Ziarul care vorbește cu brașovenii
Index -> Cont nou
Înregistrare cont nou:

Înregistrarea este gratuită!

  Prin înregistrarea pe Monitorul Expres - Stiri Brasov garantați că nu veți posta niciun mesaj/conținut obscen, cu conținut explicit sexual, ilegal, imoral sau care încalcă legile în vigoare în orice alt fel.

  Ne rezervăm dreptul de a închide orice cont atunci când considerăm necesar, fără preaviz.

  Ne rezervăm dreptul de a înlătura, edita, muta sau închide orice subiect/mesaj/conținut atunci când considerăm necesar, fără înștiințare sau preaviz.

Termeni și condiții

  Acest document este actualizat periodic, fara vreo notificare prealabilă trimisă utilizatorilor.

  Site-ul și materialele aferente sunt oferite „așa cum sunt” și „atât cât sunt disponibile”.

  Nu vom fi făcuți responsabili pentru orice pagube, de orice fel, incluzând, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale, pentru funcționarea sau funcționalitatea site-ului, informațiile sau conținutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. Nu ne asumăm răspunderea pentru materialele/conținutul publicate de utilizatori.

  Utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale. Nu ne asumam responsabilitatea pentru erorile survenite în urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

  Mesajele exprimă punctul de vedere al autorului, deci nici proprietarul acestui site, nici administratorii sau moderatorii nu sunt responsabili pentru conținutul mesajelor.

  Pentru orice întrebari sau cereri de folosire a materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati.

Confidențialitate

  Ne angajam sa nu divulgam datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le folosim numai în scopul stabilirii contactului cu clientii, precum si în scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionare a site-ului si a ofertelor acestuia.

Limitări

  Acest site folosește instrumente și tehnologii care permit identificarea, urmărirea și generarea statisticilor privind activitatea online a utilizatorilor.

  Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor în drept sa efectueze orice verificari justificate în baza legii, daca acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

  Dacă sunteți de acord cu termenii de utilizare vă rugăm bifați câmpul „Am citit, înțeles și sunt deacord cu termenii de utilizare” și apăsați butonul „Accept” de mai jos.

Am citit, înțeles și sunt deacord cu termenii de utilizare
Prima pagină | Site Map | Contact | Despre noi | Mobil
(Și) acest site folosește cookie-uri proprii și ale terților. Setări Cookies
Siteuri partenere:
AnunturiExpres.ro TipoMagazin.ro Porțile istoriei
| | |
2003 - 2020 © Marius Mihuțoiu pentru Monitorul Expres - Stiri Brasov | Powered by Yky CSM | executat în 4 milisecunde, încărcat în milisecunde