Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Portile istoriei Scoala Cerbul de Aur Diaspora
Casa mea Dialog Contabil Expres Gala Monitorul Expres
Index -> Monitorul Expres -> Prima pagina
Publicitate

Raze care otrăvesc

×

Î
n
c
h
i
d
e

g
a
l
e
r
i
a

f
o
t
o
Publicitate
Dimensiune font:

Autor: » Lucia Gheorghiu, 11.03.2006
* Globul pămîntesc este străbătut de o vastă rețea cosmo-telurică, de niște radiații care vin din adîncul Pămîntului și care ne pot influența viața

Aveți somnul agitat, coșmaruri? Vi se pare că vă merge din rău în mai rău și că nimic din ce vă propuneți nu vă iese așa cum ați dori? În casă, la birou sau la școală ați descoperit niște locuri nefaste, locuri în care plantele se ofilesc inexplicabil, în care durerile se intensifică, iar concentrarea vă scade? S-ar putea ca „de vin㓠să fie așa-numitele radiații Hartmann. Ce sînt ele și cum ne pot influența viața? Astăzi le numim „radiații Hartmann“, după numele celui care le-a descoperit, sau mai bine zis le-a redescoperit, pentru că ele erau cunoscute încă din vremurile străvechi. Oamenii știau că globul pămîntesc este străbătut de o vastă rețea cosmo-telurică, de niște radiații care vin din adîncul Pămîntului. Nu degeaba au construit templele și piramidele în așa fel încît să fie protejate de influența acestor radiații. Deși nu aveau instrumente de măsură ultrasofisticate, oamenii din vechime știau foarte multe lucruri de care noi abia astăzi aflăm. Pentru că rețeaua H este peste tot, nu prea putem să o evităm. Tot ce putem face este să ne ferim să stăm prea mult timp în nodurile rețelei.

Cum arată rețeaua Hartmann?

Să ne imaginăm niște ziduri verticale foarte înalte care se înalță din sol. Aceste ziduri vibratorii radioactive se întind pe direcția nord-sud din doi în doi metri, iar pe direcția est-vest din 2,5 în 2,5 metri. Grosimea acestor ziduri verticale - să le numim „linii Hartmann“- variază între 16 și 20 cm. Liniile nord-sud se intersectează cu liniile est-vest, iar punctele de intersecție se numesc „noduri“. Rețeaua se strînge și se alungește pe măsură ce ne apropiem de poli. Este ca și cum am lua globul pămîntesc și am desena pe el meridianele și paralelele - acele linii imaginare pe care le trasăm la geografie - doar că mult mai dese. Adică meridianele din doi în doi metri, iar paralelele din 2,5 în 2,5 m. Apoi, pe aceste linii am construi niște ziduri foarte înalte. Am obține astfel o rețea. Cam așa arată intuitiv rețeaua Hartmann, doar că este invizibilă.

Cum a fost descoperită rețeaua Hartmann?

Rețeaua H a fost descoperită printr-o pură întîmplare. Doctorul Ernst Hartmann a observat că șoarecii (pe care probabil îi folosea în experiențele de laborator) aflați într-o încăpere, stăteau grupați după direcția liniilor și nodurilor unei rețele. Uniformitatea acestui amplasament l-a pus pe gînduri. Fiind înconjurat de medici și fizicieni, el a studiat fenomenul și a ajuns la niște concluzii interesante.

Cum sînt generate radiațiile Hartmann?

Mecanismul prin care este generată rețeaua H este încă necunoscut de oamenii de știință. Probabil că ea apare în urma unor interferențe între cîmpuri, dar de ce natură or fi acestea nu se știe, este doar o simplă ipoteză. Nici despre gravitație nu știm încă prea multe lucruri. Știm doar că există un cîmp gravitațional, dar nimeni nu a măsurat vreodată undele gravitaționale. Dacă ele chiar există, nu aparțin spectrului electromagnetic și nu pot fi măsurate cu aparatele de care dispunem în prezent. Cam la fel stă situația cu radiațiile Hartmann. Ele sînt menționate chiar în tratate de fizică serioase, cu specificația că nu se știu prea multe lucruri despre ele.

Cum depistăm liniile și nodurile Hartmann?

Radiațiile H nu sînt de natură electromagnetică și nu pot fi măsurate cu aparate obișnuite. Le putem pune în evidență doar prin măsurări radiestezice. Folosind radiestezia, adică facultatea de a percepe radiațiile electromagnetice, putem depista liniile și nodurile H, dar putem măsura și intensitatea radiațiilor H. Radiestezia este o practică străveche de mii de ani. Nu i s-a găsit încă o explicație științifică, dar ea funcționează. Prin măsurători radiestezice, folosind o simplă ansă sau pur și simplu două bețe sau vergele (materialul din care sînt făcute nu are nici o importanță), se determină locurile unde se găsesc izvoare subterane și pot fi săpate fîntîni. Fîntînarii se folosesc de mii de ani de radiestezie în meseria lor. Este doar un exemplu din multe altele. Radiestezia este un fel de „magie“ la îndemîna oricui, care poate fi aplicată în aproape orice domeniu. Deși este atît de utilă, nu se știe de ce nu este folosită pe scară largă. Probabil pentru că nu poate fi explicată încă de știința actuală.

Ce efecte au radiațiile Hartmann asupra ființelor?

Cînd spunem „radiații Hartmann“ nu vă gîndiți că al doilea Cernobîl a venit peste noi. Nu e vorba de ceva la fel de nociv ca emisiile radioactive ce însoțesc reacțiile de fisiune nucleară. Există și o serie de radiații (cum ar fi cele luminoase sau calorice) care nu sînt în general periculoase. Rețeaua H traversează întreagă suprafață a pămîntului, toate solurile, toate locuințele, producînd perturbări. Majoritatea ființelor vii suferă influențe nocive dacă sînt plasate pe liniile H, dar mai ales în dreptul unui nod H. În ochiurile rețelei nu se simte nici un fel de influență. Cei care au studiat aceste radiații H au ajuns la concluzia că ele sînt patogene. Adică produc diferite boli la oameni și animale, dacă influența radiațiilor este de lungă durată (luni, ani). Plantele plasate pe liniile sau nodurile H se ofilesc. Singurele animale despre care se știe că se simt bine - și de aceea se așază de bunăvoie mai ales în nodurile rețelei - sînt pisicile și șoarecii.

Piramida lui Keops și radiațiile H

• Rețeaua H era cunoscută în timpuri de demult și oamenii își alegeau cu grijă locurile unde cultivau plante, creșteau animale sau construiau ceva. Evitau zonele cu anomalii folosindu-se de instinctul păsărilor, animalelor sau de măsurători radiestezice. Mai ales dacă era vorba de o construcție importantă, cum ar fi un templu, nu numai locul era ales cu grijă, ci și data construcției. Ea era stabilită în urma unor studii astrologice, pentru a se vedea care erau influențele cosmice la care urma să fie supusă construcția. Omul zilelor noastre, tributar modului de gîndire rațional și mai ales „științific“, va zice că astea sînt simple aiureli. Dar practica dovedește că nu este așa. De pildă, piramida lui Keops. Prin măsurători radiestezice s-a determinat că rețeaua H cade la periferia piramidei, iar în interior cadrilajul teluric lipsește, ca împins în afară. Templul se află deci într-un spațiu ecranat de efectele radiațiilor H.

Cum ne apărăm de efectul radiațiilor H?

• Este de dorit să plasăm patul în încăpere, astfel încît locul unde se află perna, și deci capul nostru, să nu fie chiar pe un nod Hartmann. În acest loc petrecem cîteva ore în fiecare noapte și ne putem expune fără să știm unor perturbări energetice, datorate radiațiilor Hartmann, care pot duce la somn agitat, coșmaruri, boli cronice și chiar cancer. Nu înseamnă că toate persoanele care dorm în dreptul unui astfel de nod se îmbolnăvesc. Asta depinde pînă la urmă și de rezistența organismului fiecăruia. În această privință stau mărturie relatările unor medici care au consultat pacienți la domiciliu și aveau idee despre radiațiile Hartmann. Aceștia au observat că incidența bolilor era mai mare la pacienții care aveau patul plasat într-un astfel de nod. Dacă ești la școală și stai un an sau mai mulți într-o bancă ce este chiar în dreptul unui nod H, probabil că vei da randament scăzut, vei avea memoria mai slabă și nu vei putea să te concentrezi prea bine. Cei care au studiat terapia cu ajutorul cristalelor sînt de părere că dacă plasăm mai multe bucăți de cuarț în încăpere, pe care le spălăm periodic cu apă, reușim să mai reducem din efectul dăunător al radiațiilor Hartmann.

Ce amplifică efectul radiațiilor H?

• Faliile geologice, peșterile, filoanele minerale etc. cresc efectele nocive ale rețelei H asupra ființelor vii. Și cîmpurile de natură electro-magnetică sînt susceptibile să crească activitatea rețelei H. De aceea probabil influența radiațiilor H este crescută în apropierea blocurilor de alimentare electrică de înaltă tensiune sau de transformatoare. Este posibil ca în anumite zone ale Bucureștiului rețeaua H să fie mai amplificată decît de obicei.
Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit și de prietenii tăi!
Comentarii:Articole la Prima pagina
Spatiu publicitarMinim 100.000 afisari lunar.


Pentru detalii contactati telefonic
departamentul marketing al
Monitorul Expres la
0731.018.277 sau 0268.543.316.
Cumpără aici ziarul complet în format PDF
Ultimele stiri
 • ➤ Life


  Românii au început să vândă ,,cenușă de la incendiul de la Notre-Dame“


  Azi 16:15
 • ➤ National


  Estimări ale PE la europarlamentare în România: PNL - 9 mandate, PSD - 8, Alianța USR-PLUS - 6


  Azi 15:06
 • ➤ Local


  Brașov: Stația de taxi de la Livadă se mută După Ziduri


  Azi 14:29
 • ➤ Local


  Brașovenii sunt invitați la un concert de fanfară în Piața Unirii


  Azi 13:49
 • ➤ Sport


  Până la sfârșitul lunii


  Primăria Brașov semnează contractul de proiectare a Sălii Polivalente /În 2020 începe construcția


  Azi 13:19
 • ➤ Sport


  Un nou apel pentru salvarea clubului


  ACS SR Brașov. Stîngă, Toader și Marin au prefațat meciul cu ACSO Filiași


  Azi 10:47
 • ➤ Prima pagina


  Pietonal nou în Răcădău


  Azi 09:14
 • ➤ Eveniment


  Parteneriat cu SC Distribuție Electrica Transilvania Sud SA


  Încă o clasă de învățământ dual la Colegiul Tehnic „Mircea Cristea“


  Azi 09:10
 • ➤ Eveniment


  Roboți pentru sterilizarea secțiilor din Spitalul Făgăraș


  Azi 09:07
 • ➤ Eveniment


  Impozite mai mari pentru proprietarii de clădiri nerezidențiale


  Azi 09:06
 • ➤ Actualitate


  Să mâncăm mai sănătos


  Fără taxe pentru producători în Piața Star


  Azi 09:02
 • ➤ Actualitate


  CFR suplimentează de Paști trenurile și reduce prețul biletelor spre Marea Neagră


  Azi 08:58
 • ➤ National


  CEx PSD a votat dorința liderului absolut


  Dragnea l-a debarcat pe Tudorel Toader


  Azi 08:47
 • ➤ National


  Alianța 2020 USR PLUS, ținta unei campanii de dezinformare prin „pliante otrăvite“


  Azi 08:41
 • ➤ Life


  Excentricități


  Iulia Albu i-a făcut cocoșului cont de Instagram


  Azi 08:36
 • ➤ Life


  Ronan Keating, spectacol exclusivist în Poiana Brașov


  Azi 08:33
 • ➤ Life


  Nicoleta Luciu, două luni de dietă cu salate


  Azi 08:32
 • ➤ Life


  Sanda Țăranu, operată de urgență


  Azi 08:30
 • ➤ Cititori


  Este bine să știți


  Remedii pentru stoparea instalării diabetului zaharat


  Azi 08:24
 • ➤ Sport


  SPORT FLASH


  Azi 08:22
 • ➤ Sport


  Burleanu anunță că fotbalul românesc riscă dezastrul!


  Azi 08:19
 • ➤ Sport


  „Premiați“


  „Chiolhanuri“ marca FRF


  Azi 08:16
 • ➤ Sport


  Olimpia CSU Brașov, în careul de ași al LNBF


  Azi 08:12
 • ➤ Sport


  Corona Brașov, la doi pași de titlul de campioană


  Azi 08:10
 • ➤ Sport


  Numire


  Adrian Hârlab revine în fotbalul brașovean


  Azi 08:04
 • ➤ National


  Viorica Dăncilă a impus în CEX remanierea guvernamentală, dar Dragnea are alt plan


  17.04.2019
 • ➤ National


  BEC a stabilit ordinea pe buletinele de vot la europarlamentare: PSD și Alianța USR-PLUS, pe primele poziții


  17.04.2019
 • ➤ Local


  Tâlhărit în parcarea unui centru comercial


  17.04.2019
 • ➤ National


  Alianța USR-PLUS îi cere lui Iohannis să refuze numirea lui Nicolicea la Justiție


  17.04.2019
 • ➤ Eveniment


  POLIȚIA BRAȘOV


  Siguranța la școală și în vacanță a copiilor


  17.04.2019
 • ➤ National


  Secretele din CV-ul lui Eugen Nicolicea, susținut de PSD pentru Justiție: unde a făcut Facultatea de Drept și cum a obținut certificatul de revoluționar


  17.04.2019
 • ➤ National


  Eugen Nicolicea este propus de PSD la Justiție, în locul lui Toader


  17.04.2019
 • ➤ National


  PSD a votat debarcarea lui Tudorel Toader


  17.04.2019
 • ➤ National


  Emilia Șercan, jurnalist: Am fost amenințată cu moartea


  17.04.2019
 • ➤ National


  Asociația foștilor deținuți politici din Sibiu susține că legitimația lui Ion Muntean,trimis de PSD la negocierile cu Iohannis, a fost eliberată în fals


  17.04.2019
 • ➤ Local


  Judecătoria Brașov


  SOMAȚIE


  17.04.2019
 • ➤ Local


  Judecătoria Brașov


  SOMAȚIE


  17.04.2019
 • ➤ Local


  Judecătoria Brașov


  SOMAȚIE


  17.04.2019
 • ➤ Local


  Judecătoria Brașov


  SOMAȚIE


  17.04.2019
 • ➤ Local


  Judecătoria Brașov


  SOMAȚIE


  17.04.2019
 • ➤ Local


  Judecătoria Brașov


  SOMAȚIE


  17.04.2019
 • ➤ Local


  Judecătoria Brașov


  SOMAȚIE


  17.04.2019
 • ➤ Prima pagina


  Încă 18 luni de șantier la Urgențe


  17.04.2019
 • ➤ Eveniment


  Concurs de protecție civilă pentru elevi


  17.04.2019
 • ➤ Eveniment


  Față nouă până în 2020


  Spitalul Județean renunță la cinci săli de operații


  17.04.2019
 • ➤ Eveniment


  RIAL se extinde și caută angajați


  17.04.2019
 • ➤ Actualitate


  Ridicată din propria cenușă


  330 de ani de când a ars Biserica Sf. Maria, renăscută Biserica Neagră


  17.04.2019
 • ➤ Actualitate


  O singură ofertă pentru modernizarea „Drumului de sub munte“


  17.04.2019
 • ➤ Actualitate


  De unde cumpărăm miei de Paști


  17.04.2019
 • ➤ Actualitate


  Liberalii ies la curățenie în Bartolomeu


  17.04.2019
 • Cele mai noi articole
  Articolul anterior


  Mingea e la fete

  Articolul următor


  Distrigaz calcă pe lege

  Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
  (Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
  Siteuri partenere:
  AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
  | | |
  © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 27.158 milisecunde, încărcat în milisecunde