-1.5 C
Braşov
Acasă Blog

CM handbal feminin 2023 | România, recital și cu Serbia. Urmează derbiul grupei cu Danemarca

0

CM handbal feminin 2023 | România, recital și cu Serbia. Urmează derbiul grupei cu Danemarca
România a câștigat și al doilea meci la Campionatul Mondial de handbal feminin. După victoria cu Chile (44-19) din prima etapă, tricolorele lui Florentin Pera s-au impus lejer și în fața Serbiei, scor 37-28 (19-13).
România s-a calificat deja în a treia grupă principală. Ultimul meci în grupă pentru România va fi derbiul cu Danemarca, pe 5 decembrie, ora 21:30.

 

Accident pe Valea Oltului: 4 oameni au căzut cu maşina în prăpastie

0
Accident pe Valea Oltului

Patru persoane au scăpat nevătămate în urma unui accident petrecut duminică după-amiază pe Valea Oltului, în localitatea Brezoi, județul Vâlcea. Șoferul, în vârstă de 70 de ani, a pierdut controlul autoturismului, derapând și răsturnându-se într-o prăpastie, după ce a lovit un cap de pod. Evenimentul rutier nu a avut consecințe grave pentru cei implicați.

La fața locului, au intervenit rapid echipe de urgență, inclusiv ambulanțe pentru transportul personalului medical și a victimelor, precum și echipaje de descarcerare. Medicii și paramedicii au constatat că cei patru pasageri ai autoturismului răsturnat erau nevătămați. Cu toate acestea, în urma evaluării medicale, aceștia au refuzat transportul la spital.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea a informat că șoferul, în urma testării cu aparatul etilotest, a obținut un rezultat negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier. Traficul rutier pe Valea Oltului nu a fost afectat ca urmare a acestui eveniment.

Gemete în timpul tragerii la sorți a grupelor EURO 2024!

0
Gemete în timpul tragerii la sorți a grupelor

Gemete în timpul tragerii la sorți a grupelor EURO 2024! Procesul de selecție a grupelor, în care Naționala României și-a aflat adversarele pentru Campionatul European de Fotbal din 2024, s-a desfășurat fără probleme notabile până spre final, când în momentul extragerii formațiilor din urna a patra, un incident inedit a atras atenția. O femeie care gemea a acaparat fondul sonor pe transmisiunea live, surprinzând pe toată lumea.

Într-un clip postat ulterior pe rețelele sociale, Daniel Jarvis, cunoscut pentru farsele sale, și-a asumat responsabilitatea pentru acest incident, declarând: „Am reușit! Am fost acolo! Zgomote la tragerea la sorți EURO 2024! Vă iubesc.”

Acest moment, deși nu este prima dată când Jarvis organizează astfel de farse, este fără precedent la un nivel atât de înalt, având un impact imediat asupra evenimentului.

În urma rezultatelor obținute în preliminariile EURO 2024, naționalele participante au fost împărțite în patru urne valorice. Iată componența grupelor:

  • Grupa A: Germania, Scoția, Ungaria, Elveția
  • Grupa B: Spania, Croația, Italia, Albania
  • Grupa C: Slovenia, Danemarca, Serbia, Anglia
  • Grupa D: Play-off A, Olanda, Austria, Franța
  • Grupa E: Belgia, Slovacia, ROMÂNIA, Play-off B
  • Grupa F: Turcia, Play-off C, Portugalia, Cehia

Campionatul European, care se va desfășura pe 10 stadioane din Germania, începe la 14 iunie 2024. UEFA va distribui un total de 331 de milioane de dolari către echipele participante, oferind o primă de participare de 9,25 milioane de euro pentru fiecare dintre cele 24 de națiuni calificate. În plus, fiecare victorie va fi recompensată cu un milion de euro, iar fiecare rezultat de egalitate cu 500.000 de euro. Avansarea în fazele ulterioare ale competiției va aduce bonusuri suplimentare, culminând cu 8 milioane de euro pentru câștigătoare.

De Moș Nicolae cumpărați dulciuri și jucării doar din locuri autorizate

0
Directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor
Foto Pixabay.com

Directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, îi sfătuiește pe părinți să achiziționeze dulciuri exclusiv din magazine și raioane specializate în contextul sărbătorii de Moș Nicolae, unde se eliberează documente de cumpărare pentru a putea dovedi tranzacția în cazul unor reclamații privind calitatea sau siguranța produsului.

„Dacă doriți să oferiți o jucărie care să nu prezinte pericole pentru copii, ci să fie un cadou practic și atractiv care să aducă zâmbete pe chipurile lor, trebuie să țineți cont de următoarele sfaturi: să achiziționați jucării doar din magazine și/sau raioane specializate, unde se eliberează documente de cumpărare (factură, bon fiscal, chitanță fiscală), pentru a putea dovedi tranzacția, în cazul în care, în mod justificat, doriți să reclamați calitatea/siguranța unui produs; să alegeți întotdeauna jucării potrivite pentru vârsta copilului, capacitățile și aptitudinile sale. Jucăriile trebuie să fie însoțite de avertismente generale privind grupa de vârstă recomandată, care ajută la alegerea jucăriei; trebuie să aveți în vedere că jucăriile care nu sunt destinate unui grup de vârstă specific pot să le provoace răni”, a scris Paul Anghel într-o postare, conform Agerpres.

Atenție la jucîrii!
El recomandă părinților să verifice dacă jucăriile au marcate pe corpul lor, „într-un mod vizibil, lizibil și durabil”, coordonatele producătorului și/sau importatorului, numărul unic de identificare a jucăriei și marcajul de conformitate CE care indică siguranța jucăriei. În cazul jucăriilor mici, aceste informații pot fi găsite pe ambalaj sau într-un document care însoțește produsul.

Atenție la jucării!

Paul Anghel îi îndeamnă, de asemenea, pe părinți să nu achiziționeze jucării cu părți mici și detașabile pentru copiii sub 3 ani, deoarece aceștia pot să le introducă în gură și să se înec cu ele. Atenționările referitoare la jucăriile nerecomandate copiilor sub 36 de luni trebuie respectate, iar jucăriile destinate copiilor mai mari trebuie ținute departe de cei sub 3 ani.

În ceea ce privește dulciurile, directorul general al ANPC recomandă achiziționarea acestora doar din locuri autorizate și evitarea cumpărării de la vânzători ambulanți, chiar dacă prețul este mai mic. Înainte de achiziție, trebuie verificată starea ambalajelor și încadrarea produselor în termenul de valabilitate sau data limită de consum stabilită de producător.

O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost descoperită îngropată în curtea casei vecinului ei

0
O adolescentă în vârstă de 17 ani

O adolescentă în vârstă de 17 ani, dispărută de mai multe luni, a fost descoperită îngropată în curtea casei vecinului ei din Indiana. Autoritățile au identificat-o pe fata dispărută ca fiind Valerie Tindall, iar părinții ei au recunoscut-o după unghiile făcute cu ojă portocalie, conform informațiilor furnizate de CNN.

Vecinul adolescentei, Patrick Scott, în vârstă de 59 de ani, a recunoscut fapta și a fost arestat. Dispariția Valeriei Tindall a fost raportată de familia ei acum cinci luni, pe 8 iunie, conform Departamentului Șerifului din județul Rush, care a comunicat această informație printr-o postare pe Facebook. Cadavrul fetei a fost descoperit recent, după ce polițiștii au percheziționat casa și curtea lui Patrick Scott.

Patrick Scott, care deține o afacere de tuns iarba, angajase-o pe Valerie să lucreze pentru el. El a recunoscut anchetatorilor că a ucis-o pe fată pe 7 iunie, după o ceartă care a escaladat, sugrumând-o cu o curea în momente de nervozitate. A doua zi, Scott a construit o cutie din lemn, a plasat cadavrul în ea și a înfășurat totul în folie neagră de plastic. Ulterior, a săpat o groapă în curte și a îngropat cutia cu corpul fetei.

Atunci când rămășițele Valeriei au fost descoperite, părinții au recunoscut imediat unghiile făcute cu ojă portocalie, amintind de ultima fotografie postată de adolescentă pe rețelele sociale în ziua în care a fost ucisă. Patrick Scott a fost arestat și este acuzat de crimă, obstrucționarea justiției și furnizarea de informații false, după ce inițial le spusese anchetatorilor că nu a văzut-o pe fată în acea zi.

Trei șoferi prinși conducând sub influența alcoolului în județul Brașov

0
Trei șoferi sunt în prezent sub anchetă penală

Trei șoferi sunt în prezent sub anchetă penală după ce au fost depistați conducând sub influența alcoolului în diverse localități din județul Brașov.

Unul dintre aceștia a fost identificat în cartierul Izvor din comuna Tărlungeni. Polițiștii săceleni, în timpul unei acțiuni de identificare a conducătorilor auto sub influența alcoolului, au oprit pentru control un autoturism pe strada Izvorului din localitatea Tărlungeni la data de 2 decembrie, în jurul orei 20:30. Șoferul, un bărbat de 37 de ani, a prezentat indicii de a se afla sub influența alcoolului. Testul de alcoolemie a indicat o valoare de 1,16 mg/l alcool pur în aerul respirat. Bărbatul a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge, iar dosarul este investigat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Ceilalți doi șoferi au fost opriți în stațiunea Predeal. Într-un caz, un bărbat de 27 de ani din Brașov, la volanul unui autovehicul, a fost oprit pentru control aproape de miezul nopții la data de 2 decembrie. Testul de alcoolemie a indicat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul respirat. În celălalt caz, un bărbat din Constanța a fost identificat în Predeal cu o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul respirat. Ambii șoferi au fost transportați la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii concentrației de alcool în sânge. În ambele situații, au fost întocmite dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările sunt în curs, coordonate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Valabilitatea polițelor Euroins încetează în 7 decembrie

0
Polițele de asigurare încheiate prin Euroins

Polițele de asigurare încheiate prin Euroins Asigurare Reasigurare vor înceta automat pe 7 decembrie 2023, cu excepția contractelor din clasa de asigurări 15 – Garanții, care vor expira pe 5 februarie 2024.

Șoferii care dețin polițe RCA la Euroins sunt îndemnați să reînnoiască asigurarea în cel mai scurt timp posibil pentru a evita aglomerația din ultima zi, conform declarațiilor lui Valentin Ionescu, directorul general al Direcției Generale Asigurări din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, pentru Agerpres.

„Recomandăm tuturor persoanelor care au asigurarea RCA la Euroins să își reînnoiască această asigurare cât mai repede posibil, astfel încât să se evite aglomerația din ultima zi. Asigurătorii și intermediarii sunt pregătiți să preia toate polițele rămase”, a afirmat Valentin Ionescu.

În urma deciziei Consiliului ASF de retragere a autorizației de funcționare a Euroins România, compania se află în stare de insolvență, având un deficit de capital de solvabilitate (SCR) de 2,2 miliarde de lei și un deficit de capital minim (MCR) de 1,75 miliarde de lei. Există aproximativ 800.000 de polițe RCA Euroins care necesită reînnoire, iar autoritățile recunosc necesitatea ca mai multe societăți de asigurare să intre pe piață pentru a asigura echilibrul dintre cerere și ofertă.

Poliția Brașov dezminte faptul că o mașină de poliție ar fi fost parcată pe un loc destinat persoanelor cu handicap

0
Poliția Brașov dezminte faptul că o mașină de poliție

Poliția Brașov dezminte faptul că o mașină de poliție ar fi fost parcată pe un loc destinat persoanelor cu handicap. După apariția unei imagini pe o pagină de socializare, în care se prezintă o autospecială de poliție pretins a fi realizată într-un cartier din municipiul Brașov, Compartimentul de Relații Publice al I.P.J. Brașov dorește să aducă la cunoștință următoarele:

În cadrul instituției polițienești din Brașov, autovehiculul cu numărul de înmatriculare afișat în imagine nu este alocat, iar autospeciala nu a fost implicată în misiuni în județul Brașov. Caracterul postării este fals și are un impact calomnios la adresa Poliției Brașov, prezentând o imagine nereală.

Poliția Brașov, prin activitățile sale specifice, contribuie la conștientizarea importanței respectării locurilor de parcare destinate persoanelor cu dizabilități. Împreună cu Fundația Motivation Romania, I.P.J. Brașov a desfășurat în cursul anului, dar și în perioadele anterioare, campanii de sensibilizare și informare a comunității brașovene cu privire la nevoile specifice ale persoanelor cu dizabilități și importanța păstrării locurilor de parcare destinate acestora.

Poliția Brașov rămâne angajată în construirea unei societăți în care toți cetățenii să beneficieze de drepturi egale și de acces nediscriminatoriu. Prin acțiunile desfășurate, speră să inspire și să încurajeze schimbări pozitive în mentalitatea societății brașovene.
Reamintim, în fiecare an, data de 3 decembrie marchează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, eveniment susținut de Organizația Națiunilor Unite începând cu anul 1992, pentru a promova o mai bună înțelegere a problemelor cu care se confruntă această categorie de persoane.

Cât costă să mergi la schi în România. Poiana Brașov are prețuri mai bune în acest sezon

0
Cât costă să mergi la schi în România
Cât costă să mergi la schi în România

Cât costă să mergi la schi în România.   Pasionații de sporturi de iarnă   se pregătesc să își petreacă timpul și pe pârtiile de ski din România. Dar și prin țările vecine. Tarifele din România s-au majorat însă considerabil în ultimii ani.  Pe fondul scumpirilor persistente. Astfel, stațiuni românești cu doar câteva zeci de kilometri de pârtii concurează acum la prețuri cu stațiuni faimoase din Austria. Acolo  poți schia însă sute de kilometri fără să mergi de două ori pe același drum. Economedia a încercat să vadă care este prețul pentru un skipass pe zi la noi în țară și cum se compară cu alte locații preferate de români în această perioadă a anului.

Cât costă să mergi la schi în România
Să schiezi la Predeal e mai scump decât la Brașov

Predeal este probabil una dintre cele mai scumpe stațiuni de schi din România, atât ca preț general, cât și ca preț raportat la numărul de kilometri ai pârtiilor. Un skipass de o zi pentru un adult în stațiunea de pe Valea Prahovei s-a scumpit în acest sezon la 265 lei (55 euro), de la 230 lei sezonul trecut, după cum nota Economedia atunci. Și pentru un copil prețul a crescut în 2023 la 125 lei (25 euro), de la 110 lei anul trecut. Așadar, o familie cu doi copii care vrea să schieze un weekend întreg la Predeal va scoate din buzunar peste 1.500 de lei. În Predeal, cea mai lungă pârtie are 2.250 m, iar domeniul schiabil este de numai 7 kilometri.

La Sinaia, un skipass de o zi costă între 210-230 de lei

La Sinaia, un skipass de o zi costă între 210-230 de lei (46 euro) pentru un adult, la fel ca sezonul trecut, dar în creștere de la 120 lei cât era în 2021, iar pentru un copil skipass-ul este între 135-150 de lei. Prețurile sunt mai mici în timpul săptămânii și mai mari în weekend. Amintim că anul trecut la Sinaia au fost unificate biletele, după ce mulți ani au existat doi operatori de la care trebuia să cumperi două bilete separate.   Astfel, și în Sinaia un weekend de schi pentru o familie cu doi copii costă peste 1.500 lei.

Poiana Brașov are prețuri mai bune în acest sezon

Poiana Brașov era înainte una dintre cele mai scumpe stațiuni montane de la noi din țară, dar prețurile sezonul acesta sunt mai mici decât în Predeal sau Sinaia. Skipass-ul de o zi pentru adulți costă 200 lei (40 euro), în creștere de la 170 de lei, anul trecut, iar pentru copii 120 lei, în creștere de la 100 lei anul trecut. Poiana Brașov are 25 km de domeniu schiabil, iar cea mai lungă pârtie are peste 3.200 de metri.   Un weekend de schi la Poiana Brașov pentru o familie cu doi copii va costa așadar aproape 1.300 lei.

„În ceea ce priveşte noile tarife, cea mai mare influenţă a avut-o modificarea cotei TVA de la 5 % la 19%, respectiv o majorare de 14%, la care s-au adăugat creşterea cheltuielilor cu energia şi salarizarea, de 3% (majorare sub rata inflaţiei, de 8,1% octombrie 2022 – octombrie 2023). Astfel, s-a ajuns la o medie a majorării tarifelor cu 17%”, transmite Primăria Braşov.

Poiana Brașov este mai ofertantă din punct de vedere al transportului pe cablu

În România, din păcate, și telecabinele și telescaunele sunt puține, la fel ca și numărul de kilometri de pârtii, ceea ce duce adesea la aglomerație și cozi la care se stă zeci de minute. În Predeal, de exemplu, există un singur telescaun și un singur teleschi. În Sinaia, există o telecabină (alcătuită din 2 tronsoane: Sinaia – Cota 1400 și Cota 1400 – Cota 2000), o telegondolă, și trei telescaune. Poiana Brașov este mai ofertantă din punct de vedere al transportului pe cablu, cu două telecabine, o telegondolă, 5 rute de teleschi și 2 de telescaun.

Spre comparație, însă zona Kitzbühel se laudă cu 233 de kilometri de pârtii și 41 de kilometri de trasee de schi marcate, dar și 57 de telecabine.

Staţiunea Bansko din Bulgaria oferă trasee de schi cu lungime totală de 70 kilometri și 15 telecabine, telescaune și teleschiuri.

Cât costă să schiezi la bulgari

În Bulgaria, la Bansko, cea mai cunoscută stațiuni din țara vecină, prețurile sunt și mai mici decât în România. În sezonul de iarnă 2022-2023, pentru un skipass de zi, costul era de 90 de leva (228 lei) pentru adulți, 45 de leva (114 lei) pentru copii între 7-12 ani și 80 leva (201 de lei) pentru studenți, elevi de liceu și pensionari. Prețurile pe zi pentru sezonul 2023-2024 nu au fost actualizate.

Cât costă schiatul în Austria

În Austria, în faimoasa stațiune de schi Kitzbühel, prețul variază în funcție de sezon: în extra-sezon este de 60 de euro pentru un adult, adică circa 300 de lei, și pentru copii 30 de euro (150 de lei), iar pentru sezonul de vârf prețurile se duc la 72 de euro (358 lei) pentru adulți și 30 de euro (180 de lei) pentru copii. Cele nouă orașe din regiune – Ellmau, Going, Scheffau, Söll, Hopfgarten, Itter, Kelchsau, Westendorf și Brixen im Thale – au format o alianță de schi, iar SkiWelt este una dintre cele mai bune stațiuni de schi din lume și a fost desemnată cea mai ecologică stațiune de schi în 2019.

sursa: economedia.ro

Vin zile cu ger și la Brașov

0
Vin zile cu ger și la Brașov.
Vin zile cu ger și la Brașov.

Vin zile cu ger și la Brașov. Prognoza ANM pentru săptămâna următoare anunță scăderi mari de temperatură. Temperaturile vor urma să scadă pe măsură ce frontul rece avansează dinspre Vest. Temperaturile se vor duce până spre -12, -13 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei.

Duminică noapte vorbim de temperaturi negative  în aproape toate regiunile, iar luni, temperaturi mai reci decât în mod normal pentru această dată.

Acest lucru înseamnă temperaturi maxime de la -2 până la zero grade Celsius în centru teritoriului, până la cel mult 4-5 grade Celsius în partea de sud a țării.

Duminică, în vest, nord și centru vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, pentru că deja frontul rece a avansat.

În partea de sud-est, precipitații sub formă de ploaie care se vor transforma în lapoviță și ninsoare.

Mâine noapte vor fi temperaturi negative în toată țara, până spre -12, -13 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei.

SDA Servicii de Depozitare și Arhivare oferă soluții complete și de înaltă calitate pentru depozitarea și consultarea documentelor arhivate, cu respectarea normelor în vigoare și a condițiilor de siguranță impuse prin LEGEA ARHIVELOR NAȚIONALE NR. 16/1996.

Arhivare și depozitare documente în maximă siguranță

Firma dispune de două depozite proprii, situate în București și Brașov, echipate cu spații de arhivare documente și depozitare conform standardelor internaționale. În plus, SDA Servicii de Depozitare și Arhivare oferă servicii complete de arhivare, inclusiv depozitarea documentelor, prelucrarea arhivistică, scanarea documentelor, transportul și distrugerea securizată a acestora.

SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare pune la dispoziția clienților săi spații de depozitare dotate cu sisteme automate de supraveghere video, alarmare și stingere a incendiilor, controlul umidității și microclimatului, pază umană asigurată de echipe specializate 24/24h. De asemenea, soluția software complexă și echipamentele IT de ultimă generație monitorizează în permanență parametrii mediului de depozitare și asigură trasabilitatea, securitatea și integritatea documentelor.

Consultarea rapidă a documentelor arhivate

Documentele pot fi consultate fie în mod electronic – acestea fiind trimise prin e-mail- fie în format fizic la sediul SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare, fie la sediul clientului. În acest ultim caz, documentele sunt expediate pentru consultare prin servicii de curierat sau transport prin flotă proprie cu vehicule specializate și monitorizate prin GPS. În plus, compania oferă sali individuale de consultare documente echipate cu tehnologie de ultimă generație pentru copierea și scanarea documentelor.

SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare are în vedere dezvoltarea continuă și inovația tehnologică pentru a asigura un parteneriat de durată cu clienții săi. Firma are certificat Sistemului de Management al Securității Informației conform standardului internațional SR ISO/IEC 27.001: 2018, fiind de asemenea certificată conform standardelor ISO 9001:2015 – Sistemul de Management al Calității, ISO 14.001: 2016 – Sistemul de Management de Mediu și ISO 45.001:2018 – Sistemul de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale.

Prin certificarea conform standardelor ISO mentionate mai sus, SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare demonstrează preocuparea pentru dezvoltare și inovație tehnologică continuă, precum și angajamentul pentru calitate, mediu, sănătate și securitate ocupatională.

SDA – SERVICII DE DEPOZITARE ȘI ARHIVARE se remarcă prin soluții complete, securizate și accesibile pentru depozitarea și consultarea documentelor arhivate, fiind un partener de încredere pentru orice business care își dorește să aibă acces rapid și sigur la informațiile sale.

De ce sa apelezi la un detectiv particular Iasi ? Pentru ca viata este scurta si nu merita sa te framanti, sa iti faci zile amare si sa nu ajungi la niciun rezultat. Pentru ca un detectiv particular Iasi are experienta, metodologia si gadgeturile necesare pentru a descoperi raspunsurile la intrebarile tale si, uneori, chiar si solutiile.

Esti persoana fizica si o problema cu una sau mai multe necunoscute nu te lasa sa dormi? Apeleaza la un detectiv particular Iasi! Esti o companie si crezi ca cineva iti spioneaza afacerea sau ai o oferta care te intriga? Apeleaza la un detectiv privat Iasi! Esti avocat si clientul tau are nevoie de dovezi? Apeleaza la un detectiv Iasi! Stii zicala “a nu vedea padurea de copaci”? Uneori avem nevoie de o viziune noua, din exterior.

In plus, cautand adevarul de unul singur, mai ales in cazurile personale, esti subiectiv. Un detectiv privat este obiectiv, el nu este afectat emotional de cazul pe care il preia. Ramane mereu focusat pe obiectivul anchetei si pe rezultate.

Salvezi timp si resurse cu un detectiv particular Iasi

Munca de detectiv particular Iasi implica mai mult decat urmarirea suspectilor, implica tactici moderne si o inalta pregatire, inclusiv in investigatie digitala. Astazi, o parte din infractiuni sau actiuni care iti pot aduce prejudicii sunt operate din spatele unui telefon, a unei tablete sau a unui computer. Tocmai de aceea, cu experienta si profesionalismul dobandite in ani de studii si practica, detectivii particulari descopera rapid ADEVARUL.

In plus, tu ramai anonim. Detectivul, care poate fi un barbat sau o femeie, in fuctie de natura cazului, este bine pregatit si va obtine informatii fara ca cei vizati sa banuiasca vreo clipa ceva. Tocmai de aceea este important sa iti alegi un detectiv particular Iasi cu experienta si o conduita profesionala fara cusur.

Care este cea mai buna agentie de detectivi particulari din Iasi?

Raspunsul este simplu. Este aceea care iti rezolva cazul repede si cu tarife onorabile. Indiferent de natura spetei, experienta, reputatia si integritatea sunt cele ma bune unitati de masura.

Keto Diet, Detonic, Alkozeron, Insumed, Clean Vision si Urotrin sunt suplimente alimentare cu rezultate confirmate de clienti.

1. Toate cele de mai sus sunt suplimente alimentare, remedii 100% naturale care au rezultate bune in tratarea diverselor afectiuni cu care cei mai multi dintre noi ne luptam zi de zi.
2. Toate informatiile de care aveti nevoie legate de aceste medicamente organice sunt descrise cu lux de amanunte (prospect, pret, recenzii, formule active) si obiectivitate pe Evonet, un motor de cautare pentru suplimente alimentare, medicamente naturiste si remedii sigure si testate.
3. Sunt suplimente alimentare care pot fi achizitionate din Romania, direct de la distribuitorii autorizati.

Suplimentele alimentare sunt o solutie de intretinere sau tratament usor de administrat si fara efecte negative, fara compusi periculosi, blande, cu efect rapid si de lunga durata. Stresul, anxietatea, lipsa timpului liber, grijile de zi cu zi, lipsa activitatilor sportive, alimentele de proasta calitate sau mult prea procesate s.a.m.d. ne degradeaza fizic si psihic.

Cu vitaminele si mineralele ne-am obisnuit deja, dar se pare ca nu este suficient. Este nevoie de o sustinere mai mare a organismului si asta cu tinte exacte. Tocmai de aceea au aparut suplimente alimentare dedicate unor disfunctionalitati sau unor probleme care pot fi tinute sub control sau pot fi corectate, chiar vindecate.

Evonet aduna in acelasi loc toate informatiile care pot fi de folos pacientilor, celor care cauta solutii alternative la o problema de sanatate, medicilor din diverse ramuri deschisi catre medicamente 100% naturale si tuturor celor care vor sa fie informati.

Va propun o scurta trecere in revista a celor mai apreciate suplimente alimentare, atat din punct de vedere al recenziilor adunate de la pacienti si specialisti cat si din punct de vedere al comenzilor inregistrate de distribuitorii autorizati de producatori.

Keto Diet, capsule pentru slabit

Dieta Keto, datorita eficientei si a unui regim usor de urmat si-a gasit repede adepti. Rezultatele obtinute i-au mobilizat pe cercetatori care au dezvoltat Keto Diet capsule, un supliment alimentar natural care sa ii ajute sa slabeasca pe cei supraponderali sau pe cei care doresc sa renunte la cateva kilograme fara efort.

Conform datelor adunate de Evonet, poti slabi de la cateva kilograme pana la 14-20 de kilograme pe luna. La prima vedere pare foarte mult, utilizatorii povestind de topirea grasimilor rapida dupa ce starea de cetoza se instaleaza in organism.
Obezitatea este un factor de risc din multe puncte de vedere, motiv pentru care orice ajutor este bine-venit.

Detonic, medicament pudra pentru hipertensiune

Foarte multi oameni sunt hipertensivi si asta se datoreaza mediului in care traim si stresului la care suntem supusi zi de zi. Tocmai de aceea, in UK s-au facut studii si s-a recomandat consumul de Detonic persoanelor cu predispozitie la AVC.

Imbunatatirea functiilor cardiace intr-un mod natural este un pas mare atat pentru cercetatori cat si pentru pacietii care pot recurge la acest medicament sub forma de pudra care reduce natural hipertensiunea.

Inca o problema in care pudra naturala Detonic ajuta, este combaterea aparitiei aterosclerozei, medicamentul fiind un aliat de nadejde in curatarea vaselor de sange si oxigenarea excelenta a creierului.

Era si timpul ca cercetarile in domeniu sa scoata la lumina un medicament natural de intretinere a inimii si functiilor ei.

Alkozeron, tratament alcoolism

Vedem foarte des reclame la suplimente alimentare pentru ficat in care este atins si consumul de alcool. Sa recunoastem ca situtia este mai grava decat dramatizarea din reclamele TV si ca era nevoie de un medicament care sa lupte impotriva dependentei e alcool.

Consumul de alcool este o problema atat pentru persoana dependenta cat si pentru cei din jur, mai ales pentru familia consumatorului. Cele mai multe acte de violenta se desfasoara pe sub efectul consumului de alcool, violenta domestica fiind inca o problema care trebuie privita cu maxima seriozitate.

Dependenta este o boala si trebuie tratata ca atare, acesta este motivul pentru care cercetatorii au lucrat ani de zile la o formula terapeutica naturala care sa inhibe pofta de alcool si il ajute ce cel dependent sa scape de acest viciu. Evonet a strans toate datele si recenziile pentru ava informa corect despre Akkozon, medicament care ajuta la tratarea alcoolismului.

Insumed, reduce zaharul din sange

Conform ultimelor statistici Diabetul a devenit o problema de sanatate atat in cazul celor trecuti de prima tinerete cat si in cazul celor mai tineri, chiar si in randul copiilor. Consumul de alimente dulci, sucuri si junk food are si un revers al medaliei, si anume, Diabetul.

Insumed capsule pentru diabet este o solutie naturala si eficienta pentru reducerea nivelului glicemic si pentru normalizarea acestuia. Diabetul poate avea consecinte grave, schimbarea stilului de viata fiind prima masura care este recomandata pacientului suferind sau celui cu glicemia ridicata aproape de valorile acestei afectiuni.

Curele cu Insumed pastile, conform recenziilor adunate de la pacienti, medici in nutritie, diabet si endocrinologie au ajutat multi pacienti cu mentinerea sub control a glicemiei. Insumed poate fi consumat si preventiv de persoanele care au in familie cazuri de diabet, Evonet fiind locul de unde va puteti informa corect.

Clean Vision, medicament pentru vedere

Vederea este inca o functie a organismului nostru greu incercata. Petrecem din ce in ce ai mult timp cu ochii in ecranul telefonului, in monitoare sau privind la TV. Ochii nostri au nevoie de pauze, au nevoie de odihna si somn, altfel veti ajunge sa purtati ochelari.

Medicamentele pe baza de luteina ajuta, iar daca vorbim de suplimente alimentare naturale, cu compusi organici, este si mai bine. Clean Vision capsule pentru ochi actioneaza asupra prediunii aflate la nivelul globilor oculari si sustine vederea de la interior catre exterior.

Imbunatatirea vederii intr-un mod natural si neinvaziv nu poate fi decat o veste buna pentru pacientii cu plobleme de vedere.

Urotrin tablete naturale pentru prostata

Tabletele pentru prostata nu sunt o moda, sunt necesare pentru ca functiile acesteia sa fie complete pentru ca altfel, aceasta problema de ordin medical isi intinde plasa catre partea psihologica si produce dezechilibre pe mai multe planuri. Urotrin tablete pentru prostata este un medicament natural pentru barbati si problemele lor specifice.

Vedem des la TV reclame la tot felul de remedii pentru prostata. Pentru barbati, functionarea prostatei la un nivel optim este direct propotionala cu o viata sexuala normala. Problemele legate de prostata pot duce la erectii slabe, la ejaculari premature si chiar la infertilitate si impotenta.

Urotrin pentru prostatita este destinat barbatilor atat pentru vindecarea inflamatiilor la nivelul aparatului uro-genital cat si pentru imbunatatirea performantelor in viata intima. Pentru orice problema exista o solutie.

Concluzie

Legatura dintre Keto Diet, Detonic, Alkozeron, Insumed, Clean Vision si Urotrin o reprezinta Evonet, site-ul in care se regasesc toate informatiile despre aceste suplimente alimentare. Prospect, pret, recenzii, pareri de pe forumuri, indicatii si contraindicatii, toate pot fi gasite intr-o sursa de incredere: www.evonet.ro.

Noi, brașovenii, suntem obișnuiți cu turiștii, îi vedem la fiecare pas făcut în centru, îi recunoaștem după interesul cu care privesc în jur și după obiectivele aparatelor foto. Orașul abundă de unități de cazare cu 3 și 4 stele, dar mulți turiști preferă cazarea în regim hotelier Brașov.

Citisem într-un articol despre cât de profitabilă este închirierea artamentelor în regim hotelier. Oare chir așa să fie? Oare totul se reduce la profit? Cum rămâne cu toate investiția făcută de proprietar? Cum rămâne cu confortul care de multe ori este peste cel oferit de hoteluri cu multe stele? Cele mai multe apartamente sau garsoniere care sunt oferite spre închiriere în regim hotelier sunt amenajate modern și oferă condiții de lux.

Eu am un apartament mic, motiv pentru care, atunci când îmi vin prietenii din Sibiu sau Timișoara în vizită, caut rapid cazare în regim hotelier care, dacă mă mulțumește pe mine, îi va mulțumi și pe ei. În astfel de momente am descoperit apartamentele Promenada Studios, mai exact studiouri în regim hotelier Brașov.

Lux și bun gust

Eu le-am văzut pozele pe site, dar cum am o coastă împrumutată tocmai de la Toma Necredinciosu’, m-am dus să mă conving. Apartamentele se află într-un bloc nou, aproape de Coresi, lucru care m-a bucurat enorm. E liniște și ai un sentiment de intimitate, apropierea de mall fiind ca bomboana pe colivă.

Fiind un bloc nou, te simți binevenit de la intrare, din casa scării. Intrarea în apartament se face cu cartelă, nu cu cheie. Încă de la primii pași, apartamentul te încânta prin design și calitatea obiectelor folosite. Nici nu știi unde să te uiți prima dată.
Aici sigur este mâna unui designer de interior, îmi dau seama după culori, după obiectele de mobilier, după nuanța lemnlui sau textura tapetului.

Electocasnice hi-tech în bucătărie

Nu cred că se vor omorî prietenii mei cu gătitul, dar eu una nu am așa ceva acasă și îmi doresc. Nu știu câți dintre clienți folosesc plita și cumptorul, dar pentru cei care vor să își gătească ceva în casă, în bucătărie se găsesc toate cele necesare, ba chiar mai mult. Ai cafetieră, ai cană termică, ai vase și ustensile de cea mai bună calitate. Aproape că îți e milă să le folosești.

Camera este open space și ai, pe lângă canapeaua soft, un birou de la care poți lucre oricând. Insula care desparte elegant bucătăria de living, este un mare televizor. Totul este la superlativ.

Dormitor cu parfum de somn ușor

Știi ce nu suport eu la cele mai multe hoteluri? Paturile! Sunt mici și , de cele mai multe ori, au saltelele uzate. La Promenada Studios totul este nou, camerele au început să fie închiriate în regim hotelier în urmă cu câteva luni.
Lenjeria de pat este albă și miroase a proaspăt spălat. Pernele par confortabile, deși nu le-am testat. Draperiile sunt opace, tapetul de bun gust și lumina poate fi reglată.

Baie mare cu produse de igienă

Știți prospapele moi, halatele și papucii de unică folosință de la hoteluri? Sunt și aici, ambalate frumos și așezate elegant. Încă o bilă albă îi dau acestui studio destinat cazării în regim hotelier pentru produsele de igienă din baie. Nici la hoteluri de 4 stele nu am întâlnit o gamă de produse de îngrijire de calitate superioară.

Îmi place totul! Sincer, i-aș lasă pe prietenii mei să stea la mine și eu m-aș muta câteva zile într-unul din apartamentele închiriate în regim hotelier Promenada Studios.

Daca unii dintre noi au intrat intr-un concediu prelungit, altii, pe fondul prezentei virusului pandemic, au muncit mai mult decat oricand si este firesc sa simta nevoia unei pauze, al unui concediu fara a se limita la propriul apartament. Nu stiu in ce masura turismul are portile deschise dar stiu o solutie sigura: inchiriere autorulota Brasov.

Daca locuiesti intr-un oras la munte nu inseamna ca esti in concediu. Oricat de minunat ar fi Brasovul de sarbatori sau in timpul anului, simti nevoia sa evadezi, sa pleci o perioada, sa descoperi un colt de rai uitat de lume sau sa te retragi undeva unde la orele 11 sa nu fii nevoit sa tragi zavoarele.

Eu am descoperit ca pot avea libertatea de a petrece un concediu alaturi de familie daca apelez la o firma care sa imi ofere servicii de inchiriere autorulota Brasov, servicii de calitate si extinse, facilitati multiple si preturi de Romania, nu de Europa.

Care sunt avantajele serviciilor de inchiriere autorulota Brasov?

1. Libertatea de miscare
Daca inchiriezi o autorulota, poti petrece concediul departe de casa si izolat in acelasi timp. Poti campa la marginea unei paduri sau pe malul unui lac si te poti reconecta cu natura, cu cerul si pamantul si nu in ultimul rand, cu familia pe care cu siguranta ai neglijat-o putin din cauza timpului scurt petrecut impreuna.

2. Siguranta
Acum, mai mult decat oricand, datorita numarului tot mai mare de imbolnaviri vrei sa fii in siguranta. Poti campa intr-un loc izolat, departe de orice “picior de om”, fara a fi nevoit sa parcurgi distante mari fata de Brasov.
Daca tot vorbim despre siguranta, permite-mi sa te asigur, din proprie experienta, ca dupa fiecare serviciu de inchiriere autorulota, aceasta este igienizata temeinic, tocmai pentru a oferi siguranta impotriva colectarii de virusuri si bacterii.

3. Facilitati
Daca te numeri printre cei care au nevoie de caldura, curent, de baie si bucatarie cu apa calda, poti sta linistit, vei avea parte de ele 🙂 Vei avea si smart TV pentru emisiunile preferate, frigider si tot ce inseamna o bucatarie echipata modern, doar ca la dimensiuni mai mici. Inchipuie-ti ca ai facut rezervare la un mini hotel cu servicii de self catering accommodation.

Daca vrei sa-ti surprinzi iubita, apeleaza la servicii de inchiriere autorulota Brasov. Ai grija sa pui in frigider cate ceva de ale gurii, un vin bun si cateva dulciuri, fructe si inghetata. Nu va trebuie multe, puteti campa sau opri oriunde are voie si un autoturism, puteti chiar sa va faceti aprovizionarea de la un supermarket aflat in drumurile voastre.

4. Fara program
Un lucru care pe mine ma irita putin la hoteluri si pensiuni este programul. Nu imi plac vacantele in care cineva imi face program de masa sau pentru alte activitati. Vreau sa ma trezesc cand am chef, sa mananc cand am chef si sa imi fac bagajele la plecare fara sa bata cineva la usa mea in ideea in care vrea sa se apuce de curatenie pentru urmatorii turisti cazati.

5. Fara noaptea de Revelion la fereastra
Nu stiu sincer cum va fi noaptea dintre ani. Mai sunt cateva zile pana atunci si lucrurile nu se anunta prea incurajator. Multi dintre noi vom sarbatori in familie, fara uratori, fara vizite la cei dragi, fara prieteni. Ma intristez la simplul gand, nici nu imi mai vine sa scriu.

Daca nu vrei sa fii printre cei care se vor zgai la cer pentru a vedea artificiile, daca nu vrei sa te numeri printre cei care isi vor lipi nasurile de fereastra rece si vor inchina un pahar de sampanie privind la vecinii de vis a vis, fugi in natura. Apeleaza la servicii de inchiriere autorulota Brasov si petrece altfel mini-vacanta de sarbatori. Sper din tot sufletul sa gasesti o autorulota de inchiriat, sunt convinsa ca nu sunt singura care s-a gandit la aceasta posibilitate.

In incheiere nu-mi ramane decat sa iti urez un an mai bun, mai frumos si cu rezultate negative la teste ;).

Acum, mai mult decât oricând cred că ai conștientizat cât de important este să ai un apartament cu 3 camere în Brașov. Punând de cele mai multe ori cheltuielile pentru întreținere deasupra confortului, sau diferența de preț dintre 2 și 3 camere, mulți dintre oamenii aflați în căutarea unui apartament s-au îndreptat către cele cu 2 camere. Până în martie, când mulți dintre noi am fost nevoiți să lucrăm de acasă, nu am înțeles cât de util ar fi fost să avem un apartament cu 3 camere.

Apartamente 3 camere Brașov finalizate și gata de mutare

În contextual pandemiei cu care ne confruntăm acum, o cameră este sală de clasă și o cameră a devenit birou. Dacă ai 2 copii, atunci biroul tău se mută în bucătărie. Mai în glumă, mai în serios, cred că o camera în plus este mai mult decât utilă.

Dacă vorbim însă de apartamente noi, cheltuielile de întreținere de la 2 camere la 3 camere sunt nesemnificative. Nu e târziu să faci pasul nici acum, deja sunt zvonuri că în curând vom lucra iar de acasă. O să zici că multe apartamente se vând în stadiu de proiect și că până te vei muta se va termina și nebunia asta. Ei bine, eu știu din surse sigure că există apartamente cu 3 camere finalizate în Brașov, numai bune să te muți în ele.

Ce dezvoltator imobiliar mai are disponibile pe piața imobiliară apartamente noi cu 3 camere Brașov? Mosaic Residence este cel care îți poate pune la dispoziție apartamente cu 3 camere finalizate chiar în vecinătatea mall-ului Coresi. Și nu orice fel de apartamente, ci unele spațioase, bine compartimentate și izolate pentru cele 5-6 luni de iarnă, câte sunt de obicei în Brașov.

Credibilitatea dezvoltatorului imobiliar trage la cântar

Mosaic Residence nu este la primul bloc construit, așa că, dacă ai nevoie de feedback, ai de unde să-l obții. În plus, apartamentele sunt finisate cu tot ce este mai bun în materie de parchet, gresie, faianță, tâmplărie PVC, uși sau obiecte sanitare. Calitatea nu este doar un cuvânt, ea se vede în materialele folosite și se simte atunci când vine vorba de confort.

Cei mai mulți dintre cunoscuții mei s-au mutat în noile blocuri de lângă Coresi, unii chiar în apartamente construite de Mosaic Residence. Mi-ar fi spus dacă ar fi întâmpinat vreo neplăcere… Dacă vrei și tu să faci acest pas, achiziționează un apartament nou cu 3 camere Brașov, finalizat și finisat, adică la cheie. Lasă în urmă și fără nici un regret micul apartament constuit în “anii de glorie” și mută-te într-un apartament spațios, căduros, modern și bine poziționat.

Birou sau dormitor pentru oaspeți, o cameră în plus înseamnă mai mult confort. Ai multiple avantaje la care aș mai adăuga și faptul că nu mai sunt necesare renovări sau intervenții în următorii ani, asta dacă ai ales un apartament nou în Brașov.

Brazi în ghiveci sau brazi tăiați de Craciun? Iată o întrebare care pe care și-o pun cei care nu sunt interesați de brazii de palstic și preferă naturalul.

Deși este noiembrie, în acest an parcă nici Crăciunul nu se anunța cu același avant ca în anii trecuți. Dacă în alți ani vitrinele magazinelor te orbeau și muzica cu tematică îți zgâria urechile înainte de căderea frunzelor, acum, ca efect secundar al pandemiei, e liniște și pace.

Dragii mei, acum, mai mult decât oricând, avem nevoie de Crăciun, avem nevoie de magie, de speranță și de brad împodobit. Dacă nu sunteți adeptii brazilor artificiali, aveți de ales între brazii gata tăiați și cei în ghiveci. Puteți să vă îndreptați către marile magazine sau direct către o pepinieră Brașov.

Brazi tăiați livrați la domiliu

Chiar și cei care nu erau adepții cumpărăturilor online s-au obișnuit deja cu livrările. Nu știu cum e în alte orase, dar în Brașov , Pepiniera Brazi Argintii livrează coniferele gata tăiate, pe mai multe înălțimi și categorii (economic, standard și premium).

Eu sper din toată inima că astfel, tăierile masive de brazi și molizi sunt reduse sau chiar stopate. Mulți vor spune că nici așa nu e bine, că e o risipă și că obiceiul bradului de Crăciun o crimă împotriva naturii. Personal, eu sunt împotriva plasticului, cei mai mulți brazi artificiali sunt confectionati din plastic și cred că sunt un pericol mult mai mare pentru natură. Fără brad Crăciunul ar fi incomplet…

Brazii crescuți în pepiniere cu scopul de a fi tăiați de Crăciun nu afectează natura, nu implică defrișare, tăiere ilegală și nu au legatură cu fauna. Este drept ca nu vor opri peste noapte tăierile ilegale, dar nici folosirea brazilor artificiali nu va avea acest efect, cei care se ocupă cu astfel de „îndeletniciri” nu sunt activi doar de Crăciun și nu sunt focusați doar pe brazi.

Vorbim despre brazi sau conifere crescute fix cu scopul de a fi tăiate în preajma Crăciunului pentru a împodobi casele celor care își doresc să respecte tradițiile. Achiziționând un brad argintiu sau unul obișnuit de la o pepinieră Brașov veți fi siguri de proveniența acestuia și veți susține o aface locală. Este momentul să avem grijă de cei de lângă noi.

De acasă sau de birou, puteți acum să comandați bradul dorit și pepiniera Brașov Brazi Argintii îl va livra GRATUIT în ziua și la ora stabilită.

Brazi în ghiveci pentru Crăciun

De ceva ani încoace, eu cumpăr câte un braduț în ghiveci și apoi, după sărbători, încep să îmi sun prietenii care stau la casă spre a vedea cine vrea sa îl găzduiască într-o curte pentru restul vieții.

Cred ca soluția brazilor în ghiveci împacă pe toata lumea, nu se taie și apoi nu se aruncă nici un brad. Este dezolant peisajul de după sărbători, o multime de brazi stau aruncați pe langă tomberoanele din oraș. Brazii în ghiveci achizitionați de la pepiniere vin și cu garanția că vor putea fi plantați și vor rezista la temeraturile locale.

Eu sper că ne vom bucura de aceste sărbători și că vom avea parte de bucurii, de familie, de prieteni și de tradiții.