Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Portile istoriei Scoala Cerbul de Aur Diaspora
Casa mea Dialog Contabil Expres Gala Monitorul Expres
Index -> Monitorul Expres -> Prima pagina
Publicitate

Raze care otrăvesc

×

Î
n
c
h
i
d
e

g
a
l
e
r
i
a

f
o
t
o
Publicitate
Dimensiune font:

Autor: » Lucia Gheorghiu, 11.03.2006
* Globul pămîntesc este străbătut de o vastă rețea cosmo-telurică, de niște radiații care vin din adîncul Pămîntului și care ne pot influența viața

Aveți somnul agitat, coșmaruri? Vi se pare că vă merge din rău în mai rău și că nimic din ce vă propuneți nu vă iese așa cum ați dori? În casă, la birou sau la școală ați descoperit niște locuri nefaste, locuri în care plantele se ofilesc inexplicabil, în care durerile se intensifică, iar concentrarea vă scade? S-ar putea ca „de vin㓠să fie așa-numitele radiații Hartmann. Ce sînt ele și cum ne pot influența viața? Astăzi le numim „radiații Hartmann“, după numele celui care le-a descoperit, sau mai bine zis le-a redescoperit, pentru că ele erau cunoscute încă din vremurile străvechi. Oamenii știau că globul pămîntesc este străbătut de o vastă rețea cosmo-telurică, de niște radiații care vin din adîncul Pămîntului. Nu degeaba au construit templele și piramidele în așa fel încît să fie protejate de influența acestor radiații. Deși nu aveau instrumente de măsură ultrasofisticate, oamenii din vechime știau foarte multe lucruri de care noi abia astăzi aflăm. Pentru că rețeaua H este peste tot, nu prea putem să o evităm. Tot ce putem face este să ne ferim să stăm prea mult timp în nodurile rețelei.

Cum arată rețeaua Hartmann?

Să ne imaginăm niște ziduri verticale foarte înalte care se înalță din sol. Aceste ziduri vibratorii radioactive se întind pe direcția nord-sud din doi în doi metri, iar pe direcția est-vest din 2,5 în 2,5 metri. Grosimea acestor ziduri verticale - să le numim „linii Hartmann“- variază între 16 și 20 cm. Liniile nord-sud se intersectează cu liniile est-vest, iar punctele de intersecție se numesc „noduri“. Rețeaua se strînge și se alungește pe măsură ce ne apropiem de poli. Este ca și cum am lua globul pămîntesc și am desena pe el meridianele și paralelele - acele linii imaginare pe care le trasăm la geografie - doar că mult mai dese. Adică meridianele din doi în doi metri, iar paralelele din 2,5 în 2,5 m. Apoi, pe aceste linii am construi niște ziduri foarte înalte. Am obține astfel o rețea. Cam așa arată intuitiv rețeaua Hartmann, doar că este invizibilă.

Cum a fost descoperită rețeaua Hartmann?

Rețeaua H a fost descoperită printr-o pură întîmplare. Doctorul Ernst Hartmann a observat că șoarecii (pe care probabil îi folosea în experiențele de laborator) aflați într-o încăpere, stăteau grupați după direcția liniilor și nodurilor unei rețele. Uniformitatea acestui amplasament l-a pus pe gînduri. Fiind înconjurat de medici și fizicieni, el a studiat fenomenul și a ajuns la niște concluzii interesante.

Cum sînt generate radiațiile Hartmann?

Mecanismul prin care este generată rețeaua H este încă necunoscut de oamenii de știință. Probabil că ea apare în urma unor interferențe între cîmpuri, dar de ce natură or fi acestea nu se știe, este doar o simplă ipoteză. Nici despre gravitație nu știm încă prea multe lucruri. Știm doar că există un cîmp gravitațional, dar nimeni nu a măsurat vreodată undele gravitaționale. Dacă ele chiar există, nu aparțin spectrului electromagnetic și nu pot fi măsurate cu aparatele de care dispunem în prezent. Cam la fel stă situația cu radiațiile Hartmann. Ele sînt menționate chiar în tratate de fizică serioase, cu specificația că nu se știu prea multe lucruri despre ele.

Cum depistăm liniile și nodurile Hartmann?

Radiațiile H nu sînt de natură electromagnetică și nu pot fi măsurate cu aparate obișnuite. Le putem pune în evidență doar prin măsurări radiestezice. Folosind radiestezia, adică facultatea de a percepe radiațiile electromagnetice, putem depista liniile și nodurile H, dar putem măsura și intensitatea radiațiilor H. Radiestezia este o practică străveche de mii de ani. Nu i s-a găsit încă o explicație științifică, dar ea funcționează. Prin măsurători radiestezice, folosind o simplă ansă sau pur și simplu două bețe sau vergele (materialul din care sînt făcute nu are nici o importanță), se determină locurile unde se găsesc izvoare subterane și pot fi săpate fîntîni. Fîntînarii se folosesc de mii de ani de radiestezie în meseria lor. Este doar un exemplu din multe altele. Radiestezia este un fel de „magie“ la îndemîna oricui, care poate fi aplicată în aproape orice domeniu. Deși este atît de utilă, nu se știe de ce nu este folosită pe scară largă. Probabil pentru că nu poate fi explicată încă de știința actuală.

Ce efecte au radiațiile Hartmann asupra ființelor?

Cînd spunem „radiații Hartmann“ nu vă gîndiți că al doilea Cernobîl a venit peste noi. Nu e vorba de ceva la fel de nociv ca emisiile radioactive ce însoțesc reacțiile de fisiune nucleară. Există și o serie de radiații (cum ar fi cele luminoase sau calorice) care nu sînt în general periculoase. Rețeaua H traversează întreagă suprafață a pămîntului, toate solurile, toate locuințele, producînd perturbări. Majoritatea ființelor vii suferă influențe nocive dacă sînt plasate pe liniile H, dar mai ales în dreptul unui nod H. În ochiurile rețelei nu se simte nici un fel de influență. Cei care au studiat aceste radiații H au ajuns la concluzia că ele sînt patogene. Adică produc diferite boli la oameni și animale, dacă influența radiațiilor este de lungă durată (luni, ani). Plantele plasate pe liniile sau nodurile H se ofilesc. Singurele animale despre care se știe că se simt bine - și de aceea se așază de bunăvoie mai ales în nodurile rețelei - sînt pisicile și șoarecii.

Piramida lui Keops și radiațiile H

• Rețeaua H era cunoscută în timpuri de demult și oamenii își alegeau cu grijă locurile unde cultivau plante, creșteau animale sau construiau ceva. Evitau zonele cu anomalii folosindu-se de instinctul păsărilor, animalelor sau de măsurători radiestezice. Mai ales dacă era vorba de o construcție importantă, cum ar fi un templu, nu numai locul era ales cu grijă, ci și data construcției. Ea era stabilită în urma unor studii astrologice, pentru a se vedea care erau influențele cosmice la care urma să fie supusă construcția. Omul zilelor noastre, tributar modului de gîndire rațional și mai ales „științific“, va zice că astea sînt simple aiureli. Dar practica dovedește că nu este așa. De pildă, piramida lui Keops. Prin măsurători radiestezice s-a determinat că rețeaua H cade la periferia piramidei, iar în interior cadrilajul teluric lipsește, ca împins în afară. Templul se află deci într-un spațiu ecranat de efectele radiațiilor H.

Cum ne apărăm de efectul radiațiilor H?

• Este de dorit să plasăm patul în încăpere, astfel încît locul unde se află perna, și deci capul nostru, să nu fie chiar pe un nod Hartmann. În acest loc petrecem cîteva ore în fiecare noapte și ne putem expune fără să știm unor perturbări energetice, datorate radiațiilor Hartmann, care pot duce la somn agitat, coșmaruri, boli cronice și chiar cancer. Nu înseamnă că toate persoanele care dorm în dreptul unui astfel de nod se îmbolnăvesc. Asta depinde pînă la urmă și de rezistența organismului fiecăruia. În această privință stau mărturie relatările unor medici care au consultat pacienți la domiciliu și aveau idee despre radiațiile Hartmann. Aceștia au observat că incidența bolilor era mai mare la pacienții care aveau patul plasat într-un astfel de nod. Dacă ești la școală și stai un an sau mai mulți într-o bancă ce este chiar în dreptul unui nod H, probabil că vei da randament scăzut, vei avea memoria mai slabă și nu vei putea să te concentrezi prea bine. Cei care au studiat terapia cu ajutorul cristalelor sînt de părere că dacă plasăm mai multe bucăți de cuarț în încăpere, pe care le spălăm periodic cu apă, reușim să mai reducem din efectul dăunător al radiațiilor Hartmann.

Ce amplifică efectul radiațiilor H?

• Faliile geologice, peșterile, filoanele minerale etc. cresc efectele nocive ale rețelei H asupra ființelor vii. Și cîmpurile de natură electro-magnetică sînt susceptibile să crească activitatea rețelei H. De aceea probabil influența radiațiilor H este crescută în apropierea blocurilor de alimentare electrică de înaltă tensiune sau de transformatoare. Este posibil ca în anumite zone ale Bucureștiului rețeaua H să fie mai amplificată decît de obicei.
Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit și de prietenii tăi!
Comentarii:Articole la Prima pagina
Spatiu publicitarMinim 100.000 afisari lunar.


Pentru detalii contactati telefonic
departamentul marketing al
Monitorul Expres la
0731.018.277 sau 0268.543.316.
Cumpără aici ziarul complet în format PDF
Ultimele stiri
 • ➤ Local


  Aria cercului, cea mai căutată formulă matematică pe Google, după ce Dăncilă nu a știut răspunsul


  Azi 13:31
 • ➤ Local


  Percheziții la o firmă de construcții din Brașov


  Azi 12:47
 • ➤ Prima pagina


  Cutremur în handbal


  Cine este de vină pentru scandalul dopajului de la Corona Brașov?


  Azi 09:19
 • ➤ Eveniment


  Alarmă!


  Trei focare de hepatită A, în evoluție, în județul Brașov


  Azi 09:15
 • ➤ Eveniment


  „Nunta de aur“ se sărbătorește în decembrie


  Azi 09:11
 • ➤ Local


  Un urs lovit pe DN13 s-a retras în pădure, înainte de sosirea echipajelor de intervenție


  Azi 09:10
 • ➤ Eveniment


  Cu finanțare de la CJ


  Investigații de cardiologie la ambulatoriul Spitalului de Pneumoftiziologie


  Azi 09:06
 • ➤ Actualitate


  Ambasadori


  Un brașovean, în delegația culturală în Japonia, la Jocurile Olimpice și Paralimpice


  Azi 09:03
 • ➤ National


  Înainte de votul final


  Klaus Iohannis: Fără mine statul de drept din România s-ar fi rupt


  Azi 08:59
 • ➤ National


  Viorica Dancilă crede că aria cercului este R2 și că luni va fi președinte


  Azi 08:34
 • ➤ Life


  Frumoasa avocată


  Va reprezenta România la Miss Univers 2019


  Azi 08:26
 • ➤ Life


  Lidia Buble, plină de vânătăi


  Azi 08:24
 • ➤ Life


  Mara Georgescu, adolescenta care promite să ajungă ca Rihanna


  Azi 08:22
 • ➤ Cititori


  SFAT EXPRES


  Secrete culinare


  Azi 08:19
 • ➤ Sport


  SPORT FLASH


  Azi 08:13
 • ➤ Sport


  Gigi Becali, urmărit penal de către DNA


  Azi 08:07
 • ➤ Sport


  S-a văzut diferența de valoare


  Sepsi OSK a învins amical ACS SR Brașov


  Azi 08:04
 • ➤ Sport


  Primele reacții oficiale după apariția scandalului de dopaj de la Corona Brașov


  19.11.2019
 • ➤ Economic


  Ludovic Orban anunță cu cât va crește salariul minim în 2020


  19.11.2019
 • ➤ Sport


  ACS SR BRAȘOV a pierdut la scor de tenis amicalul cu Sepsi OSK


  19.11.2019
 • ➤ Prima pagina


  Cutremur cu epicentrul la Brașov


  Trei jucătoare de la Corona Brașov sunt acuzate de dopaj


  19.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Alte trasee pentru șoferi


  Lucrările de pe strada N. Titulescu intră pe tronsonul patru


  19.11.2019
 • ➤ Sport


  Primăria a cumpărat bunurile FC Brașov


  19.11.2019
 • ➤ Local


  Opera Brașov a rămas fără manager


  19.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Consiliul Județean Brașov își cumpără dronă


  19.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Copil de 10 ani, supus la perversiuni


  19.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Investiții pentru piețele din Brașov


  Piața de Miercuri va avea un sistem de încălzire propriu


  19.11.2019
 • ➤ Eveniment


  Ordinul de ministru privind Spitalul Regional Brașov, retras de pe site-ul Ministerului Sănătății


  19.11.2019
 • ➤ Actualitate


  Deocamdată intenții


  Ministrul Educației schimbă Bacul?


  19.11.2019
 • ➤ Arta & Cultura & Media


  Teatrul Elisabeta din București revine la Brașov pentru o „ședință de spiritism” într-o notă amuzantă


  19.11.2019
 • ➤ National


  Manipularea este strategia PSD


  PNL acuză PSD de fake news și sesizează BEC


  19.11.2019
 • ➤ National


  Rareș Bogdan: Dezbaterea lui Iohannis va fi după model american


  19.11.2019
 • ➤ Economic


  N-ar fi semne de îngrijorare


  Euro atinge un nou maxim istoric: 4,7729 lei/euro


  19.11.2019
 • ➤ Economic


  Mugur Isărescu: „Se vorbește de reducerea impozitării, dar unde să le mai reduci, măi nene?”


  19.11.2019
 • ➤ Economic


  Consiliul Concurenței: România are cea mai abruptă creștere a prețurilor din UE


  19.11.2019
 • ➤ Economic


  Nou șef la Comisia Națională de Strategie și Prognoză


  19.11.2019
 • ➤ Doctor


  Cum se elimin㠄deșeurile” din creierul nostru în timpul somnului


  19.11.2019
 • ➤ Doctor


  7 beneficii ale ceaiului de scorțișoară


  19.11.2019
 • ➤ Doctor


  Fructele de ienupăr, medicamentele sezonului rece


  19.11.2019
 • ➤ Doctor


  Ajută-te singur


  Dezechilibru hormonal? Ce ar trebui să mănânci


  19.11.2019
 • ➤ Doctor


  Un inginer a descoperit o metodă de curățare a sângelui cu magneți


  19.11.2019
 • ➤ Doctor


  Două mere pe zi te feresc de infarct


  19.11.2019
 • ➤ Doctor


  Ceaiul de măceșe e leac vechi


  19.11.2019
 • ➤ Life


  Gospodina de la Gospodar


  Geanina Ilieș are un iubit secret


  19.11.2019
 • ➤ Life


  Daniela Crudu e din nou singură


  19.11.2019
 • ➤ Life


  „Vlad“ se iubește cu actrița Lia Bugnar


  19.11.2019
 • ➤ Life


  Nicole Cherry, imagine obraznică la Brașov


  19.11.2019
 • ➤ Cititori


  Cum putem reduce cheltuielile cu energia?


  19.11.2019
 • ➤ Cititori


  SFAT EXPRES


  D’ale iernii


  19.11.2019
 • ➤ Sport


  SPORT FLASH


  19.11.2019
 • Cele mai noi articole
  Articolul anterior


  Mingea e la fete

  Articolul următor


  Distrigaz calcă pe lege

  Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
  (Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
  Siteuri partenere:
  AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
  | | |
  © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 32.170 milisecunde, încărcat în milisecunde