Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Portile istoriei Scoala Cerbul de Aur Diaspora
Casa mea Dialog Contabil Expres Gala Monitorul Expres
Index -> Monitorul Expres -> Prima pagina
Publicitate

Raze care otrăvesc

×

Î
n
c
h
i
d
e

g
a
l
e
r
i
a

f
o
t
o
Publicitate
Dimensiune font:

Autor: » Lucia Gheorghiu, 11.03.2006
* Globul pămîntesc este străbătut de o vastă rețea cosmo-telurică, de niște radiații care vin din adîncul Pămîntului și care ne pot influența viața

Aveți somnul agitat, coșmaruri? Vi se pare că vă merge din rău în mai rău și că nimic din ce vă propuneți nu vă iese așa cum ați dori? În casă, la birou sau la școală ați descoperit niște locuri nefaste, locuri în care plantele se ofilesc inexplicabil, în care durerile se intensifică, iar concentrarea vă scade? S-ar putea ca „de vin㓠să fie așa-numitele radiații Hartmann. Ce sînt ele și cum ne pot influența viața? Astăzi le numim „radiații Hartmann“, după numele celui care le-a descoperit, sau mai bine zis le-a redescoperit, pentru că ele erau cunoscute încă din vremurile străvechi. Oamenii știau că globul pămîntesc este străbătut de o vastă rețea cosmo-telurică, de niște radiații care vin din adîncul Pămîntului. Nu degeaba au construit templele și piramidele în așa fel încît să fie protejate de influența acestor radiații. Deși nu aveau instrumente de măsură ultrasofisticate, oamenii din vechime știau foarte multe lucruri de care noi abia astăzi aflăm. Pentru că rețeaua H este peste tot, nu prea putem să o evităm. Tot ce putem face este să ne ferim să stăm prea mult timp în nodurile rețelei.

Cum arată rețeaua Hartmann?

Să ne imaginăm niște ziduri verticale foarte înalte care se înalță din sol. Aceste ziduri vibratorii radioactive se întind pe direcția nord-sud din doi în doi metri, iar pe direcția est-vest din 2,5 în 2,5 metri. Grosimea acestor ziduri verticale - să le numim „linii Hartmann“- variază între 16 și 20 cm. Liniile nord-sud se intersectează cu liniile est-vest, iar punctele de intersecție se numesc „noduri“. Rețeaua se strînge și se alungește pe măsură ce ne apropiem de poli. Este ca și cum am lua globul pămîntesc și am desena pe el meridianele și paralelele - acele linii imaginare pe care le trasăm la geografie - doar că mult mai dese. Adică meridianele din doi în doi metri, iar paralelele din 2,5 în 2,5 m. Apoi, pe aceste linii am construi niște ziduri foarte înalte. Am obține astfel o rețea. Cam așa arată intuitiv rețeaua Hartmann, doar că este invizibilă.

Cum a fost descoperită rețeaua Hartmann?

Rețeaua H a fost descoperită printr-o pură întîmplare. Doctorul Ernst Hartmann a observat că șoarecii (pe care probabil îi folosea în experiențele de laborator) aflați într-o încăpere, stăteau grupați după direcția liniilor și nodurilor unei rețele. Uniformitatea acestui amplasament l-a pus pe gînduri. Fiind înconjurat de medici și fizicieni, el a studiat fenomenul și a ajuns la niște concluzii interesante.

Cum sînt generate radiațiile Hartmann?

Mecanismul prin care este generată rețeaua H este încă necunoscut de oamenii de știință. Probabil că ea apare în urma unor interferențe între cîmpuri, dar de ce natură or fi acestea nu se știe, este doar o simplă ipoteză. Nici despre gravitație nu știm încă prea multe lucruri. Știm doar că există un cîmp gravitațional, dar nimeni nu a măsurat vreodată undele gravitaționale. Dacă ele chiar există, nu aparțin spectrului electromagnetic și nu pot fi măsurate cu aparatele de care dispunem în prezent. Cam la fel stă situația cu radiațiile Hartmann. Ele sînt menționate chiar în tratate de fizică serioase, cu specificația că nu se știu prea multe lucruri despre ele.

Cum depistăm liniile și nodurile Hartmann?

Radiațiile H nu sînt de natură electromagnetică și nu pot fi măsurate cu aparate obișnuite. Le putem pune în evidență doar prin măsurări radiestezice. Folosind radiestezia, adică facultatea de a percepe radiațiile electromagnetice, putem depista liniile și nodurile H, dar putem măsura și intensitatea radiațiilor H. Radiestezia este o practică străveche de mii de ani. Nu i s-a găsit încă o explicație științifică, dar ea funcționează. Prin măsurători radiestezice, folosind o simplă ansă sau pur și simplu două bețe sau vergele (materialul din care sînt făcute nu are nici o importanță), se determină locurile unde se găsesc izvoare subterane și pot fi săpate fîntîni. Fîntînarii se folosesc de mii de ani de radiestezie în meseria lor. Este doar un exemplu din multe altele. Radiestezia este un fel de „magie“ la îndemîna oricui, care poate fi aplicată în aproape orice domeniu. Deși este atît de utilă, nu se știe de ce nu este folosită pe scară largă. Probabil pentru că nu poate fi explicată încă de știința actuală.

Ce efecte au radiațiile Hartmann asupra ființelor?

Cînd spunem „radiații Hartmann“ nu vă gîndiți că al doilea Cernobîl a venit peste noi. Nu e vorba de ceva la fel de nociv ca emisiile radioactive ce însoțesc reacțiile de fisiune nucleară. Există și o serie de radiații (cum ar fi cele luminoase sau calorice) care nu sînt în general periculoase. Rețeaua H traversează întreagă suprafață a pămîntului, toate solurile, toate locuințele, producînd perturbări. Majoritatea ființelor vii suferă influențe nocive dacă sînt plasate pe liniile H, dar mai ales în dreptul unui nod H. În ochiurile rețelei nu se simte nici un fel de influență. Cei care au studiat aceste radiații H au ajuns la concluzia că ele sînt patogene. Adică produc diferite boli la oameni și animale, dacă influența radiațiilor este de lungă durată (luni, ani). Plantele plasate pe liniile sau nodurile H se ofilesc. Singurele animale despre care se știe că se simt bine - și de aceea se așază de bunăvoie mai ales în nodurile rețelei - sînt pisicile și șoarecii.

Piramida lui Keops și radiațiile H

• Rețeaua H era cunoscută în timpuri de demult și oamenii își alegeau cu grijă locurile unde cultivau plante, creșteau animale sau construiau ceva. Evitau zonele cu anomalii folosindu-se de instinctul păsărilor, animalelor sau de măsurători radiestezice. Mai ales dacă era vorba de o construcție importantă, cum ar fi un templu, nu numai locul era ales cu grijă, ci și data construcției. Ea era stabilită în urma unor studii astrologice, pentru a se vedea care erau influențele cosmice la care urma să fie supusă construcția. Omul zilelor noastre, tributar modului de gîndire rațional și mai ales „științific“, va zice că astea sînt simple aiureli. Dar practica dovedește că nu este așa. De pildă, piramida lui Keops. Prin măsurători radiestezice s-a determinat că rețeaua H cade la periferia piramidei, iar în interior cadrilajul teluric lipsește, ca împins în afară. Templul se află deci într-un spațiu ecranat de efectele radiațiilor H.

Cum ne apărăm de efectul radiațiilor H?

• Este de dorit să plasăm patul în încăpere, astfel încît locul unde se află perna, și deci capul nostru, să nu fie chiar pe un nod Hartmann. În acest loc petrecem cîteva ore în fiecare noapte și ne putem expune fără să știm unor perturbări energetice, datorate radiațiilor Hartmann, care pot duce la somn agitat, coșmaruri, boli cronice și chiar cancer. Nu înseamnă că toate persoanele care dorm în dreptul unui astfel de nod se îmbolnăvesc. Asta depinde pînă la urmă și de rezistența organismului fiecăruia. În această privință stau mărturie relatările unor medici care au consultat pacienți la domiciliu și aveau idee despre radiațiile Hartmann. Aceștia au observat că incidența bolilor era mai mare la pacienții care aveau patul plasat într-un astfel de nod. Dacă ești la școală și stai un an sau mai mulți într-o bancă ce este chiar în dreptul unui nod H, probabil că vei da randament scăzut, vei avea memoria mai slabă și nu vei putea să te concentrezi prea bine. Cei care au studiat terapia cu ajutorul cristalelor sînt de părere că dacă plasăm mai multe bucăți de cuarț în încăpere, pe care le spălăm periodic cu apă, reușim să mai reducem din efectul dăunător al radiațiilor Hartmann.

Ce amplifică efectul radiațiilor H?

• Faliile geologice, peșterile, filoanele minerale etc. cresc efectele nocive ale rețelei H asupra ființelor vii. Și cîmpurile de natură electro-magnetică sînt susceptibile să crească activitatea rețelei H. De aceea probabil influența radiațiilor H este crescută în apropierea blocurilor de alimentare electrică de înaltă tensiune sau de transformatoare. Este posibil ca în anumite zone ale Bucureștiului rețeaua H să fie mai amplificată decît de obicei.
Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit și de prietenii tăi!
Comentarii:Articole la Prima pagina
Spatiu publicitarMinim 100.000 afisari lunar.


Pentru detalii contactati telefonic
departamentul marketing al
Monitorul Expres la
0731.018.277 sau 0268.543.316.
Cumpără aici ziarul complet în format PDF
Ultimele stiri
 • ➤ Local


  Ronan Keating, primul pasager pe aeroportul Brașov


  24.08.2019
 • ➤ Economic


  Eugen Teodorovici le-a cerut PSD-iștilor să îi aplaude în picioare pe cei un milion de bugetari


  24.08.2019
 • ➤ Local


  Un șarpe, în raftul cu roșii la Kaufland, în Sfântu Gheorghe


  24.08.2019
 • ➤ Local


  O americancă a avut un accident pe Tâmpa


  24.08.2019
 • ➤ Local


  Cerbul de Aur rămâne fără telespectatori


  24.08.2019
 • ➤ National


  Două asociații ale magistraților îi solicită lui Klaus Iohannis să nu aprobe numirea judecătoarei Dana Gârbovan în funcția de ministru al Justiției


  24.08.2019
 • ➤ Local


  Ana Birchall, dată afară de la Ministerul Justiției pentru că a vrut să desființeze SS. Noul ministru, Dana Gârbovan


  23.08.2019
 • ➤ Local


  Ultima defilare de 23 August din Brașov


  23.08.2019
 • ➤ Cititori


  4 sfaturi care te ajută să faci cele mai potrivite alegeri când vine vorba de haine pentru bebeluși!


  23.08.2019
 • ➤ Prima pagina


  Agresor cu un cuțit în mână, prins de jandarmi seara trecută pe str. 13 Decembrie


  23.08.2019
 • ➤ Life


  Zgârie nori


  Top 10 cele mai înalte clădiri din lume


  23.08.2019
 • ➤ Life


  Trenduri


  Ce culori purtăm în toamna asta


  23.08.2019
 • ➤ Life


  Duel nobil


  Prăjitura „Ducesa”


  23.08.2019
 • ➤ Life


  Cu un minimum de efort


  Papagalii pot lua decizii economice complexe ca să facă profit


  23.08.2019
 • ➤ Life


  Mereu regină


  Madonna a dat o petrecere nebună la 61 de ani


  23.08.2019
 • ➤ Life


  Gyorfi se ține bine alergând în zori


  23.08.2019
 • ➤ Life


  Nu și-a încheiat socotelile


  Columbeanu i-a intentat proces Monicăi Gabor


  23.08.2019
 • ➤ Life


  Viața ca un film


  Marea dragoste a lui Vivien Leigh


  23.08.2019
 • ➤ Prima pagina


  Primăria face fețe fețe


  23.08.2019
 • ➤ Eveniment


  Show în Piața Sfatului


  Vânătorii de Cerb ochesc a doua oară


  23.08.2019
 • ➤ Eveniment


  Un pas bun pe șantierul Aeroportului Brașov


  23.08.2019
 • ➤ Eveniment


  Spitalul Județean Brașov va avea un centru de prelevare de organe, din 15 septembrie


  23.08.2019
 • ➤ Eveniment


  Încă un director din pepiniera PSD


  23.08.2019
 • ➤ National


  Modificări legislative după cazul Caracal


  Ministerul Justiției propune pedepse mai mari pentru răpire


  23.08.2019
 • ➤ National


  Copiii români, hărțuiți în școlile din Marea Britanie


  23.08.2019
 • ➤ National


  Pe cine va pune PSD la Ministerul Educației


  23.08.2019
 • ➤ Week-end


  Unde ieșim


  Invitații de weekend


  23.08.2019
 • ➤ Life


  Un shooting spectaculos


  Inna arată tot


  23.08.2019
 • ➤ Life


  Surorile Aziz din România i-au dat gata pe libanezi


  23.08.2019
 • ➤ Life


  Anda Adam, într-un minuscul costum de baie


  23.08.2019
 • ➤ Life


  Andreea Bălan își selectează nuntașii după look


  23.08.2019
 • ➤ Cititori


  Monitorul Expres răspunde la „întrebarea cititorului“


  Pentru ce tipuri de lucrări NU ai nevoie de autorizație de construire?


  23.08.2019
 • ➤ Cititori


  Este bine să știți


  Leacuri din medicina populară


  23.08.2019
 • ➤ Sport


  SPORT FLASH


  23.08.2019
 • ➤ Sport


  Start de sezon în Liga 4 Brașov


  23.08.2019
 • ➤ Sport


  Liga3, ediția 2019-2020


  Programul turului Seriei a 3-a


  23.08.2019
 • ➤ Sport


  Începe Liga a 3-a! ACS SR Brașov și Cetate Râșnov, start dificil


  23.08.2019
 • ➤ Sport


  „Fotbalul este hobby-ul meu“


  ACS SR Brașov, cu Mitroi în frunte


  23.08.2019
 • ➤ Sport


  Surpriză totală în Liga I / Victor Pițurcă este noul manager al Universității Craiova!


  22.08.2019
 • ➤ Local


  Festivalul Pescăresc ,,Delta din Carpați - Doripesco“, la lacul Noua din Brașov


  22.08.2019

 • Ioan Naghi, director tehnic la ACS SR Brașov | Echipa va avea patru antrenori!


  22.08.2019
 • ➤ Prima pagina


  Start pentru Terminalul Aeroportului


  22.08.2019
 • ➤ Eveniment


  La admiterea 2019


  Universitatea Transilvania acordă 30 de burse doctorale


  22.08.2019
 • ➤ Eveniment


  Show de excepție la herghelia de la Sâmbăta de Jos


  22.08.2019
 • ➤ Eveniment


  Angajatele de la Protecția Consumatorului nu mai au voie decolteu și fustă mini


  22.08.2019
 • ➤ Actualitate


  Începe ediția 19, din 2019


  „Cerbul de Aur“ este din nou în Piața Sfatului


  22.08.2019
 • ➤ National


  Ce a primit Iohannis de la Donald Trump


  „Make România great again!“


  22.08.2019
 • ➤ Life


  Mereu frumoasă, dar și cu muncă


  Ce este fericirea pentru Catrinel Menghia


  22.08.2019
 • ➤ Life


  Bobby Păunescu a cucerit-o pe sexoasa Alyssa Arce?


  22.08.2019
 • ➤ Life


  Corina Chiriac repetă de zor pentru show-ul de la Cerb


  22.08.2019
 • Cele mai noi articole
  Articolul anterior


  Mingea e la fete

  Articolul următor


  Distrigaz calcă pe lege

  Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
  (Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
  Siteuri partenere:
  AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
  | | |
  © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 19.551 milisecunde, încărcat în milisecunde