Autentificare
Ziarul care vorbește cu brașovenii
Portile istoriei Scoala Cerbul de Aur Diaspora
Casa mea Dialog Contabil Expres Gala Monitorul Expres
Index -> Monitorul Expres -> Prima pagina
Publicitate

Raze care otrăvesc

×

Î
n
c
h
i
d
e

g
a
l
e
r
i
a

f
o
t
o
Publicitate
Dimensiune font:

Autor: » Lucia Gheorghiu, 11.03.2006
* Globul pămîntesc este străbătut de o vastă rețea cosmo-telurică, de niște radiații care vin din adîncul Pămîntului și care ne pot influența viața

Aveți somnul agitat, coșmaruri? Vi se pare că vă merge din rău în mai rău și că nimic din ce vă propuneți nu vă iese așa cum ați dori? În casă, la birou sau la școală ați descoperit niște locuri nefaste, locuri în care plantele se ofilesc inexplicabil, în care durerile se intensifică, iar concentrarea vă scade? S-ar putea ca „de vin㓠să fie așa-numitele radiații Hartmann. Ce sînt ele și cum ne pot influența viața? Astăzi le numim „radiații Hartmann“, după numele celui care le-a descoperit, sau mai bine zis le-a redescoperit, pentru că ele erau cunoscute încă din vremurile străvechi. Oamenii știau că globul pămîntesc este străbătut de o vastă rețea cosmo-telurică, de niște radiații care vin din adîncul Pămîntului. Nu degeaba au construit templele și piramidele în așa fel încît să fie protejate de influența acestor radiații. Deși nu aveau instrumente de măsură ultrasofisticate, oamenii din vechime știau foarte multe lucruri de care noi abia astăzi aflăm. Pentru că rețeaua H este peste tot, nu prea putem să o evităm. Tot ce putem face este să ne ferim să stăm prea mult timp în nodurile rețelei.

Cum arată rețeaua Hartmann?

Să ne imaginăm niște ziduri verticale foarte înalte care se înalță din sol. Aceste ziduri vibratorii radioactive se întind pe direcția nord-sud din doi în doi metri, iar pe direcția est-vest din 2,5 în 2,5 metri. Grosimea acestor ziduri verticale - să le numim „linii Hartmann“- variază între 16 și 20 cm. Liniile nord-sud se intersectează cu liniile est-vest, iar punctele de intersecție se numesc „noduri“. Rețeaua se strînge și se alungește pe măsură ce ne apropiem de poli. Este ca și cum am lua globul pămîntesc și am desena pe el meridianele și paralelele - acele linii imaginare pe care le trasăm la geografie - doar că mult mai dese. Adică meridianele din doi în doi metri, iar paralelele din 2,5 în 2,5 m. Apoi, pe aceste linii am construi niște ziduri foarte înalte. Am obține astfel o rețea. Cam așa arată intuitiv rețeaua Hartmann, doar că este invizibilă.

Cum a fost descoperită rețeaua Hartmann?

Rețeaua H a fost descoperită printr-o pură întîmplare. Doctorul Ernst Hartmann a observat că șoarecii (pe care probabil îi folosea în experiențele de laborator) aflați într-o încăpere, stăteau grupați după direcția liniilor și nodurilor unei rețele. Uniformitatea acestui amplasament l-a pus pe gînduri. Fiind înconjurat de medici și fizicieni, el a studiat fenomenul și a ajuns la niște concluzii interesante.

Cum sînt generate radiațiile Hartmann?

Mecanismul prin care este generată rețeaua H este încă necunoscut de oamenii de știință. Probabil că ea apare în urma unor interferențe între cîmpuri, dar de ce natură or fi acestea nu se știe, este doar o simplă ipoteză. Nici despre gravitație nu știm încă prea multe lucruri. Știm doar că există un cîmp gravitațional, dar nimeni nu a măsurat vreodată undele gravitaționale. Dacă ele chiar există, nu aparțin spectrului electromagnetic și nu pot fi măsurate cu aparatele de care dispunem în prezent. Cam la fel stă situația cu radiațiile Hartmann. Ele sînt menționate chiar în tratate de fizică serioase, cu specificația că nu se știu prea multe lucruri despre ele.

Cum depistăm liniile și nodurile Hartmann?

Radiațiile H nu sînt de natură electromagnetică și nu pot fi măsurate cu aparate obișnuite. Le putem pune în evidență doar prin măsurări radiestezice. Folosind radiestezia, adică facultatea de a percepe radiațiile electromagnetice, putem depista liniile și nodurile H, dar putem măsura și intensitatea radiațiilor H. Radiestezia este o practică străveche de mii de ani. Nu i s-a găsit încă o explicație științifică, dar ea funcționează. Prin măsurători radiestezice, folosind o simplă ansă sau pur și simplu două bețe sau vergele (materialul din care sînt făcute nu are nici o importanță), se determină locurile unde se găsesc izvoare subterane și pot fi săpate fîntîni. Fîntînarii se folosesc de mii de ani de radiestezie în meseria lor. Este doar un exemplu din multe altele. Radiestezia este un fel de „magie“ la îndemîna oricui, care poate fi aplicată în aproape orice domeniu. Deși este atît de utilă, nu se știe de ce nu este folosită pe scară largă. Probabil pentru că nu poate fi explicată încă de știința actuală.

Ce efecte au radiațiile Hartmann asupra ființelor?

Cînd spunem „radiații Hartmann“ nu vă gîndiți că al doilea Cernobîl a venit peste noi. Nu e vorba de ceva la fel de nociv ca emisiile radioactive ce însoțesc reacțiile de fisiune nucleară. Există și o serie de radiații (cum ar fi cele luminoase sau calorice) care nu sînt în general periculoase. Rețeaua H traversează întreagă suprafață a pămîntului, toate solurile, toate locuințele, producînd perturbări. Majoritatea ființelor vii suferă influențe nocive dacă sînt plasate pe liniile H, dar mai ales în dreptul unui nod H. În ochiurile rețelei nu se simte nici un fel de influență. Cei care au studiat aceste radiații H au ajuns la concluzia că ele sînt patogene. Adică produc diferite boli la oameni și animale, dacă influența radiațiilor este de lungă durată (luni, ani). Plantele plasate pe liniile sau nodurile H se ofilesc. Singurele animale despre care se știe că se simt bine - și de aceea se așază de bunăvoie mai ales în nodurile rețelei - sînt pisicile și șoarecii.

Piramida lui Keops și radiațiile H

• Rețeaua H era cunoscută în timpuri de demult și oamenii își alegeau cu grijă locurile unde cultivau plante, creșteau animale sau construiau ceva. Evitau zonele cu anomalii folosindu-se de instinctul păsărilor, animalelor sau de măsurători radiestezice. Mai ales dacă era vorba de o construcție importantă, cum ar fi un templu, nu numai locul era ales cu grijă, ci și data construcției. Ea era stabilită în urma unor studii astrologice, pentru a se vedea care erau influențele cosmice la care urma să fie supusă construcția. Omul zilelor noastre, tributar modului de gîndire rațional și mai ales „științific“, va zice că astea sînt simple aiureli. Dar practica dovedește că nu este așa. De pildă, piramida lui Keops. Prin măsurători radiestezice s-a determinat că rețeaua H cade la periferia piramidei, iar în interior cadrilajul teluric lipsește, ca împins în afară. Templul se află deci într-un spațiu ecranat de efectele radiațiilor H.

Cum ne apărăm de efectul radiațiilor H?

• Este de dorit să plasăm patul în încăpere, astfel încît locul unde se află perna, și deci capul nostru, să nu fie chiar pe un nod Hartmann. În acest loc petrecem cîteva ore în fiecare noapte și ne putem expune fără să știm unor perturbări energetice, datorate radiațiilor Hartmann, care pot duce la somn agitat, coșmaruri, boli cronice și chiar cancer. Nu înseamnă că toate persoanele care dorm în dreptul unui astfel de nod se îmbolnăvesc. Asta depinde pînă la urmă și de rezistența organismului fiecăruia. În această privință stau mărturie relatările unor medici care au consultat pacienți la domiciliu și aveau idee despre radiațiile Hartmann. Aceștia au observat că incidența bolilor era mai mare la pacienții care aveau patul plasat într-un astfel de nod. Dacă ești la școală și stai un an sau mai mulți într-o bancă ce este chiar în dreptul unui nod H, probabil că vei da randament scăzut, vei avea memoria mai slabă și nu vei putea să te concentrezi prea bine. Cei care au studiat terapia cu ajutorul cristalelor sînt de părere că dacă plasăm mai multe bucăți de cuarț în încăpere, pe care le spălăm periodic cu apă, reușim să mai reducem din efectul dăunător al radiațiilor Hartmann.

Ce amplifică efectul radiațiilor H?

• Faliile geologice, peșterile, filoanele minerale etc. cresc efectele nocive ale rețelei H asupra ființelor vii. Și cîmpurile de natură electro-magnetică sînt susceptibile să crească activitatea rețelei H. De aceea probabil influența radiațiilor H este crescută în apropierea blocurilor de alimentare electrică de înaltă tensiune sau de transformatoare. Este posibil ca în anumite zone ale Bucureștiului rețeaua H să fie mai amplificată decît de obicei.
Distribuie pe Facebook acest articol
pentru a putea fi citit și de prietenii tăi!
Comentarii:Articole la Prima pagina
Spatiu publicitarMinim 100.000 afisari lunar.


Pentru detalii contactati telefonic
departamentul marketing al
Monitorul Expres la
0731.018.277 sau 0268.543.316.
Cumpără aici ziarul complet în format PDF
Ultimele stiri
 • ➤ Sport


  Sepsi OSK - Viitorul 0-0. Viera a fost aproape să-i rupă genunchiul lui Ianis Hagi!


  22.02.2019
 • ➤ Sport


  Program dat peste cap! Amicalul dintre AFC Hărman și ACS SR Brașov a fost anulat!


  22.02.2019
 • ➤ Local


  Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov suspendă activitatea în semn de protest


  22.02.2019
 • ➤ Local


  Blocaj pe DN 13


  22.02.2019
 • ➤ Sport


  S-au tras la sorți optimile de finală Europa League /Doar doi români au mai rămas în competiție


  22.02.2019
 • ➤ National


  Alianța „2020 USR PLUS“ și-a lansat la Brașov campania pentru europarlamentare


  22.02.2019
 • ➤ National


  Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș își suspendă activitatea pentru trei zile


  22.02.2019
 • ➤ Sport


  Cetate Olimpic Râșnov a realizat al șaselea transfer al iernii


  22.02.2019
 • ➤ National


  Parchetul Judecătoriei Constanța și-a suspendat activitatea. Mesaj către ministrul Justiției: Așa ceva nu se mai poate!


  22.02.2019
 • ➤ National


  Magistrații din Cluj suspendă activitățile judiciare


  22.02.2019
 • ➤ National


  Klaus Iohannis sesizează CCR în legătură cu Legea bugetului pe 2019


  22.02.2019
 • ➤ National


  Două cutremure în 3 ore, în Vrancea și Buzău


  22.02.2019
 • ➤ Prima pagina


  Apel fără precedent al Forumului Judecătorilor către magistrații de la toate instanțele și parchetele


  22.02.2019
 • ➤ Local


  JUDECĂTORIA BRAȘOV


  SOMAȚIE


  22.02.2019
 • ➤ Life


  Vacanță cu gust


  Cele mai bune destinații din lume pentru iubitorii de ceai


  22.02.2019
 • ➤ Life


  Made in România


  Genți handmade unicat, cusute la o mașină veche de 100 de ani


  22.02.2019
 • ➤ Life


  Efecte terapeutice neașteptate


  Amestecul-magic: miere, scorțișoară și nuci


  22.02.2019
 • ➤ Life


  Cel mai bătrân elefant ținut în captivitate a murit la 88 de ani


  22.02.2019
 • ➤ Life


  În pericol de dispariție


  Pangolinii giganți, cele mai traficate animale din întreaga lume


  22.02.2019
 • ➤ Life


  Povești adevărate


  De pe coperta Vogue a ajuns cerșetoare


  22.02.2019
 • ➤ Life


  Valentine’s Day-ul uitat al românilor


  Legende și datini de Dragobete


  22.02.2019
 • ➤ Life


  O actriță celebră a fost condamnată la 5 ani de închisoare


  22.02.2019
 • ➤ Life


  Din culise


  Replica din „Titanic” pe care Leonardo DiCaprio nu a vrut să o spună


  22.02.2019
 • ➤ Prima pagina


  Veniți în stradă să ne apărăm de dictatură!


  22.02.2019
 • ➤ Eveniment


  Numărul locurilor de parcare din Livadă pentru autocare, redus la jumătate


  22.02.2019
 • ➤ Eveniment


  Ministerul Sănătății vrea să multiplice modelul spitalului regional de la Brașov


  22.02.2019
 • ➤ Eveniment


  De la glorie la paragină


  Fostul cinematograf Astra a intrat în șantier


  22.02.2019
 • ➤ Eveniment


  CJ va reabilita podurile și podețele de pe traseele drumurilor modernizate pe fonduri europene


  22.02.2019
 • ➤ Actualitate


  Sărbătoare veselă


  Duminică strigăm „Dragobetele sărută fetele!”


  22.02.2019
 • ➤ Actualitate


  Ansamblu de locuințe, cu blocuri de 10 etaje, pe fosta platformă de la Prefa


  22.02.2019
 • ➤ National


  Aparatul lui Dragnea blochează toare anchetele


  DNA a deschis dosar penal privind cheltuirea subvențiilor primite de PSD


  22.02.2019
 • ➤ National


  Alianța 2020 USR PLUS anunță că se alătură protestului de duminic㠄Nu lăsăm țara pe mâna hoților!“


  22.02.2019
 • ➤ National


  Comisia Europeană reacționează la plângerea penală făcută de Adina Florea lui Frans Timmermans


  22.02.2019
 • ➤ Week-end


  Unde ieșim


  Invitații de weekend


  22.02.2019
 • ➤ Life


  Decor de 10 milioane de euro


  Mădălina Ghenea, ședință foto pe iahtul socrului


  22.02.2019
 • ➤ Life


  Pavel Bartoș: „Principala mea calitate e soția mea”


  22.02.2019
 • ➤ Life


  Gwyneth Paltrow a dat în judecată un bărbat care o acuză de vătămare corporală


  22.02.2019
 • ➤ Life


  Pisica Choupette a „mulțumit“ fanilor pe Instagram pentru mesajele de condoleanțe


  22.02.2019
 • ➤ Arta & Cultura & Media


  Cărturari brașoveni în lupta națională


  Alexandru Ciurcu - de la „apostolatul gazetăresc" la amărăciunea unui exil odios (III)


  22.02.2019
 • ➤ Sport


  SPORT FLASH


  22.02.2019
 • ➤ Sport


  Dylan Flores a fost prezentat oficial la Sepsi


  22.02.2019
 • ➤ Sport


  Marilena Neagu a semnat prelungirea contractului cu Corona


  22.02.2019
 • ➤ Sport


  LNHF


  Corona joacă în week-end, în deplasare, cu CSM Galați


  22.02.2019
 • ➤ Sport


  CSM Satu Mare a făcut instrucție cu Olimpia


  22.02.2019
 • ➤ Sport


  Final de drum pentru Halep la Dubai


  22.02.2019
 • ➤ Sport


  Derby local la Hărman


  Ultimele teste ale iernii


  22.02.2019
 • ➤ National


  Avocatul Toni Neacșu: Nici nu vă dați seama cât fierbe sistemul judiciar / Guvernul și Coaliția de guvernare vor ieși în genunchi


  21.02.2019
 • ➤ Sport


  Tenis. WTA, Dubai


  Simona Halep s-a oprit în sferturi. Românca, învinsă în trei seturi de Belinda Bencic


  21.02.2019
 • ➤ Sport


  Oficial. Marilena Neagu a semnat un nou contract cu Corona Brașov


  21.02.2019
 • ➤ National


  Tudorel Toader declanșează procedura de numire a unui nou procuror general


  21.02.2019
 • Cele mai noi articole
  Articolul anterior


  Mingea e la fete

  Articolul următor


  Distrigaz calcă pe lege

  Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
  (Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
  Siteuri partenere:
  AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
  | | |
  © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres | Powered by Yky CSM | executat în 17.683 milisecunde, încărcat în milisecunde