Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Portile istoriei Scoala Cerbul de Aur Diaspora
Casa mea Dialog Contabil Expres Gala Monitorul Expres
Index -> Monitorul Expres -> Prima pagina
Publicitate

Brașoveanul anului 2005

×

Î
n
c
h
i
d
e

g
a
l
e
r
i
a

f
o
t
o
Publicitate
Dimensiune font:

Autor: ME, 09.01.2006
* Alege și poți cîștiga premii în valoare de 5.000 de euro
* În acest an, primarul George Scripcaru nu va candida, dar va oferi premiul „Cetățeanul anului 2005“, în calitatea sa de laureat la două ediții consecutive ale Galei „Brașoveanul anului“

Monitorul Expres lansează de astăzi a patra ediție a Galei „Brașoveanul anului“. Pentru „Brașoveanul anului 2005“ am propus 14 secțiuni. Iar cititorii Monitorul Expres sînt invitați să-și spună părerea, votînd cum cred de cuviință candidații nominalizați. Ei sînt oameni care rostuiesc destinul orașului, oameni cu care clădim zi de zi cetatea, oameni care au schimbat imaginea unor instituții sau au reformat sisteme și mentalități, oameni care au adus faimă Brașovului. Cititorii care-și vor spune părerea despre ei, votînd, au șansa să cîștige unul dintre cele 23 de premii puse în joc de ziarul nostru. Anul acesta, șansele de a fi unul dintre norocoși sînt chiar mai mari decît la edițiile trecute, pentru că sînt suficiente doar trei taloane pentru ca un plic să intre în marea urnă din care se face tragerea la sorți.
Monitorul Expres lansează de astăzi a patra ediție a Galei „Brașoveanul anului“. Pentru „Brașoveanul anului 2005“ am propus 14 secțiuni. Iar cititorii Monitorul Expres sînt invitați să-și spună părerea, votînd cum cred de cuviință candidații nominalizați. Ei sînt oameni care rostuiesc destinul orașului, oameni cu care clădim zi de zi cetatea, oameni care au schimbat imaginea unor instituții sau au reformat sisteme și mentalități, oameni care au adus faimă Brașovului. La această ediție a topului „Brașoveanul anului“ va exista și o secțiune special㠄Cetățeanul anului 2005“, unde nominalizările și decernarea premiului vor fi făcute de primarul George Scripcaru, în calitatea sa de cîștigător a două ediții consecutive ale trofeului „Brașoveanul anului“.

Concurs cu 23 de premii

Concursul „Brașoveanul anului 2005“ este deschis tuturor cititorilor Monitorul Expres. Marele premiu valorează 1.000 de euro. Urmează două premii a cîte 500 de euro, alte cinci premii a cîte 300 de euro și 15 premii în valoare de cîte 100 de euro. În total, 23 de premii. Singura condiție de participare la concurs este să decupezi, să completezi și să trimiți pe adresa redacției Monitorul Expres cel puțin trei taloane cu nominalizările pentru toate cele 14 secțiuni. Cîștigătorii vor fi desemnați, prin tragere la sorți, în seara Galei „Brașoveanul anului 2005“, care va avea loc în a doua jumătate a lunii martie. Plicurile vor fi extrase în văzul lumii, ca și la edițiile precedente, din urna în care vor fi depuse toate taloanele intrate în concurs. Doar cititorii au dreptul să participe la concursul cu premii în bani. Personalitățile nominalizate care vor obține cele mai multe voturi pe secțiuni din partea cititorilor vor fi premiate doar cu diplome și trofee. Titlul „Brașoveanul anului 2005“ va fi atribuit nominalizatului care a obținut cele mai multe voturi pe taloanele expediate de cititori.

Noutăți în 2005

La edițiile precedente, cititorii trebuia să trimită minim șase taloane pentru a putea participa la tragerea la sorți a premiilor în bani. De anul acesta, plicurile care vor intra în urnă trebuie să conțină minimum TREI taloane. O altă noutate a ediției a patra se referă la nominalizările pentru parlamentari și consilieri locali și județeni. Pentru a da șanse egale, pe talon, la secțiunile respective, în prima parte a concursului sînt nominalizați toți senatorii, deputații, consilierii locali și consilierii județeni pe care îi are Brașovul. Cititorii sînt invitați să-i voteze pe cei care cred de cuviință. După o lună, în funcție de voturile primite și centralizate la redacție, vor rămîne pe taloane la secțiunile „Deputatul anului 2005“, „Consilierul local - 2005“ și „Consilierul județean -2005“ doar primii cinci clasați, numărul maxim de nominalizări care au fost făcute și la celelalte secțiuni. Dacă, ulterior, un alt ales întrunește un număr mai mare de voturi va intra în clasamentul top 5, detronînd un alt confrate.

Primarul alege „Cetățeanul anului 2005“

Conform regulamentului, personalitatea care obține trofeul concursului doi ani consecutiv nu poate fi nominalizată în următorul an, dar primește dreptul de a alege un brașovean pentru premiul special „Cetățeanul anului“. Asta face ca primarul Brașovului, George Scripcaru, să aibă în acest an statutul de alegător și nu de nominalizat la trofeul „Brașoveanul anului 2005“.

Top în fiecare miercuri

Monitorul Expres va publica periodic clasamentul intermediar în funcție de voturile sosite pe taloanele completate de cititori. Aceste topuri vor apărea în edițiile de miercuri ale ziarului nostru. Ca în fiecare an, o echipă a ziarului nostru va contabiliza atent toate voturile de pe taloane. În primele două săptămîni însă, pînă se adună suficiente taloane spre a putea face primul preclasament, Monitorul Expres vă va prezenta mai pe larg nominalizările pe secțiuni și motivele care au stat la baza alegerii lor. Ultimul preclasament va fi publicat în data de 8 martie. Rezultatele finale vor fi anunțate însă numai în seara Galei, în cadrul unui show, cînd vor fi oferite trofeele și cînd se va face și tragerea la sorți pentru cele 23 de premii în valoare totală de 5.000 euro. Și tot ca în fiecare an, Gala Monitorul Expres se va încheia cu un cocteil, la care sînt invitați toți spectatorii.

Regulamentul concursului

• Concursul începe astăzi, 9 ianuarie, și va dura pînă în data de 15 martie, iar talonul de participare va apărea în fiecare număr al ziarului Monitorul Expres
• Completează toate rubricile din talon, dar votează un singur nume la fiecare secțiune
• Dacă numele celor nominalizați în talon nu-ți sînt pe plac, votează la rubica rămasă liberă numele persoanei pe care o consideri mai potrivită la fiecare secțiune.
• Completează citeț pe talon datele personale.
• Plicurile trebuie să conțină minim trei taloane din trei zile diferite. Fiecare plic trebuie depus sau expediat la sediul ziarului Monitorul Expres, pe strada TRAIAN GROZĂVESCU nr. 8, pînă în data de 15 martie 2005, ora 19.00
• Premiile în bani destinate cititorilor vor fi acordate prin tragere la sorți. Cu mai multe plicuri depuse, ai mai multe șanse de cîștig.
• Numele cîștigătorilor vor fi cunoscute la Gala „Brașoveanul anului 2005“, cînd va avea loc tragerea la sorți. Lista cîștigătorilor va fi publicată apoi și în ziarul Monitorul Expres.
• Angajații Monitorul Expres și rudele acestora de gradul I și II, precum și persoanele nominalizate în secțiunile topului „Brașoveanul anului 2005“ nu au dreptul să participe la concursul cu premii în bani.
• Pentru informații suplimentare, sunați la numărul de telefon 41.33.28

Cum ajung propunerile cititorilor în top

• Pentru ca să intre în topul „Brașoveanul anului 2005“ la una dintre secțiuni, în urma propunerilor cititorilor, candidatul propus trebuie să acumuleze în favoarea sa cel puțin 100 de puncte, adică numele său trebuie să apară pe cel puțin 100 de taloane. Încă o condiție: atunci cînd propuneți un brașovean pentru titlul „Brașoveanul anului“, trebuie să atașați și o scrisoare cu motivele care v-au făcut să vă gîndiți la persoana respectivă.
Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit și de prietenii tăi!
Comentarii:Articole la Prima pagina

La 31 de ani de la Revolta din 87


Novembriștii nu au bani de chirie
Spatiu publicitarMinim 100.000 afisari lunar.


Pentru detalii contactati telefonic
departamentul marketing al
Monitorul Expres la
0731.018.277 sau 0268.543.316.
Cumpără aici ziarul complet în format PDF
Ultimele stiri
 • ➤ National


  A murit Mihnea Constantinescu, un reper al diplomației


  18.11.2018
 • ➤ Local


  Cod galben de lapoviță, ninsori și vînt puternic


  18.11.2018
 • ➤ Local


  Dubă a jandarmilor, implicată într-un accident cu 7 victime, pe DN10, la granița cu județul Brașov


  18.11.2018
 • ➤ Local


  Brașov: Bărbat atacat de urs la Bod, pe cîmp


  18.11.2018
 • ➤ Sport


  România - Lituania 3-0 în Liga Națiunilor / Pușcaș, debut cu gol / Ianis Hagi, primele minute în tricoul României


  17.11.2018
 • ➤ Local


  Constantin Niță mergea cu Dragnea la vînătoare, dar tot a intrat în dizgrație


  17.11.2018
 • ➤ National


  Protest la locuința lui Iordache: Zeci de mesaje obscene, ca răspuns la gestul lui obscen din Parlament


  17.11.2018
 • ➤ Sport


  Rezultatele etapei a 13-a din C3 și C5


  Turris Turnu Măgurele a preluat șefia în seria Brașovului / AFC Hărman, eșec în 10 cu Unirea Tășnad


  17.11.2018
 • ➤ Local


  Incendiu în Perșani, la o conductă de gaz la care lucra o echipă de muncitori. Unul dintre ei are arsuri la mîini și la față


  17.11.2018
 • ➤ National


  De cînd sînt obligatorii cauciucurile de iarnă și ce amenzi riscă cei care nu le folosesc


  17.11.2018
 • ➤ Sport


  Rezultatele etapei a 13-a


  Liga 4 Brașov. Olimpic Zărnești a cîștigat derbiul cu Inter Cristian / Dascălu, decisiv


  17.11.2018
 • ➤ Local


  Brașoveanul care și-a ucis soția și copiii a primit un an de închisoare


  16.11.2018
 • ➤ Sport


  Cetate Râșnov, spectacol la Mediaș


  ACSR Brașov, victorie la scor la Domnești/ Jucătorii brașoveni, protest inedit


  16.11.2018
 • ➤ National


  Consiliul Județean a semnat contractul de finanțare pentru DJ104L Dacia - Viscri - Bunești


  16.11.2018
 • ➤ National


  Eurodeputat socialist: PSD ar trebui exclus din Partidul Socialiștilor Europeni


  16.11.2018
 • ➤ National


  Update/Klaus Iohannis a semnat numirea Ecaterinei Andronescu la ministerul Educației


  16.11.2018
 • ➤ Local


  Două persoane intoxicate cu monoxid de carbon, la Predeal


  16.11.2018
 • ➤ Life


  Locuri de neocolit


  Muzee ciudate din lume


  16.11.2018
 • ➤ Life


  Sfaturi de urmat


  Cum îți pregătești părul pentru sezonul rece


  16.11.2018
 • ➤ Life


  Beneficii neașteptate


  Băuturi care te ajută să-ți păstrezi vitalitatea


  16.11.2018
 • ➤ Life


  Mai mult decît prieteni


  Actorul care datorează viața cîinilor


  16.11.2018
 • ➤ Life


  Miley Cyrus a rămas fără casă


  16.11.2018
 • ➤ Life


  Moștenire prin testament


  Amanda Lear își lasă averea pisicilor sale


  16.11.2018
 • ➤ Life


  Soția lui „Thor” e o actriță de origine română


  16.11.2018
 • ➤ Life


  La 20 de ani de căsnicie


  Adriana Trandafir se gîndește la „Nunta de Argint”


  16.11.2018
 • ➤ Life


  Doar pentru carieră


  4 actrițe timide care s-au dezbrăcat în filme


  16.11.2018
 • ➤ Prima pagina


  La 31 de ani de la Revolta din 87


  Novembriștii nu au bani de chirie


  16.11.2018
 • ➤ Eveniment


  Inițiativă


  Cerere pentru trei centre tip after-school în Brașov


  16.11.2018
 • ➤ Eveniment


  Program extins pentru unele linii RATBv?


  16.11.2018
 • ➤ Eveniment


  Furt de 10.000 de lei, la mall, prin metoda punga de „cadou”


  16.11.2018
 • ➤ Eveniment


  Reținut, după ce și-a bătut crunt iubita


  16.11.2018
 • ➤ Eveniment


  Acord


  Brașovul recîștigă Cetățuia


  16.11.2018
 • ➤ Sport


  COMUNICAT DE PRESĂ


  Crosul 15 Noiembrie încheie cu succes sezonul atletic 2018 în România!


  16.11.2018
 • ➤ Actualitate


  La Centenarul Armistițiului Primului Război Mondial


  Festival Internațional de Reconstituire Istorică în Piața Sfatului


  16.11.2018
 • ➤ Actualitate


  Cele mai profitabile firme brașovene au fost premiate


  16.11.2018
 • ➤ Arta & Cultura & Media


  Brașovenii sînt invitați la „Noaptea albă a teatrului“


  16.11.2018
 • ➤ Week-end


  Unde ieșim


  Invitații de weekend


  16.11.2018
 • ➤ Life


  Un secret dat în vileag


  Simona Gherghe e însărcinată a doua oară


  16.11.2018
 • ➤ Life


  Vivienne, fiica cea mică a Angelinei Jolie, se transformă și ea în băiețel?


  16.11.2018
 • ➤ Life


  Florin Ristei prezintă show-ul „Te cunosc de undeva!“, alături de Alina Pușcaș


  16.11.2018
 • ➤ Life


  Cît costă 20 de minute din timpul lui Jennifer Lopez?


  16.11.2018
 • ➤ Arta & Cultura & Media


  2018 Anul comemorativ al făuritorilor Marii Uniri


  Maria Manciulea - ,,eroina de la Olt“ (II)


  16.11.2018
 • ➤ Sport


  SPORT FLASH


  16.11.2018
 • ➤ Sport


  Corona Brașov, meci nebun cu CSM Galați în LNH


  16.11.2018
 • ➤ Sport


  Simona Halep: „Roland Garros-ul l-am cîștigat, acum aș alege Wimbledonul“


  16.11.2018
 • ➤ Sport


  Ore gratuite de sport


  Proiectul Coronei, „Sportul în școli“, a fost aprobat


  16.11.2018
 • ➤ Sport


  Inter Cristian - Olimpic Zărnești, derbiul turului Ligii a 4-a Brașov


  16.11.2018
 • ➤ Sport


  C5. Cetate Rîșnov și AFC Hărman, favorite în runda a 13-a


  16.11.2018
 • ➤ Sport


  Deplasare la Domnești


  ACS SR Brașov are meci cu cea mai slabă echipă din Liga a 3-a


  16.11.2018
 • ➤ Local


  Cele mai profitabile firme brașovene au fost premiate


  15.11.2018
 • Cele mai noi articole
  Articolul anterior


  Acum vrea autostradă

  Articolul următor


  Gala ta

  Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
  (Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
  Siteuri partenere:
  AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
  | | |
  © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 18.693 milisecunde, încărcat în milisecunde