21.5 C
Braşov
Acasă Blog

Fast Food-ul “Ciorbe și Tradiții” din Brașov a primit de la Protecția Consumatorilor amenzi de 20.000 lei

0
Fast Food-ul “Ciorbe și Tradiții” din Brașov a primit de la Protecția Consumatorilor amenzi de 20.000 lei

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Brașov a anunțat luni că a desfășurat o acțiune de control la operatorul economic Cris Darxen 23 SRL – Fast Food “Ciorbe și Tradiții”, cu sediul în municipiul Brașov.

În urma abaterilor constatate, comisarii au aplicat următoarele sancțiuni:

• 3 amenzi contravenționale, în valoare de 20.000 lei
• oprirea definitivă de la servire a produselor neconforme
• oprirea temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficiențelor.
Fast Food-ul “Ciorbe și Tradiții” din Brașov a primit de la Protecția Consumatorilor amenzi de  20.000 lei

Neregulile identificate au fost următoarele:

• depozitarea necorespunzătoare a preparatelor culinare finite

• prepararea alimentelor într-un spațiu impropriu, fără spații pentru prelucrări preliminarii, cu intersecție de fluxuri salubru cu insalubru
• folosirea unor ustensile de bucătărie neconforme (cuțite cu nituri și mânere de plastic, coș de gunoi fără capac)
Fast Food-ul “Ciorbe și Tradiții” din Brașov a primit de la Protecția Consumatorilor amenzi de  20.000 lei
• lipsa informațiilor privind compoziția preparatelor, declarația nutrițională energetică, gramajul, aditivii alimentari în lista meniu
• afișarea unor mesaje comerciale de tipul “Ciorbe a la mama acasă, făcute după rețete tradiționale și servite în cele mai mari porții din Brașov”, fără a putea fi probate (operatorul economic nu a putut prezenta un studiu efectuat în acest sens).
Fast Food-ul “Ciorbe și Tradiții” din Brașov a primit de la Protecția Consumatorilor amenzi de  20.000 lei

20 mai, Ziua Mondială a Metrologiei. Cum a apărut metrul ca unitate de măsură

0
20 mai, Ziua Mondială a Metrologiei. Cum a apărut metrul ca unitate de măsură
20 mai, Ziua Mondială a Metrologiei. Cum a apărut metrul ca unitate de măsură

20 mai, Ziua Mondială a Metrologiei. Cum a apărut metrul ca unitate de măsură. Ziua Mondială a Metrologiei este sărbătorită pentru a comemora semnarea Convenției Metrului din 20 mai 1875.

Această convenție a fost un acord internațional semnat de reprezentanții a 17 națiuni la Paris, care a stabilit un cadru pentru colaborare globală în domeniul metrologiei, disciplinei care se ocupă cu măsurarea.

 

Principalul obiectiv al Convenției Metrului

Principalul obiectiv al Convenției Metrului a fost să asigure uniformitatea măsurătorilor în întreaga lume, ceea ce este esențial pentru comerț, industrie, știință și tehnologie.

Convenția a instituit crearea prototipurilor internaționale pentru unitățile de măsură fundamentale, cum ar fi metrul și kilogramul, care să fie utilizate ca standarde de referință.

Ziua Mondială a Metrologiei subliniază importanța măsurătorilor precise și standardizate în viața de zi cu zi și în diverse sectoare ale economiei, cum ar fi sănătatea, siguranța, mediul, industria și comerțul.

Sărbătoarea evidențiază necesitatea colaborării internaționale pentru menținerea și îmbunătățirea sistemelor de măsurare.

Precizia și acuratețea măsurătorilor depind de standardele comune și de cooperarea între țări.

Evenimentele și activitățile organizate cu ocazia Zilei Mondiale a Metrologiei au rolul de a educa publicul și profesioniștii despre progresele în domeniul metrologiei și despre modul în care acestea influențează viața cotidiană și dezvoltarea tehnologică.

Cum s-a ajuns la metrul standard

Evoluția metrului standard a fost un proces complex care a implicat diverse propuneri, măsurători și decizii la nivel internațional.

Iată un rezumat al pașilor principali care au condus la definirea și adoptarea metrului standard:

Primele Propuneri (Secolul XVIII)

În perioada iluminismului, a existat o cerere tot mai mare pentru un sistem de măsurători unificat și raționalizat.

În 1790, Talleyrand a propus Adunării Naționale Franceze să creeze un sistem de măsură universal.

Definirea Inițială (1791)

Academia Franceză de Științe a propus ca metrul să fie definit ca a zecea milionime parte din distanța dintre Ecuator și Polul Nord de-a lungul meridianului care trece prin Paris.

Această definiție a fost aleasă pentru a avea o unitate de măsură bazată pe fenomene naturale, spre deosebire de unitățile arbitrare folosite anterior.

Expediția Geodezică (1792-1799)

Pentru a determina exact această lungime, o expediție geodezică a fost organizată de Pierre Méchain și Jean-Baptiste Delambre, care au măsurat segmentul meridianului între Dunkerque și Barcelona. Aceasta a permis calcularea unui meridian terestru.

Prototipul de Platină (1799)

Pe baza măsurătorilor obținute, un prototip fizic al metrului a fost realizat din platină și prezentat în 1799.

Acest prototip, cunoscut sub numele de „metrul arhivistic”, a fost adoptat oficial de către Franța și a devenit baza pentru măsurătorile ulterioare.

Convenția Metrului (1875)

Pentru a standardiza măsurătorile la nivel internațional, Convenția Metrului a fost semnată în 1875 de către 17 națiuni.

Aceasta a dus la crearea Biroului Internațional de Măsuri și Greutăți (BIPM) și la realizarea unui nou prototip internațional dintr-un aliaj de platină-iridiu.

Prototipul Internațional din 1889

În 1889, primul prototip internațional al metrului, realizat dintr-un aliaj de 90% platină și 10% iridiu, a fost adoptat. Acest prototip a fost depozitat la BIPM și a fost utilizat ca standard de referință pentru toate măsurătorile metrice.

Redefinirea pe Bază de Lungime de Undă (1960)

Cu avansurile în tehnologie și necesitatea unor măsurători mai precise, în 1960, definiția metrului a fost schimbată pentru a fi bazată pe lungimea de undă a radiației emise de atomii de cripton-86.

Aceasta a permis o mai mare precizie în realizarea și replicarea măsurătorilor.

Definiția Modernă (1983)

În 1983, a avut loc o altă redefinire majoră, bazată pe constanta vitezei luminii în vid. Astfel, metrul a fost definit ca fiind lungimea parcursă de lumină în vid într-un interval de 1/299,792,458 dintr-o secundă.

Această definiție leagă metrul de o constantă fundamentală a naturii, asigurând o precizie și stabilitate extrem de ridicate.

”Săptămâna prevenirii criminalității”, în România

0
”Săptămâna prevenirii criminalității”, în România

În perioada 20-24 mai 2024, Poliția Română derulează la nivel național, o nouă ediție a evenimentului național ”Săptămâna prevenirii criminalității”, ediția 2024.

La nivelul Județului Brașov, polițiștii vor organiza și desfășura activități și acțiuni punctuale pentru sensibilizarea cetățenilor referitor la importanța prevenirii criminalității și adoptării unor măsuri de autoprotecție și consecințele legale care decurg din comiterea de infracțiuni.

Evenimentul are caracter unitar, domeniile de referință fiind selectate în baza priorităților Poliției Române pentru anul 2024, astfel:
20 mai – prevenirea victimizării minorilor;
21 mai – siguranța în mediul online;
22 mai – prevenirea violenței domestice
23 mai – prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului
24 mai – prevenirea disparițiilor de minori/plecărilor voluntare

Prima zi a evenimentului – 20 mai 2024, destinată prevenirii victimizării minorilor, a fost marcată prin prezența polițiștilor la o grădiniță și o unitate de învățământ gimnazial din municipiul Brașov.

Astfel, micilor pietoni le-au fost oferite, prin exerciții demonstrative, informații utile despre principalele reguli de circulație, iar elevilor de gimnaziu le-au fost prezentate principalele cauze care pot duce la victimizare (prin trafic de persoane și consum de substanțe interzise), precum și baza legală care incriminează aceste fenomene.

A doua zi a evenimentului, destinată siguranței online, va fi petrecută tot în rândul elevilor din județul Brașov, care vor fi informați cu privire la pericolele pe care le prezintă mediul online și care sunt principalele măsuri antivictimizare pe care le pot adopta.

„Prevenirea este responsabilitatea fiecăruia. Alege să te implici!”, transmite Poliția Română.

Conducător auto sub influența alcoolului, depistat în Făgăraș

0
Conducător auto sub influența alcoolului, depistat în Făgăraș

Duminică, 19 mai, în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au oprit, pentru control, un autoturism, care se deplasa pe strada Doamna Stanca, din municipiul Făgăraș.

În cadrul controlului efectuat, după ce au identificat bărbatul de la volan, de 54 de ani, pentru că au observat indicii ale consumului de alcool, polițiștii l-au testat cu aparatul din dotare.

Întrucât rezultatul a indicat o valoare a alcoolemiei de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a fost condus în continuare la o unitate medicală autorizată, unde i-au fost recoltate mostre biologice, a căror analiză va stabili cu certitudine valoarea alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.

Un șofer care conducea pe DN13 fără permis nu a oprit la semnalele polițiștilor

0
Un șofer care conducea pe DN13 fără permis nu a oprit la semnalele polițiștilor

Duminică, 19 mai, în jurul orei 09:00, în timp ce efectuau serviciul de monitorizare și control al traficului rutier, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Brașov, au efectuat semnale regulamentare pentru oprirea unui autoturism, care se deplasa pe DN13, dinspre localitatea Rupea, spre localitatea Măieruș, în județul Brașov.

Pentru că persoana de la volan nu s-a conformat semnalelor efectuate de polițiști, aceștia au pornit în urmărirea autoturismului. În scurt timp, pe Drumul Forestier Valea Bozom, după ce autoturismul a fost abandonat, polițiștii au reușit să-l prindă pe tânărul de la volan, care încerca să se sustragă controlului fugind spre pădure.

După ce a fost identificat, polițiștii au constatat că tânărul care se afla la volan, de 23 de ani, nu deține permis de conducere. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lovitura lui Dan Șucu. Neil Lennon, prezentat oficial la Rapid! „Este o oportunitate pentru mine”

0
Neil Lennon, este primul antrenor britanic din Liga 1

Neil Lennon este oficial noul antrenor al Rapidului! Anunțul oficial a venit în cursul zilei de luni, 20 mai. Antrenorul nord-irlandez, fost campion cu Celtic Glasgow în Scoția, a semnat un contract valabil pe două sezoane cu echipa finanțată de Dan Șucu. La început, am vorbit cu domnul Șucu și cu Daniel Sandu, am purtat discuții ample cu ei. Apoi, ne-am reîntâlnit în urmă cu câteva săptămâni și am fost foarte impresionat de proiectul pe care mi l-au prezentat. Am fost foarte impresionat de domnul Șucu, este un om foarte puternic, foarte inteligent, un om cu principii. A fost impresionant pentru mine. Apoi, vorbind și cu Daniel, a fost o decizie simplă pentru mine. Sunt foarte bucuros să fiu aici, știu că Rapid este un nume foarte important în istoria fotbalului românesc. Este o oportunitate pentru mine. Sper să creez o conexiune puternică între mine și suporteri, dar acest lucru vine odată cu obținerea rezultatelor pozitive și cu a face performanța. Este responsabilitatea mea. Știu că sunt suporteri foarte pasionați, care iubesc clubul. Sunt asemănători fanilor lui Celtic. Îmi doresc să facem performanță, acesta este obiectivul meu principal. Sper să întâlnesc curând suporterii și voi face tot ce este posibil pentru a face performanță cu Rapid”, a spus Neil Lennon pentru fcrapid.ro.
Neil Lennon a cucerit 5 titluri în Scoția pe banca lui Celtic și era liber de contract din octombrie 2022, după despărțirea de Omonia Nicosia. De-a lungul carierei, Neil Lennon le-a mai antrenat pe Hibernian și Bolton.

Concert extraordinar „Romanța mea…”, la Opera Brașov

0
Concert extraordinar „Romanța mea…”, la Opera Brașov

Sâmbătă, 25 mai, de la ora 18.30, în Sala Operei, se va desfășura concertul extraordinar „Romanța mea…”.

„Romanța mea…”

„Aș vrea iar anii tinereții”, „Să-mi cânți cobzar”, „A venit aseară mama”, „Deschide, deschide fereastra”, „Of, inimioară” sau „Ciobănaș cu trei sute de oi” se numără printre romanțele care vor fi prezentate.

În cadrul acestui spectacol, va fi îndrăgita interpretă Alina Mavrodin-Vasiliu, promotoarea fenomenului romanței în România și directoarea artistică a celebrului Festival Național de Romanțe „Crizantema de Aur” de la Târgoviște.

„Sunt onorată să fac parte din distribuția acestui concert, alături de voci frumoase, sensibile și pline de emoție ale Operei Brașov. Sunt încântată să aducem frumosul, emoția și bucuria în sufletele dumneavoastră. Romanța ne unește!”, afirmă Alina Mavrodin-Vasiliu. Alături de ea, vor fi soliștii Operei Brașov: Maria Catrina, Cristina Radu, Lăcrămioara Schuller, Florentina Soare, Alexandru Chiriac, Lorand Cristian, Adrian Mărcan.

Baritonul Lorand Cristian este câștigătorul concursului din cadrul Festivalului „Crizantema de Aur” din 1989, obținând Marele Trofeu și, de asemenea, este cel care a revigorat, la Brașov, fenomenul romanței. Tot Marele Trofeu „Crizantema de Aur” i-a fost decernat și baritonului Alexandru Chiriac, în anul 2013.
Concertul extraordinar „Romanța mea…”, la Opera Brașov
Ca în fiecare spectacol de romanțe susținut la Opera Brașov, la pian se va afla Sena Ducariu, iar acompaniamentul de vioară va fi asigurat de Cătălin Floroiu, membru în Orchestra Operei Brașov.

Participă Baletul Operei Brașov: Melania Condoiu, Diana Drăgan, Ariana Marcu, Miruna Mândruță, Valentina Mirică, Luna Muramatsu, Daria Nicoară, Hana Okudaira, Aghata Olah, Mihaela Pop, Andreea Rusu, Alexandra Scriminț, Claudiu Dane, Dorin Mirea, Matei Rada, Adrian Scriminț. Coregrafia: Alexandru Fotescu.

Coordonator spectacol/regie scenă: Silvia Papadopoulos.

Spectacolul durează o oră și 40 de minute și nu are pauză. Preț bilete: 50 lei (sală + lojă); 30 lei (balcon lateral).

„Recitalul de la ora cinci”, la Muzeul „Casa Mureșenilor”

Miercuri, 22 mai, de la ora 17.00, la Muzeul „Casa Mureșenilor”, Opera Brașov oferă o nouă ediție a „Recitalului de la ora cinci”. Își dau concursul artiștii Operei Brașov: Aurelia Florian – soprană, Adrian Mărcan – bariton, Valentin Marele – bariton, Andrei Lucian Ionescu – bas, Șerban Dinu – bas, Dan Popescu – bas, Ștefan Schuller – bas. Lioara Popa îi va acompania la pian, iar Simona Manole va fi gazda evenimentului.

Artiștii vor prezenta arii și duete aparținând celor mai frumoase opere, operete și musicaluri: „Don Giovanni” și „Nunta lui Figaro” de W.A. Mozart, „Bărbierul din Sevilla” de G. Rossini și „Don Pasquale” de G. Donizetti, „Văduva veselă” de Fr. Lehár, „Voievodul țiganilor” de J. Strauss și „My Fair Lady” de Fr. Loewe sau „Fiddler on the Roof” de J. Bock.

Recitalul durează o oră și nu are pauză. Preț bilete: 8 lei – adulți, 4 lei – pensionari și 2 lei – elevi, studenți. Acestea se pot achiziționa de la sediul Muzeului „Casa Mureșenilor” Brașov (Piața Sfatului nr. 25), înainte de începerea evenimentului.

Proiectul „DescOperă La Traviata”, în Sala Operei

Marți, 11 iunie, de la ora 18.30, în Sala Operei, Studioul Experimental în Artele Spectacolului Muzical ,,Ludovic Spiess” –
Opera Națională București prezintă proiectul „DescOperă La Traviata”.

LA TRAVIATA – operă de G. Verdi
Distribuția:
Violetta Valéry – Georgiana Dumitru
Alfredo Germont – Andrei Manea
Giorgio Germont – Cristian Ruja
Annina – Nicoleta Nistor/Alexandra Cârstea
Flora – Carmen Ioana Lică/Alexandra Horpas
Gastone – Andrei Mihalcea
Duphol – Antonio Morariu
Granville – Andrei Miclea
D’Obigny – Ștefan Lamatic

Balerini: Raluca Jercea, Andreea Vălean, Alexandre Plesis

Actori: Nina Vieru, Nicu Țeapă Vlăsceanu

Orchestra și Corul Operei Brașov
Dirijor: Daniel Jinga
Regia: Alexandru Nagy
Costume: Iolanda Mutu
Decoruri: Vladimir Turturică
Coregrafia și mișcarea scenică: Sandra Mavhima
Light design: Alin Popa
Video mapping: Radu Spiridon, Mihai Matei

Preț bilete: 50 lei (sală + lojă); 30 lei (balcon lateral).

În stagiunea 2023 – 2024, accesul copiilor la spectacolele de operă și operetă este permis începând cu vârsta de 7 ani.

Biletele se vând atât online, pe site-ul www.bilet.ro, cât și la sediul Operei Brașov din str. Bisericii Române nr. 51. Program Casierie: Luni – Vineri 10 – 17 sau sâmbătă, cu o oră înainte de începerea spectacolului.
Informații se pot obține la telefon: 0268/419.380.

Evenimente desfășurate cu sprijinul Consiliului Local al Municipiului Brașov și al Primăriei Municipiului Brașov.

Irineu Darău: “Este dezamăgitor cum primarul ales la Bod ca independent își schimbă acum afilierea politică în favoarea PSD”

0
Irineu Darău: “Este dezamăgitor cum primarul ales la Bod ca independent își schimbă acum afilierea politică în favoarea PSD”

Mare este dezamăgirea oamenilor onești față de trădarea actualului primar Sergiu Arsene, fost independent, și a unui grup de susținători ai săi. Mai mulți politicieni locali din comuna Bod care mimau moralitatea și reforma au ales migrarea politică oportunistă și încălcarea promisiunilor făcute comunității locale.

Primarul Sergiu Arsene, ales în 2020 de cetățeni pe baza unei candidaturi independente – atunci și cu susținerea USR – a ales să să alăture PSD. Bodenii au mai putut constata cu surprindere că niște oameni care promiteau verticalitate și reformă în politică au înființat la nivel local filială REPER și au transformat-o în brelocul PSD.

USR și Alianța Dreapta Unită au rămas pe calea corectă și au păstrat o poziție fermă și clară: NU vor fi susținuți primarii pesediști.

Și mai interesant este faptul că actualul viceprimar Gheorghe Bodean, cu mandat din partea PNL, apare acum pe lista de candidați la Consiliul Local din partea REPER. Iar jocurile politice de la nivel local nu se termină aici. Bogdan Pleșea, fostul viceprimar cu mandat tot din partea PNL, demis din funcție în anul 2022, candidează acum la Primăria Bod din partea PNL. Consilierii ALDE Alexandru Dobre și Ciprian Șandru au trecut la PNL, iar Vasile Zamfir, fostul președinte al Filialei Locale PSD Bod a ales AUR.

Așadar, pentru alegerile din 9 iunie, combinațiile actualilor consilieri locali se văd pe listele de candidaturi. Aceste migrații politice arată o gravă lipsă de integritate și un mare dispreț față de voința alegătorilor.

“Este dezamăgitor să vedem cum un primar ales ca independent își schimbă acum afilierea politică în favoarea PSD. Și este și mai dezamăgitor când alți așa-ziși lideri și reformiști își trădează echipa, valorile și alegătorii, migrând la alte partide și alegând să susțină un primar pesedist. Ne delimităm clar de orice astfel de gesturi și compromisuri” – a declarat senatorul Irineu Darău, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov și președinte județean al USR Brașov.

Claudia Crăciun este candidata Alianței Dreapta Unită la funcția de primar al comunei Bod. Claudia are alături echipa Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul Local. Împreună, ei reprezintă singura șansă pentru o guvernare transparentă și onestă în comuna Bod.
Irineu Darău: “Este dezamăgitor cum primarul ales la Bod ca independent își schimbă acum afilierea politică în favoarea PSD”
“Noi, echipa Alianței Dreapta Unită, suntem hotărâți să ne respectăm angajamentele față de cetățeni și să asigurăm o administrație locală dedicată adevăratelor nevoi ale comunității. Vom restabili încrederea oamenilor în administrația locală și vom lucra pentru bunăstarea comunei Bod, fără niciun fel de compromisuri politice.” – a adăugat Claudia Crăciun.

Cod mandatar financiar: 21240009

*Articol al USR Brașov (P)

Răzvan Lucescu, din nou campion în Grecia cu PAOK Salonic: „Infern emoțional”

0
Răzvan Lucescu a câştigat al doilea titlu cu PAOK Salonic

Răzvan Lucescu, din nou campion în Grecia cu PAOK Salonic:

PAOK Salonic a câștigat dramatic titlul de campioană în Grecia, după ce a învins cu 2-1 rivala Aris, în deplasare, în ultima etapă a campionatului grec. Aflat la al doilea mandat la PAOK Salonic, Răzvan Lucescu (55 de ani) tocmai și-a trecut în cont al doilea titlu de campion. Primul l-a cucerit în 2019. Fost jucător și antrenor la FC Brașov, Răzvan a mai câștigat cu echipa din Salonic şi două Cupe ale Greciei (2018, 2019).

Reacția a lui Răzvan Lucescu după câștigarea titlului

 

În staff-ul lui Răzvan la PAOK se află și Nae Constantin, fostul fotbalist al lui FC Brașov. „Ultimele 3 zile au fost un infern emoțional pentru mine. Dacă am crezut și am sperat profund că putem să luăm titlul, mintea și gândul nu mi-au dat pace. Mi s-a părut că am niște lanțuri în suflet sau în minte care nu m-au lăsat să trăiesc. E foarte complicat să spun ce m-a emoționat. Știu că au dat gol și mă gândeam că nu se termină aici. După, când l-am văzut pe arbitru că arată cartonaș roșu, a creat o incertitudine. 11 contra 10, ei jucând și pentru AEK, rivalitatea cu noi fiind mare, nu știam ce se va întâmpla. A fost sezonul nostru. S-a terminat meciul și am simțit o imensă descătușare. În vestiar a fost o nebunie, o fericire”, a dezvăluit Răzvan Lucescu la FANATIK SUPERLIGA.

 

Angajații Agenției pentru Protecția Mediului Brașov continuă protestul

0
Angajații Agenției pentru Protecția Mediului Brașov continuă protestul

Angajații Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Brașov continuă protestul luni, 20 mai.

„Dacă drepturile salariale nu vor fi recunoscute și discriminarea salarială nu va fi înlăturată, protestele vor continua, urmând ca joi, 23.05.2024, să participăm la mitingul organizat la București, împreună cu reprezentanții tuturor agențiilor de mediu din țară.
În această perioadă nu vor fi preluate și înregistrate solicitări și documentații în vederea emiterii actelor de reglementare (avize, acorduri, autorizații)” , au declarat angajații APM Brașov.

SDA Servicii de Depozitare și Arhivare oferă soluții complete și de înaltă calitate pentru depozitarea și consultarea documentelor arhivate, cu respectarea normelor în vigoare și a condițiilor de siguranță impuse prin LEGEA ARHIVELOR NAȚIONALE NR. 16/1996.

Arhivare și depozitare documente în maximă siguranță

Firma dispune de două depozite proprii, situate în București și Brașov, echipate cu spații de arhivare documente și depozitare conform standardelor internaționale. În plus, SDA Servicii de Depozitare și Arhivare oferă servicii complete de arhivare, inclusiv depozitarea documentelor, prelucrarea arhivistică, scanarea documentelor, transportul și distrugerea securizată a acestora.

SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare pune la dispoziția clienților săi spații de depozitare dotate cu sisteme automate de supraveghere video, alarmare și stingere a incendiilor, controlul umidității și microclimatului, pază umană asigurată de echipe specializate 24/24h. De asemenea, soluția software complexă și echipamentele IT de ultimă generație monitorizează în permanență parametrii mediului de depozitare și asigură trasabilitatea, securitatea și integritatea documentelor.

Consultarea rapidă a documentelor arhivate

Documentele pot fi consultate fie în mod electronic – acestea fiind trimise prin e-mail- fie în format fizic la sediul SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare, fie la sediul clientului. În acest ultim caz, documentele sunt expediate pentru consultare prin servicii de curierat sau transport prin flotă proprie cu vehicule specializate și monitorizate prin GPS. În plus, compania oferă sali individuale de consultare documente echipate cu tehnologie de ultimă generație pentru copierea și scanarea documentelor.

SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare are în vedere dezvoltarea continuă și inovația tehnologică pentru a asigura un parteneriat de durată cu clienții săi. Firma are certificat Sistemului de Management al Securității Informației conform standardului internațional SR ISO/IEC 27.001: 2018, fiind de asemenea certificată conform standardelor ISO 9001:2015 – Sistemul de Management al Calității, ISO 14.001: 2016 – Sistemul de Management de Mediu și ISO 45.001:2018 – Sistemul de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale.

Prin certificarea conform standardelor ISO mentionate mai sus, SDA – Servicii de Depozitare și Arhivare demonstrează preocuparea pentru dezvoltare și inovație tehnologică continuă, precum și angajamentul pentru calitate, mediu, sănătate și securitate ocupatională.

SDA – SERVICII DE DEPOZITARE ȘI ARHIVARE se remarcă prin soluții complete, securizate și accesibile pentru depozitarea și consultarea documentelor arhivate, fiind un partener de încredere pentru orice business care își dorește să aibă acces rapid și sigur la informațiile sale.

De ce sa apelezi la un detectiv particular Iasi ? Pentru ca viata este scurta si nu merita sa te framanti, sa iti faci zile amare si sa nu ajungi la niciun rezultat. Pentru ca un detectiv particular Iasi are experienta, metodologia si gadgeturile necesare pentru a descoperi raspunsurile la intrebarile tale si, uneori, chiar si solutiile.

Esti persoana fizica si o problema cu una sau mai multe necunoscute nu te lasa sa dormi? Apeleaza la un detectiv particular Iasi! Esti o companie si crezi ca cineva iti spioneaza afacerea sau ai o oferta care te intriga? Apeleaza la un detectiv privat Iasi! Esti avocat si clientul tau are nevoie de dovezi? Apeleaza la un detectiv Iasi! Stii zicala “a nu vedea padurea de copaci”? Uneori avem nevoie de o viziune noua, din exterior.

In plus, cautand adevarul de unul singur, mai ales in cazurile personale, esti subiectiv. Un detectiv privat este obiectiv, el nu este afectat emotional de cazul pe care il preia. Ramane mereu focusat pe obiectivul anchetei si pe rezultate.

Salvezi timp si resurse cu un detectiv particular Iasi

Munca de detectiv particular Iasi implica mai mult decat urmarirea suspectilor, implica tactici moderne si o inalta pregatire, inclusiv in investigatie digitala. Astazi, o parte din infractiuni sau actiuni care iti pot aduce prejudicii sunt operate din spatele unui telefon, a unei tablete sau a unui computer. Tocmai de aceea, cu experienta si profesionalismul dobandite in ani de studii si practica, detectivii particulari descopera rapid ADEVARUL.

In plus, tu ramai anonim. Detectivul, care poate fi un barbat sau o femeie, in fuctie de natura cazului, este bine pregatit si va obtine informatii fara ca cei vizati sa banuiasca vreo clipa ceva. Tocmai de aceea este important sa iti alegi un detectiv particular Iasi cu experienta si o conduita profesionala fara cusur.

Care este cea mai buna agentie de detectivi particulari din Iasi?

Raspunsul este simplu. Este aceea care iti rezolva cazul repede si cu tarife onorabile. Indiferent de natura spetei, experienta, reputatia si integritatea sunt cele ma bune unitati de masura.

Keto Diet, Detonic, Alkozeron, Insumed, Clean Vision si Urotrin sunt suplimente alimentare cu rezultate confirmate de clienti.

1. Toate cele de mai sus sunt suplimente alimentare, remedii 100% naturale care au rezultate bune in tratarea diverselor afectiuni cu care cei mai multi dintre noi ne luptam zi de zi.
2. Toate informatiile de care aveti nevoie legate de aceste medicamente organice sunt descrise cu lux de amanunte (prospect, pret, recenzii, formule active) si obiectivitate pe Evonet, un motor de cautare pentru suplimente alimentare, medicamente naturiste si remedii sigure si testate.
3. Sunt suplimente alimentare care pot fi achizitionate din Romania, direct de la distribuitorii autorizati.

Suplimentele alimentare sunt o solutie de intretinere sau tratament usor de administrat si fara efecte negative, fara compusi periculosi, blande, cu efect rapid si de lunga durata. Stresul, anxietatea, lipsa timpului liber, grijile de zi cu zi, lipsa activitatilor sportive, alimentele de proasta calitate sau mult prea procesate s.a.m.d. ne degradeaza fizic si psihic.

Cu vitaminele si mineralele ne-am obisnuit deja, dar se pare ca nu este suficient. Este nevoie de o sustinere mai mare a organismului si asta cu tinte exacte. Tocmai de aceea au aparut suplimente alimentare dedicate unor disfunctionalitati sau unor probleme care pot fi tinute sub control sau pot fi corectate, chiar vindecate.

Evonet aduna in acelasi loc toate informatiile care pot fi de folos pacientilor, celor care cauta solutii alternative la o problema de sanatate, medicilor din diverse ramuri deschisi catre medicamente 100% naturale si tuturor celor care vor sa fie informati.

Va propun o scurta trecere in revista a celor mai apreciate suplimente alimentare, atat din punct de vedere al recenziilor adunate de la pacienti si specialisti cat si din punct de vedere al comenzilor inregistrate de distribuitorii autorizati de producatori.

Keto Diet, capsule pentru slabit

Dieta Keto, datorita eficientei si a unui regim usor de urmat si-a gasit repede adepti. Rezultatele obtinute i-au mobilizat pe cercetatori care au dezvoltat Keto Diet capsule, un supliment alimentar natural care sa ii ajute sa slabeasca pe cei supraponderali sau pe cei care doresc sa renunte la cateva kilograme fara efort.

Conform datelor adunate de Evonet, poti slabi de la cateva kilograme pana la 14-20 de kilograme pe luna. La prima vedere pare foarte mult, utilizatorii povestind de topirea grasimilor rapida dupa ce starea de cetoza se instaleaza in organism.
Obezitatea este un factor de risc din multe puncte de vedere, motiv pentru care orice ajutor este bine-venit.

Detonic, medicament pudra pentru hipertensiune

Foarte multi oameni sunt hipertensivi si asta se datoreaza mediului in care traim si stresului la care suntem supusi zi de zi. Tocmai de aceea, in UK s-au facut studii si s-a recomandat consumul de Detonic persoanelor cu predispozitie la AVC.

Imbunatatirea functiilor cardiace intr-un mod natural este un pas mare atat pentru cercetatori cat si pentru pacietii care pot recurge la acest medicament sub forma de pudra care reduce natural hipertensiunea.

Inca o problema in care pudra naturala Detonic ajuta, este combaterea aparitiei aterosclerozei, medicamentul fiind un aliat de nadejde in curatarea vaselor de sange si oxigenarea excelenta a creierului.

Era si timpul ca cercetarile in domeniu sa scoata la lumina un medicament natural de intretinere a inimii si functiilor ei.

Alkozeron, tratament alcoolism

Vedem foarte des reclame la suplimente alimentare pentru ficat in care este atins si consumul de alcool. Sa recunoastem ca situtia este mai grava decat dramatizarea din reclamele TV si ca era nevoie de un medicament care sa lupte impotriva dependentei e alcool.

Consumul de alcool este o problema atat pentru persoana dependenta cat si pentru cei din jur, mai ales pentru familia consumatorului. Cele mai multe acte de violenta se desfasoara pe sub efectul consumului de alcool, violenta domestica fiind inca o problema care trebuie privita cu maxima seriozitate.

Dependenta este o boala si trebuie tratata ca atare, acesta este motivul pentru care cercetatorii au lucrat ani de zile la o formula terapeutica naturala care sa inhibe pofta de alcool si il ajute ce cel dependent sa scape de acest viciu. Evonet a strans toate datele si recenziile pentru ava informa corect despre Akkozon, medicament care ajuta la tratarea alcoolismului.

Insumed, reduce zaharul din sange

Conform ultimelor statistici Diabetul a devenit o problema de sanatate atat in cazul celor trecuti de prima tinerete cat si in cazul celor mai tineri, chiar si in randul copiilor. Consumul de alimente dulci, sucuri si junk food are si un revers al medaliei, si anume, Diabetul.

Insumed capsule pentru diabet este o solutie naturala si eficienta pentru reducerea nivelului glicemic si pentru normalizarea acestuia. Diabetul poate avea consecinte grave, schimbarea stilului de viata fiind prima masura care este recomandata pacientului suferind sau celui cu glicemia ridicata aproape de valorile acestei afectiuni.

Curele cu Insumed pastile, conform recenziilor adunate de la pacienti, medici in nutritie, diabet si endocrinologie au ajutat multi pacienti cu mentinerea sub control a glicemiei. Insumed poate fi consumat si preventiv de persoanele care au in familie cazuri de diabet, Evonet fiind locul de unde va puteti informa corect.

Clean Vision, medicament pentru vedere

Vederea este inca o functie a organismului nostru greu incercata. Petrecem din ce in ce ai mult timp cu ochii in ecranul telefonului, in monitoare sau privind la TV. Ochii nostri au nevoie de pauze, au nevoie de odihna si somn, altfel veti ajunge sa purtati ochelari.

Medicamentele pe baza de luteina ajuta, iar daca vorbim de suplimente alimentare naturale, cu compusi organici, este si mai bine. Clean Vision capsule pentru ochi actioneaza asupra prediunii aflate la nivelul globilor oculari si sustine vederea de la interior catre exterior.

Imbunatatirea vederii intr-un mod natural si neinvaziv nu poate fi decat o veste buna pentru pacientii cu plobleme de vedere.

Urotrin tablete naturale pentru prostata

Tabletele pentru prostata nu sunt o moda, sunt necesare pentru ca functiile acesteia sa fie complete pentru ca altfel, aceasta problema de ordin medical isi intinde plasa catre partea psihologica si produce dezechilibre pe mai multe planuri. Urotrin tablete pentru prostata este un medicament natural pentru barbati si problemele lor specifice.

Vedem des la TV reclame la tot felul de remedii pentru prostata. Pentru barbati, functionarea prostatei la un nivel optim este direct propotionala cu o viata sexuala normala. Problemele legate de prostata pot duce la erectii slabe, la ejaculari premature si chiar la infertilitate si impotenta.

Urotrin pentru prostatita este destinat barbatilor atat pentru vindecarea inflamatiilor la nivelul aparatului uro-genital cat si pentru imbunatatirea performantelor in viata intima. Pentru orice problema exista o solutie.

Concluzie

Legatura dintre Keto Diet, Detonic, Alkozeron, Insumed, Clean Vision si Urotrin o reprezinta Evonet, site-ul in care se regasesc toate informatiile despre aceste suplimente alimentare. Prospect, pret, recenzii, pareri de pe forumuri, indicatii si contraindicatii, toate pot fi gasite intr-o sursa de incredere: www.evonet.ro.

Noi, brașovenii, suntem obișnuiți cu turiștii, îi vedem la fiecare pas făcut în centru, îi recunoaștem după interesul cu care privesc în jur și după obiectivele aparatelor foto. Orașul abundă de unități de cazare cu 3 și 4 stele, dar mulți turiști preferă cazarea în regim hotelier Brașov.

Citisem într-un articol despre cât de profitabilă este închirierea artamentelor în regim hotelier. Oare chir așa să fie? Oare totul se reduce la profit? Cum rămâne cu toate investiția făcută de proprietar? Cum rămâne cu confortul care de multe ori este peste cel oferit de hoteluri cu multe stele? Cele mai multe apartamente sau garsoniere care sunt oferite spre închiriere în regim hotelier sunt amenajate modern și oferă condiții de lux.

Eu am un apartament mic, motiv pentru care, atunci când îmi vin prietenii din Sibiu sau Timișoara în vizită, caut rapid cazare în regim hotelier care, dacă mă mulțumește pe mine, îi va mulțumi și pe ei. În astfel de momente am descoperit apartamentele Promenada Studios, mai exact studiouri în regim hotelier Brașov.

Lux și bun gust

Eu le-am văzut pozele pe site, dar cum am o coastă împrumutată tocmai de la Toma Necredinciosu’, m-am dus să mă conving. Apartamentele se află într-un bloc nou, aproape de Coresi, lucru care m-a bucurat enorm. E liniște și ai un sentiment de intimitate, apropierea de mall fiind ca bomboana pe colivă.

Fiind un bloc nou, te simți binevenit de la intrare, din casa scării. Intrarea în apartament se face cu cartelă, nu cu cheie. Încă de la primii pași, apartamentul te încânta prin design și calitatea obiectelor folosite. Nici nu știi unde să te uiți prima dată.
Aici sigur este mâna unui designer de interior, îmi dau seama după culori, după obiectele de mobilier, după nuanța lemnlui sau textura tapetului.

Electocasnice hi-tech în bucătărie

Nu cred că se vor omorî prietenii mei cu gătitul, dar eu una nu am așa ceva acasă și îmi doresc. Nu știu câți dintre clienți folosesc plita și cumptorul, dar pentru cei care vor să își gătească ceva în casă, în bucătărie se găsesc toate cele necesare, ba chiar mai mult. Ai cafetieră, ai cană termică, ai vase și ustensile de cea mai bună calitate. Aproape că îți e milă să le folosești.

Camera este open space și ai, pe lângă canapeaua soft, un birou de la care poți lucre oricând. Insula care desparte elegant bucătăria de living, este un mare televizor. Totul este la superlativ.

Dormitor cu parfum de somn ușor

Știi ce nu suport eu la cele mai multe hoteluri? Paturile! Sunt mici și , de cele mai multe ori, au saltelele uzate. La Promenada Studios totul este nou, camerele au început să fie închiriate în regim hotelier în urmă cu câteva luni.
Lenjeria de pat este albă și miroase a proaspăt spălat. Pernele par confortabile, deși nu le-am testat. Draperiile sunt opace, tapetul de bun gust și lumina poate fi reglată.

Baie mare cu produse de igienă

Știți prospapele moi, halatele și papucii de unică folosință de la hoteluri? Sunt și aici, ambalate frumos și așezate elegant. Încă o bilă albă îi dau acestui studio destinat cazării în regim hotelier pentru produsele de igienă din baie. Nici la hoteluri de 4 stele nu am întâlnit o gamă de produse de îngrijire de calitate superioară.

Îmi place totul! Sincer, i-aș lasă pe prietenii mei să stea la mine și eu m-aș muta câteva zile într-unul din apartamentele închiriate în regim hotelier Promenada Studios.

Daca unii dintre noi au intrat intr-un concediu prelungit, altii, pe fondul prezentei virusului pandemic, au muncit mai mult decat oricand si este firesc sa simta nevoia unei pauze, al unui concediu fara a se limita la propriul apartament. Nu stiu in ce masura turismul are portile deschise dar stiu o solutie sigura: inchiriere autorulota Brasov.

Daca locuiesti intr-un oras la munte nu inseamna ca esti in concediu. Oricat de minunat ar fi Brasovul de sarbatori sau in timpul anului, simti nevoia sa evadezi, sa pleci o perioada, sa descoperi un colt de rai uitat de lume sau sa te retragi undeva unde la orele 11 sa nu fii nevoit sa tragi zavoarele.

Eu am descoperit ca pot avea libertatea de a petrece un concediu alaturi de familie daca apelez la o firma care sa imi ofere servicii de inchiriere autorulota Brasov, servicii de calitate si extinse, facilitati multiple si preturi de Romania, nu de Europa.

Care sunt avantajele serviciilor de inchiriere autorulota Brasov?

1. Libertatea de miscare
Daca inchiriezi o autorulota, poti petrece concediul departe de casa si izolat in acelasi timp. Poti campa la marginea unei paduri sau pe malul unui lac si te poti reconecta cu natura, cu cerul si pamantul si nu in ultimul rand, cu familia pe care cu siguranta ai neglijat-o putin din cauza timpului scurt petrecut impreuna.

2. Siguranta
Acum, mai mult decat oricand, datorita numarului tot mai mare de imbolnaviri vrei sa fii in siguranta. Poti campa intr-un loc izolat, departe de orice “picior de om”, fara a fi nevoit sa parcurgi distante mari fata de Brasov.
Daca tot vorbim despre siguranta, permite-mi sa te asigur, din proprie experienta, ca dupa fiecare serviciu de inchiriere autorulota, aceasta este igienizata temeinic, tocmai pentru a oferi siguranta impotriva colectarii de virusuri si bacterii.

3. Facilitati
Daca te numeri printre cei care au nevoie de caldura, curent, de baie si bucatarie cu apa calda, poti sta linistit, vei avea parte de ele 🙂 Vei avea si smart TV pentru emisiunile preferate, frigider si tot ce inseamna o bucatarie echipata modern, doar ca la dimensiuni mai mici. Inchipuie-ti ca ai facut rezervare la un mini hotel cu servicii de self catering accommodation.

Daca vrei sa-ti surprinzi iubita, apeleaza la servicii de inchiriere autorulota Brasov. Ai grija sa pui in frigider cate ceva de ale gurii, un vin bun si cateva dulciuri, fructe si inghetata. Nu va trebuie multe, puteti campa sau opri oriunde are voie si un autoturism, puteti chiar sa va faceti aprovizionarea de la un supermarket aflat in drumurile voastre.

4. Fara program
Un lucru care pe mine ma irita putin la hoteluri si pensiuni este programul. Nu imi plac vacantele in care cineva imi face program de masa sau pentru alte activitati. Vreau sa ma trezesc cand am chef, sa mananc cand am chef si sa imi fac bagajele la plecare fara sa bata cineva la usa mea in ideea in care vrea sa se apuce de curatenie pentru urmatorii turisti cazati.

5. Fara noaptea de Revelion la fereastra
Nu stiu sincer cum va fi noaptea dintre ani. Mai sunt cateva zile pana atunci si lucrurile nu se anunta prea incurajator. Multi dintre noi vom sarbatori in familie, fara uratori, fara vizite la cei dragi, fara prieteni. Ma intristez la simplul gand, nici nu imi mai vine sa scriu.

Daca nu vrei sa fii printre cei care se vor zgai la cer pentru a vedea artificiile, daca nu vrei sa te numeri printre cei care isi vor lipi nasurile de fereastra rece si vor inchina un pahar de sampanie privind la vecinii de vis a vis, fugi in natura. Apeleaza la servicii de inchiriere autorulota Brasov si petrece altfel mini-vacanta de sarbatori. Sper din tot sufletul sa gasesti o autorulota de inchiriat, sunt convinsa ca nu sunt singura care s-a gandit la aceasta posibilitate.

In incheiere nu-mi ramane decat sa iti urez un an mai bun, mai frumos si cu rezultate negative la teste ;).

Acum, mai mult decât oricând cred că ai conștientizat cât de important este să ai un apartament cu 3 camere în Brașov. Punând de cele mai multe ori cheltuielile pentru întreținere deasupra confortului, sau diferența de preț dintre 2 și 3 camere, mulți dintre oamenii aflați în căutarea unui apartament s-au îndreptat către cele cu 2 camere. Până în martie, când mulți dintre noi am fost nevoiți să lucrăm de acasă, nu am înțeles cât de util ar fi fost să avem un apartament cu 3 camere.

Apartamente 3 camere Brașov finalizate și gata de mutare

În contextual pandemiei cu care ne confruntăm acum, o cameră este sală de clasă și o cameră a devenit birou. Dacă ai 2 copii, atunci biroul tău se mută în bucătărie. Mai în glumă, mai în serios, cred că o camera în plus este mai mult decât utilă.

Dacă vorbim însă de apartamente noi, cheltuielile de întreținere de la 2 camere la 3 camere sunt nesemnificative. Nu e târziu să faci pasul nici acum, deja sunt zvonuri că în curând vom lucra iar de acasă. O să zici că multe apartamente se vând în stadiu de proiect și că până te vei muta se va termina și nebunia asta. Ei bine, eu știu din surse sigure că există apartamente cu 3 camere finalizate în Brașov, numai bune să te muți în ele.

Ce dezvoltator imobiliar mai are disponibile pe piața imobiliară apartamente noi cu 3 camere Brașov? Mosaic Residence este cel care îți poate pune la dispoziție apartamente cu 3 camere finalizate chiar în vecinătatea mall-ului Coresi. Și nu orice fel de apartamente, ci unele spațioase, bine compartimentate și izolate pentru cele 5-6 luni de iarnă, câte sunt de obicei în Brașov.

Credibilitatea dezvoltatorului imobiliar trage la cântar

Mosaic Residence nu este la primul bloc construit, așa că, dacă ai nevoie de feedback, ai de unde să-l obții. În plus, apartamentele sunt finisate cu tot ce este mai bun în materie de parchet, gresie, faianță, tâmplărie PVC, uși sau obiecte sanitare. Calitatea nu este doar un cuvânt, ea se vede în materialele folosite și se simte atunci când vine vorba de confort.

Cei mai mulți dintre cunoscuții mei s-au mutat în noile blocuri de lângă Coresi, unii chiar în apartamente construite de Mosaic Residence. Mi-ar fi spus dacă ar fi întâmpinat vreo neplăcere… Dacă vrei și tu să faci acest pas, achiziționează un apartament nou cu 3 camere Brașov, finalizat și finisat, adică la cheie. Lasă în urmă și fără nici un regret micul apartament constuit în “anii de glorie” și mută-te într-un apartament spațios, căduros, modern și bine poziționat.

Birou sau dormitor pentru oaspeți, o cameră în plus înseamnă mai mult confort. Ai multiple avantaje la care aș mai adăuga și faptul că nu mai sunt necesare renovări sau intervenții în următorii ani, asta dacă ai ales un apartament nou în Brașov.

Brazi în ghiveci sau brazi tăiați de Craciun? Iată o întrebare care pe care și-o pun cei care nu sunt interesați de brazii de palstic și preferă naturalul.

Deși este noiembrie, în acest an parcă nici Crăciunul nu se anunța cu același avant ca în anii trecuți. Dacă în alți ani vitrinele magazinelor te orbeau și muzica cu tematică îți zgâria urechile înainte de căderea frunzelor, acum, ca efect secundar al pandemiei, e liniște și pace.

Dragii mei, acum, mai mult decât oricând, avem nevoie de Crăciun, avem nevoie de magie, de speranță și de brad împodobit. Dacă nu sunteți adeptii brazilor artificiali, aveți de ales între brazii gata tăiați și cei în ghiveci. Puteți să vă îndreptați către marile magazine sau direct către o pepinieră Brașov.

Brazi tăiați livrați la domiliu

Chiar și cei care nu erau adepții cumpărăturilor online s-au obișnuit deja cu livrările. Nu știu cum e în alte orase, dar în Brașov , Pepiniera Brazi Argintii livrează coniferele gata tăiate, pe mai multe înălțimi și categorii (economic, standard și premium).

Eu sper din toată inima că astfel, tăierile masive de brazi și molizi sunt reduse sau chiar stopate. Mulți vor spune că nici așa nu e bine, că e o risipă și că obiceiul bradului de Crăciun o crimă împotriva naturii. Personal, eu sunt împotriva plasticului, cei mai mulți brazi artificiali sunt confectionati din plastic și cred că sunt un pericol mult mai mare pentru natură. Fără brad Crăciunul ar fi incomplet…

Brazii crescuți în pepiniere cu scopul de a fi tăiați de Crăciun nu afectează natura, nu implică defrișare, tăiere ilegală și nu au legatură cu fauna. Este drept ca nu vor opri peste noapte tăierile ilegale, dar nici folosirea brazilor artificiali nu va avea acest efect, cei care se ocupă cu astfel de „îndeletniciri” nu sunt activi doar de Crăciun și nu sunt focusați doar pe brazi.

Vorbim despre brazi sau conifere crescute fix cu scopul de a fi tăiate în preajma Crăciunului pentru a împodobi casele celor care își doresc să respecte tradițiile. Achiziționând un brad argintiu sau unul obișnuit de la o pepinieră Brașov veți fi siguri de proveniența acestuia și veți susține o aface locală. Este momentul să avem grijă de cei de lângă noi.

De acasă sau de birou, puteți acum să comandați bradul dorit și pepiniera Brașov Brazi Argintii îl va livra GRATUIT în ziua și la ora stabilită.

Brazi în ghiveci pentru Crăciun

De ceva ani încoace, eu cumpăr câte un braduț în ghiveci și apoi, după sărbători, încep să îmi sun prietenii care stau la casă spre a vedea cine vrea sa îl găzduiască într-o curte pentru restul vieții.

Cred ca soluția brazilor în ghiveci împacă pe toata lumea, nu se taie și apoi nu se aruncă nici un brad. Este dezolant peisajul de după sărbători, o multime de brazi stau aruncați pe langă tomberoanele din oraș. Brazii în ghiveci achizitionați de la pepiniere vin și cu garanția că vor putea fi plantați și vor rezista la temeraturile locale.

Eu sper că ne vom bucura de aceste sărbători și că vom avea parte de bucurii, de familie, de prieteni și de tradiții.