Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Portile istoriei Scoala Cerbul de Aur Diaspora
Casa mea Dialog Contabil Expres Gala Monitorul Expres
Index -> Monitorul Expres -> Prima pagina
Publicitate

Strada N. Titulescu intră două luni în șantier

×

Î
n
c
h
i
d
e

g
a
l
e
r
i
a

f
o
t
o
Publicitate
Dimensiune font:

Autor: Mihaela Parghel, 21.10.2019
• Lucările se fac etapizat, pe cinci tronsoane
• Proiectul de modernizare a conductelor de apă din Brașov costă peste 19 milioane de euro
Compania Apa Brașov demarează din această săptămână o amplă lucrare de modernizare a conductei de alimentare care trece pe strada Nicolae Titulescu. Lucrarea, care începe chiar de mâine, va dura două luni și va fi realizată etapizat, pe cinci tronsoane, pe fiecare dintre ele, unde va fi șantier, urmând a fi impuse restricții totale sau parțiale de circulație. „Este o lucrare de mare anvergură si cu o importantă deosebită pentru locuitorii strazii Nicolae Titulescu, dar și pentru orașul Brasov, în întregime. Conducta de fontă ductilă a cărei construcție este deja realizată pe străzile Avram Iancu, Cuza Vodă, Iuliu Maniu și Castanilor, este menită să asigure necesarul de apă potabilă în zona de nord a Brașovului (Bartolomeu, n.n) care va avea o dezvoltare importantă în anii următori“, a explicat Doru Șoptă-reanu, managerul acestui proiect pe care Compania Apa în implementează cu fondurie europene.
Întreaga intervenție pe strada Nicolae Titulescu se face în cadrul unui proiect complex de modernizare a căilor de transport a apei potabile, în valoare de 19,4 milioane lei. Proiectul este finanțat în proporție de 98% din Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Conductă nouă de fontă ductilă

Intervențiile pentru modernizarea retelelor de apa potabilă pe strada Nicolae Titulescu au început din 4 octombrie. Lucrarea constă în amplasarea unei conducte de fontă ductilă cu diametrul de 500 mm si a doua conducte de distri-buție apă potabilă din polietilenă cu diametrul de 160 mm, au explicat reprezentanții Companiei Apa. În încercarea de a face această curare fără blocaje prea mari, intervențiile se vor realiza etapizat, pe cinci tronsoane ale străzii Nicolae Titulescu.   
Atât Poliția națională, cât și Poliția Locală, prin birourile și compartimentele rutiere, au anunțat că tronsoanele pe care se vor face lucrări, dar și rutele alternative pentru șoferi, vor marcate corespunzător și anunțate în timp util.

O săptămână cu restricție completă de circulație între Dorobanților și N.D Cocea

Astel, Tronsonul I din str. Nicolae Titulescu, pe care se vor face lucrări, începând din 22 octombrie este cuprins între intersecțiile cu str. Dorobanților și str. N.D Cocea. Acesta va fi în șantier timp de o săptămână, conform planificării făcute de Compania Apa. Lucrarea pe acest tronson presupune închiderea totală a circulației. Pentru cei care au intenția să se deplaseze dinspre centrul orașului (Bd.15 Noiembrie) sau strada Castanilor spre Nicolae Titulescu, traficul auto va fi presemnalizat pe str. Castanilor (tronsonul între Iuliu Maniu și 15 Noiembrie) si pe str.15 Noiembrie (înainte de „Patria”). Rutele alternative stabilite pentur acest tronson sunt pe strada N. Titulescu, între Castanilor și Dorobanților și strada Dorobanților – Român㠖 N.D. Cocea – N. Titulescu/15 Noiembrie. Pentru cei care au intenția să se deplaseze dinspre Calea Bucuresti, traficul auto va fi presemnalizat pe Calea București în zona „3 Alimentare“. Circulația va fi posibilă pe strada Nicolae Ti-tulescu, între Calea București și N.D. Cocea și poate fi continuată pe N.D. Cocea – Păun Pincio – Dorobanților – 15 Noiembrie. Accesul pe N. Titulescu în zona Castanilor-Dorobanților nu va fi posibil decât dinspre centrul orașului sau dinspre Castanilor, au anunțat polițiștii de la birourile rutiere ale IPJ și Poliției Locale.

Rute alternative pentru toate zonele unde se lucrează

După finaliarea lucrărilor pe această porțiune, șantierul se va muta pe Tronsonul 2, cuprins între intersecțiile cu str. N.D Cocea și str. Dimineații. Aici, intervenția de schimbare a țevilor se desfășoară pe perioada unei săptămâni, între 4 – 10 noiembrie 2019. În acest caz, traficul va fi restricționat pe un singur sens, dinspre str. Dimineții spre str. Castanilor. Conducătorii auto care au intenția să ajunga dinspre Patria în zona Nicolae Titulescu, între str. Dimineții și Calea București, o pot face pe traseul N. Titulescu - Dorobanților – Cezar Boliac – Dimineții – N. Titulescu.
Tronsonul 3 al lucrării, cuprins între intersecțiile cu str. Dimineții și str. Roșiorilor va fi unul mai lung, din punct de vedere al timpului destinat intervenției. șantierul de aici va dura două săptămâni, în perioada 10 – 24 noiembrie 2019, iar traficul va fi restricționat tot pe un singur sens, dinspre intersecția cu Roșiorilor spre Castanilor. Conducătorii auto care au intenția să ajungă dinspre Patria în zona N. Titulescu, între Roșio-rilor și Calea București o pot face pe traseul 15 Noiembrie – Petru Rareș – N. Titulescu sau C. București – N. Titulescu.

Tronsoanele 4 și 4, cu lucrări de aproape o lună

Și pentru Tronsonul 4 al lucrării, cuprins între Tronsonul 4, între intersecții cu str. Roșiorilor și str. Petru Rareș, traficul va fi restricționat tot pe un singur sens, dinspre intersecția cu str. Petru Rareș spre Castanilor.. Lucrările de vor desfășura aici în perioada 25 noiembrie – 13 decembrie 2019. Conducătorii auto care au intenția să ajungă dinspre Patria în zona N. Titulescu, între Petru Rareș și Roșiorilor, o pot face pe traseul N. Titulescu – Roșiorilor – Păltiniș – Petru Rareș -N.Titulescu sau o pot face pe traseul 15 Noiembrie – Petru Rareș – N. Titulescu sau C. Bucuresti – N. Titulescu. În decursul acestei perioade este programată o lucrare importantă de conectare a conductei de fontă ductilă (DN 500 mm) cu o altă conductă (DN 700 mm) în intersecția străzilor N. Titulescu – Serii – Păltiniș. Această lucrare va necesita blocarea totală a acestei intersecții pentru o perioadă de 3 zile, estimată pentru 06 – 08.11.2019. În acest interval de timp nu va putea fi asigurată o cale de acces auto pe N. Titulescu, dinspre C. București spre Patria, pe străzile adiacente. Accesul se va putea face doar dinspre Patria.
Tronsonul 5, între str. Petru Rareș și str. Calea București ar trebuie să fie gat ape 22 decembrie, conform planului făcut de Compania Apa. Pe perioada lucărilor în această zonă, traficul va fi restricționat pe un singur sens, dinspre Calea București spre Castanilor. Conducătorii auto care au intenția să iasă din N. Titulescu în Calea București, o pot face pe traseul N. Titulescu – Petru Rareș – 15 Noiembrie – Calea București.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorul Expres, puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizați sursa și dacă inserați vizibil link-ul articolului:
Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit și de prietenii tăi!
Comentarii:Articole la Prima pagina

Am votat mulți și-atât


Dăncilă ajunge în turul 2 cu Iohannis

Ai grijă de votul tău!


Tu decizi cine va fi președintele
Spatiu publicitarMinim 100.000 afisari lunar.


Pentru detalii contactati telefonic
departamentul marketing al
Monitorul Expres la
0731.018.277 sau 0268.543.316.
Cumpără aici ziarul complet în format PDF
Ultimele stiri
 • ➤ Local


  Mașină de Brașov, găurită de goanțe, abandonată pe un câmp din Germania


  16.11.2019
 • ➤ Sport


  Liga 3, etapa a 13-a


  ACS SR Brașov, trei puncte la Calafat cu Tractorul Cetate / Stîngă și Stoian, marcatori / Cetate Râșnov a răpus Blejoiul


  16.11.2019
 • ➤ Sport


  Rezultatele etapei a 16-a


  Precizia Săcele și Corona Brașov au marcat la foc automat / Colțea s-a împiedicat la Cristian!


  16.11.2019
 • ➤ Local


  Ludovic Orban promite bani de la bugetul de stat, pentru aeroport


  15.11.2019
 • ➤ Local


  Viitoarea Sală Polivalentă din Brașov va costa peste 50 de milioane de euro


  15.11.2019
 • ➤ Sport


  Valladolid - Gaz Metan Mediaș 1-0 l Brașoveanul Aby Popa a apărat pe final /„A fost experiență nemaipomenită“


  15.11.2019
 • ➤ Sport


  FRF, despre prezența tricolorilor la barajul pentru EURO 2020


  15.11.2019
 • ➤ Local


  Primarul George Scripcaru a cerut sprijinul Guvernului pentru noul monument al Asociației 15 Noiembrie


  15.11.2019
 • ➤ Life


  Atracții turistice


  Cele mai spectaculoase poduri locuibile din lume


  15.11.2019
 • ➤ Life


  Un top de folos


  10 piese elegante în orice vremuri


  15.11.2019
 • ➤ Life


  Aperitive de post


  Rulouri cu guacamole


  15.11.2019
 • ➤ Life


  În trei culori


  Calico, pisica purtătoare de noroc


  15.11.2019
 • ➤ Life


  Alături de J Lo


  Shakira face show de ziua ei la Super Bowl 2020


  15.11.2019
 • ➤ Life


  O luptă


  Vica Blochina n-are iubit, dar spune că viața ei e frumoasă


  15.11.2019
 • ➤ Life


  Vagabondul milionar


  Charles Chaplin, o viață mai ceva ca-n filme


  15.11.2019
 • ➤ Prima pagina


  32 de ani de la revolta anticomunistă a brașovenilor


  Primul protestatar de la 15 Noiembrie care a murit după ce a trecut prin beciurile Securității


  15.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Premierul Ludovic Orban vine la Brașov la ceremoniile dedicate Revoltei de la 15 Noiembrie ‘87


  15.11.2019
 • ➤ Arta & Cultura & Media


  Duminică începe festivalul de Dramaturgie Contemporană


  15.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Pro România Brașov, o „stare de mulțumire-nemulțumire“


  15.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Podul de pe strada Timișu Sec, transferat de la CFR SA la municipiul Brașov


  15.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Restricții


  Autobuzele RATBV circulă pe trasee modificate în ziua Crosului „15 Noiembrie“


  15.11.2019
 • ➤ Actualitate


  Festivalul Etnovember


  Trei machete din viața Brașovului, expuse la Bastionul Țesătorilor


  15.11.2019
 • ➤ National


  Sunt întârzieri la calcularea pensiilor


  Ludovic Orban: Președintele Casei de Pensii a intrat în concediu medical. Iresponsabil!


  15.11.2019
 • ➤ National


  Economia României a fost condusă după două bugete, după modelul Al Capone


  15.11.2019
 • ➤ Week-end


  Unde ieșim


  Invitații de weekend


  15.11.2019
 • ➤ Life


  Fără operații estetice


  Este cea mai frumoasă femeie din România


  15.11.2019
 • ➤ Life


  Cum a scăpat Paula Chirilă de 15 kg


  15.11.2019
 • ➤ Life


  De ce nu are Fuego iubită


  15.11.2019
 • ➤ Life


  John Legend, cel mai sexy bărbat din 2019


  15.11.2019
 • ➤ Cititori


  Pentru iubitorii de animale de companie


  Doberman


  15.11.2019
 • ➤ Cititori


  Este bine să știți


  Aloe vera are șase puteri


  15.11.2019
 • ➤ Sport


  SPORT FLASH


  15.11.2019
 • ➤ Sport


  România, meci decisiv cu Suedia


  15.11.2019
 • ➤ Sport


  CSȘ Dinamo Brașov, 40 de ani de existență!


  15.11.2019
 • ➤ Sport


  Manșa retur din turul trei de calificare


  Corona are meci decisiv pentru calificarea în grupele EHF


  15.11.2019
 • ➤ Sport


  Liga 4 Brașov. Derbiul etapei a 16-a se joacă la Cristian


  15.11.2019
 • ➤ Sport


  Hopul Blejoi pentru Cetate Râșnov


  15.11.2019
 • ➤ Sport


  Duel cu oltenii


  ACS SR Brașov, deplasare la Calafat pentru meciul cu Tractorul Cetate


  15.11.2019
 • ➤ Economic


  Dan Armeanu (ASF): Puterea de cumpărare a românilor a crescut, în ultimii trei ani, cu 25%


  14.11.2019
 • ➤ National


  Florian Stoica, solistul trupei Conexiuni, a murit


  14.11.2019
 • ➤ Prima pagina


  CJ a semnat proiectul pentru balizajul aeroportului


  14.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Au trecut 32 de ani


  2000 de alergători vor lua startul la Crosul „15 Noiembrie ’87"


  14.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Guvernul verifică șantierul din curtea Spitalului Județean


  14.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Parcări de reședință, atribuite la prețul minim


  14.11.2019
 • ➤ Arta & Cultura & Media


  Eveniment la Filarmonică


  Vioara lui Enescu, la Brașov


  14.11.2019
 • ➤ Actualitate


  Coșul minim de consum pentru un trai decent s-a scumpit


  14.11.2019
 • ➤ National


  Vorbește


  Klaus Iohannis anunță o dezbatere electorală fără Viorica Dăncilă


  14.11.2019
 • ➤ Life


  Prea sus


  Gina Pistol a făcut un atac de panică


  14.11.2019
 • ➤ Life


  Iulia Vântur: „Am trăit în 10 ani cât într-o viață”


  14.11.2019
 • ➤ Life


  Amalia Enache se luptă cu caloriile


  14.11.2019
 • Cele mai noi articole
  Articolul anterior

  „O șansă ratată de România“


  Gigantul aeronautic Airbus renunță la fabrica de elicoptere din Brașov

  Articolul următor


  Libertatea lui Niță, la mâna UE

  Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
  (Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
  Siteuri partenere:
  AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
  | | |
  © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 20.215 milisecunde, încărcat în milisecunde