31.3 C
Braşov
AcasăSportCiprian Mustață va fi înmormântat sâmbătă / IPJ Brașov: ''Realizăm că suntem...

Ciprian Mustață va fi înmormântat sâmbătă / IPJ Brașov: ”Realizăm că suntem prea mici în toată această întindere numită «viață»”

Ciprian Mustață, directorul sportiv al echipei de liga a 3-a, Cetate Râșnov , va fi înmormântat sâmbătă. Familia îndoliată a anunțat că priveghiul va avea loc vineri, 9 iulie, la Capela „Sf. Cuvioasa Paraschiva” din Triaj, începând cu ora 16.30, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 10 iulie, ora 15.00, la Cimitirul din Triaj.  Ciprian Mustață a murit, joi după amiaza, la vârsta de 45 de ani. Oficialul echipei râșnovene a fost găsit în stare de inconștiență în locuința sa din Brașov. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor acesta nu a mai putut fi salvat. Ciprian Mustață era agent șef de poliție în Brașov. Polițistul era cunoscut cu afecțiuni medicale cardiace încă de anul trecut atunci când a suferit un preinfarct. Fotbalul a fost marea sa pasiune. De altfel și joi dimineața, Ciprian se ocupa de perfectarea unor jocuri amicale și legitimarea unor jucători pentru echipa râșnoveană. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Inspectoratul de Poliție Brașov a remis un comunicat de presă, prin care deplânge decesul agentului șef principal de poliție Ciprian-Constantin Mustață. „Inspectoratul de Poliție Județean Brașov deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la data de 08 iulie 2021, a colegului nostru, agent șef principal de poliție Mustață Ciprian-Constantin, în vârstă de 44 ani, din cadrul Serviciului Cabinet.
Agentul șef principal de poliție Mustață Ciprian-Constantin a absolvit în anul 1997 școala de agenți de poliție Câmpina, profil poliție, fiind repartizat să desfășoare activități în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. De-a lungul carierei, colegul nostru și-a desfășurat activitatea în domeniile ordine publică, investigații criminale, prevenire, dispecerat și personal de serviciu, obținând doar calificative onorabile pentru întreaga sa carieră de polițist. Aducem pe această cale un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în neființă reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, lăsând în sufletele noastre un imens regret și o adâncă tristețe. Zilnic, realizăm faptul că suntem prea mici în toată această întindere numită «viață», dar că, având sprijinul semenilor noștri, mai putem face un pas în față pentru a trece peste probleme și necazuri. Durerea simțită atât de cei care i-au fost colegi, dar mai ales de către membrii familiei, este inimaginabilă. Amintirea celui care a fost Ciprian-Constantin Mustață va dăinui în sufletele noastre! Inspectoratul de Poliție Județean Brașov transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, precizează IPJ Brașov.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE