Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Portile istoriei Scoala Cerbul de Aur Diaspora
Casa mea Dialog Contabil Expres Gala Monitorul Expres
Index -> Monitorul Expres -> Prima pagina
Publicitate

Brașoveanul anului 2005

×

Î
n
c
h
i
d
e

g
a
l
e
r
i
a

f
o
t
o
Publicitate
Dimensiune font:

Autor: ME, 09.01.2006
* Alege și poți cîștiga premii în valoare de 5.000 de euro
* În acest an, primarul George Scripcaru nu va candida, dar va oferi premiul „Cetățeanul anului 2005“, în calitatea sa de laureat la două ediții consecutive ale Galei „Brașoveanul anului“

Monitorul Expres lansează de astăzi a patra ediție a Galei „Brașoveanul anului“. Pentru „Brașoveanul anului 2005“ am propus 14 secțiuni. Iar cititorii Monitorul Expres sînt invitați să-și spună părerea, votînd cum cred de cuviință candidații nominalizați. Ei sînt oameni care rostuiesc destinul orașului, oameni cu care clădim zi de zi cetatea, oameni care au schimbat imaginea unor instituții sau au reformat sisteme și mentalități, oameni care au adus faimă Brașovului. Cititorii care-și vor spune părerea despre ei, votînd, au șansa să cîștige unul dintre cele 23 de premii puse în joc de ziarul nostru. Anul acesta, șansele de a fi unul dintre norocoși sînt chiar mai mari decît la edițiile trecute, pentru că sînt suficiente doar trei taloane pentru ca un plic să intre în marea urnă din care se face tragerea la sorți.
Monitorul Expres lansează de astăzi a patra ediție a Galei „Brașoveanul anului“. Pentru „Brașoveanul anului 2005“ am propus 14 secțiuni. Iar cititorii Monitorul Expres sînt invitați să-și spună părerea, votînd cum cred de cuviință candidații nominalizați. Ei sînt oameni care rostuiesc destinul orașului, oameni cu care clădim zi de zi cetatea, oameni care au schimbat imaginea unor instituții sau au reformat sisteme și mentalități, oameni care au adus faimă Brașovului. La această ediție a topului „Brașoveanul anului“ va exista și o secțiune special㠄Cetățeanul anului 2005“, unde nominalizările și decernarea premiului vor fi făcute de primarul George Scripcaru, în calitatea sa de cîștigător a două ediții consecutive ale trofeului „Brașoveanul anului“.

Concurs cu 23 de premii

Concursul „Brașoveanul anului 2005“ este deschis tuturor cititorilor Monitorul Expres. Marele premiu valorează 1.000 de euro. Urmează două premii a cîte 500 de euro, alte cinci premii a cîte 300 de euro și 15 premii în valoare de cîte 100 de euro. În total, 23 de premii. Singura condiție de participare la concurs este să decupezi, să completezi și să trimiți pe adresa redacției Monitorul Expres cel puțin trei taloane cu nominalizările pentru toate cele 14 secțiuni. Cîștigătorii vor fi desemnați, prin tragere la sorți, în seara Galei „Brașoveanul anului 2005“, care va avea loc în a doua jumătate a lunii martie. Plicurile vor fi extrase în văzul lumii, ca și la edițiile precedente, din urna în care vor fi depuse toate taloanele intrate în concurs. Doar cititorii au dreptul să participe la concursul cu premii în bani. Personalitățile nominalizate care vor obține cele mai multe voturi pe secțiuni din partea cititorilor vor fi premiate doar cu diplome și trofee. Titlul „Brașoveanul anului 2005“ va fi atribuit nominalizatului care a obținut cele mai multe voturi pe taloanele expediate de cititori.

Noutăți în 2005

La edițiile precedente, cititorii trebuia să trimită minim șase taloane pentru a putea participa la tragerea la sorți a premiilor în bani. De anul acesta, plicurile care vor intra în urnă trebuie să conțină minimum TREI taloane. O altă noutate a ediției a patra se referă la nominalizările pentru parlamentari și consilieri locali și județeni. Pentru a da șanse egale, pe talon, la secțiunile respective, în prima parte a concursului sînt nominalizați toți senatorii, deputații, consilierii locali și consilierii județeni pe care îi are Brașovul. Cititorii sînt invitați să-i voteze pe cei care cred de cuviință. După o lună, în funcție de voturile primite și centralizate la redacție, vor rămîne pe taloane la secțiunile „Deputatul anului 2005“, „Consilierul local - 2005“ și „Consilierul județean -2005“ doar primii cinci clasați, numărul maxim de nominalizări care au fost făcute și la celelalte secțiuni. Dacă, ulterior, un alt ales întrunește un număr mai mare de voturi va intra în clasamentul top 5, detronînd un alt confrate.

Primarul alege „Cetățeanul anului 2005“

Conform regulamentului, personalitatea care obține trofeul concursului doi ani consecutiv nu poate fi nominalizată în următorul an, dar primește dreptul de a alege un brașovean pentru premiul special „Cetățeanul anului“. Asta face ca primarul Brașovului, George Scripcaru, să aibă în acest an statutul de alegător și nu de nominalizat la trofeul „Brașoveanul anului 2005“.

Top în fiecare miercuri

Monitorul Expres va publica periodic clasamentul intermediar în funcție de voturile sosite pe taloanele completate de cititori. Aceste topuri vor apărea în edițiile de miercuri ale ziarului nostru. Ca în fiecare an, o echipă a ziarului nostru va contabiliza atent toate voturile de pe taloane. În primele două săptămîni însă, pînă se adună suficiente taloane spre a putea face primul preclasament, Monitorul Expres vă va prezenta mai pe larg nominalizările pe secțiuni și motivele care au stat la baza alegerii lor. Ultimul preclasament va fi publicat în data de 8 martie. Rezultatele finale vor fi anunțate însă numai în seara Galei, în cadrul unui show, cînd vor fi oferite trofeele și cînd se va face și tragerea la sorți pentru cele 23 de premii în valoare totală de 5.000 euro. Și tot ca în fiecare an, Gala Monitorul Expres se va încheia cu un cocteil, la care sînt invitați toți spectatorii.

Regulamentul concursului

• Concursul începe astăzi, 9 ianuarie, și va dura pînă în data de 15 martie, iar talonul de participare va apărea în fiecare număr al ziarului Monitorul Expres
• Completează toate rubricile din talon, dar votează un singur nume la fiecare secțiune
• Dacă numele celor nominalizați în talon nu-ți sînt pe plac, votează la rubica rămasă liberă numele persoanei pe care o consideri mai potrivită la fiecare secțiune.
• Completează citeț pe talon datele personale.
• Plicurile trebuie să conțină minim trei taloane din trei zile diferite. Fiecare plic trebuie depus sau expediat la sediul ziarului Monitorul Expres, pe strada TRAIAN GROZĂVESCU nr. 8, pînă în data de 15 martie 2005, ora 19.00
• Premiile în bani destinate cititorilor vor fi acordate prin tragere la sorți. Cu mai multe plicuri depuse, ai mai multe șanse de cîștig.
• Numele cîștigătorilor vor fi cunoscute la Gala „Brașoveanul anului 2005“, cînd va avea loc tragerea la sorți. Lista cîștigătorilor va fi publicată apoi și în ziarul Monitorul Expres.
• Angajații Monitorul Expres și rudele acestora de gradul I și II, precum și persoanele nominalizate în secțiunile topului „Brașoveanul anului 2005“ nu au dreptul să participe la concursul cu premii în bani.
• Pentru informații suplimentare, sunați la numărul de telefon 41.33.28

Cum ajung propunerile cititorilor în top

• Pentru ca să intre în topul „Brașoveanul anului 2005“ la una dintre secțiuni, în urma propunerilor cititorilor, candidatul propus trebuie să acumuleze în favoarea sa cel puțin 100 de puncte, adică numele său trebuie să apară pe cel puțin 100 de taloane. Încă o condiție: atunci cînd propuneți un brașovean pentru titlul „Brașoveanul anului“, trebuie să atașați și o scrisoare cu motivele care v-au făcut să vă gîndiți la persoana respectivă.
Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit și de prietenii tăi!
Comentarii:Articole la Prima pagina

09:40

Între dramă și audiență


Fenomenul de bullying scapă de sub control

„Suntem oficial în dictatură“


Miting de susținere a Codruței Kovesi, la Brașov

Un pumn de arginți la miez de noapte


23 de milioane de lei de la bugetul de stat pentru Aeroport
Spatiu publicitarMinim 100.000 afisari lunar.


Pentru detalii contactati telefonic
departamentul marketing al
Monitorul Expres la
0731.018.277 sau 0268.543.316.
Cumpără aici ziarul complet în format PDF
Ultimele stiri
 • ➤ Prima pagina


  Între dramă și audiență


  Fenomenul de bullying scapă de sub control


  Azi 09:40
 • ➤ Eveniment


  În ședința de Guvern de azi


  Ordonanță privind majorarea alocațiilor


  Azi 09:34
 • ➤ Eveniment


  Ecaterina Andronescu vrea să mute clasele profesionale la sat


  Azi 09:33
 • ➤ Eveniment


  Niță cere rejudecarea procesului în care a fost condamnat la patru ani


  Azi 09:31
 • ➤ Eveniment


  Pregătire pentru BAC cu profesorii Universității „Transilvania“


  Azi 09:30
 • ➤ Eveniment


  Întâlnire la Primărie


  Oamenii din zona Tractorul-Coresi reclamă calitatea străzilor din noile cartiere


  Azi 09:27
 • ➤ Eveniment


  Studiul de prefezabilitate al viitorului spital regional va fi făcut de o firmă britanică


  Azi 09:25
 • ➤ Eveniment


  Campionatul Național de Dans Sportiv al României, la Brașov


  Azi 09:23
 • ➤ Actualitate


  Compania Națională de Investiții a preluat, în sfârșit, lucrările de la Spitalul Județean Brașov


  Azi 09:22
 • ➤ National


  Primul pas spre urne


  USR și PLUS au început strângerea de semnături pentru europarlamentare


  Azi 09:18
 • ➤ National


  Cazul Kovesi, la CEDO


  Azi 09:08
 • ➤ National


  Dăncilă se laudă c㠄a scos țara din noroaie“ grație ideilor lui Dragnea


  Azi 09:06
 • ➤ National


  Procesul lui Dragnea, o nouă amânare


  Azi 09:05
 • ➤ Actualitate


  Efecte grave ale taxei pe lăcomie


  Băncile au scris Parlamentului să respingă OUG 114


  Azi 08:58
 • ➤ Actualitate


  Programul „Prima Casă“, modificat până la sfârșitul lunii


  Azi 08:56
 • ➤ Actualitate


  Când vor fi returnați banii pe taxa auto, declarată ilegală


  Azi 08:55
 • ➤ Actualitate


  Euro crește la 4,74 lei, iar aurul atinge maximul ultimilor trei ani


  Azi 08:54
 • ➤ Doctor


  Avantaje și dezavantaje


  Dieta Volumetrică


  Azi 08:52
 • ➤ Doctor


  Cum puteți verifica dacă medicul care urmează să vă consulte sau opereze are dreptul să profeseze în România


  Azi 08:46
 • ➤ Doctor


  Un sfat sănătos


  E bine să mâncăm mere


  Azi 08:42
 • ➤ Doctor


  De ce este uleiul de pește benefic pentru sănătate


  Azi 08:41
 • ➤ Doctor


  S-a descoperit remediul pentru artrită reumatoidă?


  Azi 08:39
 • ➤ Doctor


  Nouă medicamente folosite în tratamentul tusei, retrase de pe piață


  Azi 08:37
 • ➤ Doctor


  Somnul, cel mai eficient analgezic


  Azi 08:36
 • ➤ Doctor


  Ceaiul de hibiscus poate înlocui cafeaua de dimineață


  Azi 08:34
 • ➤ Life


  Preferata juriului


  Cine este Ester Peony, câștigătoarea-surpriză a finalei Eurovision România


  Azi 08:31
 • ➤ Life


  Asia Express 2019: Bianca Drăgușanu și sora ei, scoase din competiție


  Azi 08:30
 • ➤ Life


  Lady Gaga și-a făcut un tatuaj greșit


  Azi 08:25
 • ➤ Life


  Bette Midler va cânta la ceremonia premiilor Oscar de la Los Angeles


  Azi 08:23
 • ➤ Arta & Cultura & Media


  Nume mari ale Brașovului


  Despre profesorul Emil Micu


  Azi 08:20
 • ➤ Sport


  SPORT FLASH


  Azi 08:18
 • ➤ Sport


  Dinamo, adio play-off!


  Azi 08:14
 • ➤ Sport


  WTA. Dubai


  Simona Halep e pregătită pentru bătălia cu Bouchard


  Azi 08:12
 • ➤ Sport


  FCC ICIM Arad a câștigat la Brașov


  Azi 08:07
 • ➤ Sport


  Craiova lui Mititelu, tot la Turnu Severin


  Azi 08:05
 • ➤ Sport


  A înscris golul weekendului în Anglia


  Brașoveanul Dennis Politic, aplaudat de David Beckham!


  Azi 08:01
 • ➤ National


  Tudorel Toader pregătește o nouă OUG pentru modificarea Legilor Justiției


  18.02.2019
 • ➤ Local


  Niță cere rejudecarea procesului în care a fost condamnat la patru ani


  18.02.2019
 • ➤ Local


  Youtube interzice un video despre umilirea unui băiețel din Brașov. Poliția i-a depistat pe agresori


  18.02.2019
 • ➤ National


  Procesul în care Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și jumătate de închisoare - o nouă amânare


  18.02.2019
 • ➤ National


  Omagiu ,,celui mai iubit fiu al poporului,,


  Dancilă spune că PSD a scos țara din noroaie grație ideilor lui Dragnea


  18.02.2019
 • ➤ Cititori


  Iată ce servicii îți oferă o clinică stomatologică de top!


  18.02.2019
 • ➤ Prima pagina


  „Zidurile administrative sunt mai tari ca zidurile cetății“


  18.02.2019
 • ➤ National


  Alegeri europarlamentare la 26 mai 2019


  18.02.2019
 • ➤ Eveniment


  O nouă licitație pentru strada dintre Triaj și Sânpetru


  18.02.2019
 • ➤ Eveniment


  Gradiniță în fostul depou de pe str. 13 Decembrie


  18.02.2019
 • ➤ Eveniment


  Trei turiști salvați de pe Tâmpa


  18.02.2019
 • ➤ Actualitate


  Dezbatere


  CJ face un studiu pentru transportul în comun din județ


  18.02.2019
 • ➤ Actualitate


  Mai multe gospodării conectate la rețelele de gaze


  18.02.2019
 • ➤ Actualitate


  Viceprimarul Costel Mihai se alătură campaniei de sprijin pentru Leo Iorga


  18.02.2019
 • Cele mai noi articole
  Articolul anterior


  Acum vrea autostradă

  Articolul următor


  Gala ta

  Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
  (Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
  Siteuri partenere:
  AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
  | | |
  © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 17.793 milisecunde, încărcat în milisecunde