2.9 C
Braşov
Acasă Blog

Primarul fugar Cătălin Cherecheș a fost prins în Germania

0
Primarul fugar Cătălin Cherecheș a fost prins în  Germania.
Primarul fugar Cătălin Cherecheș a fost prins în  Germania.
Primarul fugar Cătălin Cherecheș a fost prins în Germania. În seara de 28 noiembrie 2023, în urma cooperării polițienești internaționale și a schimbului de date și informații, dintre Poliția Română și autoritățile din Germania, Ungaria, Austria și Italia, a fost localizat, depistat și reținut, de către polițiștii bavarezi și BKA, în Augsburg, un bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, urmărit internațional.
Acesta a fost depistat de partenerii externi, pe baza informațiilor oferite de Poliția Română. Instanța competentă a emis pe numele bărbatului un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată. Mulțumim partenerilor interni și externi, pentru sprijinul acordat în prinderea acestuia. În continuare, se derulează activități procedurale specifice, pentru aducerea bărbatului în țară”, transmite Poliția Română.

Se face! Consilierii au votat pentru proiectul refacerii Stadionului Tineretului din Brașov

0

Se face! Consilierii au votat pentru  proiectul refacerii Stadionului Tineretului din Brașov

În ședința de astăzi, 28 noiembrie, a a Consiliului Local, consilierii locali au votat aprobarea proiectului refacerii din temelii a Stadionului Tineretului.
După mai bine de două ore de discuții, consilieri au votat
proiectul de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru proiectul „Construire Stadion Tineretului Municipiul Braşov”. Au fost 17 voturi pentru si 9 abțineri.

30 de milioane de euro pentru o arenă la standarde UEFA

Conform primarului Allen Coliban, costurile refacerii din temelii a legendarului stadion brașovean ar fi de 30 de milioane de euro, iar capacitatea totală va fi de 9.716 locuri. „Este cea mai bună variantă pentru ca Brașovul să aibă, în cel mai scurt timp, un stadion la standarde UEFA”, a spus primarul Braşovului.

Finanțare de la bugetul local. Discuții și cu CNI

Cel mai probabil, banii vor veni din bugetul local, însă primarul a precizat că se poartă discuții cu Compania Națională de Investiții (CNI) pentru finanțarea proiectului. Timpul de execuție pentru refacerea în totalitate a stadionului este de 3 ani. „Putem finanța prin CNI acest proiect, aceasta este prima noastră intenție. Pe de altă parte, dacă nu vom avea sprijin politic, volumul si valoarea investiției ne lasă și opțiunea finanțării din surse locale. Dat fiind faptul că reprezentanți partidul care dă ministrul Dezvoltării, iar Adrian Veștea este si liderul județean al partidului dumneavoastră, sunt convins că veți găsi soluții să ne ajutați să finanțăm proiectul din fonduri de la CNI”, le-a transmis Coliban consilierilor liberali.
Primarul a mai spus că anul viitor se vor demara discuții cu CNI și pentru un un stadion cu o capacitate mai mare la Brașov.

Plata pensiilor nu e în pericol, în ciuda grevei din teritoriu. Plățile încep din 4 decembrie

0
Plata pensiilor nu e în pericol, în ciuda grevei din teritoriu
Plata pensiilor nu e în pericol, în ciuda grevei din teritoriu

Plata pensiilor nu e în pericol, în ciuda grevei din teritoriu. Asta spune Casa de Pensii.   Plata drepturilor va începe cu data de 4 decembrie astfel ca, până de sărbători, toate drepturile să fie achitate, spune instituția.

„Având în vedere sărbătorile legale din 30 noiembrie, respectiv 1 Decembrie, precum și zilele libere de 2 și 3 decembrie 2023, conducerea Casei Naționale de Pensii Publice precizează că a întreprins deja demersurile necesare pentru a asigura plata pensiilor și a celorlalte drepturi care se achită prin casele teritoriale de pensii, aferente lunii decembrie.
Cu sprijinul factorilor poștali, plata drepturilor va începe cu data de 4 decembrie astfel ca, până de sărbători, toate drepturile să fie achitate.”, se arată în comunicatul CNPP.
Pentru beneficiarii care au ales plata pensiilor prin conturi bancare, ziua de plată este 12 decembrie.

„În acest context, având în vedere exercitarea dreptului la protest/grevă al salariaților din casele teritoriale de pensii, dorim să îi asigurăm pe beneficiari că activitatea acestor instituții continuă iar plata pensiilor nu este pusă în pericol.”, a mai precizat Casa de pensii.

România nu intră în Schengen nici în acest an

0
România nu intră în Schengen nici în acest an
România nu intră în Schengen nici în acest an

România nu intră în Schengen nici în acest an. Tema este pe agenda În Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne (JAI) din 4-5 decembrie – pe a cărui ordine de zi se află intrarea României și Bulgariei în spațiul european de liberă circulație – nu va exista un vot, au declarat pentru HotNews.ro surse guvernamentale.
Aderarea României și Bulgariei la spațiul Schengen se află pe ordinea de zi a Consiliului JAI din 4-5 decembrie, exact în forma în care a figurat și pe agenda JAI din decembrie 2022, când Bucureștiul a fost blocat de Viena.

Nu va exista un vot

Surse guvernamentale spun însă că nu va exista un vot, în condițiile în care Olanda, unde tocmai au avut loc alegeri, nu și-a dat acceptul pentru aderarea Bulgariei, care este la pachet cu România.

„Nu se va da vot (la Consiliul JAI din 5 decembrie – n.r.), iar subiectul va rămâne în suspensie, până se clarifică situația din Olanda. (…) Românii și bulgarii, sprijiniți de spanioli, fac presiuni ca subiectul aderării României și Bulgariei la Schengen să rămână în suspensie pe ordinea de zi”, au declarat sursele guvernamentale citate.

Conform acelorași surse, autoritățile de la București vor încerca convocarea unui Consiliu extraordinar al JAI după jumătatea lunii decembrie, unde să se ia în discuție aderarea în doi pași, cu intrarea frontierelor aeriene, din martie 2024. Acesta este însă scenariul pozitiv.

Și Olanda s-a opus aderării

Reamintim că Olanda s-a opus aderării Bulgariei la Schengen, iar Austria s-a opus intrării în zona de liberă circulație atât a României, cât și a Bulgariei.

În Olanda tocmai au avut loc alegeri, al căror rezultat contează în ecuația aderării României și Bulgariei la Schengen.

Câștigătorul surpriză a fost partidul de extremă dreapta al populistului anti-islam Geert Wilders. Geert Wilders, liderul Partidului Libertății (PVV), a exploatat frustrarea larg răspândită în rândul olandezilor privind migrația, promițând „granițe închise”, și și-a pus în așteptare promisiunea de a interzice Coranul, nota BBC. Politicianul islamofob Geert Wilders a promis că va deveni în cele din urmă premier al Olandei, după alegerile în care partidul său a câștigat cele mai multe locuri în parlament, chiar dacă asta înseamnă că va „continua să-și modereze” pozițiile.

 

Cancelarul Austriei  a declarat că extinderea Schengen în condițiile actuale este „de neconceput”

În plus, Viena a transmis în mod repetat că nu și-a schimbat poziția. Ultimul semnal a fost transmis recent de către ministrul de Externe al Austriei, Alexander Schallenberg, care a spus că Viena își menține veto-ul față de extinderea spațiului Schengen cu România și Bulgaria, a scris Die Presse.

Oficialul austriac a insistat însă că blocada nu ar fi îndreptată împotriva României sau a Bulgariei, existând „o problemă fundamentală” cu Schengen.

Președintele Austriei, Alexander Van der Bellen, al cărui rol este unul formal, spunea recent că decizia Guvernului federal de a bloca aderarea României și Bulgariei la Schengen a fost una greșită și speră că „într-o bună zi aceasta va fi revizuită”.

Amintim că Karl Nehammer, cancelarul Austriei și liderul Partidului Popular Austriac (ÖVP), de orientare conservatoare, a justificat în mod repetat blocarea intrării României și a Bulgariei în spațiul Schengen prin faptul că acestea nu ar împiedica fluxurile de migranți ilegali ce ajung la frontierele Uniunii Europene să intre în spațiul comunitar.

Cel mai recent, Nehammer a declarat la sfârșitul lunii octombrie că extinderea Schengen în condițiile actuale este „de neconceput” și că spațiul de liberă circulație trebuie „reparat”.

(P) TOP 4 idei care îți vor face seara reușită în familie

0
Sursa foto: Freepik.com

În ,,secolul vitezei’’ în care societatea se află, timpul pentru tine pare a fi din ce în ce mai scurt, dar în ciuda acestui fapt este important să îți aduci aminte de momentele petrecute în familie. Timpul alături de cei dragi a devenit o necesitate nu numai de destindere, dar și pentru a întări conexiunea emoțională dintre tine și ceilalți membri ai familiei. Aceste amintiri valoroase pot rămâne impregnate în inima ta, iar timpul este singura sursă care nu se va mai întoarce niciodată, deci alege momente autentice demne de răsfăț.

Iată 5 idei fascinante care îți vor bucura sufletul atât ție, cât și celor din familie:

1. Cina în familie

Acest moment unic poate să fie o ocazie extraordinară pentru a te recrea și a te debarasa de obligațiile zilnice care îți revin de rezolvat. Împărtășirea momentelor unice din viața de zi cu zi, pentru a crea o conexiunea cu familia ta este o tradiție apreciată în rândul multor oameni. Ideal este să elimini toate sursele care implică rețeaua Internetului, precum laptopurile sau telefoanele mobile, deoarece te vei putea focusa pe subiectele aflate în discuție, prin urmare vor avea loc conversații veritabile. O masă pregătită de toți membrii familiei îți poate aduce împlinire sufletească, deoarece îți simți implicarea în acest proces.

2. Activități relaxante

O altă idee care merită adusă în discuție este legată de cadrul natural care poate fi descoperit în profunzime alături de cei dragi. Deci, o plimbare în natură poate servi drept act terapeutic care te ajută să uiți de responsabilitățile copleșitoare din viața de zi cu zi. Un picnic poate fi un alt mod recreativ care va produce bucurie. Nu în ultimul rând, în cazul pasionaților de lectură, poți propune membrilor familiei tale un club de lectură, în urma unei sesiuni de citit.

3. Valorificarea jocurilor de societate

Aceste jocuri interactive pot stimula gândirea critică și strategică în cadrul unei competiții. Prin intermediul acestora, seara se poate termina într-o notă de veselie și distracție datorită acestei activități. Dacă dorești să te bucuri alături de toți membrii familiei, poți opta pentru jocul de societate Dixit, pe care îl poți găsi pe altex.ro, care va încuraja imaginația să creeze diverse scenarii. Nu uita, pe lângă divertismentul oferit, aceste jocuri de societate te ajută și să dezvolți partea comunicativă, și deci să devii stăpân pe tine în planul social.

4. Activități artistice

Dacă ai talent la desen moștenit de la un membru al familiei, poți proiecta diferite imagini în care să explorezi magia artei alături de cei dragi. Vei avea nevoie de un strop de creativitate în această activitate, așa că îi poți da minții tale frâu liber în acest cadru familiar. Poți încerca cu aceștia să reconstituiți diferite colaje care să marcheze momentele unice din viața de familie. Această activitate nu doar că va reflecta talentul în materie de artă, dar ajută să consolidezi o conexiune strânsă alături de familia ta.

În concluzie, aceste idei pot fi de luat în considerare atunci când timpul este de partea ta. Poți crea împreună cu familia ta un program de acțiuni interactive săptămânal. Familia este o prioritate în viața oricărei persoane, iar timpul dedicat activităților recreative în cadrul acestui grup va rămâne cu tine pe tot parcursul vieții. În plus, sentimentul crescut de apartenență în cadrul unui grup social poate crea un alt fel de legătură alături de familia ta, spre deosebire de celelalte relații interumane.

(P) Comenzile online din afara țării, mai simple și mai avantajoase ca oricând

0
Sursa foto: pexels.com

Comenzile online din afara țării au revoluționat modul în care oamenii pot achiziționa produse și servicii din întreaga lume. Această metodă de cumpărare permite consumatorilor să acceseze o varietate de bunuri și servicii care altfel ar fi fost extrem de dificil de obținut sau chiar imposibil. Cu ajutorul internetului, distanța geografică devine aproape irelevantă atunci când vine vorba de cumpărături. Cu câteva click-uri, poți achiziționa bunuri din orice colț al lumii, descoperind oportunități, experiențe și opțiuni pe care doar le-ai visat odinioară. Această schimbare în comportamentul de cumpărare a adus cu sine o serie de beneficii semnificative pentru consumatori.

Iată ce avantaje aduc comenzile online din zone geografice îndepărtate:

1. Acces la o gamă vastă de produse și servicii

Comenzile online permit consumatorilor să aibă acces la o gamă variată de produse, de la bunuri de larg consum la produse de lux sau de specialitate. De asemenea, prin intermediul internetului poți accesa servicii precum cursuri online, consultanță sau rezervări pentru călătorii internaționale.

2. Accesibilitate și flexibilitate

Cumpărăturile online pot fi făcute de oriunde și la orice oră, oferindu-ți flexibilitate și confort, întrucât nu ești limitat de orele de funcționare sau de fusurile orare, ca în cazul magazinelor fizice.

3. Livrare internațională și urmărire colet

Multe companii oferă servicii de livrare internațională și furnizează un AWB corespondent pentru a-ți permite să urmărești produsele pe parcursul transportului. Sau dacă apropiații tăi locuiesc în țări precum Spania, Italia sau Franța, îi poți ruga să îți preia comenzile și să apeleze la serviciile de transport colete oferite de tabitatour.ro, care îți dau zilnic posibilitatea să primești produsele pe care ți le dorești, precum și să trimiți pachete din România în numeroase destinații din țări europene.

4. Diversitate culturală și unicitate

Comandând din afara țării, poți descoperi produse unice, fabricate manual sau produse cu influențe culturale distincte. Aceasta îți oferă oportunitatea de a adăuga elemente de diversitate și de originalitate în viața ta.

5. Prețuri competitive și reduceri speciale

De multe ori, găsești produse mai ieftine în afara țării, în special în cazul articolelor de marcă sau a produselor mai scumpe din pricina fiscalității. Companiile pot oferi reduceri speciale pentru cumpărătorii internaționali pentru a stimula vânzările.

6. Compararea prețurilor și a opțiunilor

Internetul îți oferă posibilitatea de a compara prețurile și specificațiile produselor din diferite locuri, astfel încât să poți face achiziții în mod informat.

7. Paletă mai largă de furnizori și de comercianți

Prin intermediul comenzilor online, poți cumpăra de la comercianți și furnizori din întreaga lume. Acest lucru îți permite să alegi dintre o varietate de opțiuni și să găsești exact produsul sau serviciul dorit.

Așadar, comenzile online din afara țării oferă numeroase oportunități pentru consumatori și facilitează accesul la produse și servicii din întreaga lume. Cu toate aceste avantaje, este esențial să efectuezi cercetări adecvate și să te asiguri că achiziționezi ceea ce îți dorești de la furnizori de încredere, pentru a te bucura de o experiență plăcută și lipsită de griji atunci când faci cumpărături online.

Brașovenii vor schia la jumătate de preț, miercurea, pe pârtiile din Poiană!

0
Brașovenii vor schia la jumătate de preț

Brașovenii vor schia la jumătate de preț, miercurea, pe pârtiile din Poiană!

Conform unei postări de pe pagina de socializare a primarului Allen Coliban, sezonul de schi care urmează să înceapă aduce vești bune pentru locuitorii Municipiului Brașov. Pe durata acestui sezon, brașovenii vor beneficia de o reducere de 50% la tariful obișnuit în fiecare zi de miercuri pentru următoarele produse:

Cartela de 1 zi; 🏂 Cartela de 4 ore din momentul cumpărării; 🏂 Cartela de la ora 11:00; 🏂 Cartela de la ora 13:00; 🏂 Cartela de la ora 14:00.

Primarul Coliban a adăugat: ,,Mă bucur că, prin discuții consistente, am reușit să ajungem, alături de operatorii instalațiilor pe cablu din Poiană, la o facilitate benefică pentru toți brașovenii.”

Veste teribilă pentru Rebeca Necula. Brașoveanca fost operată la gleznă și va lipsi trei luni!

0

Veste teribilă pentru Rebeca Necula. Brașoveanca fost operată la gleznă și va lipsi trei luni!

Coordonatorul de joc al echipei feminine de handbal SCM Râmnicu Vâlcea, brașoveanca Rebeca Necula (20 de ani) a suferit luni o intervenție chirurgicală la glezna piciorului stâng și va lipsi de pe teren circa trei luni!

Mesaj de pe patul de spital

Accidentată la ultimul joc oficial, cel cu Dunărea Brăila, Rebeca Necula a fost operată la unul din ligamentele de la glezna piciorului stâng. ” Din păcate, trăiesc în acest moment o accidentare majoră, prima din toată cariera mea și sper să fie ultima. Dacă analizez evoluția mea până în prezent sunt mulțumită, dar pot să spun că sunt conștientă și înțeleg că sunt expusă și la asemenea riscuri. Cu susținerea pe care am avut-o pe toată perioada acestui an, atât din partea conducerii cât și a colegelor, cu iubirea pe care mi-au arătat-o suporterii noștri minunați cărora le transmit că sunt bine, sunt sigură că timpul petrecut departe de teren mă va ajuta să îmi pun ordine în gânduri, pentru a reveni mai concentrată, mai determinată și mai puternică.
Deși echipa este într-o situație ingrată, majoritatea dintre noi fiind departe de teren, sunt alături de puținele colege apte urându-le succes, inspirație și sănătate, pentru a depăși această perioadă extrem de dificilă. Mulțumesc tuturor celor din conducere care au fost și sunt lângă mine în acest timp. De asemenea, mulțumesc echipei medicale condusă de doctorul Raul Colța, cât și personalului pentru îngrijire și profesionalism” a declarat Rebeca Necula pentru siteul oficial al clubului. Transferată în vară la SCM Rm. Vâlcea, Rebeca Necula a avut o ascensiune fulminantă în acest sezon, iar luna trecută a debutat și la echipa națională de senioare, în jocurile din preliminariile Euro 2024.

A început handbalul la Brașov

Rebeca Necula a început handbalul la CSŞ Dinamo Braşov cu antrenoarea Mariana Peța, apoi trecut la Transilvania Braşov și Corona Braşov. În toamna lui 2019, braşoveanca a plecat la Universitatea Cluj unde a debutat în Liga Națională. În vara lui 2021, Rebeca a ajuns la CSM Slatina, iar din vara acestui an este jucătoarea echipei SCM Râmnicu Vâlcea.

Brigada lui Marian Barbu, delegată în grupele UEFA Conference League la meciul Ballkani – Viktoria Plzen

0
Brașoveanul Marian Barbu va arbitra la Tirana

Brigada lui Marian Barbu, delegată în grupele UEFA Conference League la meciul Ballkani – Viktoria Plzen
Brașoveanul Marian Barbu (35 de ani) a primit o nouă delegare în competițiile continentale. Marian Barbu va arbitra partida FC Ballkani (Kosovo) – FC Viktoria Plzen (Cehia) din Conference League. Barbu va fi ajutat la linii de Mihai Marica și Imre Laszlo Bucsi, rezervă fiind Sebastian Colțescu. În camera VAR vor fi prezenți Ovidiu Hațegan și Radu Petrescu. Partida va avea loc joi, 30 noiembrie, de la ora 19:45, la Tirana, pe Air Albania Stadium, și contează pentru grupa C din UEFA Conference League.

FOTO: În Brașov se respectă legea și se curăță trotuarele, anunță Primăria Brașov

0
FOTO: În Brașov se respectă legea și se curăță trotuarele, anunță Primăria Brașov

În Brașov se respectă legea și se curăță tortuarele. Primăria Brașov a anunțat marți că toate stațiile de autobuz și deschiderile pentru trecerile de pietoni sunt curățate. Echipele firmei de salubrizare au trecut la curățarea trotuarelor, în zonele clădirilor publice, și a aleilor parcurilor.

Primăria Brașov amintește că potrivit legii, obligația curățării trotuarelor revine proprietarilor imobilelor adiacente acestora. Cetățenii care observă nerespectarea acestei obligații pot sesiza Poliția Locală Brașov – https://politialocalabrasov.ro/contact/.

De asemenea, dacă există situații în care mai este necesară Intervenția mașinilor de deszăpezire, cetățenii pot solicita acest lucru la dispeceratul Comprest, la numărul de telefon 0268-416495. În cazul în care solicitările nu sunt rezolvate, pot sesiza acest lucru la dispeceratul Primăriei Brașov, tel. 0268-416550, sau direct la Serviciul de Urmărire Contracte Salubrizare și Deszăpezire din cadrul Primăriei Brașov, email: salubrizare@brasovcity.ro.
FOTO: În Brașov se respectă legea și se curăță trotuarele, anunță Primăria Brașov
FOTO: În Brașov se respectă legea și se curăță trotuarele, anunță Primăria Brașov
FOTO: În Brașov se respectă legea și se curăță trotuarele, anunță Primăria Brașov
FOTO: În Brașov se respectă legea și se curăță trotuarele, anunță Primăria Brașov
FOTO: În Brașov se respectă legea și se curăță trotuarele, anunță Primăria Brașov

SDA Servicii de Depozitare și Arhivare oferă soluții complete și de înaltă calitate pentru depozitarea și consultarea documentelor arhivate, cu respectarea normelor în vigoare și a condițiilor de siguranță impuse prin LEGEA ARHIVELOR NAȚIONALE NR. 16/1996.

Arhivare și depozitare documente în maximă siguranță

Firma dispune de două depozite proprii, situate în București și Brașov, echipate cu spații de arhivare documente și depozitare conform standardelor internaționale. În plus, SDA Servicii de Depozitare și Arhivare oferă servicii complete de arhivare, inclusiv depozitarea documentelor, prelucrarea arhivistică, scanarea documentelor, transportul și distrugerea securizată a acestora.

SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare pune la dispoziția clienților săi spații de depozitare dotate cu sisteme automate de supraveghere video, alarmare și stingere a incendiilor, controlul umidității și microclimatului, pază umană asigurată de echipe specializate 24/24h. De asemenea, soluția software complexă și echipamentele IT de ultimă generație monitorizează în permanență parametrii mediului de depozitare și asigură trasabilitatea, securitatea și integritatea documentelor.

Consultarea rapidă a documentelor arhivate

Documentele pot fi consultate fie în mod electronic – acestea fiind trimise prin e-mail- fie în format fizic la sediul SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare, fie la sediul clientului. În acest ultim caz, documentele sunt expediate pentru consultare prin servicii de curierat sau transport prin flotă proprie cu vehicule specializate și monitorizate prin GPS. În plus, compania oferă sali individuale de consultare documente echipate cu tehnologie de ultimă generație pentru copierea și scanarea documentelor.

SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare are în vedere dezvoltarea continuă și inovația tehnologică pentru a asigura un parteneriat de durată cu clienții săi. Firma are certificat Sistemului de Management al Securității Informației conform standardului internațional SR ISO/IEC 27.001: 2018, fiind de asemenea certificată conform standardelor ISO 9001:2015 – Sistemul de Management al Calității, ISO 14.001: 2016 – Sistemul de Management de Mediu și ISO 45.001:2018 – Sistemul de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale.

Prin certificarea conform standardelor ISO mentionate mai sus, SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare demonstrează preocuparea pentru dezvoltare și inovație tehnologică continuă, precum și angajamentul pentru calitate, mediu, sănătate și securitate ocupatională.

SDA – SERVICII DE DEPOZITARE ȘI ARHIVARE se remarcă prin soluții complete, securizate și accesibile pentru depozitarea și consultarea documentelor arhivate, fiind un partener de încredere pentru orice business care își dorește să aibă acces rapid și sigur la informațiile sale.

De ce sa apelezi la un detectiv particular Iasi ? Pentru ca viata este scurta si nu merita sa te framanti, sa iti faci zile amare si sa nu ajungi la niciun rezultat. Pentru ca un detectiv particular Iasi are experienta, metodologia si gadgeturile necesare pentru a descoperi raspunsurile la intrebarile tale si, uneori, chiar si solutiile.

Esti persoana fizica si o problema cu una sau mai multe necunoscute nu te lasa sa dormi? Apeleaza la un detectiv particular Iasi! Esti o companie si crezi ca cineva iti spioneaza afacerea sau ai o oferta care te intriga? Apeleaza la un detectiv privat Iasi! Esti avocat si clientul tau are nevoie de dovezi? Apeleaza la un detectiv Iasi! Stii zicala “a nu vedea padurea de copaci”? Uneori avem nevoie de o viziune noua, din exterior.

In plus, cautand adevarul de unul singur, mai ales in cazurile personale, esti subiectiv. Un detectiv privat este obiectiv, el nu este afectat emotional de cazul pe care il preia. Ramane mereu focusat pe obiectivul anchetei si pe rezultate.

Salvezi timp si resurse cu un detectiv particular Iasi

Munca de detectiv particular Iasi implica mai mult decat urmarirea suspectilor, implica tactici moderne si o inalta pregatire, inclusiv in investigatie digitala. Astazi, o parte din infractiuni sau actiuni care iti pot aduce prejudicii sunt operate din spatele unui telefon, a unei tablete sau a unui computer. Tocmai de aceea, cu experienta si profesionalismul dobandite in ani de studii si practica, detectivii particulari descopera rapid ADEVARUL.

In plus, tu ramai anonim. Detectivul, care poate fi un barbat sau o femeie, in fuctie de natura cazului, este bine pregatit si va obtine informatii fara ca cei vizati sa banuiasca vreo clipa ceva. Tocmai de aceea este important sa iti alegi un detectiv particular Iasi cu experienta si o conduita profesionala fara cusur.

Care este cea mai buna agentie de detectivi particulari din Iasi?

Raspunsul este simplu. Este aceea care iti rezolva cazul repede si cu tarife onorabile. Indiferent de natura spetei, experienta, reputatia si integritatea sunt cele ma bune unitati de masura.

Keto Diet, Detonic, Alkozeron, Insumed, Clean Vision si Urotrin sunt suplimente alimentare cu rezultate confirmate de clienti.

1. Toate cele de mai sus sunt suplimente alimentare, remedii 100% naturale care au rezultate bune in tratarea diverselor afectiuni cu care cei mai multi dintre noi ne luptam zi de zi.
2. Toate informatiile de care aveti nevoie legate de aceste medicamente organice sunt descrise cu lux de amanunte (prospect, pret, recenzii, formule active) si obiectivitate pe Evonet, un motor de cautare pentru suplimente alimentare, medicamente naturiste si remedii sigure si testate.
3. Sunt suplimente alimentare care pot fi achizitionate din Romania, direct de la distribuitorii autorizati.

Suplimentele alimentare sunt o solutie de intretinere sau tratament usor de administrat si fara efecte negative, fara compusi periculosi, blande, cu efect rapid si de lunga durata. Stresul, anxietatea, lipsa timpului liber, grijile de zi cu zi, lipsa activitatilor sportive, alimentele de proasta calitate sau mult prea procesate s.a.m.d. ne degradeaza fizic si psihic.

Cu vitaminele si mineralele ne-am obisnuit deja, dar se pare ca nu este suficient. Este nevoie de o sustinere mai mare a organismului si asta cu tinte exacte. Tocmai de aceea au aparut suplimente alimentare dedicate unor disfunctionalitati sau unor probleme care pot fi tinute sub control sau pot fi corectate, chiar vindecate.

Evonet aduna in acelasi loc toate informatiile care pot fi de folos pacientilor, celor care cauta solutii alternative la o problema de sanatate, medicilor din diverse ramuri deschisi catre medicamente 100% naturale si tuturor celor care vor sa fie informati.

Va propun o scurta trecere in revista a celor mai apreciate suplimente alimentare, atat din punct de vedere al recenziilor adunate de la pacienti si specialisti cat si din punct de vedere al comenzilor inregistrate de distribuitorii autorizati de producatori.

Keto Diet, capsule pentru slabit

Dieta Keto, datorita eficientei si a unui regim usor de urmat si-a gasit repede adepti. Rezultatele obtinute i-au mobilizat pe cercetatori care au dezvoltat Keto Diet capsule, un supliment alimentar natural care sa ii ajute sa slabeasca pe cei supraponderali sau pe cei care doresc sa renunte la cateva kilograme fara efort.

Conform datelor adunate de Evonet, poti slabi de la cateva kilograme pana la 14-20 de kilograme pe luna. La prima vedere pare foarte mult, utilizatorii povestind de topirea grasimilor rapida dupa ce starea de cetoza se instaleaza in organism.
Obezitatea este un factor de risc din multe puncte de vedere, motiv pentru care orice ajutor este bine-venit.

Detonic, medicament pudra pentru hipertensiune

Foarte multi oameni sunt hipertensivi si asta se datoreaza mediului in care traim si stresului la care suntem supusi zi de zi. Tocmai de aceea, in UK s-au facut studii si s-a recomandat consumul de Detonic persoanelor cu predispozitie la AVC.

Imbunatatirea functiilor cardiace intr-un mod natural este un pas mare atat pentru cercetatori cat si pentru pacietii care pot recurge la acest medicament sub forma de pudra care reduce natural hipertensiunea.

Inca o problema in care pudra naturala Detonic ajuta, este combaterea aparitiei aterosclerozei, medicamentul fiind un aliat de nadejde in curatarea vaselor de sange si oxigenarea excelenta a creierului.

Era si timpul ca cercetarile in domeniu sa scoata la lumina un medicament natural de intretinere a inimii si functiilor ei.

Alkozeron, tratament alcoolism

Vedem foarte des reclame la suplimente alimentare pentru ficat in care este atins si consumul de alcool. Sa recunoastem ca situtia este mai grava decat dramatizarea din reclamele TV si ca era nevoie de un medicament care sa lupte impotriva dependentei e alcool.

Consumul de alcool este o problema atat pentru persoana dependenta cat si pentru cei din jur, mai ales pentru familia consumatorului. Cele mai multe acte de violenta se desfasoara pe sub efectul consumului de alcool, violenta domestica fiind inca o problema care trebuie privita cu maxima seriozitate.

Dependenta este o boala si trebuie tratata ca atare, acesta este motivul pentru care cercetatorii au lucrat ani de zile la o formula terapeutica naturala care sa inhibe pofta de alcool si il ajute ce cel dependent sa scape de acest viciu. Evonet a strans toate datele si recenziile pentru ava informa corect despre Akkozon, medicament care ajuta la tratarea alcoolismului.

Insumed, reduce zaharul din sange

Conform ultimelor statistici Diabetul a devenit o problema de sanatate atat in cazul celor trecuti de prima tinerete cat si in cazul celor mai tineri, chiar si in randul copiilor. Consumul de alimente dulci, sucuri si junk food are si un revers al medaliei, si anume, Diabetul.

Insumed capsule pentru diabet este o solutie naturala si eficienta pentru reducerea nivelului glicemic si pentru normalizarea acestuia. Diabetul poate avea consecinte grave, schimbarea stilului de viata fiind prima masura care este recomandata pacientului suferind sau celui cu glicemia ridicata aproape de valorile acestei afectiuni.

Curele cu Insumed pastile, conform recenziilor adunate de la pacienti, medici in nutritie, diabet si endocrinologie au ajutat multi pacienti cu mentinerea sub control a glicemiei. Insumed poate fi consumat si preventiv de persoanele care au in familie cazuri de diabet, Evonet fiind locul de unde va puteti informa corect.

Clean Vision, medicament pentru vedere

Vederea este inca o functie a organismului nostru greu incercata. Petrecem din ce in ce ai mult timp cu ochii in ecranul telefonului, in monitoare sau privind la TV. Ochii nostri au nevoie de pauze, au nevoie de odihna si somn, altfel veti ajunge sa purtati ochelari.

Medicamentele pe baza de luteina ajuta, iar daca vorbim de suplimente alimentare naturale, cu compusi organici, este si mai bine. Clean Vision capsule pentru ochi actioneaza asupra prediunii aflate la nivelul globilor oculari si sustine vederea de la interior catre exterior.

Imbunatatirea vederii intr-un mod natural si neinvaziv nu poate fi decat o veste buna pentru pacientii cu plobleme de vedere.

Urotrin tablete naturale pentru prostata

Tabletele pentru prostata nu sunt o moda, sunt necesare pentru ca functiile acesteia sa fie complete pentru ca altfel, aceasta problema de ordin medical isi intinde plasa catre partea psihologica si produce dezechilibre pe mai multe planuri. Urotrin tablete pentru prostata este un medicament natural pentru barbati si problemele lor specifice.

Vedem des la TV reclame la tot felul de remedii pentru prostata. Pentru barbati, functionarea prostatei la un nivel optim este direct propotionala cu o viata sexuala normala. Problemele legate de prostata pot duce la erectii slabe, la ejaculari premature si chiar la infertilitate si impotenta.

Urotrin pentru prostatita este destinat barbatilor atat pentru vindecarea inflamatiilor la nivelul aparatului uro-genital cat si pentru imbunatatirea performantelor in viata intima. Pentru orice problema exista o solutie.

Concluzie

Legatura dintre Keto Diet, Detonic, Alkozeron, Insumed, Clean Vision si Urotrin o reprezinta Evonet, site-ul in care se regasesc toate informatiile despre aceste suplimente alimentare. Prospect, pret, recenzii, pareri de pe forumuri, indicatii si contraindicatii, toate pot fi gasite intr-o sursa de incredere: www.evonet.ro.

Noi, brașovenii, suntem obișnuiți cu turiștii, îi vedem la fiecare pas făcut în centru, îi recunoaștem după interesul cu care privesc în jur și după obiectivele aparatelor foto. Orașul abundă de unități de cazare cu 3 și 4 stele, dar mulți turiști preferă cazarea în regim hotelier Brașov.

Citisem într-un articol despre cât de profitabilă este închirierea artamentelor în regim hotelier. Oare chir așa să fie? Oare totul se reduce la profit? Cum rămâne cu toate investiția făcută de proprietar? Cum rămâne cu confortul care de multe ori este peste cel oferit de hoteluri cu multe stele? Cele mai multe apartamente sau garsoniere care sunt oferite spre închiriere în regim hotelier sunt amenajate modern și oferă condiții de lux.

Eu am un apartament mic, motiv pentru care, atunci când îmi vin prietenii din Sibiu sau Timișoara în vizită, caut rapid cazare în regim hotelier care, dacă mă mulțumește pe mine, îi va mulțumi și pe ei. În astfel de momente am descoperit apartamentele Promenada Studios, mai exact studiouri în regim hotelier Brașov.

Lux și bun gust

Eu le-am văzut pozele pe site, dar cum am o coastă împrumutată tocmai de la Toma Necredinciosu’, m-am dus să mă conving. Apartamentele se află într-un bloc nou, aproape de Coresi, lucru care m-a bucurat enorm. E liniște și ai un sentiment de intimitate, apropierea de mall fiind ca bomboana pe colivă.

Fiind un bloc nou, te simți binevenit de la intrare, din casa scării. Intrarea în apartament se face cu cartelă, nu cu cheie. Încă de la primii pași, apartamentul te încânta prin design și calitatea obiectelor folosite. Nici nu știi unde să te uiți prima dată.
Aici sigur este mâna unui designer de interior, îmi dau seama după culori, după obiectele de mobilier, după nuanța lemnlui sau textura tapetului.

Electocasnice hi-tech în bucătărie

Nu cred că se vor omorî prietenii mei cu gătitul, dar eu una nu am așa ceva acasă și îmi doresc. Nu știu câți dintre clienți folosesc plita și cumptorul, dar pentru cei care vor să își gătească ceva în casă, în bucătărie se găsesc toate cele necesare, ba chiar mai mult. Ai cafetieră, ai cană termică, ai vase și ustensile de cea mai bună calitate. Aproape că îți e milă să le folosești.

Camera este open space și ai, pe lângă canapeaua soft, un birou de la care poți lucre oricând. Insula care desparte elegant bucătăria de living, este un mare televizor. Totul este la superlativ.

Dormitor cu parfum de somn ușor

Știi ce nu suport eu la cele mai multe hoteluri? Paturile! Sunt mici și , de cele mai multe ori, au saltelele uzate. La Promenada Studios totul este nou, camerele au început să fie închiriate în regim hotelier în urmă cu câteva luni.
Lenjeria de pat este albă și miroase a proaspăt spălat. Pernele par confortabile, deși nu le-am testat. Draperiile sunt opace, tapetul de bun gust și lumina poate fi reglată.

Baie mare cu produse de igienă

Știți prospapele moi, halatele și papucii de unică folosință de la hoteluri? Sunt și aici, ambalate frumos și așezate elegant. Încă o bilă albă îi dau acestui studio destinat cazării în regim hotelier pentru produsele de igienă din baie. Nici la hoteluri de 4 stele nu am întâlnit o gamă de produse de îngrijire de calitate superioară.

Îmi place totul! Sincer, i-aș lasă pe prietenii mei să stea la mine și eu m-aș muta câteva zile într-unul din apartamentele închiriate în regim hotelier Promenada Studios.

Daca unii dintre noi au intrat intr-un concediu prelungit, altii, pe fondul prezentei virusului pandemic, au muncit mai mult decat oricand si este firesc sa simta nevoia unei pauze, al unui concediu fara a se limita la propriul apartament. Nu stiu in ce masura turismul are portile deschise dar stiu o solutie sigura: inchiriere autorulota Brasov.

Daca locuiesti intr-un oras la munte nu inseamna ca esti in concediu. Oricat de minunat ar fi Brasovul de sarbatori sau in timpul anului, simti nevoia sa evadezi, sa pleci o perioada, sa descoperi un colt de rai uitat de lume sau sa te retragi undeva unde la orele 11 sa nu fii nevoit sa tragi zavoarele.

Eu am descoperit ca pot avea libertatea de a petrece un concediu alaturi de familie daca apelez la o firma care sa imi ofere servicii de inchiriere autorulota Brasov, servicii de calitate si extinse, facilitati multiple si preturi de Romania, nu de Europa.

Care sunt avantajele serviciilor de inchiriere autorulota Brasov?

1. Libertatea de miscare
Daca inchiriezi o autorulota, poti petrece concediul departe de casa si izolat in acelasi timp. Poti campa la marginea unei paduri sau pe malul unui lac si te poti reconecta cu natura, cu cerul si pamantul si nu in ultimul rand, cu familia pe care cu siguranta ai neglijat-o putin din cauza timpului scurt petrecut impreuna.

2. Siguranta
Acum, mai mult decat oricand, datorita numarului tot mai mare de imbolnaviri vrei sa fii in siguranta. Poti campa intr-un loc izolat, departe de orice “picior de om”, fara a fi nevoit sa parcurgi distante mari fata de Brasov.
Daca tot vorbim despre siguranta, permite-mi sa te asigur, din proprie experienta, ca dupa fiecare serviciu de inchiriere autorulota, aceasta este igienizata temeinic, tocmai pentru a oferi siguranta impotriva colectarii de virusuri si bacterii.

3. Facilitati
Daca te numeri printre cei care au nevoie de caldura, curent, de baie si bucatarie cu apa calda, poti sta linistit, vei avea parte de ele 🙂 Vei avea si smart TV pentru emisiunile preferate, frigider si tot ce inseamna o bucatarie echipata modern, doar ca la dimensiuni mai mici. Inchipuie-ti ca ai facut rezervare la un mini hotel cu servicii de self catering accommodation.

Daca vrei sa-ti surprinzi iubita, apeleaza la servicii de inchiriere autorulota Brasov. Ai grija sa pui in frigider cate ceva de ale gurii, un vin bun si cateva dulciuri, fructe si inghetata. Nu va trebuie multe, puteti campa sau opri oriunde are voie si un autoturism, puteti chiar sa va faceti aprovizionarea de la un supermarket aflat in drumurile voastre.

4. Fara program
Un lucru care pe mine ma irita putin la hoteluri si pensiuni este programul. Nu imi plac vacantele in care cineva imi face program de masa sau pentru alte activitati. Vreau sa ma trezesc cand am chef, sa mananc cand am chef si sa imi fac bagajele la plecare fara sa bata cineva la usa mea in ideea in care vrea sa se apuce de curatenie pentru urmatorii turisti cazati.

5. Fara noaptea de Revelion la fereastra
Nu stiu sincer cum va fi noaptea dintre ani. Mai sunt cateva zile pana atunci si lucrurile nu se anunta prea incurajator. Multi dintre noi vom sarbatori in familie, fara uratori, fara vizite la cei dragi, fara prieteni. Ma intristez la simplul gand, nici nu imi mai vine sa scriu.

Daca nu vrei sa fii printre cei care se vor zgai la cer pentru a vedea artificiile, daca nu vrei sa te numeri printre cei care isi vor lipi nasurile de fereastra rece si vor inchina un pahar de sampanie privind la vecinii de vis a vis, fugi in natura. Apeleaza la servicii de inchiriere autorulota Brasov si petrece altfel mini-vacanta de sarbatori. Sper din tot sufletul sa gasesti o autorulota de inchiriat, sunt convinsa ca nu sunt singura care s-a gandit la aceasta posibilitate.

In incheiere nu-mi ramane decat sa iti urez un an mai bun, mai frumos si cu rezultate negative la teste ;).

Acum, mai mult decât oricând cred că ai conștientizat cât de important este să ai un apartament cu 3 camere în Brașov. Punând de cele mai multe ori cheltuielile pentru întreținere deasupra confortului, sau diferența de preț dintre 2 și 3 camere, mulți dintre oamenii aflați în căutarea unui apartament s-au îndreptat către cele cu 2 camere. Până în martie, când mulți dintre noi am fost nevoiți să lucrăm de acasă, nu am înțeles cât de util ar fi fost să avem un apartament cu 3 camere.

Apartamente 3 camere Brașov finalizate și gata de mutare

În contextual pandemiei cu care ne confruntăm acum, o cameră este sală de clasă și o cameră a devenit birou. Dacă ai 2 copii, atunci biroul tău se mută în bucătărie. Mai în glumă, mai în serios, cred că o camera în plus este mai mult decât utilă.

Dacă vorbim însă de apartamente noi, cheltuielile de întreținere de la 2 camere la 3 camere sunt nesemnificative. Nu e târziu să faci pasul nici acum, deja sunt zvonuri că în curând vom lucra iar de acasă. O să zici că multe apartamente se vând în stadiu de proiect și că până te vei muta se va termina și nebunia asta. Ei bine, eu știu din surse sigure că există apartamente cu 3 camere finalizate în Brașov, numai bune să te muți în ele.

Ce dezvoltator imobiliar mai are disponibile pe piața imobiliară apartamente noi cu 3 camere Brașov? Mosaic Residence este cel care îți poate pune la dispoziție apartamente cu 3 camere finalizate chiar în vecinătatea mall-ului Coresi. Și nu orice fel de apartamente, ci unele spațioase, bine compartimentate și izolate pentru cele 5-6 luni de iarnă, câte sunt de obicei în Brașov.

Credibilitatea dezvoltatorului imobiliar trage la cântar

Mosaic Residence nu este la primul bloc construit, așa că, dacă ai nevoie de feedback, ai de unde să-l obții. În plus, apartamentele sunt finisate cu tot ce este mai bun în materie de parchet, gresie, faianță, tâmplărie PVC, uși sau obiecte sanitare. Calitatea nu este doar un cuvânt, ea se vede în materialele folosite și se simte atunci când vine vorba de confort.

Cei mai mulți dintre cunoscuții mei s-au mutat în noile blocuri de lângă Coresi, unii chiar în apartamente construite de Mosaic Residence. Mi-ar fi spus dacă ar fi întâmpinat vreo neplăcere… Dacă vrei și tu să faci acest pas, achiziționează un apartament nou cu 3 camere Brașov, finalizat și finisat, adică la cheie. Lasă în urmă și fără nici un regret micul apartament constuit în “anii de glorie” și mută-te într-un apartament spațios, căduros, modern și bine poziționat.

Birou sau dormitor pentru oaspeți, o cameră în plus înseamnă mai mult confort. Ai multiple avantaje la care aș mai adăuga și faptul că nu mai sunt necesare renovări sau intervenții în următorii ani, asta dacă ai ales un apartament nou în Brașov.

Brazi în ghiveci sau brazi tăiați de Craciun? Iată o întrebare care pe care și-o pun cei care nu sunt interesați de brazii de palstic și preferă naturalul.

Deși este noiembrie, în acest an parcă nici Crăciunul nu se anunța cu același avant ca în anii trecuți. Dacă în alți ani vitrinele magazinelor te orbeau și muzica cu tematică îți zgâria urechile înainte de căderea frunzelor, acum, ca efect secundar al pandemiei, e liniște și pace.

Dragii mei, acum, mai mult decât oricând, avem nevoie de Crăciun, avem nevoie de magie, de speranță și de brad împodobit. Dacă nu sunteți adeptii brazilor artificiali, aveți de ales între brazii gata tăiați și cei în ghiveci. Puteți să vă îndreptați către marile magazine sau direct către o pepinieră Brașov.

Brazi tăiați livrați la domiliu

Chiar și cei care nu erau adepții cumpărăturilor online s-au obișnuit deja cu livrările. Nu știu cum e în alte orase, dar în Brașov , Pepiniera Brazi Argintii livrează coniferele gata tăiate, pe mai multe înălțimi și categorii (economic, standard și premium).

Eu sper din toată inima că astfel, tăierile masive de brazi și molizi sunt reduse sau chiar stopate. Mulți vor spune că nici așa nu e bine, că e o risipă și că obiceiul bradului de Crăciun o crimă împotriva naturii. Personal, eu sunt împotriva plasticului, cei mai mulți brazi artificiali sunt confectionati din plastic și cred că sunt un pericol mult mai mare pentru natură. Fără brad Crăciunul ar fi incomplet…

Brazii crescuți în pepiniere cu scopul de a fi tăiați de Crăciun nu afectează natura, nu implică defrișare, tăiere ilegală și nu au legatură cu fauna. Este drept ca nu vor opri peste noapte tăierile ilegale, dar nici folosirea brazilor artificiali nu va avea acest efect, cei care se ocupă cu astfel de „îndeletniciri” nu sunt activi doar de Crăciun și nu sunt focusați doar pe brazi.

Vorbim despre brazi sau conifere crescute fix cu scopul de a fi tăiate în preajma Crăciunului pentru a împodobi casele celor care își doresc să respecte tradițiile. Achiziționând un brad argintiu sau unul obișnuit de la o pepinieră Brașov veți fi siguri de proveniența acestuia și veți susține o aface locală. Este momentul să avem grijă de cei de lângă noi.

De acasă sau de birou, puteți acum să comandați bradul dorit și pepiniera Brașov Brazi Argintii îl va livra GRATUIT în ziua și la ora stabilită.

Brazi în ghiveci pentru Crăciun

De ceva ani încoace, eu cumpăr câte un braduț în ghiveci și apoi, după sărbători, încep să îmi sun prietenii care stau la casă spre a vedea cine vrea sa îl găzduiască într-o curte pentru restul vieții.

Cred ca soluția brazilor în ghiveci împacă pe toata lumea, nu se taie și apoi nu se aruncă nici un brad. Este dezolant peisajul de după sărbători, o multime de brazi stau aruncați pe langă tomberoanele din oraș. Brazii în ghiveci achizitionați de la pepiniere vin și cu garanția că vor putea fi plantați și vor rezista la temeraturile locale.

Eu sper că ne vom bucura de aceste sărbători și că vom avea parte de bucurii, de familie, de prieteni și de tradiții.