17.4 C
Braşov
Acasă Blog

România a promovat în Divizia A a FIBA U20 EuroBasket! Tricolorii vor juca finala Euro Under-20, Divizia B

0

România a promovat în Divizia A a FIBA U20 EuroBasket! Tricolorii vor juca finala Euro Under-20, Divizia B

Selecţionata României s-a calificat în finala Campionatului European de baschet masculin – EuroBasket Under-20, Divizia B, de la Piteşti, sinonimă cu promovarea în Divizia A.
Victorie cu Finlanda în semifinale
Tricolorii U20 au învins, sâmbătă, Finlanda cu scorul de 77-72 (11-11, 15-18, 20-24, 31-19), în prima semifinală. Din echipa antrenată de Tane Spasev s-au remarcat Tudor Şomăcescu (15 puncte, 6 pase decisive), Dragoş Lungu (16 p, 8 recuperări), David Lăpuşte (13 p, 4 rec), Andrei Oinaru (11 p, 8 rec, 3 pd) şi Denis Bădălău (13 p, 9 rec).În finala de duminică, România va înfrunta câştigătoarea dintre Olanda şi Ucraina. Tricolorii  U20 au victorii pe linie la Europeanul de la Piteşti.

Un dinozaur de la Dino Parc Râşnov a luat foc

0

Un dinozaur de la Dino Parc Râşnov a luat foc. Datorită intervenției prompte a pompierilor, incendiul nu s-a extins

Un incendiu a izbucnit, în această seară, la Dino Parc Râşnov. Macheta unui dinozaur de zece metri din cadrul parcului tematic a luat foc și, deși pompierii au intervenit rapid, acesta a fost făcut scrum în scurt timp. Incendiul nu s-a extins, deși la un moment dat focul părea să capete proporții din cauza materialelor inflamabile din care erau făcute exponatele.  „În jurul orei 17.10, am fost solicitaţi pentru a interveni la un incendiu izbucnit în incinta Dino Parc, din Râşnov. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. De asemenea, a fost alertat şi SVSU Râşnov. Sosite la faţa locului, echipajele operative au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la dinozaur de 10 m”, a transmis ISU Braşov. Datorită intervenţiei prompte a pompierilor, incendiul a fost localizat şi lichidat în cel mai scurt timp posibil.

Detașamentul 2 de Pompieri Brașov a sărbătorit 50 de ani de la înființare

0
Detașamentul 2 de Pompieri Brașov a sărbătorit 50 de ani de la înființare

Detașamentul 2 de Pompieri Brașov a sărbătorit 50 de ani de la înființare

Situat pe strada Berzei nr. 24A din municipiul Brașov, Detașamentul 2 de Pompieri Brașov a fost înființat pe 19 iulie 1974, într-o perioadă de modernizare a Grupului de Pompieri Brașov. Decizia de a înființa această unitate, inițial denumită Compania a III-a de Pompieri, a fost influențată de un incendiu devastator din 3 iulie 1974 la magazia de materiale a halei de montaj general de la întreprinderea Autocamioane Brașov.

Detașamentul acoperă o zonă de intervenție de 640 km pătrați, deservind 2 municipii, 6 comune și 9 sate, cu o populație de peste 190.000 de locuitori. Raionul de intervenție include surse de risc precum obiective industriale periculoase, zone susceptibile la alunecări de teren și incendii forestiere, și riscuri de accidente rutiere și feroviare implicând substanțe periculoase.

Un pas important în salvarea de vieți a fost înființarea SMURD la cele două Detașamente de Pompieri din Brașov, începând cu 5 septembrie 2008. În cei 15 ani de activitate, SMURD a intervenit în zeci de mii de cazuri, salvând numeroase vieți.

Pentru a asigura un răspuns operativ și eficient, s-a operaționalizat Punctul de Lucru Coresi la 5 septembrie 2020, deservind cartierul Tractorul, Cartierul Coresi, Cartierul Triaj și localitățile metropolitane din proximitate. Scopul acestui punct de lucru este salvarea vieților și a bunurilor cetățenilor, reducând semnificativ timpii de reacție.

Detașamentul 2 de Pompieri Brașov este dotat cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială complexă de primă intervenție, o autospecială pentru salvare de la înălțimi, o autospecială de transport pacienți înalt contagioși/victime multiple, o autospecială transport roboți, o autospecială de primă intervenție și comandă, un autocamion de intervenție cu cârlig cu benă și un container tip ABROLL cu 12.000 l de apă, 4 ambulanțe SMURD de tip B2, un microbuz de transport persoane, o barcă de salvare din aluminiu cu motor, o pernă de salvare de la înălțime, un ventilator de mare capacitate și un post medical avansat de tip I.

De la începutul anului 2024, subunitatea a participat la 3423 de intervenții în situații de urgență precum incendii, accidente rutiere și salvări de persoane și animale. În anul 2023, Detașamentul 2 de Pompieri Brașov, împreună cu Punctul de Lucru Coresi, a intervenit în 6326 de misiuni.

Pentru a marca 50 de ani de existență, a avut loc un ceremonial militar și religios pe platoul detașamentului, la care au participat autorități județene și locale, cadre în activitate și rezervă. Detașamentul 2 de Pompieri Brașov a primit o plachetă onorifică pentru a celebra această aniversare.

O nouă sesiune de înscrieri în Programul Rabla Plus

0
O nouă sesiune de înscrieri în Programul Rabla Plus

O nouă sesiune de înscrieri în Programul Rabla Plus începe luni, 22 iulie 2024,

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat joi că luni, 22 iulie 2024, de la ora 10.00, va începe o nouă sesiune de înscrieri pentru persoanele juridice, unitățile administrativ-teritoriale și instituțiile publice în cadrul Programului Rabla Plus.

Detalii și fonduri alocate

Pentru a doua etapă de înscrieri, care se va desfășura între 22 iulie și 18 august 2024, sunt alocate fonduri în valoare de 240.000.000 lei pentru persoanele juridice și 120.000.000 lei pentru unitățile administrativ-teritoriale și instituțiile publice. Înscrierile se vor realiza prin încărcarea documentelor necesare în aplicația informatică, în limita sumelor alocate.

Următoarele sesiuni de înscriere

O a treia sesiune de înscrieri va avea loc între 19 august și 19 septembrie 2024, cu alocări de câte 100.000.000 lei atât pentru persoanele juridice, cât și pentru unitățile administrativ-teritoriale și instituțiile publice. Etapa destinată persoanelor fizice va fi organizată între 19 august și 25 noiembrie 2024, având un buget de 100.000.000 lei.

Beneficiile Programului Rabla Plus

În cadrul Programului Rabla Plus, solicitantul beneficiază de ecotichet la achiziționarea unui autovehicul nou în schimbul predării spre casare a cel puțin unui autovehicul uzat, cu posibilitatea de a preda maximum două autovehicule uzate.

Cuantumul ecotichetului este de:

  • 25.500 lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou pur electric sau cu pilă de combustie cu hidrogen (exceptând motocicletele).
  • 13.000 lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou electric hibrid (exceptând motocicletele), care generează maximum 80 g CO₂/km în sistem WLTP.
  • 13.000 lei pentru achiziționarea unei motociclete electrice.

Ecotichetul se acordă pentru achiziționarea unui autovehicul electric a cărui valoare nu depășește suma de 70.000 euro, cu TVA inclus.

Pentru instituțiile publice și unitățile administrativ-teritoriale, ecotichetul este în cuantum de 120.000 lei la achiziționarea unui autovehicul nou, fără obligația de a preda spre casare un autovehicul uzat, conform precizărilor AFM .

Caz șocant în București: Bărbat prins plimbându-și în căruț  iubita moartă în stare de descompunere

0
Caz șocant în București: Bărbat prins plimbându-și în căruț  iubita moartă în stare de descompunere

Caz șocant în București: Bărbat prins plimbându-și în căruț  iubita moartă în stare de descompunere.

Vineri seară, polițiștii din București au fost alertați de mai mulți trecători cu privire la o scenă incredibilă pe strada Șinei din Sectorul 5 al Capitalei. Un bărbat era observat transportând într-un căruț metalic un cadavru aflat în stare de descompunere.

Poliția Capitalei s-a deplasat imediat la fața locului, unde au identificat bărbatul și au confirmat prezența cadavrului. La interogarea suspectului, acesta a declarat că trupul neînsuflețit aparține fostei sale concubine.

Polițiștii au demarat cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestui caz macabru

Accident grav pe DN1 în Porumbacu de Jos: Două persoane decedate și alți trei răniți grav. Cei 5 sunt brașoveni

0
Accident grav pe DN1 în Porumbacu de Jos

Accident grav pe DN1 în Porumbacu de Jos: Două persoane decedate și alți trei răniți grav. Cei 5 sunt brașoveni

Vineri seară, în jurul orei 23:30, un accident rutier grav s-a produs pe DN1 în localitatea Porumbacu de Jos, implicând un autocamion și un autoturism. Incidentul a avut loc când un TIR, condus de un șofer de 40 de ani din județul Arad, care se deplasa pe direcția Brașov – Sibiu, a intrat pe contrasens și a colizionat frontal cu autoturismul.

În urma impactului, cinci persoane din autoturism, toate din Brașov, au fost afectate. Dintre acestea, patru au rămas încarcerate. Echipele de intervenție au ajuns rapid la fața locului și au demarat manevrele de descarcerare, însă, din păcate, două persoane au fost declarate decedate la fața locului.

Victimele decedate sunt un bărbat de 52 de ani, care era șoferul autoturismului, și soția sa, în vârstă de 50 de ani, aflată pe scaunul din dreapta. Ceilalți doi pasageri, un băiat de 18 ani și o tânără de 17 ani, au fost grav răniți și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Cetate Râșnov a pierdut primul amical al verii

0

Cetate Râșnov a pierdut primul amical al verii

In primul amical al verii, Cetate Râșnov a cedat cu 5-2 (1-1), jocul disputat în deplasare cu Sepsi OSK 2. După o primă repriză încheiată la egalitate, 1-1, râșnovenii au condus cu 2-1, după care covăsnenii  au revenit  și s-au impus cu 5-2! Golurile echipei antrenate de Petre Lucian au fost marcate de Lupan și Ciopo, ultimul din penalty.

Sepsi OSK 2 – Cetate Râșnov 5-2 (1-1)

Au marcat: Câmpeanu, Stanislav -2, Bănță, Veres /  Lupan, Ciopo (pen)
Sepsi OSK 2 : Bartha – Vereguț, Nikula, Folea, Bujdosó, Bena, Cămpeanu,  Grigore, Cenuşă, Ene, Mihoreanu.
Au mai jucat: Niczuly – Bănță, Ghimbovschi, Rusu, Ureche, Coman V., Kocsis, Stanislav, Neamțu, Marin, Veres.
Antrenor: Vali Suciu

Cetate Râșnov: Andrei Dumitru – Balint, David, Ghețu, Voicu – Vîrlan, Toderașcu,  Dumitrovici –  Ghiță, Roșu, Lupan.
Cetate Râșnov (repriza secundă):
Drăghici – Mitroi, Dascălu, Rauță, Mitu-  Sileanu, Ciopo, Nicoloiu – Bogdan Racz,  Radu Matei, Sebastian Racz
Antrenor: Petre Lucian

Tânăr arestat preventiv pentru lovire și alte violențe în Brașov

0
Tânăr arestat preventiv pentru lovire și alte violențe în Brașov

Tânăr arestat preventiv pentru lovire și alte violențe în Brașov.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 4 Poliție investighează un dosar penal în care un bărbat se află în arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea și alte violențe”.

Incidentul a avut loc pe 19 iulie, în jurul orei 05:30, când polițiștii au fost sesizați despre un conflict pe strada Cocorului din municipiul Brașov. La fața locului, au fost identificate patru persoane implicate: trei bărbați și o femeie. În urma verificărilor, s-a constatat că un tânăr de 25 de ani a agresat fizic, cu un obiect contondent, doi bărbați de 43 și 56 de ani și o femeie de 63 de ani, pe fondul unui conflict spontan.

Persoanele vătămate au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Tânărul agresor a fost reținut de polițiști și dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Brașov pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat în fața unui judecător de drepturi și libertăți, care a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Un dosar penal pentru infracțiunea de „lovirea sau alte violențe” a fost întocmit, iar cercetările sunt în desfășurare sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. La finalizarea anchetei, vor fi dispuse măsurile legale.

Antrenorul de genii, multipremiat, prins în flagrant când viola un băiat de 14 ani

0
Antrenorul de genii, multipremiat, prins în flagrant când viola un băiat de 14 ani
Antrenorul de genii, multipremiat, prins în flagrant când viola un băiat de 14 ani

Antrenorul de genii, multipremiat, prins în flagrant când viola un băiat de 14 ani. Bărbatul în vârstă de 39 de ani, care a crescut în centrele Protecției Copilului, s-a remarcat  ca fiind implicat în campanii caritabile și prin faptul că a primit premii internaţionale pentru excelenţă în Educaţie. Inclusiv Premiul de Excelenţă în Educaţie şi Mentorat la IG Award Ceremony, pentru Amias Small School, un proiect prin care copiii speciali se bucură de educaţie.

Este vorba despre Lajos Kristof, recunoscut drept antrenor de genii şi expert în descoperirea şi pregătirea copiilor cu abilităţi excepţionale.  El a fost reţinut acum de poliţiştii din Capitală, după ce a fost prins în flagrant, întreținând relații sexuale cu un băiat  în vârstă de 14 ani. Pe care l-ar fi ademenit cu bani și haine, dar şi alte beneficii, inclusiv telefoane mobile scumpe.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

 

Cod Galben de furtuni în zona Brașov

0
Cod Galben de furtuni în zona Brașov
Cod Galben de furtuni în zona Brașov

Cod Galben de furtuni în zona Brașov. Interval de valabilitate este 20 iulie, ora 15 – 21 iulie, ora 03.00. Județul Brașov va intra în această după-amiază sub atenționare Cod Galben de instabilitate atmosferică accentuată. În Banat, sudul Crișanei, Oltenia, Transilvania și local în Maramureș și în Muntenia vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse cu caracter torențial, intensificări ale vântului și pe arii restrânse vijelii (rafale de 50…70 km/h). Dar și grindină și descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp.
În sud-vestul Transilvaniei vor fi perioade cu averse torențiale intensificări ale vântului. Și pe arii restrânse vijelii (rafale de 70…90 km/h), grindină și descărcări electrice. În intervale scurte de timp (1…3 ore) sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 25…40 l/mp și pe arii restrânse de peste 50…70 l/mp.

SDA Servicii de Depozitare și Arhivare oferă soluții complete și de înaltă calitate pentru depozitarea și consultarea documentelor arhivate, cu respectarea normelor în vigoare și a condițiilor de siguranță impuse prin LEGEA ARHIVELOR NAȚIONALE NR. 16/1996.

Arhivare și depozitare documente în maximă siguranță

Firma dispune de două depozite proprii, situate în București și Brașov, echipate cu spații de arhivare documente și depozitare conform standardelor internaționale. În plus, SDA Servicii de Depozitare și Arhivare oferă servicii complete de arhivare, inclusiv depozitarea documentelor, prelucrarea arhivistică, scanarea documentelor, transportul și distrugerea securizată a acestora.

SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare pune la dispoziția clienților săi spații de depozitare dotate cu sisteme automate de supraveghere video, alarmare și stingere a incendiilor, controlul umidității și microclimatului, pază umană asigurată de echipe specializate 24/24h. De asemenea, soluția software complexă și echipamentele IT de ultimă generație monitorizează în permanență parametrii mediului de depozitare și asigură trasabilitatea, securitatea și integritatea documentelor.

Consultarea rapidă a documentelor arhivate

Documentele pot fi consultate fie în mod electronic – acestea fiind trimise prin e-mail- fie în format fizic la sediul SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare, fie la sediul clientului. În acest ultim caz, documentele sunt expediate pentru consultare prin servicii de curierat sau transport prin flotă proprie cu vehicule specializate și monitorizate prin GPS. În plus, compania oferă sali individuale de consultare documente echipate cu tehnologie de ultimă generație pentru copierea și scanarea documentelor.

SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare are în vedere dezvoltarea continuă și inovația tehnologică pentru a asigura un parteneriat de durată cu clienții săi. Firma are certificat Sistemului de Management al Securității Informației conform standardului internațional SR ISO/IEC 27.001: 2018, fiind de asemenea certificată conform standardelor ISO 9001:2015 – Sistemul de Management al Calității, ISO 14.001: 2016 – Sistemul de Management de Mediu și ISO 45.001:2018 – Sistemul de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale.

Prin certificarea conform standardelor ISO mentionate mai sus, SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare demonstrează preocuparea pentru dezvoltare și inovație tehnologică continuă, precum și angajamentul pentru calitate, mediu, sănătate și securitate ocupatională.

SDA – SERVICII DE DEPOZITARE ȘI ARHIVARE se remarcă prin soluții complete, securizate și accesibile pentru depozitarea și consultarea documentelor arhivate, fiind un partener de încredere pentru orice business care își dorește să aibă acces rapid și sigur la informațiile sale.

De ce sa apelezi la un detectiv particular Iasi ? Pentru ca viata este scurta si nu merita sa te framanti, sa iti faci zile amare si sa nu ajungi la niciun rezultat. Pentru ca un detectiv particular Iasi are experienta, metodologia si gadgeturile necesare pentru a descoperi raspunsurile la intrebarile tale si, uneori, chiar si solutiile.

Esti persoana fizica si o problema cu una sau mai multe necunoscute nu te lasa sa dormi? Apeleaza la un detectiv particular Iasi! Esti o companie si crezi ca cineva iti spioneaza afacerea sau ai o oferta care te intriga? Apeleaza la un detectiv privat Iasi! Esti avocat si clientul tau are nevoie de dovezi? Apeleaza la un detectiv Iasi! Stii zicala “a nu vedea padurea de copaci”? Uneori avem nevoie de o viziune noua, din exterior.

In plus, cautand adevarul de unul singur, mai ales in cazurile personale, esti subiectiv. Un detectiv privat este obiectiv, el nu este afectat emotional de cazul pe care il preia. Ramane mereu focusat pe obiectivul anchetei si pe rezultate.

Salvezi timp si resurse cu un detectiv particular Iasi

Munca de detectiv particular Iasi implica mai mult decat urmarirea suspectilor, implica tactici moderne si o inalta pregatire, inclusiv in investigatie digitala. Astazi, o parte din infractiuni sau actiuni care iti pot aduce prejudicii sunt operate din spatele unui telefon, a unei tablete sau a unui computer. Tocmai de aceea, cu experienta si profesionalismul dobandite in ani de studii si practica, detectivii particulari descopera rapid ADEVARUL.

In plus, tu ramai anonim. Detectivul, care poate fi un barbat sau o femeie, in fuctie de natura cazului, este bine pregatit si va obtine informatii fara ca cei vizati sa banuiasca vreo clipa ceva. Tocmai de aceea este important sa iti alegi un detectiv particular Iasi cu experienta si o conduita profesionala fara cusur.

Care este cea mai buna agentie de detectivi particulari din Iasi?

Raspunsul este simplu. Este aceea care iti rezolva cazul repede si cu tarife onorabile. Indiferent de natura spetei, experienta, reputatia si integritatea sunt cele ma bune unitati de masura.

Keto Diet, Detonic, Alkozeron, Insumed, Clean Vision si Urotrin sunt suplimente alimentare cu rezultate confirmate de clienti.

1. Toate cele de mai sus sunt suplimente alimentare, remedii 100% naturale care au rezultate bune in tratarea diverselor afectiuni cu care cei mai multi dintre noi ne luptam zi de zi.
2. Toate informatiile de care aveti nevoie legate de aceste medicamente organice sunt descrise cu lux de amanunte (prospect, pret, recenzii, formule active) si obiectivitate pe Evonet, un motor de cautare pentru suplimente alimentare, medicamente naturiste si remedii sigure si testate.
3. Sunt suplimente alimentare care pot fi achizitionate din Romania, direct de la distribuitorii autorizati.

Suplimentele alimentare sunt o solutie de intretinere sau tratament usor de administrat si fara efecte negative, fara compusi periculosi, blande, cu efect rapid si de lunga durata. Stresul, anxietatea, lipsa timpului liber, grijile de zi cu zi, lipsa activitatilor sportive, alimentele de proasta calitate sau mult prea procesate s.a.m.d. ne degradeaza fizic si psihic.

Cu vitaminele si mineralele ne-am obisnuit deja, dar se pare ca nu este suficient. Este nevoie de o sustinere mai mare a organismului si asta cu tinte exacte. Tocmai de aceea au aparut suplimente alimentare dedicate unor disfunctionalitati sau unor probleme care pot fi tinute sub control sau pot fi corectate, chiar vindecate.

Evonet aduna in acelasi loc toate informatiile care pot fi de folos pacientilor, celor care cauta solutii alternative la o problema de sanatate, medicilor din diverse ramuri deschisi catre medicamente 100% naturale si tuturor celor care vor sa fie informati.

Va propun o scurta trecere in revista a celor mai apreciate suplimente alimentare, atat din punct de vedere al recenziilor adunate de la pacienti si specialisti cat si din punct de vedere al comenzilor inregistrate de distribuitorii autorizati de producatori.

Keto Diet, capsule pentru slabit

Dieta Keto, datorita eficientei si a unui regim usor de urmat si-a gasit repede adepti. Rezultatele obtinute i-au mobilizat pe cercetatori care au dezvoltat Keto Diet capsule, un supliment alimentar natural care sa ii ajute sa slabeasca pe cei supraponderali sau pe cei care doresc sa renunte la cateva kilograme fara efort.

Conform datelor adunate de Evonet, poti slabi de la cateva kilograme pana la 14-20 de kilograme pe luna. La prima vedere pare foarte mult, utilizatorii povestind de topirea grasimilor rapida dupa ce starea de cetoza se instaleaza in organism.
Obezitatea este un factor de risc din multe puncte de vedere, motiv pentru care orice ajutor este bine-venit.

Detonic, medicament pudra pentru hipertensiune

Foarte multi oameni sunt hipertensivi si asta se datoreaza mediului in care traim si stresului la care suntem supusi zi de zi. Tocmai de aceea, in UK s-au facut studii si s-a recomandat consumul de Detonic persoanelor cu predispozitie la AVC.

Imbunatatirea functiilor cardiace intr-un mod natural este un pas mare atat pentru cercetatori cat si pentru pacietii care pot recurge la acest medicament sub forma de pudra care reduce natural hipertensiunea.

Inca o problema in care pudra naturala Detonic ajuta, este combaterea aparitiei aterosclerozei, medicamentul fiind un aliat de nadejde in curatarea vaselor de sange si oxigenarea excelenta a creierului.

Era si timpul ca cercetarile in domeniu sa scoata la lumina un medicament natural de intretinere a inimii si functiilor ei.

Alkozeron, tratament alcoolism

Vedem foarte des reclame la suplimente alimentare pentru ficat in care este atins si consumul de alcool. Sa recunoastem ca situtia este mai grava decat dramatizarea din reclamele TV si ca era nevoie de un medicament care sa lupte impotriva dependentei e alcool.

Consumul de alcool este o problema atat pentru persoana dependenta cat si pentru cei din jur, mai ales pentru familia consumatorului. Cele mai multe acte de violenta se desfasoara pe sub efectul consumului de alcool, violenta domestica fiind inca o problema care trebuie privita cu maxima seriozitate.

Dependenta este o boala si trebuie tratata ca atare, acesta este motivul pentru care cercetatorii au lucrat ani de zile la o formula terapeutica naturala care sa inhibe pofta de alcool si il ajute ce cel dependent sa scape de acest viciu. Evonet a strans toate datele si recenziile pentru ava informa corect despre Akkozon, medicament care ajuta la tratarea alcoolismului.

Insumed, reduce zaharul din sange

Conform ultimelor statistici Diabetul a devenit o problema de sanatate atat in cazul celor trecuti de prima tinerete cat si in cazul celor mai tineri, chiar si in randul copiilor. Consumul de alimente dulci, sucuri si junk food are si un revers al medaliei, si anume, Diabetul.

Insumed capsule pentru diabet este o solutie naturala si eficienta pentru reducerea nivelului glicemic si pentru normalizarea acestuia. Diabetul poate avea consecinte grave, schimbarea stilului de viata fiind prima masura care este recomandata pacientului suferind sau celui cu glicemia ridicata aproape de valorile acestei afectiuni.

Curele cu Insumed pastile, conform recenziilor adunate de la pacienti, medici in nutritie, diabet si endocrinologie au ajutat multi pacienti cu mentinerea sub control a glicemiei. Insumed poate fi consumat si preventiv de persoanele care au in familie cazuri de diabet, Evonet fiind locul de unde va puteti informa corect.

Clean Vision, medicament pentru vedere

Vederea este inca o functie a organismului nostru greu incercata. Petrecem din ce in ce ai mult timp cu ochii in ecranul telefonului, in monitoare sau privind la TV. Ochii nostri au nevoie de pauze, au nevoie de odihna si somn, altfel veti ajunge sa purtati ochelari.

Medicamentele pe baza de luteina ajuta, iar daca vorbim de suplimente alimentare naturale, cu compusi organici, este si mai bine. Clean Vision capsule pentru ochi actioneaza asupra prediunii aflate la nivelul globilor oculari si sustine vederea de la interior catre exterior.

Imbunatatirea vederii intr-un mod natural si neinvaziv nu poate fi decat o veste buna pentru pacientii cu plobleme de vedere.

Urotrin tablete naturale pentru prostata

Tabletele pentru prostata nu sunt o moda, sunt necesare pentru ca functiile acesteia sa fie complete pentru ca altfel, aceasta problema de ordin medical isi intinde plasa catre partea psihologica si produce dezechilibre pe mai multe planuri. Urotrin tablete pentru prostata este un medicament natural pentru barbati si problemele lor specifice.

Vedem des la TV reclame la tot felul de remedii pentru prostata. Pentru barbati, functionarea prostatei la un nivel optim este direct propotionala cu o viata sexuala normala. Problemele legate de prostata pot duce la erectii slabe, la ejaculari premature si chiar la infertilitate si impotenta.

Urotrin pentru prostatita este destinat barbatilor atat pentru vindecarea inflamatiilor la nivelul aparatului uro-genital cat si pentru imbunatatirea performantelor in viata intima. Pentru orice problema exista o solutie.

Concluzie

Legatura dintre Keto Diet, Detonic, Alkozeron, Insumed, Clean Vision si Urotrin o reprezinta Evonet, site-ul in care se regasesc toate informatiile despre aceste suplimente alimentare. Prospect, pret, recenzii, pareri de pe forumuri, indicatii si contraindicatii, toate pot fi gasite intr-o sursa de incredere: www.evonet.ro.

Noi, brașovenii, suntem obișnuiți cu turiștii, îi vedem la fiecare pas făcut în centru, îi recunoaștem după interesul cu care privesc în jur și după obiectivele aparatelor foto. Orașul abundă de unități de cazare cu 3 și 4 stele, dar mulți turiști preferă cazarea în regim hotelier Brașov.

Citisem într-un articol despre cât de profitabilă este închirierea artamentelor în regim hotelier. Oare chir așa să fie? Oare totul se reduce la profit? Cum rămâne cu toate investiția făcută de proprietar? Cum rămâne cu confortul care de multe ori este peste cel oferit de hoteluri cu multe stele? Cele mai multe apartamente sau garsoniere care sunt oferite spre închiriere în regim hotelier sunt amenajate modern și oferă condiții de lux.

Eu am un apartament mic, motiv pentru care, atunci când îmi vin prietenii din Sibiu sau Timișoara în vizită, caut rapid cazare în regim hotelier care, dacă mă mulțumește pe mine, îi va mulțumi și pe ei. În astfel de momente am descoperit apartamentele Promenada Studios, mai exact studiouri în regim hotelier Brașov.

Lux și bun gust

Eu le-am văzut pozele pe site, dar cum am o coastă împrumutată tocmai de la Toma Necredinciosu’, m-am dus să mă conving. Apartamentele se află într-un bloc nou, aproape de Coresi, lucru care m-a bucurat enorm. E liniște și ai un sentiment de intimitate, apropierea de mall fiind ca bomboana pe colivă.

Fiind un bloc nou, te simți binevenit de la intrare, din casa scării. Intrarea în apartament se face cu cartelă, nu cu cheie. Încă de la primii pași, apartamentul te încânta prin design și calitatea obiectelor folosite. Nici nu știi unde să te uiți prima dată.
Aici sigur este mâna unui designer de interior, îmi dau seama după culori, după obiectele de mobilier, după nuanța lemnlui sau textura tapetului.

Electocasnice hi-tech în bucătărie

Nu cred că se vor omorî prietenii mei cu gătitul, dar eu una nu am așa ceva acasă și îmi doresc. Nu știu câți dintre clienți folosesc plita și cumptorul, dar pentru cei care vor să își gătească ceva în casă, în bucătărie se găsesc toate cele necesare, ba chiar mai mult. Ai cafetieră, ai cană termică, ai vase și ustensile de cea mai bună calitate. Aproape că îți e milă să le folosești.

Camera este open space și ai, pe lângă canapeaua soft, un birou de la care poți lucre oricând. Insula care desparte elegant bucătăria de living, este un mare televizor. Totul este la superlativ.

Dormitor cu parfum de somn ușor

Știi ce nu suport eu la cele mai multe hoteluri? Paturile! Sunt mici și , de cele mai multe ori, au saltelele uzate. La Promenada Studios totul este nou, camerele au început să fie închiriate în regim hotelier în urmă cu câteva luni.
Lenjeria de pat este albă și miroase a proaspăt spălat. Pernele par confortabile, deși nu le-am testat. Draperiile sunt opace, tapetul de bun gust și lumina poate fi reglată.

Baie mare cu produse de igienă

Știți prospapele moi, halatele și papucii de unică folosință de la hoteluri? Sunt și aici, ambalate frumos și așezate elegant. Încă o bilă albă îi dau acestui studio destinat cazării în regim hotelier pentru produsele de igienă din baie. Nici la hoteluri de 4 stele nu am întâlnit o gamă de produse de îngrijire de calitate superioară.

Îmi place totul! Sincer, i-aș lasă pe prietenii mei să stea la mine și eu m-aș muta câteva zile într-unul din apartamentele închiriate în regim hotelier Promenada Studios.

Daca unii dintre noi au intrat intr-un concediu prelungit, altii, pe fondul prezentei virusului pandemic, au muncit mai mult decat oricand si este firesc sa simta nevoia unei pauze, al unui concediu fara a se limita la propriul apartament. Nu stiu in ce masura turismul are portile deschise dar stiu o solutie sigura: inchiriere autorulota Brasov.

Daca locuiesti intr-un oras la munte nu inseamna ca esti in concediu. Oricat de minunat ar fi Brasovul de sarbatori sau in timpul anului, simti nevoia sa evadezi, sa pleci o perioada, sa descoperi un colt de rai uitat de lume sau sa te retragi undeva unde la orele 11 sa nu fii nevoit sa tragi zavoarele.

Eu am descoperit ca pot avea libertatea de a petrece un concediu alaturi de familie daca apelez la o firma care sa imi ofere servicii de inchiriere autorulota Brasov, servicii de calitate si extinse, facilitati multiple si preturi de Romania, nu de Europa.

Care sunt avantajele serviciilor de inchiriere autorulota Brasov?

1. Libertatea de miscare
Daca inchiriezi o autorulota, poti petrece concediul departe de casa si izolat in acelasi timp. Poti campa la marginea unei paduri sau pe malul unui lac si te poti reconecta cu natura, cu cerul si pamantul si nu in ultimul rand, cu familia pe care cu siguranta ai neglijat-o putin din cauza timpului scurt petrecut impreuna.

2. Siguranta
Acum, mai mult decat oricand, datorita numarului tot mai mare de imbolnaviri vrei sa fii in siguranta. Poti campa intr-un loc izolat, departe de orice “picior de om”, fara a fi nevoit sa parcurgi distante mari fata de Brasov.
Daca tot vorbim despre siguranta, permite-mi sa te asigur, din proprie experienta, ca dupa fiecare serviciu de inchiriere autorulota, aceasta este igienizata temeinic, tocmai pentru a oferi siguranta impotriva colectarii de virusuri si bacterii.

3. Facilitati
Daca te numeri printre cei care au nevoie de caldura, curent, de baie si bucatarie cu apa calda, poti sta linistit, vei avea parte de ele 🙂 Vei avea si smart TV pentru emisiunile preferate, frigider si tot ce inseamna o bucatarie echipata modern, doar ca la dimensiuni mai mici. Inchipuie-ti ca ai facut rezervare la un mini hotel cu servicii de self catering accommodation.

Daca vrei sa-ti surprinzi iubita, apeleaza la servicii de inchiriere autorulota Brasov. Ai grija sa pui in frigider cate ceva de ale gurii, un vin bun si cateva dulciuri, fructe si inghetata. Nu va trebuie multe, puteti campa sau opri oriunde are voie si un autoturism, puteti chiar sa va faceti aprovizionarea de la un supermarket aflat in drumurile voastre.

4. Fara program
Un lucru care pe mine ma irita putin la hoteluri si pensiuni este programul. Nu imi plac vacantele in care cineva imi face program de masa sau pentru alte activitati. Vreau sa ma trezesc cand am chef, sa mananc cand am chef si sa imi fac bagajele la plecare fara sa bata cineva la usa mea in ideea in care vrea sa se apuce de curatenie pentru urmatorii turisti cazati.

5. Fara noaptea de Revelion la fereastra
Nu stiu sincer cum va fi noaptea dintre ani. Mai sunt cateva zile pana atunci si lucrurile nu se anunta prea incurajator. Multi dintre noi vom sarbatori in familie, fara uratori, fara vizite la cei dragi, fara prieteni. Ma intristez la simplul gand, nici nu imi mai vine sa scriu.

Daca nu vrei sa fii printre cei care se vor zgai la cer pentru a vedea artificiile, daca nu vrei sa te numeri printre cei care isi vor lipi nasurile de fereastra rece si vor inchina un pahar de sampanie privind la vecinii de vis a vis, fugi in natura. Apeleaza la servicii de inchiriere autorulota Brasov si petrece altfel mini-vacanta de sarbatori. Sper din tot sufletul sa gasesti o autorulota de inchiriat, sunt convinsa ca nu sunt singura care s-a gandit la aceasta posibilitate.

In incheiere nu-mi ramane decat sa iti urez un an mai bun, mai frumos si cu rezultate negative la teste ;).

Acum, mai mult decât oricând cred că ai conștientizat cât de important este să ai un apartament cu 3 camere în Brașov. Punând de cele mai multe ori cheltuielile pentru întreținere deasupra confortului, sau diferența de preț dintre 2 și 3 camere, mulți dintre oamenii aflați în căutarea unui apartament s-au îndreptat către cele cu 2 camere. Până în martie, când mulți dintre noi am fost nevoiți să lucrăm de acasă, nu am înțeles cât de util ar fi fost să avem un apartament cu 3 camere.

Apartamente 3 camere Brașov finalizate și gata de mutare

În contextual pandemiei cu care ne confruntăm acum, o cameră este sală de clasă și o cameră a devenit birou. Dacă ai 2 copii, atunci biroul tău se mută în bucătărie. Mai în glumă, mai în serios, cred că o camera în plus este mai mult decât utilă.

Dacă vorbim însă de apartamente noi, cheltuielile de întreținere de la 2 camere la 3 camere sunt nesemnificative. Nu e târziu să faci pasul nici acum, deja sunt zvonuri că în curând vom lucra iar de acasă. O să zici că multe apartamente se vând în stadiu de proiect și că până te vei muta se va termina și nebunia asta. Ei bine, eu știu din surse sigure că există apartamente cu 3 camere finalizate în Brașov, numai bune să te muți în ele.

Ce dezvoltator imobiliar mai are disponibile pe piața imobiliară apartamente noi cu 3 camere Brașov? Mosaic Residence este cel care îți poate pune la dispoziție apartamente cu 3 camere finalizate chiar în vecinătatea mall-ului Coresi. Și nu orice fel de apartamente, ci unele spațioase, bine compartimentate și izolate pentru cele 5-6 luni de iarnă, câte sunt de obicei în Brașov.

Credibilitatea dezvoltatorului imobiliar trage la cântar

Mosaic Residence nu este la primul bloc construit, așa că, dacă ai nevoie de feedback, ai de unde să-l obții. În plus, apartamentele sunt finisate cu tot ce este mai bun în materie de parchet, gresie, faianță, tâmplărie PVC, uși sau obiecte sanitare. Calitatea nu este doar un cuvânt, ea se vede în materialele folosite și se simte atunci când vine vorba de confort.

Cei mai mulți dintre cunoscuții mei s-au mutat în noile blocuri de lângă Coresi, unii chiar în apartamente construite de Mosaic Residence. Mi-ar fi spus dacă ar fi întâmpinat vreo neplăcere… Dacă vrei și tu să faci acest pas, achiziționează un apartament nou cu 3 camere Brașov, finalizat și finisat, adică la cheie. Lasă în urmă și fără nici un regret micul apartament constuit în “anii de glorie” și mută-te într-un apartament spațios, căduros, modern și bine poziționat.

Birou sau dormitor pentru oaspeți, o cameră în plus înseamnă mai mult confort. Ai multiple avantaje la care aș mai adăuga și faptul că nu mai sunt necesare renovări sau intervenții în următorii ani, asta dacă ai ales un apartament nou în Brașov.

Brazi în ghiveci sau brazi tăiați de Craciun? Iată o întrebare care pe care și-o pun cei care nu sunt interesați de brazii de palstic și preferă naturalul.

Deși este noiembrie, în acest an parcă nici Crăciunul nu se anunța cu același avant ca în anii trecuți. Dacă în alți ani vitrinele magazinelor te orbeau și muzica cu tematică îți zgâria urechile înainte de căderea frunzelor, acum, ca efect secundar al pandemiei, e liniște și pace.

Dragii mei, acum, mai mult decât oricând, avem nevoie de Crăciun, avem nevoie de magie, de speranță și de brad împodobit. Dacă nu sunteți adeptii brazilor artificiali, aveți de ales între brazii gata tăiați și cei în ghiveci. Puteți să vă îndreptați către marile magazine sau direct către o pepinieră Brașov.

Brazi tăiați livrați la domiliu

Chiar și cei care nu erau adepții cumpărăturilor online s-au obișnuit deja cu livrările. Nu știu cum e în alte orase, dar în Brașov , Pepiniera Brazi Argintii livrează coniferele gata tăiate, pe mai multe înălțimi și categorii (economic, standard și premium).

Eu sper din toată inima că astfel, tăierile masive de brazi și molizi sunt reduse sau chiar stopate. Mulți vor spune că nici așa nu e bine, că e o risipă și că obiceiul bradului de Crăciun o crimă împotriva naturii. Personal, eu sunt împotriva plasticului, cei mai mulți brazi artificiali sunt confectionati din plastic și cred că sunt un pericol mult mai mare pentru natură. Fără brad Crăciunul ar fi incomplet…

Brazii crescuți în pepiniere cu scopul de a fi tăiați de Crăciun nu afectează natura, nu implică defrișare, tăiere ilegală și nu au legatură cu fauna. Este drept ca nu vor opri peste noapte tăierile ilegale, dar nici folosirea brazilor artificiali nu va avea acest efect, cei care se ocupă cu astfel de „îndeletniciri” nu sunt activi doar de Crăciun și nu sunt focusați doar pe brazi.

Vorbim despre brazi sau conifere crescute fix cu scopul de a fi tăiate în preajma Crăciunului pentru a împodobi casele celor care își doresc să respecte tradițiile. Achiziționând un brad argintiu sau unul obișnuit de la o pepinieră Brașov veți fi siguri de proveniența acestuia și veți susține o aface locală. Este momentul să avem grijă de cei de lângă noi.

De acasă sau de birou, puteți acum să comandați bradul dorit și pepiniera Brașov Brazi Argintii îl va livra GRATUIT în ziua și la ora stabilită.

Brazi în ghiveci pentru Crăciun

De ceva ani încoace, eu cumpăr câte un braduț în ghiveci și apoi, după sărbători, încep să îmi sun prietenii care stau la casă spre a vedea cine vrea sa îl găzduiască într-o curte pentru restul vieții.

Cred ca soluția brazilor în ghiveci împacă pe toata lumea, nu se taie și apoi nu se aruncă nici un brad. Este dezolant peisajul de după sărbători, o multime de brazi stau aruncați pe langă tomberoanele din oraș. Brazii în ghiveci achizitionați de la pepiniere vin și cu garanția că vor putea fi plantați și vor rezista la temeraturile locale.

Eu sper că ne vom bucura de aceste sărbători și că vom avea parte de bucurii, de familie, de prieteni și de tradiții.