „Consilierul județean -2005“ doar primii cinci clasați, numărul maxim de nominalizări care au fost făcute și la celelalte secțiuni. Dacă, ulterior, un alt ales întrunește un număr mai mare de voturi va intra în clasamentul top 5, detronînd un alt confrate.

Primarul alege „Cetățeanul anului 2005“

Conform regulamentului, personalitatea care obține trofeul concursului doi ani consecutiv nu poate fi nominalizată în următorul an, dar primește dreptul de a alege un brașovean pentru premiul special „Cetățeanul anului“. Asta face ca primarul Brașovului, George Scripcaru, să aibă în acest an statutul de alegător și nu de nominalizat la trofeul „Brașoveanul anului 2005“.

Top în fiecare miercuri

Monitorul Expres va publica periodic clasamentul intermediar în funcție de voturile sosite pe taloanele completate de cititori. Aceste topuri vor apărea în edițiile de miercuri ale ziarului nostru. Ca în fiecare an, o echipă a ziarului nostru va contabiliza atent toate voturile de pe taloane. În primele două săptămîni însă, pînă se adună suficiente taloane spre a putea face primul preclasament, Monitorul Expres vă va prezenta mai pe larg nominalizările pe secțiuni și motivele care au stat la baza alegerii lor. Ultimul preclasament va fi publicat în data de 8 martie. Rezultatele finale vor fi anunțate însă numai în seara Galei, în cadrul unui show, cînd vor fi oferite trofeele și cînd se va face și tragerea la sorți pentru cele 23 de premii în valoare totală de 5.000 euro. Și tot ca în fiecare an, Gala Monitorul Expres se va încheia cu un cocteil, la care sînt invitați toți spectatorii.

Regulamentul concursului

• Concursul începe astăzi, 9 ianuarie, și va dura pînă în data de 15 martie, iar talonul de participare va apărea în fiecare număr al ziarului Monitorul Expres
• Completează toate rubricile din talon, dar votează un singur nume la fiecare secțiune
• Dacă numele celor nominalizați în talon nu-ți sînt pe plac, votează la rubica rămasă liberă numele persoanei pe care o consideri mai potrivită la fiecare secțiune.
• Completează citeț pe talon datele personale.
• Plicurile trebuie să conțină minim trei taloane din trei zile diferite. Fiecare plic trebuie depus sau expediat la sediul ziarului Monitorul Expres, pe strada TRAIAN GROZĂVESCU nr. 8, pînă în data de 15 martie 2005, ora 19.00
• Premiile în bani destinate cititorilor vor fi acordate prin tragere la sorți. Cu mai multe plicuri depuse, ai mai multe șanse de cîștig.
• Numele cîștigătorilor vor fi cunoscute la Gala „Brașoveanul anului 2005“, cînd va avea loc tragerea la sorți. Lista cîștigătorilor va fi publicată apoi și în ziarul Monitorul Expres.
• Angajații Monitorul Expres și rudele acestora de gradul I și II, precum și persoanele nominalizate în secțiunile topului „Brașoveanul anului 2005“ nu au dreptul să participe la concursul cu premii în bani.
• Pentru informații suplimentare, sunați la numărul de telefon 41.33.28

Cum ajung propunerile cititorilor în top

• Pentru ca să intre în topul „Brașoveanul anului 2005“ la una dintre secțiuni, în urma propunerilor cititorilor, candidatul propus trebuie să acumuleze în favoarea sa cel puțin 100 de puncte, adică numele său trebuie să apară pe cel puțin 100 de taloane. Încă o condiție: atunci cînd propuneți un brașovean pentru titlul „Brașoveanul anului“, trebuie să atașați și o scrisoare cu motivele care v-au făcut să vă gîndiți la persoana respectivă.
Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit și de prietenii tăi!
Comentarii:Articole la Prima pagina

În ultima lună au fost curățate două treimi din ape


Mormane de gunoaie în lacul din Poiana Brașov

Primul eveniment sportiv de nivel mondial din România


Campionatul mondial de ultraalergare pe 50 de kilometri 2019, la Brașov

La două luni de la inundații, nu au primit nicio despăgubire


Protest cu scandal la AJPIS Brașov

De mîine, două zone pilot


Începe ridicarea selectivă a deșeurilor
Spatiu publicitarMinim 100.000 afisari lunar.


Pentru detalii contactati telefonic
departamentul marketing al
Monitorul Expres la
0731.018.277 sau 0268.543.316.
Cumpără aici ziarul complet în format PDF
Ultimele stiri
 • ➤ Local


  Ambasadorul Israelului la București, excelența sa doamna Tamar Samash, a vizitat astăzi Brașovul


  Azi 14:50
 • ➤ Local


  Mitropolia Ardealului vrea să construiască pe Tîmpa o capelă închinată Fecioarei Maria


  Azi 14:36
 • ➤ Prima pagina


  Cofinanțare de 2%


  20 de autobuze electrice pentru traseele din Brașov


  Azi 09:22
 • ➤ Eveniment


  Autoritățile și vînătorii din centrul țării cer permisiunea să-i mai rărească


  Ar putea reîncepe vînătoarea la urs


  Azi 09:17
 • ➤ Eveniment


  Activitatea laboratorului DSVSA Brașov, afectată de birocrație și subfinanțare


  Azi 09:15
 • ➤ Eveniment


  Peste 4.000 de semnături în campania „Fără Penali“, anulate de Evidența Persoanelor


  Azi 09:14
 • ➤ Eveniment


  Ambasadorul Israelului, în vizită la Brașov


  Azi 09:09
 • ➤ Eveniment


  250.000 de lei pentru expertizarea a trei sectoare de drum județean


  Azi 09:08
 • ➤ Actualitate


  În situații de urgență


  Brașovul are 60 de puncte vulnerabile


  Azi 08:58
 • ➤ National


  Carmen Dan anunță modificarea legii adunărilor publice


  Guvernul vrea să interzică protestele de stradă


  Azi 08:45
 • ➤ National


  Președinta ICCJ răspunde acuzațiilor lui Liviu Dragnea


  Azi 08:42
 • ➤ National


  Ilie Bolojan demisionează din funcția de prim-vicepreședinte al PNL


  Azi 08:39
 • ➤ National


  Ministerul Justiției propune oficial un nou temei de revizuire a sentințelor definitive


  Azi 08:36
 • ➤ Life


  Duce dorul telenovelelor


  Iuliana Luciu s-ar întoarce în televiziune


  Azi 08:35
 • ➤ Life


  Actori de top în „Primăverii”, cea mai recentă producție a TVR 2


  Azi 08:31
 • ➤ Life


  Un nou început pentru Sylvia, după ce DJ Rynno s-a mutat în Suedia


  Azi 08:30
 • ➤ Life


  Mel Gibson va scrie și va regiza un remake al filmului „The Wild Bunch“


  Azi 08:26
 • ➤ Cititori


  SFAT EXPRES


  Brînza, și prieten și dușman


  Azi 08:23
 • ➤ Sport


  SPORT FLASH


  Azi 08:22
 • ➤ Sport


  Modric le-a luat fața lui Ronaldo și Messi


  Azi 08:19
 • ➤ Sport


  Olimpia CSU Brașov începe sezonul cu un meci la Arad


  Azi 08:17
 • ➤ Sport


  Forever Young


  Legenda Brașovului, Petre Cadar, a împlinit 70 de ani!


  Azi 08:15
 • ➤ Sport


  Serie infernală pentru ACS Kids Tâmpa Brașov în Liga Elitelor U17


  Azi 08:11
 • ➤ Sport


  Halep merge la Moscova înaintea Turneului Campioanelor


  Azi 08:07
 • ➤ Sport


  Come Back


  Horia Popa joacă gratis pînă în iarnă la ACS SR Brașov


  Azi 08:02
 • ➤ Sport


  WTA Wuhan. Simona Halep, eliminată în turul doi de Dominica Cibulkova


  25.09.2018
 • ➤ National


  Senatorul PSD Liviu Brăiloiu vrea o lege pentru controlul Facebook


  25.09.2018
 • ➤ Local


  Accident pe trecerea de pietoni lîngă Primărie


  25.09.2018
 • ➤ National


  Carmen Dan anunță modificarea legii adunărilor publice. Vor să interzică protestele antiPSD?


  25.09.2018
 • ➤ National


  Președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cristina Tarcea, răspunde la atacul lui Liviu Dragnea


  25.09.2018
 • ➤ Life


  Nu vom mai reveni la ora de iarnă


  25.09.2018
 • ➤ Local


  Amenzi de 6.000 de lei pentru capcana din asflat


  25.09.2018
 • ➤ Local


  A intrat cu mașina într-un copac


  25.09.2018
 • ➤ Prima pagina


  În ultima lună au fost curățate două treimi din ape


  Mormane de gunoaie în lacul din Poiana Brașov


  25.09.2018
 • ➤ Arta & Cultura & Media


  Pregătiri pentru ediția a XIV-a


  Începe Festivalul „Musica Coronensis“


  25.09.2018
 • ➤ Eveniment


  81,6% dintre români nu o duc bine


  25.09.2018
 • ➤ Eveniment


  Lipsă de sincronizare


  Programul de colectare selectivă a deșeurilor se cam împiedică


  25.09.2018
 • ➤ Eveniment


  Orga principală a Bisericii Negre va fi curățată


  25.09.2018
 • ➤ Eveniment


  Copil de 12 ani, căzut de la etajul unui bloc de pe Bd. Saturn


  25.09.2018
 • ➤ National


  Dictatură de frica pușcăriei


  Dragnea recunoaște că intervine prin ministrul Toader la desemnarea completelor de judecători


  25.09.2018
 • ➤ National


  Toni Greblă a fost numit secretar general al Guvernului


  25.09.2018
 • ➤ National


  Lacheii lui Dragnea au primit un oscior


  25.09.2018
 • ➤ National


  PSD cere anchetarea Mișcării #rezist


  25.09.2018
 • ➤ Economic


  Previziuni sumbre


  Euro ar putea depăși nivelul de 4,73 lei


  25.09.2018
 • ➤ Economic


  Peste patru milioane de români sînt asistați social


  25.09.2018
 • ➤ Economic


  Taxele reprezintă 50% din prețul final al carburanților, în România


  25.09.2018
 • ➤ Doctor


  Copiii care au acces la spații verzi cresc mai sănătoși


  25.09.2018
 • ➤ Doctor


  Polenul, leacul bătrîneții


  25.09.2018
 • ➤ Doctor


  Pregătiri sănătoase


  Cum trebuie să ne îngrijim părul și tenul toamna


  25.09.2018
 • ➤ Doctor


  Patru rețete naturiste contra pietrelor la fiere


  25.09.2018
 • Cele mai noi articole
  Articolul anterior


  Acum vrea autostradă

  Articolul următor


  Gala ta

  Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
  (Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
  Siteuri partenere:
  AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
  | | |
  © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 19.482 milisecunde, încărcat în milisecunde